Page 1

Број 132

01.08.2013 - 21.08.2013

www.ramstore.com.mk


CENA

RC

UB

R A M S TO

B LU

CENA

R A M S TO

215

RC

249

CENA

• 1000мл B LU

CENA

R A M S TO

RC

1189

B LU

R A M S TO

92

1239

RC

99

CENA

• 500мл 99

92

RC

B LU

B LU

CENA

R A M S TO

R A M S TO

49

RC

55

• 720мл

1459

RC

1399

B LU

CENA

R A M S TO

B LU

CENA

• 480 мл

85

CENA

R A M S TO

279

RC

305

B LU

CENA

R A M S TO

RC

B LU

RC

92

192

178

R A M S TO

62

RC

69

R A M S TO

349

L

379

B LU

CENA

• 200 мл


139

L

CENA

L

CENA

RC

UB

R A M S TO

RC

L

839

CENA

R A M S TO

RC

UB

870 UB

R A M S TO

124

„Семана” • 2л

„Бреф” • повер актив дуопак

„Персил” • компакт ГП 8кг+ Первол колор 1л

39

„Сaвекс” • Супер вајт 3000л • Орхидеја 3000л колор • Eмералд 3000л

L

CENA

RC

UB

R A M S TO

RC

L

439

CENA

„Мер” • актив гел 500мл

RC

UB

CENA

R A M S TO

189

L

199

465 UB

R A M S TO

35

„Первол” • брилијант колор 4л

CENA

RC

UB

R A M S TO

69

L

83

„Хера” • течен сапун 1000мл

„Титиз” • матик кујнски бришач 800гр.

UB

CENA

49

„Спин” • Стронг лимон за садови 1000мл

L

UB

CENA

RC

„Милл” • за нега на мебелрезерва

UB

CENA

RC

127

112

L

2609

L

2940

RC

„Виледа” • Актив моп

CENA

RC

„Милл” • с-во за испирање на машина за садови 500гр

UB

R A M S TO

88

CENA

R A M S TO

102

L

CENA

RC

UB

R A M S TO

R A M S TO

RC

L

65

UB

R A M S TO

675

L

765

„Виледа” • Вива експрес базик даска за пеглање

„Виледа” • Сунѓераста крпа 3/1

UB

CENA

RC

135

L

152

R A M S TO

R A M S TO

77

R A M S TO

L

CENA

RC

UB

„Милл” • средство за рерни 200гр

„Милл” • балзам детергент за садови 1000 мл

CENA

89

27

58

UB

„Спин” • Стронг лимон за садови 500мл

„Киос” • џогер за чистење

32

L

58

RC

89

„Хера” • течен сапун 500мл

L

104

RC

L

CENA

R A M S TO

99

UB

RC

„Сечкин” • течен сапун 500мл.

59

R A M S TO

139

69

R A M S TO

29

UB

CENA

„Виледа” • Глитзи пауер 3/1+1


„Нивеа” • сапун 90 гр.

RC

NA

R A M S TO

L

CENA

RC

UB

CE UB

R A M S TO

139

25

L

31

173

„Нивеа” • течен сапун рефил 500 мл.

130

L

125

UB

CENA

RC

CENA

R A M S TO

L

142 UB

RC

104

R A M S TO

CENA

RC

UB

„Нивеа” • Крем Сапун 100 гр.

„Нивеа” • течен сапун 250 мл.

R A M S TO

35

L

43

„Шаума” • шампон 400мл

158

UB

-25%

CENA

R A M S TO

RC

L

119

Гратис

За која било купена паста за заби Вадемекум 75мл гратис четка за заби

-25%

UB

152

CENA

UB

CENA

RC

119

„Сиос” • Олео боја за коса

R A M S TO

162

L

204

RC

L

CENA

R A M S TO

RC

„Вадемекум” • провитамин 75 мл

UB

L

CENA

209

RC

UB

CENA

R A M S TO

RC R A M S TO

„Глис” • експрес регенератор ултимејт рипеар 200мл

„Глис” • шампон 250мл • регенератор 200мл

CENA

RC

UB

R A M S TO

484

L

655

„Плејбој” • ВИП ЕДТ 50МЛ жени • тоалетна вода за жени Пин Ап 50мл

„Гарниер” • колор натурал боја за коса RC R A M S TO

129

L

165

U

NA B CE

„Плејбој” • Њу Јорк лосион по бричење 100мл

UB

CENA

RC

369

R A M S TO

L

UB

CENA

RC

312

L

499

420

R A M S TO

„Палете” • ИЦЦ боја за коса

134

L

182

282 UB

R A M S TO

114

L

132

„Плејбој” • Холивуд ЕДТ 50мл.


