Page 2

Byen min Jeg kjenner ei som ikke får den gode helgefølelsen før hun har tatt seg en kopp kaffe med venner på Brasil Barista.

Rigmor Nygård Hansen / Adm. dir. / Salgssjef / RanaBlad

Jeg kjenner en som daglig går tur langs Fjordfronten med rullatoren sin. Han får sin daglige dose trim og møter kjenninger som han slår av en prat med. Jeg møtte en ferierende japaner nettopp på Appelsinhaugen. Han ønsket å få et glimt av Svartisens evige snø, om enn på lang avstand. Han smilte fornøyd da jeg pekte i riktig retning. To smårollinger jeg ofte treffer, elsker å leke på lekeplassen i gågata. Noen ganger, om sola varmer, vanker det en pinneis fra Narvesen. En kollega elsker å spise lunsj ute, og har lagt sin elsk på salaten på Tanjas kjøkken og smoothien på Fresh. Jeg har en pensjonert tidligere kollega som treffer tidligere kolleger til kaffe og kake på Obs-kafeen en gang i uka, en kjærkommen rutine for en hel gjeng. Jeg kjenner mange som brenner etter å skape møteplasser i byen: konserter, festivaler og stevner, for å nevne noe. Jeg kjenner flere som alltid ser etter muligheter for utvikling. Selv nyter jeg å kunne rusle ned til en konsert på Kulturhuset nå og da. Og i likhet med alle andre som ferdes i byen, fryder jeg meg over blomstene som bugner i krukker og bed i sentrum. Sammen er vi alle med på å lage en levende by, fylle den med liv, stemning og kultur. Det gjør meg stolt av å bo i Mo i Rana!

Konkurranse Hva gjør deg stolt av å bo i Mo i Rana? Bli med i vår fotokonkurranse og tag dine bilder fra Mo i Rana med #byenminmoirana Vi trekker ut fire vinnere som får to helgepass hver til Verket. Konkurransen avsluttes 29. juli. Vinnerne kontaktes. En del av bildene blir publisert i Rana Blad i august.

-Mo i Rana-

2

Profile for Rana Blad

Bymagasinet 2019  

2. utgave av vårt Bymagasin med gode historier om byen vår Mo i Rana

Bymagasinet 2019  

2. utgave av vårt Bymagasin med gode historier om byen vår Mo i Rana

Profile for ranablad