Page 1


505

449 455 189

159

195 164

189

159

165 169 165

435

389 RAMSTOR CLUB CENA

436

436

755

436

436

389 389 665 389 389 RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

532

475 RAMSTOR CLUB CENA

„Бадел“ • Прима Брeнд 0,7л со 2 чаши

265

295

382

295

199 219 219 RAMSTOR CLUB CENA

„Попов “ • Мерлот 750мл

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Попов “ • Вила Луна 0.75

„Попов “ • Розе Пино Нoар 2004

175

162

RAMSTOR CLUB CENA

„Бадел“ • Вигор Водка 1л

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Бадел“ • Пелинковац Портокал 1л.

„Ромер“ • Ромер Семи Драј

89 RAMSTOR CLUB CENA

алма м

RAMSTOR CLUB CENA

375

322 169 99

„Сковин “ • Санта мариа вино 0.75 л

415

194

399

350 RAMSTOR CLUB CENA

99

89 RAMSTOR CLUB CENA

155

155

142 142 RAMSTOR CLUB CENA

„Сковин “ • Македонско бело 1.5

RAMSTOR CLUB CENA

„Сковин “ • Македонско црвено 1.5

205

182 RAMSTOR CLUB CENA

99

89 RAMSTOR CLUB CENA

310

284 RAMSTOR CLUB CENA


99 59

179

149

64

RAMSTOR CLUB CENA

• Плишана играчка

369

309

„Свеќи“ • 2/1 „Свеќа“ • 1/1

„Свеќи“ • 2/1

45

• Плишана играчка

„Свеќа“ • 1/1

RAMSTOR CLUB CENA

164 „Свеќа“ • 1/1

145

„Свеќи“ • 4/1

1299

252

209

1099

• Плишана играчка

79

• Плишана играчка

„Свеќи“ • 4/1

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

152

135

152

RAMSTOR CLUB CENA

135

152 278

135

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

132

245

„Јакобс“ • Кронат Голд реф 75Ггр

119

RAMSTOR CLUB CENA

189 178

142

„Најлепше Жеље“ • Шери 204 г. Бомбониераа

152 RAMSTOR CLUB CENA

„Најлепше Жеље“ • Ванила и Криспи 194г. Бомбониера

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

66

• 100гр

59

178

142

RAMSTOR CLUB CENA

„Најлепше Жеље“ • Рум 212г. Бомбониера

195

158 RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

40

35

„Пионир“ • Медено срце 150гр • Медено срце портокал 150гр • Медено срце јагода 150гр • Медено срце вишна 150гр

RAMSTOR CLUB CENA

84

75 RAMSTOR CLUB CENA

„Пионир“ • Медено срце 350гр • Медено срце вишна 150гр

59

52 RAMSTOR CLUB CENA

„Медењаци“ • 350гр вишна • 350гр портокал • 350гр слива • 350гр јагода

„Најлепше Жеље“ • Нугат Крем 191г. Бомбониера


235

195 RAMSTOR CLUB CENA

„ Мерси“ • 250 гр.

77

64

„Ритер Спорт “ • 100 гр

RAMSTOR CLUB CENA

436

369 RAMSTOR CLUB CENA

„ Мерси“ • 400гр.

67

59

28

55

48

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

кит кет

45

39

24

22

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

22

14

13

19

22

RAMSTOR CLUB CENA

19

99

89 RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

152

135 RAMSTOR CLUB CENA

„Европа“ • шери бонбониера 204гр

164

148

„Европа“ • крем банана 595гр

RAMSTOR CLUB CENA

109

95 RAMSTOR CLUB CENA

„ Камила“ • Паволи 250гр. Плик (црвен) • Паволи карамела250гр. • Паволи кафе 250гр. • Паволи лешник 250гр.