CENA

RC

UB

R A M S TO

235

L

282

CENA

RC

UB

R A M S TO

612

L

719

„Супер макс” • брич за жени блистер 4 острици 3/1

„Фелче Азура” • РИТУАЛИЈА Пена Баланс 500мл+250мл

L

CENA

RC

RC

UB

CENA

UB

CENA

RC

„Супер макс” • пена сензитив 300+33% • пена класик 300+33% • лимон -лајм 300+33%г

„Фелче Азура” • РИТУАЛИЈА Туш гел Пјур 250мл • РИТУАЛИЈА Туш гел Фреш 250мл

„Фелче Азура” • Крема за тело 400мл

144

125

„Супер макс” • Систем дршка “Clic&Lock” со 3 оштрици и резерва 10 кертриџи

R A M S TO

104

NA

UB

R A M S TO

152

L

175

117 CE UB

R A M S TO

168

L

189

RC

CENA

RC

UB

CENA

R A M S TO

162

L

179

UB

R A M S TO

152

L

175

„Фелче Азура” • Пена за капење 500мл+250мл

L

CENA

RC

UB

R A M S TO

RC R A M S TO

105

L

119

CENA

RC

UB

R A M S TO

215

L

250

„Петроид” • елек.апар прот. комарци+течност

133

118

219

192

215

152

132

„Петроид” • Нов 400мл универз.спреј • Нов 300мл спр. прот.лаз. инсекти • Нов 300мл спраy прот.лет.инсекти

212

L

245

UB

CENA

RC

CENA

R A M S TO

UB

RC

99

L

118

R A M S TO

188

„Петроид” • елек.апарат прот. комарци+10 таб

RC R A M S TO

132

L

155

UB

CENA


25% попуст на сите секојдневни влошки Керфри CENA

RC

UB

„Молпед” • ултра еко класик 18/1

R A M S TO

110 RC

UB

CENA

RC

L

98

CENA

689

RC

U

UB

CENA

„Молфикс” • пелени 4-9 кг 68/1 • пелени 7-18 кг 60/1

„Палома” • Пјур Вајт т.хартија 3сл.4/1 • Зелен чај т.хартија 3сл.4/1

NA B CE

R A M S TO

79

L

89

L

725

„Молпед” • ултра класик 10/1

RC

R A M S TO

CENA

R A M S TO

UB

RC

L

68

UB

R A M S TO

64

77

L

74

R A M S TO

112

L

129

UB

CENA

RC

UB

CENA

RC

139

L

165 „Перфекс” • 1/24 3сл. Тоалетна хартија

R A M S TO

99

R A M S TO

„Перфекс” • котон лајк премиум 8/1 3сл 200 листа

L

135

UB

L

U

NA B CE

RC

Гратис

259

R A M S TO

CENA

RC

L

285 UB

R A M S TO

179

„Виолета” • премиум тоал.хартија 3сл.12+4 љубичица +Гратис брисач Тета Виолета 1/1

„Виолета” • тоалетна хартија 3 слоја 10/1 + ГРАТИС Виолета Кидс марамици 10/1

275

245

232

212 112 384

345

CENA

RC

UB

R A M S TO

„Виолета” • тоалетна хартија 8/1 3сл

94

L

104

RC

„Виолета” • пикник кујнски брисач 2/1

R A M S TO

79

L

89

UB

CENA

RC

CENA

„Перфекс” • брисачи Џамбо 1/2 2сл

CENA

Гратис

195

UB

R A M S TO

119

RC

102

L

149

R A M S TO

CENA

RC

UB

R A M S TO

128

„Палома” • Тоал.хартија 8+2гратис 3сл жолта • Тоал. хартија ексклузив 8+2гратис 3сл • т.хартија тисју 3сл. мирис+штампа • т.хартија тисју 3сл. бела 8/1

L

142

L

134 „Перфекс” • котон лајк премиум 10/1 3сл 150 листа

99 124

105


-16% CENA

RC

L

UB

CENA

RC

L

255

CENA

„Северин” • маталка за нескафе

„Северин” • фен за коса 1800w

-34%

„Северин” • пегла за коса

449 UB

RC

R A M S TO

-22%

779

R A M S TO

CENA

RC

L

999 UB

CENA

R A M S TO

1100

UB

R A M S TO

749

L

999

„Северин” • апарат за пуканки

-36%

719

UB

R A M S TO

„Северин” • двопек тостер црн

RC

1079

L

1299

RC

UB

-25%

CENA

R A M S TO

1189

L

1859

„Северин” • електрична пегла на пареа бела 1400w

„Бон Комерц” • Нож за сечење пица

RC

CENA

„Бон Комерц” • Мерица со рачка и дезен 900мл

119

UB

CENA

RC

57

L

92

-40%

UB

„Сад за салата”

CENA

145

R A M S TO

RC

L

64

39

„Вок тава 28см.”

