Page 12

12 # HELGELAND

Kulturbadet Mulighetenes hus

5

Brenner du inne med en låt eller ti? Har du noe du vil fortelle? En dans du vil vise fram? På Kulturbadet står scenen rigget og klar for deg. - Vi har definert vår visjon som mulighetenes hus. Det rommer ganske mye. Vi må utvikle oss og hele tiden gi publikum det de ikke visste at de ønsket seg. Det siste nå er at vi har etablert Lillescenen, forteller kultursjef Odd Arnold Skogsholm.

En times berømmelse Lillescenen er ment som en scene med lavere terskel for å stå på. Hver lørdag formiddag står den disponibel for alle som har noe å vise fram. Kulturbadet stiller med det som trengs av teknikk.

- Vi har et grunnoppsett som skal passe til det aller meste. Det kan være ungdom som vil vise fram tre låter, eller markedsføre noe annet. Fortrinnsvis prøver vi å få det hele til å vare en time fra kl. 12-13, men har du en halvtimes stoff så syr vi det ihop med noe annet. Det kan være høytlesing i biblioteket, strikkekafe eller slektsforskning; noe vi hadde for en stund siden og som var veldig populært, sier Odd og mener dette skal være en stund hvor publikum kan komme til Kulturbadet for å senke skuldrene med en kopp kaffe og noe å bite i. Arrangementet vil være gratis.

Profile for Rana Blad

#Helgeland