115

102 RAMSTOR CLUB CENA

„Европа“ • мини банана 500гр


105

87

99

86

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

116

99

„ Tаково“ • Еуродесерт 300гр

105

87

„ Tаково“ • Еурокрем пластична чинија 500гр

„Бамби” • Плазма 150 гр.

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

205

„Бамби” • Плазма 300 мелена

182

41

39

„ Tаково“ • Еурокрем тегла 800гр

„ Tаково“ • Лове Ју Еурокрем црна чоколада 85% трислојна

48

41 RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

54 „Бамби” • Велнес грозје 210.гр. • Велнес овес 210 гр.

45

„Бамби” • интегрален бисквит со хелда 210гр

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

39

„Краш“ • Дoрина пунч100гр • Дорина Ледена 100гр (Фонтана)

26

36

23

nelt dr etker

33

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

113

99 RAMSTOR CLUB CENA

79

„Краш“ • Домачица чоколадирана 275гр • Домачица темна 275гр

28

22

85

75 RAMSTOR CLUB CENA

„ Жељици“ • 50г. Млечна чоколада • 51г. Млечен крем и ванила

RAMSTOR CLUB CENA

30

24 RAMSTOR CLUB CENA

„ Жељици“ • 50г. Шарени бомбони • 51г. Пуцкетавци

15

12 RAMSTOR CLUB CENA

„ Жељици“ • 25г. Млечна чоколада • 25г. Млечен крем и ванила • 25г. Пуцкетавци


85

66 RAMSTOR CLUB CENA

118

110

175

158

RAMSTOR CLUB CENA

279

219

RAMSTOR CLUB CENA

„Нутела“ • Нутела T 400 гр

322

„Нутела“ • T 750 гр

RAMSTOR CLUB CENA

278 RAMSTOR CLUB CENA

99

89 RAMSTOR CLUB CENA

104

„Лино“ • Kранч дуо 225г • Њами 275г • Пилоус 250г ЦП

95 RAMSTOR CLUB CENA

„Франк“ • Сет Франк брусница 55гр + малина 60гр

94

89

86

79

„Лино“ • Чоколино 200г • Ванилино 200г

102 „Франк“ • Сет 2* зелен лимон

55

„Франк“ • Сет 2* филтер чај шипка 120гр

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

132

369

209

119

329

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

122

109

RAMSTOR CLUB CENA

„Биона” • Куркума (тумерик) 100г

„Биона” • Пченична трева 120г органска

188 „Биона” • Магнезиум хлорид гранули 132 гр

RAMSTOR CLUB CENA

„Биона” • Магнезиум хлорид раствор 1 л

405 129

115 RAMSTOR CLUB CENA

„Биона” • Aронија џем со фруктоза 0.2

204

182 RAMSTOR CLUB CENA

„Биона” • Aронија сок без шеќер 0.250

359 RAMSTOR CLUB CENA

„Биона” • Корен од мака во прав 200 гр органска

97

87 RAMSTOR CLUB CENA

„Биона” • Козја сурутка во прав 35% протеини


34

31

75

RAMSTOR CLUB CENA

„Браво“ • Браво класик 100гр +20% гратис

„Гранд“ • Kaфе Гранд Арома 200гр + 20% гратис

62 „Гранд“ • Кафе Гранд 200г Голд

78

72

149

53

133

46

RAMSTOR CLUB CENA

31

„Браво“ • Премиум 200гр

RAMSTOR CLUB CENA

„Браво“ • Арома 500гр

RAMSTOR CLUB CENA

„Браво“ • капучино 3во1 100гр

„Гранд“ • Кафе Гранд 100г Голд

309

289 RAMSTOR CLUB CENA

38

74

34 65 RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

42

79

191

38 72 174 RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

39

35

„Мовенпик“ • овошен јогурт малина 14%мм 150г • овошен јогурт боровница 14%мм 150г • овошен јогурт јаболко 14%мм 150г • овошен јогурт јагода 14%мм 150г