R A M S TO

„Бон Комерц” • Корпа за овошје овална 5л

„Бон Комерц” • Корпа за овошје овална 1.2л UB

CENA

RC

33

L

54

R A M S TO

„Бон Комерц” • Корпа за овошје овална 2л

UB

R A M S TO

L

39

CENA

RC

UB

R A M S TO

54

L

64

88

79 „Единечна патосница ” 40*60см.

54 „ Киос” • Киос нож за леб • Киос нож • Киос ножици за пилешко • Киос острило за нож • Киос нож за овошје • Киос нож за месо

„Голден Дејзи” • непропустлива навлака за перница

99 69 СТ Пешкир 50*85см.

-43%


СОВРШЕНО РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЈАТНИ ПАТУВАЊА

RC

2599,00

2999,00

1999,00

2599,00

2999,00

Куфер дизајниран мал

Куфер дизајниран среден

Куфер дизајниран голем

Куфер дизајниран мал

Куфер дизајниран среден

Куфер дизајниран голем

999,00

1259,00

1499,00

999,00

1259,00

L

249

R A M S TO

„Каротен” • интензивен гел за сончање ЗФ 0 150 мл.

UB

CENA

RC

L

289

CENA

RC

UB

R A M S TO

L

529

1999,00

CENA

„Каротен” • детско млеко ЗФ 50 200 мл.

„Каротен” • млеко ЗФ 30 200 мл.

459

UB

R A M S TO

609

CENA

RC

UB

R A M S TO

449

L

707

535

„Каротен” • масло ЗФ 0 125 мл.

1499,00

5999,00

2999,00

2499,00

2999,00

3799,00

4199,00

Куфер кафен 40см.

Куфер кафен 50см.

Куфер кафен 60см.

Куфер кафен 70см.

1249,00 1499,00 1899,00 2099,00

Детски сет куфер+ранче

665

UB

CENA

R A M S TO

RC

L

585

избор на бои избор на бои

Куфер со точки мал

Куфер со точки среден

Куфер со точки голем

Куфер тврд разни бои,мал

Куфер тврд разни бои,среден

Куфер тврд разни бои,голем

1999,00 2359,00 2699,00

1299,00

1599,00

1799,00

285

„Tоп тен“ • каротен млеко за сончање Ф36 200мл

415

389

UB

305

CENA

„Tоп тен“ • каротен млеко за сончање Ф26 200мл

L

3599,00

UB

CENA

RC

3199,00

R A M S TO

2599,00

L

5299,00

RC

4699,00

R A M S TO

3999,00

1399,00

899,00

659,00

Куфер тегет/црвен 80см.

Куфер тегет/црвен 70см.

Куфер тегет/црвен 60см.

Куфер тегет/црвен 50см.

Куфер тегет/црвен 40см.

Куфер тегет/црвен 30см.

329,00

RC

CENA

345

„Tоп тен“ • каротен фамилијарно млеко за сончање Ф16/36

L

470

RC

459,00

R A M S TO

699,00

UB

„Tоп тен“ • каротен лосион фамили пак 400МЛ

CENA

635

469

L

1799,00

RC

2199,00

1249,00 1099,00 899,00

R A M S TO

2499,00

„Tоп тен“ • крема за лице оливоил ф40 50мл.

UB

R A M S TO

262

L

335

UB

CENA


А RAMSTOR VE SOVETUVA В У Т Е В О С ВЕ

РАМСТОР

ОВОШЕН ЈОГУРТ - Пригот вете сами совршено овошно освеж ување

А ХРАНАТА СО ПОМОШ Н Д СОНЦЕТО О Е С Е Т Е Т И Т ЗАШ преку кои ги внесуваме Антиоксидансите дите на на организмот од па храната го штитат јство де д по ли, настанати слободните радика нцето со од а ит шт Најдобра за на УВ зрачењето. овите црвено - портокал ни овозможуваат и н пе ко ли со богати намирници кои се те, ти ма до е, ит ов морк бета каротин, како ите и јси от грејпфрут, ка лубеницата, црвени дуваат бе ез елна заштитa об папајата. Дополнит во а им ги , кои на пример лни биофлавоноидите ма ти оп За . та чоколада на цр и ј ча от ни ле зе еба да се д на намирници тр резултати, овој ви ца пред евно околу 2 месе консумираат секојдн ло на вање на нашето те директното изложу сонце. намалува тамин Ц и Е, кој го Добар извор на ви рки, пе пи од сончање се и бројот на брчки наоѓа се Е н ошје. Витами киви и точкесто ов мки но се и те ви адото,оре и во квасецот, авок така то Ис о. сл ма иновото исто така и во масл кој е се богати со селен бразилските ореви многу корисен. а ат многу овошје. То Децата треба да јад , ии от држина на масн е храна со ниска со која и и ри ло ства соли и ка минимални количе а уг др од , те ол. Овошки не содржи холестер те се ни на (ба ум ли гати со ка страна, често се бо емент и жината на овој ел најпознати по содр влакна и децата), растителни често омилени кај витамин Ц.