RAMSTOR CLUB CENA

55

19

49

18

RAMSTOR CLUB CENA

25

23

„Бауер“ • Милкрисо чоко/ванила 150г

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Ерман“ • Гранд чоко/вишна десерт срце 150гр • Гранд чоко/малина десерт срце 150гр • Гранд ванила/јагода десерт срце 150гр • Гранд ванила/малина десерт срце 150г

25

23 RAMSTOR CLUB CENA

„Ерман“ • Алмигут јагода 150г • Алмигут ананас 150г • Алмигут манго 150г

„Бауер“ • овош.јогурт малина 0,1%мм 150г • овош.јогурт вишна 0,1%мм 150г

25

23 RAMSTOR CLUB CENA

„Бауер“ • Мусли банана/јаболко 3.5%мм 150г


99

68

„Браво” • мултивитамин 2л • портокал 2л

59 RAMSTOR CLUB CENA

„Кокта” • Chinotto 2.0 л. • Original 2.0 л. • Rossa 2.0 л.

59

89

„Браво” • ПВЦ 1,5л

„Хепи Деј” • рибизла 1л

11

9

33

RAMSTOR CLUB CENA

29

44

40

„ Улкер“ • Сусамли чибук 45 гр

RAMSTOR CLUB CENA

„ Улкер“ • Сусамли чибук 125 гр

RAMSTOR CLUB CENA

„ Улкер“ • Соленки 220 гр

72

64

11

9

„Сано” • сируп 1л

„ Улкер“ • Чизи 42 гр

65

58

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„ Улкер“ • Бисквити Петит беурре 450 гр

RAMSTOR CLUB CENA

19

59

16

50

RAMSTOR CLUB CENA

„Супер чипс“ • Kласик 45гр

46

41

69

64

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Супер чипс“ • ребраст170гр

„Кроко“ • Croco Крекери Сусам и Афион 400 гр. • Croco Крекери Сирење 400 гр.

52 42

35 RAMSTOR CLUB CENA

„Трик“ • переци 200гр

48 RAMSTOR CLUB CENA

33

28 RAMSTOR CLUB CENA

„Трик“ • соленки 200гр

„Бондуеле“ • Грашок стерилизиран (конзерва) 425 мл.

86

74 RAMSTOR CLUB CENA

„Трик“ • Парти микс 500гр

48

45 RAMSTOR CLUB CENA

„Бондуеле“ • Блага пченка во зрно (конзерва) 425 мл.

„Кроко“ • Переци Солени 300 гр.


57

67

52

59

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

137

119 RAMSTOR CLUB CENA

„Фруктал” • Призма Ананас 1л

15

14 RAMSTOR CLUB CENA

„Кожувчанка” • Изворска негазирана вода 1,5 л

18

16 RAMSTOR CLUB CENA

„Кожувчанка” • Минерална газирана вода 1,5 л

37

49

34 44 RAMSTOR CLUB CENA

„Синалко” • Kола газиран сок 1.5л

180

165 RAMSTOR CLUB CENA

„Фруктал” • Призма Боровница 1л

88

79 RAMSTOR CLUB CENA

„Фруктал” • Призма Јаболко 1л

97

85 RAMSTOR CLUB CENA

„Фруктал” • Призма Портокал 1л

84

75

RAMSTOR CLUB CENA

„Синета” • Оранж негазиран сок 1.5л

RAMSTOR CLUB CENA

„Нектар” • 1,5л Јаболко 100%

116

103 RAMSTOR CLUB CENA

„Нектар” • 1,5л Портокал 100%

61

54 RAMSTOR CLUB CENA

„Гора” • оранж 1.5л • мултивитамин 1.5л • зелено јаболко 1.5л • мулти ред 1.5л • праска 1.5л