UB

CENA

RC

L

16

UB

CENA

RC

„Изворска” • Изворска негазирана вода 1,5 л

17

R A M S TO

„Синалко” • Кола газиран сок 1,5 л

14

„Кожувчанка” • Минерална газирана вода 1,5 л

35

L

„Синeта” • Оранж neгазиран сок 1,5 л

44

RC

L

CENA

RC

UB

R A M S TO

45

R A M S TO

37

L

42

49

31

Подготовка Измиксајте го овошјето, но не го ситнете премн огу, онолку колку да дојде во помали парчиња. Потоа пригответе го пудингот во млекото, при што ќе додадете 6-7 лажички шеќер (по избор). Пудингот додаде те го во овошјето и измешајте. Потоа додадете го и јог уртот и добро измешајте ја сме сата додека да се соеди ни. Откако ќе ја приготвите ставет е ја во ладилник да се ола ди. Оладената смеса сервир ајте ја во чаши. Откако ќе го приготвит е овој едноставен рецепт ќе се изненадите колку добар вкус сте добиле. Практ икувајте го овој рецепт секогаш кога ќе можете, тој не е високо калоричен, а истоврем ено е многу здрав за орг анизмот, нуди свежина здравје и уживање во топлите лет ни денови.

R A M S TO

„Синалко” • енергетски пијалок 0,33

Ви претставуваме рецепт за овошен јогурт, пригот вен на природен начин, кој им а моќ да ве освежи и да ви понуди енергија за целиот ден . Овошните јогурти се едн и од најздравите намирниц и кои се препорачуваат за топлите летни денови, а ние ден ес ви откриваме како сам и дома да приготвите вкусен ово шен јогурт и тоа на многу едноставен начин без да одземе многу од ваш ето време. Потребни состојки 500 грама овошје по изб ор (можете комбинација од јагода, цреша, малина, јаболко, киви и сл.) 500 мл. млеко една кесичка пудинг (по ваш избор) 6-7 лажички шеќер 1 л. јогурт

„Планинска” • Роса 5/1л

UB

CENA


RC R A M S TO

59

L

68

„Јупи“ • 2.0 л.

UB

„Оранжина “ “Лимона” • 0.25л

CENA

L

UB

CENA

RC

L

38

CENA

R A M S TO

„Кокта“ • КОКТА Original 2.0 л. • КОКТА Limeta 2.0 л. • КОКТА Rossa 2.0 л.

UB

RC

43

R A M S TO

L

RC

UB

CENA

R A M S TO

52

42

48

59

„Оранжина “ • 0,33л лименка

RC R A M S TO

54

L

61

„Гора” • оранж 1.5л • мултивитамин 1.5л • зелено јаболко 1.5л • мулти ред 1.5л • праска 1.5л

RC R A M S TO

32

L

36

UB

CENA

„Фруго“ • црн - негазиран овошен пијалак 250 мл. Стакло • црвен - негазиран овошен пијалак 250 мл. Стакло • портокал - негазиран овошен пијалак 250 мл. Стакло • зелен - негазиран овошен пијалак 250 мл. Стакло

CENA

RC

UB

R A M S TO

49

L

56

„Браво” • чај праска пет 1,5л • чај брусница пет 1,5л

„Браво” • ПВЦ 1,5л

L

U

NA B CE

RC

„Браво” • чај праска лименка 0,33л • чај брусница лименка 0,33л

CENA

RC

UB

R A M S TO

29

R A M S TO

59

30

33

L

34

„Браво” • чај праска пет 0.5л • брусница пет 0,5л

99 „Браво” • мултивитамин 2л • портокал 2л

UB

CENA


„Цедевита“ • 200гр. лимон • 200гр. портокал

„Цедевита“ • 500гр. портокал • 500гр. лимон

CENA

RC

UB

R A M S TO

76

L

85

CENA

RC

UB

R A M S TO

179

L

198

62

45

30

27

30

27

„Фруктал” • пијалок коктел боровинка грозје 1л • пијалок црна рибизла,калинка 1л

RC

U

NA B CE

R A M S TO

41

L

46

CENA

RC

UB

R A M S TO

49

L

55

„Фруктал” • пијалок коктел морков портокал 1л • пијалок вишна,јаболко 1л • пијалок праска 1л

84

75

116

103

UB

CENA

RC

„Ред Бул” • 250мл

RC

UB

CENA

„Миранда” • портокал -ПЕТ 1.5 л. • лимон-ПЕТ 1.5 л.