98 72

64 RAMSTOR CLUB CENA

„Нектар” • 1,5л Тропикана микс

87 RAMSTOR CLUB CENA

„Нектар” • 1,5л Вишна


40

48

„Зотт“ • млеко 0,5% 1л Натура

„Зотт“ • млеко 3,5% 1л Натура

46

44

„Зотт“ • млеко 3,2% 1л Натура

„Зотт“ • млеко 2.8% 1л Натура

38

37 RAMSTOR CLUB CENA

35

34 RAMSTOR CLUB CENA

359

329

„Цедевита“ • 1000гр. портокал • 1000гр. лимон

RAMSTOR CLUB CENA

54

51

59

55

„Алпско“ • Алпско млеко 3.5 %

RAMSTOR CLUB CENA

„Алпско“ • Витаминско Млеко

RAMSTOR CLUB CENA

52

42 RAMSTOR CLUB CENA

57

46 RAMSTOR CLUB CENA

61

55 RAMSTOR CLUB CENA

„Му“ • Јогурт 3.2 %

22

20 RAMSTOR CLUB CENA

„Му“ • намаз со билни зачини 50гр • сирен намаз 50 гр


89

269

249

169

RAMSTOR CLUB CENA

50

44

„Идеал шипка“ • топено сирење 150г.

„Идеал шипка“ • Кравјо сирење вакум

RAMSTOR CLUB CENA

67

49

365

„Дукатино“ • чоколешник 3+1 гратис

„Идеал шипка“ • Кравји кашкавал 0,5кг.

335

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

99 26

102

24

94

„ АБЦ“Млечен намаз • 50гр

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„ АБЦ“Млечен намаз • 200гр

52

48

89 RAMSTOR CLUB CENA

47

„Добро јутро“ • млечен маргарин 250г

42

„Дијамант “ • Мајонез деликатес 630г

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„ АБЦ“Млечен намаз • 100 гр шунка • 100 гр зеленчук • 100 гр • 100гр кромид • 100гр медитеран

62 „Дијамант “ • Зејтин 1л

57

51

30

27

„Дијамант“ • Маргарин класик 500г

„Дијамант“ • Маргарин класик 250г

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

45

42

„Шест браќа“ • јајца Л/6

69

64

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Збрегов“ • УХТ Чоколадно млеко ТБ 1/1

69

65

50

48

75

RAMSTOR CLUB CENA

69

„Збрегов“ • Сирни намаз 200гр

RAMSTOR CLUB CENA

„Шест браќа“ • јајца М/10

RAMSTOR CLUB CENA

70

79

RAMSTOR CLUB CENA

„Шест браќа“ • јајца Л/10

„Збрегов“ • млеко 2,8% ТБ со чеп 1/1

89

85 RAMSTOR CLUB CENA

„Збрегов“ • млеко 0,9% + калциум 2л.


337

299 RAMSTOR CLUB CENA

49

49

41

41

235

209

139

125

149

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

39

32

„Салвадори“ • Extra vergine 0.5л

39

32

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Салвадори“ • Sansa di oliva 0,5л

68 47

41

„Салвадори“ • Sansa di oliva 1л

RAMSTOR CLUB CENA

169

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Салвадори“ • Extra vergine 1л