„Пепси” • Кола ПЕТ 1.5 л.

UB

34

L

CENA

UB

CENA

RC

48

L

CENA

RC

L

RC

UB

R A M S TO

81

L

87

37

50 R A M S TO

38

R A M S TO

43

R A M S TO

209

R A M S TO

„Баварија” • премиум стакло 330мл 0% алкохол Сет 5+1 гратис

L

229

„Газоза” • ПЕТ 1.5л.


835

749

999

889

669

1235

589

715

1119

„Бадел ” • Шток 84 + подарок

UB

CENA

RC

82

52

L

92

R A M S TO

„Моги” • Пченка за солени пуканки 8(3x100гр)2+1 Гратис

„Доритос” • Доритос мексиканско тако 185 гр. • Доритос начо сирење 185 гр.

2+1 2+1 „Моги” • Пржени кикирики Салсалименка (3x60гр )2+1 Гратис

CENA

RC

UB

R A M S TO

42

L

46

CENA

RC

UB

R A M S TO

49

L

55

„Доритос” • Доритос мексиканско тако 85 гр. • Доритос начо сирење 85 гр.

CENA

RC

UB

R A M S TO

142

L

162

„Др. Оеткер” • Лава колач 215г

CENA

RC

UB

R A M S TO

„Др. Оеткер” • Милкшејк ванила • Милкшејк чоколада • Милкшејк банана • Милкшејк јагода

„Алева” • Сладолед во прав чоколада • Сладолед во прав ванила • Сладоледен десерт малина • Сладоледен десерт јагода 75гр

122

112

L

NA

RC

CE UB

UB

CENA

„Ц” • Ескимко промо ( 2 х ванила + 2 х чоколада = лажица подарок)

L

UB

CENA

RC

27

R A M S TO

RC R A M S TO

23

L

25

29

R A M S TO

20

L

22

„Ц” • Ескимко карамела 75гр • Ескимко чоко банана 75гр


16

UB

CENA

R A M S TO

RC

L

14

46

CENA

26

UB

CENA

RC

R A M S TO

• 80гр

L

23

RC

UB

R A M S TO

L

CENA

RC

UB

R A M S TO

112

L

41

126

CENA

RC

UB

R A M S TO

148

L

165

• 280гр • 150гр

CENA

RC

UB

R A M S TO

129

L

144

CENA

RC

UB

R A M S TO

76

L

84

• 250гр

49

43

R A M S TO

L

66

„Европа“ • Бонбони Колорадо микс Европа 400гр

UB

CENA

RC R A M S TO

55

L

64

77

UB

CENA

„Европа“ • пралине 250гр.

• 100гр

CENA

67

65

58

L

UB

RC

RC

L

78 R A M S TO

69

L

„Сокоштарк “ • 100г Нугат крем

76

CENA

RC

L

• 65гр UB

CENA

RC

CENA

R A M S TO

49

UB

UB

RC

55

L

42

CENA

R A M S TO

L

48 UB

RC

145

39

R A M S TO

154

44

RC

„Сокоштарк “ • НАЈ. ЖЕЉЕ Млечна чоколада 90 г. • НАЈ. ЖЕЉЕ Бисквит 90 г.

R A M S TO

CENA

CENA

CE UB

NA

„Европа“ • локум саде 400гр

L

RC R A M S TO

UB

UB

„Сокоштарк “ • Млечен крем 100 г.

„Дорина“ • Дорина млечна 250гр • Дорина Рунолист 250гр

R A M S TO

„Дорина“ • Дорина со лешници 300гр

L

115

109

„Краш“ • Бајадера 500гр

UB

CENA

RC

CENA

R A M S TO

UB

L

502

RC

609

R A M S TO

„Краш“ • Бајадера 300гр

L

CENA

RC

UB

R A M S TO

RC R A M S TO

312

L

379

„Европа“ • локум ореви 400гр.