59

„Доми“ • Туна ФИЛЕ во масло 170гр ЛО

RAMSTOR CLUB CENA

„Доми“ • Туна ФИЛЕ во масло 95гр ЛО • Туна ПАРЧИЊА во масло 170гр ЛО

RAMSTOR CLUB CENA

30

26

„Доми“ • Туна ПАРЧИЊА во масло 95гр ЛО

RAMSTOR CLUB CENA

35

35

33

33

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

172

147

79

69

30

RAMSTOR CLUB CENA

30

RAMSTOR CLUB CENA

27

92

77

27

АЛМА М СУПИ RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

78

66

20

RAMSTOR CLUB CENA

19

RAMSTOR CLUB CENA

135

21

АЛМА М ЗАЧИНИ 135 69

121 RAMSTOR CLUB CENA

АЛМА М ИДЕА ЗА

179

184

62 RAMSTOR CLUB CENA

22

21

RAMSTOR CLUB CENA

103

14

32

30 RAMSTOR CLUB CENA


38

38

34

34

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

48

47

48

44

57

44

RAMSTOR CLUB CENA

51

RAMSTOR CLUB CENA

42 RAMSTOR CLUB CENA

„Аргета“ • Јуниор пилешка паштета 95гр

„Аргета“ • 95г туна паштета

RAMSTOR CLUB CENA

57

88

51

79 RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Аргета“ • лосос паштета 95г

45 62

55

160

135

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

122

105

59

53

33 RAMSTOR CLUB CENA

„Подравка“ • Фант сос од печурки 48г -20%

СУПЕР ЦЕНА

„Аргета“ • кокошја паштета 95гр

57

42 RAMSTOR CLUB CENA

„Подравка“ • Фант за гулаш и паприкаш 65г -20%

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

39

35 RAMSTOR CLUB CENA

„Подравка“ • Фант за ќофте 60г

362

335

494

449

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

250

229 RAMSTOR CLUB CENA

169

155 RAMSTOR CLUB CENA

39

„Ролник“ • Пилешка паштета 50 гр. 4+1 ГРАТИС

78

„Подравка“ • Вегета 250г


45

40

115

„Перутнина Птуј” • Пил. виршла Extra BIG 250g

102

109

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Перутнина Птуј” • Пилешки медаљони 300 г.

RAMSTOR CLUB CENA

69

189

RAMSTOR CLUB CENA

„Перутнина Птуј” • Поли мини 220 г. • Поли мини со кашкавал 220g

154

„Перутнина Птуј” • Пилешка Посебна 800г

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Перутнина Птуј” • Пилешки копан ПП (кеса)

195

179

„Перутнина Птуј” • Пиле ситно

RAMSTOR CLUB CENA

188

168

1092

1669

539

RAMSTOR CLUB CENA

1224

1858

587

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Метро” • Роло филета 600гр

„Перутнина Птуј” • Пилешки медаљони со кашкавал 300 г.

209

64 139

124

„Крас” • Говедски пршут коси

„Метро” • Алпина Деј овчи кашкавал

„Крас” • Маестрал пршут пола ВП

579

519

149

231

132

199

RAMSTOR CLUB CENA

539

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Доух” • Пиле грил (1100/1200гр) калибрирано

„Метро” • Чадена скуша вакум

154

136

485

„Крас” • Кмечки пршут нарезок 100гр

„Крас” • Кулен ВП

RAMSTOR CLUB CENA

„Крас” • Чајна пола 1/2

RAMSTOR CLUB CENA

357

325

187 „Милкана” • Едамер Милкана р

RAMSTOR CLUB CENA

59 RAMSTOR CLUB CENA

72

65 RAMSTOR CLUB CENA

„Маестро” • Крема екстра 670гр

169

65

RAMSTOR CLUB CENA

199

179 RAMSTOR CLUB CENA

„Маестро” • Фетино Екстра 250гр

159

184

169 RAMSTOR CLUB CENA

„Маестро” • Пилешки гради

142 RAMSTOR CLUB CENA

105

92 RAMSTOR CLUB CENA

79

72 RAMSTOR CLUB CENA

155

139 RAMSTOR CLUB CENA


165

154

309

• 2кг

RAMSTOR CLUB CENA

289 RAMSTOR CLUB CENA

1239

1189 RAMSTOR CLUB CENA

222

167

154 RAMSTOR CLUB CENA

99

87 RAMSTOR CLUB CENA


119 699

529

999

749

• Барби кукла фашиониста свечена

RAMSTOR CLUB CENA

869 • Барби модерна принцеза

RAMSTOR CLUB CENA

649

95

1059 • Барби машка кукла Кен фашиониста

RAMSTOR CLUB CENA

739

RAMSTOR CLUB CENA

• аква сенд рефил / 2 туби

• сплатероси древни маи

RAMSTOR CLUB CENA

2+1

• Хот Вилс сет 10 автомобили

• Хот Вилс монструм супербрз џип

999

749

339 RAMSTOR CLUB CENA

409 119 549

449

• Хот Вилс балистик автомобили за деца

• стрит бинз бустер сет 3/1 2+1

RAMSTOR CLUB CENA

79

49

• Дигата блистер

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

103

134

134

85

105

119

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

• магнетна мета

• јаже за прескокнување

• табла за пишување

145

109

192

148

RAMSTOR CLUB CENA

• Сет за доктори

RAMSTOR CLUB CENA

• Сет колички 8/1

255

199

• Авион со писта 6/1

RAMSTOR CLUB CENA

255

249

199 RAMSTOR CLUB CENA

189 RAMSTOR CLUB CENA

• Каубојским сет

• Играчки кујнски сет

199 • Мотор

489

149 RAMSTOR CLUB CENA

225 749

579 RAMSTOR CLUB CENA

• Играчка гаража

172 RAMSTOR CLUB CENA

• Војнички сет

369 RAMSTOR CLUB CENA

• Играчка полициски џип

389

289 RAMSTOR CLUB CENA

• Камион


135

109

242

192

RAMSTOR CLUB CENA

• сложувалка цртани ликови

RAMSTOR CLUB CENA

• играчка сложувалка средна

155 135

125

299

109

• хело кити

RAMSTOR CLUB CENA

245

RAMSTOR CLUB CENA

159

129

RAMSTOR CLUB CENA

• музичка играчка “клавијатура“

• кукла 2/1 • блејд вртимушка

RAMSTOR CLUB CENA

79

65 RAMSTOR CLUB CENA

96

79

• слонче на навивање • кученце на навивање

75

69

• мини колички на навивање • хелихоптерче на навивање

RAMSTOR CLUB CENA

119

RAMSTOR CLUB CENA

99

• кадифена ташничка

• пластични колички

RAMSTOR CLUB CENA

320

259

112

89

RAMSTOR CLUB CENA

• воки токи

RAMSTOR CLUB CENA

• витези

59

42 RAMSTOR CLUB CENA

499

435

285

249

RAMSTOR CLUB CENA

• Кукла јаја мала

149

112 RAMSTOR CLUB CENA

• Кукла јаја голема

RAMSTOR CLUB CENA

• Зип нараквица

• Домашни животни

175

129

• Лајк животни

RAMSTOR CLUB CENA

1759

1229 RAMSTOR CLUB CENA

• Ај плеј сет два детски шатори со тунел

749

545 RAMSTOR CLUB CENA

• Тоб кош со 100 топки жаба/пчеличка/ кравичка


142

125 RAMSTOR CLUB CENA

572

454

95 „Адидас” • тим 5 (лосион+спреј+несесер)

85 RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Фелче Азура” • Гел за Туширање 250мл+150мл

265

265

212

„Фелче Азура” • Део Спреј 150мл

168

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

89

189

212

„Адидас” • вс контрол(део+гел)

RAMSTOR CLUB CENA

„Фелче Азура” • Шампон 400мл

RAMSTOR CLUB CENA

„Адидас” • тим 5( спреј+гел)

„Фелче Азура” • Крема за тело 400мл

299

264 RAMSTOR CLUB CENA

182

205

162

182

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

119

356

159

319

139

RAMSTOR CLUB CENA

102 RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

Хигиенски влошки

114

92

225 ПАМУК Х10

ТОП ДРАЈ Х10

ПАМУК Х10

ТОП ДРАЈ Х10

179 RAMSTOR CLUB CENA

55

44

ТОП ДРАЈ Х8

ПАМУК Х8

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Сенсодиене” • вајтенинг 75мл • мулти кер 75мл