-35%

„Нутела” • T 750 гр

108

L

CENA

RC

UB

R A M S TO

R A M S TO

RC

L

158

NA

L

122

175 CE UB

UB

35

CENA

RC

282

R A M S TO

322

„Нутела” • T 200 гр

„Нутела” • T 400 гр

CENA

RC

UB

37

„Бамби“ • Велнес обичен 210гр • Велнес суво грозје 210гр

44

39

59

„Бамби“ • Плазма кекс 150гр L

52

44

67

43

UB

CENA

RC

„Бамби“ • Плазма кекс 300гр

48

R A M S TO

L

UB

CENA

CENA

RC

49

RC

„Олимпија “ • 152гр. - путер бисквит + гратис Варна 33гр. Какао

UB

R A M S TO

19

56

L

21

Гратис

R A M S TO

CENA

RC

UB

R A M S TO

87

L

105

СУПЕР ЦЕНА

34

CENA

RC

41

L

48

„Бамби“ • Велнес интегрален кекс со млечно чоколадо и лешник 205гр • Велнес портокал и чоколада 205гр

R A M S TO

UB

R A M S TO

60

L

70

„Монд “ • Звечево МОНД карамела 45г • Звечево МОНД кокос 45г • Звечево МОНД бадем 50г • Звечево МОНД кикирики 50г • Звечево МОНД лешник 50г


109 152

79

CENA

RC

UB

R A M S TO

13

L

15

Супер Цена

R A M S TO

UB

CENA

RC

L

84

CENA

RC

UB

L

94

89

R A M S TO

99

„Гранд“ • Кафе Гранд 200г Де Лукс

• 50гр

„Гранд“ • Кафе Гранд 200г Голд

RC

84

89

• 50гр

L

RC

„Гранд“ • Кафе Гранд 200г Арома вакум

CENA

• 100гр

189

„Рио Браво“ • Премиум 500гр

L R A M S TO

RC

CENA

„Рио Браво“ • Рио Браво 100гр L

RC

139

UB

UB

CENA

L

RC R A M S TO

46

32

UB

CENA

„Рио Браво“ • Браво Мока 200гр

52 34

L

68

CENA

RC

L

75 UB

R A M S TO

172

155

CENA

RC

L

UB

UB

R A M S TO

RC

RC R A M S TO

182

R A M S TO

• 100гр

U

79

CENA

„Гранд“ • Кафе Гранд 200г Арома

205 NA B CE

R A M S TO

162

L

185

UB

R A M S TO

L

76

CENA

RC

UB

RC

99

L

112

R A M S TO

• 200 гр

CENA

RC

L

• 200 гр UB

R A M S TO

299

CENA

R A M S TO

339

UB

R A M S TO

325

L

369

„Рио Браво“ • Капучино браво класик 100гр

UB

CENA


68

UB

CENA

R A M S TO

RC

L

62

52

50

„Му“ • Му Вита јогурт боровница 500гр • Му Вита јогурт ананас/кокос 500гр • Му вита јогурт јагода/брусница/ малина 500гр

„Алпско“ • млеко 1/1 3.5%

22 „Идеал Шипка“ • павлака 18% 200г.

L

UB

CENA

RC

RC

235

„Пресидент“ • Кравјо сирење вакуум

RC

CENA

„Мегле” • млеко 3,2% 1 литар UB

CENA

R A M S TO

RC

L

92

L

RC R A M S TO

UB

CENA

UB

CENA

„Пресидент“ • Мешан кашкавал 0,5кг.

R A M S TO

339

L

372

RC

UB

RC

L

„Дукатино“ • чоколешник 3+1 гратис CENA

R A M S TO

56

54

L

L

59

„Суташ“ • јогурт 3,2% 1л

„Нестле” • Корнфлекс 500гр

UB

CENA

43 „Суташ“ • трајно млеко 3,2% 1л

L

125

119

RC

„Нестле” • Несвик житарки 375гр СуперХеро • Чокапик житарки 375гр СуперХеро

169

149

NA

RC

CENA

RC

UB

R A M S TO

189

L

215

66 CE UB

R A M S TO

77

„Мегле” • павлака за готвење 500мл

R A M S TO

85

UB

CENA

RC

„Мегле” • ПАВЛАКА 12% 850мл

R A M S TO

79

UB

255

R A M S TO

45

L

49

CENA

R A M S TO

„Мегле” • путер 200гр

UB

R A M S TO

75

L

94

„Нестле” • Лион житарки 350гр


39

„Монте“ • Чоко Дринк 200мл

L

23

CENA

UB

CENA

RC

L

25 UB

RC

36

R A M S TO

„Активиа“ • Aктивиа Природна 140гр. • Aктивиа Шум.овошје и житарици 125 гр. • Aктивиа Мед и Ореви 125 гр.

R A M S TO

„Монте“ • десерт Чоколадо 4х55гр

29

CENA

RC

UB

R A M S TO

UB

CENA

R A M S TO

RC

L

23

L

27

26

„Зотт“ • Јогобела Боровница/Вишна 150гр • Јогобела Праска/Јагода 150гр • Јогобела со Мусли Јаболка/ Круша 150г • Јогобела со Мусли Слива/Јагода 150г

95

L

85

CENA

UB

CENA

RC

„Монте“ • десерт Чоко Макси 4х100гр

UB

RC

35

L

39

R A M S TO

„Активиа“ • Aктивиа Слива 125 гр. • Aктивиа Лимон 125 гр.

„Монте“ • Чоко Дринк 4*95мл сет

R A M S TO

CENA

RC

UB

R A M S TO

26

L

30

CENA

R A M S TO

UB

CENA

„Осоговски“ • Сирење мешано Осоговско вакум

UB

CENA

R A M S TO

CENA

RC

UB

R A M S TO

L

CENA

RC

UB

„Вивис“ • свежо крем сирење 50 гр.

„Осоговски“ • Сирење овчо Осоговско вакум

„Осоговски“ • урда вакум

„Дијамант“ • Маргарин Класик 500гр

L

CENA

„Дијамант“ • Маргарин Класик 250гр

CENA

RC

UB

CENA

97

89

„Пекабеско“ • Кисела павлака 20% 800гр

L

„Хопла“ • Растителна без шеќер 1л

UB

RC

159

R A M S TO

„Хопла“ • Растителна без шеќер 0,5л

NA

RC

CE UB

R A M S TO

L

95

L

172

105

RC

„Здравје Радово“ • Крем акција 900гр

R A M S TO

R A M S TO

„Здравје Радово“ • кравјо сирење акција

88

R A M S TO

L

CENA

RC

UB

L

95

265

239

UB

RC

25

CENA

RC

L

28 UB

R A M S TO

48

„Здравје Радово“ • Натурана сируп 0.200гр СЕТ 4+1 = Леденко

RC

R A M S TO

RC

29

L

34

„Вивис“ • свежо крем сирење шунка 50 гр.

28

L

272

245

32

53

95

CENA

R A M S TO

„Вивис“ • свежо крем сирење 125 гр. • свежо крем сирење шунка 125 гр.

UB

R A M S TO

L

R A M S TO

RC

UB

CENA

L

128

119

75

69

L

229

RC

RC

L

252

„Осоговски“ • Кашкавал кравји круг

CENA

R A M S TO

„Вивис“ • свежо крем сирење 200 гр.

UB

R A M S TO

89

UB

RC

335

97

L

365

UB

CENA


21

UB

CENA

R A M S TO

RC

L

19

560

„Mаестро” • Крема 180гр

505

505

459

212

189

196

UB

RC

CENA

„Mаестро” • Пилешки гради реф.

CENA

R A M S TO

RC

L

179

UB

R A M S TO

169

L

184

198

179

277

249

„Грeјсингер” • Босански суџук

„Златиборац” • чајна говедска 320гр

CENA

45

CENA

RC

40

50

45

„Златиборац” • суџук вак.

RC

UB

CENA

„Златиборац” • чајна вакум 310гр

RC

UB

R A M S TO

167

L

178

R A M S TO

579

L

639

UB

R A M S TO

187

L

199

65 NA

L

CENA

RC

UB

60

R A M S TO

105

„Златиборац” • Говедска пршута слајс 100гр

67

59

109

RC

CE UB

R A M S TO

174

L

189

„Спитико” • Растителна павлака 10% масленост 1кг

CENA

RC

UB

R A M S TO

RC

114

L

128

„Ука” • екстра скара кобасица вакум

R A M S TO

135

L

150

UB

CENA

„Ука” • телешка салама мини

495

449 52

46

CENA

RC

UB

R A M S TO

539

L

589

105

89

„Ука” • говедска печеница рефус

RC R A M S TO

135

L

149

UB

CENA

„Ука” • суџук 2 класа рефус кг

275

249

508

455


„Перутнина Птуј“ • Пил. Медаљони 900 гр.

RC

L

UB

CENA

RC

30

CENA

R A M S TO

UB

RC

L

99

„Перутнина Птуј“ • Пилешка паштета од црн дроб 90 гр • Пилешка паштета од месо 90 гр • Паштета од пилешко месо со пиперка 90 гр.

33

R A M S TO

L

CENA

RC

UB

„Перутнина Птуј“ • Поли 350 г.

109

R A M S TO

149

CENA

„Перутнина Птуј“ • Пилешки Cordon Bleu 500 гр.