сет

-25% 289

ПАМУК НОЌНИ Х6

ТОП ДРАЈ НОЌНИ Х6

249 RAMSTOR CLUB CENA

ТАМПОНИ Х8

ТАМПОНИ Х8

ТАМПОНИ Х8

„Аквафреш” • екстрем клин вајтенинг 75мл

„Сенсодин” • паста 75мл+сенсодине четка за заби -25%

165

132 RAMSTOR CLUB CENA

„Аквафреш” • Четка за Заби


183

139 RAMSTOR CLUB CENA

-25%

„Тафт” • Лак за Коса 250мл.

158

135

119

99

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Фа” • Гел за Туширање 250ml

„Шаума” • Шампон за Коса 400мл

264

195 RAMSTOR CLUB CENA

„Сиосс” • Шампон за Коса 500мл • Регенератр 500мл

-25%

165

125 RAMSTOR CLUB CENA

99

75 RAMSTOR CLUB CENA

„Вадемекум” • кутија ултра фреш 75 мл • кутија вајтенинг 75 мл • кутија натурел 75 мл

„Палетте” • Инстант колор крем боја за Коса

122

105

163

149

RAMSTOR CLUB CENA

„Росал” • лип балм морнинг росе 4,0г • лип балм виолет тоучх 4,0г

RAMSTOR CLUB CENA

„Нивеа” • Нивеа део Спреj 150 мл. • Нивеа део ролон 50 мл. • Нивеа део стик 40 мл.

105

92 RAMSTOR CLUB CENA

„Росал” • лип балм меџик глоу 4,8г • лип балм алое вера 4,8г

529

459 RAMSTOR CLUB CENA

„Цитру” • Тоалетна Вода 50мл

322

289 RAMSTOR CLUB CENA

„Гарниер” • Сет Гарниер Есеншл 2013 ББ лајт + колорама сјај гратис • Сет Гарниер Есеншл 2013 ББ медиум + колорама сјај гратис


139

129 RAMSTOR CLUB CENA

181

89

129

108

64 85

RAMSTOR CLUB CENA

„Бреф” • WC Гел оргинал 360 мл

119

95

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

335

RAMSTOR CLUB CENA

225 RAMSTOR CLUB CENA

„Первол” • Течен Детергент 2л

254

189

225

RAMSTOR CLUB CENA

299

279

„Силан” • Омекнувач 3л.

„Персил” • Прашок за Перење Пјур Натурал 2кг.

RAMSTOR CLUB CENA

165

399

129 RAMSTOR CLUB CENA

„Факс” • суперактив 6кг • детергент аквамарин 6кг

305

223

329

287

265

249

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Нила” • Винтер лове 3000мл

RAMSTOR CLUB CENA

„Орнел” • Винтер лове 3000мл

169 97

85 RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

89

„Виледа” • Глитзи • Сунгери 2+1

132

RAMSTOR CLUB CENA

„Виледа” • Ракавици заштитни сензитив 7, 8,9

116 RAMSTOR CLUB CENA

„Виледа” • Сунгереста Крпа

154

145

409 Гратис

„Виледа” • Супер Мочо софт со држач + гратис кофа со цедач

„Перфекс” • т.хартија 3сл. 24/1

Гратис „Перфекс” • делукс тоалетна хартија 1/8+4 праска, камилица 3сл + гратис салфети Поли 33*33 1/35 2сл. Боја

RAMSTOR CLUB CENA

469

RAMSTOR CLUB CENA

159

Гратис

102

154 138

125 RAMSTOR CLUB CENA

„Перфекс” • премиум тоалетна хартија котон лајк 1/8+2 3сл 150л.+ гратис салфети Поли 33*33 1/35 2сл. Боја

145

Гратис

RAMSTOR CLUB CENA

„Перфекс” • кујнски брисач Џамбо 2сл 1/2+ гратис Перфекс 25*25 200/1 бела


142

119 RAMSTOR CLUB CENA

705

559 RAMSTOR CLUB CENA

339

305

259

249

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

939

212

199

185

135

149 119

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

RAMSTOR CLUB CENA

„Виолета” • пелени дабл кеар Џамбо

899 RAMSTOR CLUB CENA

Гратис

За купени 2 Виолета Дабл Кер Џамбо пакувања ГРАТИС едно пакување Волета Најт пелени 30/1

Гратис

285 195

178 RAMSTOR CLUB CENA

Гратис

259 RAMSTOR CLUB CENA

„Виолета” • тоалетна хартија 2сл. 24/1+ гратис салфета бела

„Виолета” • премиум тоалетна хартија 3сл 12+4 љубичица+ гратис 1/1 брисач

-20%

-30% 599

415

845

795 RAMSTOR CLUB CENA

1299

1439

899

999

RAMSTOR CLUB CENA „Мах” • пегла на пареа 2600в

„Адлер” • пегла за коса 30в

RAMSTOR CLUB CENA

„Адлер” • апарат за бричење

-30%

RAMSTOR CLUB CENA

-30%

5950 3249

2599

1089

729 RAMSTOR CLUB CENA

„Адлер” • електричен тостер двопек

RAMSTOR CLUB CENA

-33%

„Мах” • апарат за правење леб

5499 RAMSTOR CLUB CENA

„Мах” • аква правосмукалка 1800в

799

659 RAMSTOR CLUB CENA

„Северин” • кафемат со чашки 450в

-17%


ВКРСТЕНИ ПРОМОЦИИ

Купете производ или сет од производи, земете друг по НАМАЛЕНА цена!

КУПИ

Микадо премиум брусница 170гр

105 ден.

КУПИ

Мути пулпа 400гр

74 ден.

КУПИ

Киви крема за обувки црна 50мл

ЗЕМИ

Вториот производ

-70% ЗЕМИ

Вториот производ на

-50% ЗЕМИ

Киви експрес сунгер за полирање - црна

КУПИ

Балко тропска овошна салата 850гр

119ден.

КУПИ

ЛОГЕКС 91DA Сунѓерести крпи 18Х20см 5/1

149 ден.

КУПИ

Глис шампон ултимејт рипеар 250мл

ЗЕМИ

Вториот производ на -60%

-60% ЗЕМИ

ЛОГЕКС 1448 Магична крпа 32Х32см

-50% ЗЕМИ

Вториот производ на

редовна цена

92 ден.

59 ден.

-50%

162 ден.

-50%

Количините се ограничени


ДЕНАР ПРОМОЦИИ

Купете производ или сет од производи, земете друг за САМО 1 денар!

КУПИ

Пченка за подготовка на солени пуканки 100гр

ЗЕМИ

Пченка за пуканки 100гр

КУПИ

вино 0,75л Спешл Селекшн

ЗЕМИ

Tемјаника Спешл Селекшн 0,187л

редовна цена

22 ден.

1 ден

2x32 ден.

КУПИ

Деним лисион по бричење Голд 100мл.

ЗЕМИ

Деним Део за мажи Голд 150мл

335 ден.

КУПИ

Горењка чоколадо со цели Лешници 250 гр.

редовна цена

145 ден.

1 ден

289 ден.

КУПИ

Глејд сенс & спреј база (Блекбери фрост)

1 ден ЗЕМИ

Горенка млечно чоколадо 75 гр.

редовна цена

33 ден.

1 ден

156 ден.

ЗЕМИ

Глејд спреј рефреш аир (Блекбери фрост) 275мл

редовна цена

132 ден.

1 ден

282 ден.

5

За купено Суташ сирење 500гр добивате

поени

Количините се ограничени


Заради ограничениот простор, некои од понудените производи во летокот не се достапни во сите маркети

Ramstorama 140  
Advertisement