„Перутнина Птуј“ • Пилешка посебна 800+200

162

UB

R A M S TO

209

L

232

CENA

RC

UB

R A M S TO

245

L

274

31

28

L

29

27

L

RC

R A M S TO

RC

UB

UB

CENA

„Карнекс“ • посен грав 400гр

76

67

L

129

UB

CENA

RC

„Карнекс“ • говедски гулаш 400гр

144

R A M S TO

CENA

RC

UB

R A M S TO

72

L

82

„Фарма“ • Фарма пилешка посебна 400гр UB

CENA

R A M S TO

RC

L

56

49

„Аргета“ • Јуниор 45гр

CENA

L

„Фарма“ • Фарма пилешки гради 400гр

CENA

„Фарма“ • Фарма пилешка посебна 800гр

112

99

UB

R A M S TO

СУПЕР ЦЕНА

28

L

31 „Аргета“ • кокошја паштета 95гр

RC

25

RC

RC

CENA

R A M S TO

28

UB

R A M S TO

43

CENA

„Аргета“ • кокошја паштета 45гр

„Аргета“ • Јуниор 95гр

47

UB

R A M S TO

28

L

31

UB

CENA

RC

UB

CENA

32

UB

CENA

RC

„Карнекс“ • јетрена паштета 75гр • паштета со шунка 75гр

R A M S TO

27

R A M S TO

L

RC

142

L

30

162

R A M S TO

„Фарма“ • Фарма пилешки гради 800гр

L

35

„Карнекс“ • пилешка паштета боил 95гр


37

UB

CENA

RC

CENA

R A M S TO

UB

R A M S TO

RC

L

33

L

33

39

„Деликата” • КИДС кокошкина 95г

„Деликата” • кокошкина 95г

56

CENA

RC

UB

R A M S TO

119 L

CENA

R A M S TO

RC

UB

195

„Принцип Комерц” • Маслинка полнета со пиперче 1200г.

„Маутнер” • сенф естрагон

L

RC

CENA

„Принцип Комерц” • Маслинка црна 121-140 1200г.

105

L

U

L

CENA

R A M S TO

RC

UB

NA B CE

RC

235

CENA

„Принцип Комерц” • Слатко од грозје 340мл.

UB

„Принцип Комерц” • Шампињони сецкани 720г

CENA

RC

UB

R A M S TO

88

L

272

99

L

„Маутнер” • балзамиран оцет 500мл

RC

95

R A M S TO

„Маутнер” • прелив јогурт за салата 300мл + прелив за салата 75мл • прелив италиански зачини за салата 300мл +прелив за салата 75мл

105

125

R A M S TO

CENA

RC

L

118 UB

R A M S TO

89

UB

R A M S TO

187

CENA

RC

L

209 UB

R A M S TO

175

NA

RC

CE UB

R A M S TO

Гратис

27

L

37

Гратис

CENA

„Полимарк” • Тартар сос 300мл

61

55

UB

RC

59

L

68

„Полимарк” • кечап благ 500мл

R A M S TO

L

CENA

RC

UB

R A M S TO

74

L

49

83

„Принцип Комерц” • Маслинка 111-120

24 „Диме” • Домашен ролован леб 500 гр

29

„Диме” • Леб бел викенд на парчиња 470гр

„Диме” • Леб интегрален фолија 500гр

34

24

„Диме” • Мешан `ржан леб 500гр


RC

CENA

„Подравка” • Кокошкина супа со тестенина 62г

L

RC R A M S TO

L

RC

RC

CENA

UB

CENA

„Рискоса” • Фиде Семола 70 500гр дробено

39

33 3529

39

30

33

25

3+1

135

122

L

L

RC

45

RC

CENA

RC

L

UB

50

R A M S TO

„Рискоса” • Шпагети 2 500гр • Фиде Семола 83 Б 250гр UB

„Подравка” • Чоколино 200г • Фрутолино 200г

„Халта” • Крем без шеќер 1000мл

R A M S TO

41

CENA

R A M S TO

L

124

„Халта” • Крем без шеќер 500мл

46

UB

137

CENA

RC

UB

R A M S TO

69

89

CENA

„Подравка” • Бистра кокош. супа со тест и зел. 52г

75 78

UB

R A M S TO

16

L

94

17

R A M S TO

L

32

CENA

RC

UB

R A M S TO

33

UB

R A M S TO

25

35

L

27

UB

CENA

„Пурина” • Гурмет голд паштета 12 4X85гр (3+1 Гратис)

3+1

„Марчела” • јуфки со јајца 400гр

„Марчела” • јуфки без јајца 400гр посни

U

NA B CE

„Марчела” • тарана со јајца 450гр

CENA

RC

UB

R A M S TO

85

L

37

RC

L

RC

U

42

R A M S TO

CENA

RC

UB

R A M S TO

49

L

55

NA B CE

R A M S TO

39

L

95

45

„Пурина” • Фрискис мачки пилешко&говедско&јагнешко&зајак 10(3+1 гратис) -25%


ВКРСТЕНИ ПРОМОЦИИ Купете производ или сет од производи, земете друг по НАМАЛЕНА цена! КУПИ

АЊЕЗИ Фестаиола Лазањи 500г

ЗЕМИ

ШЕФ ПАРМАЛАТ Бешамел сос 500мл

Редовна цена

112 ден.

179 ден.

КУПИ

Хот Вилс автомобил за деца /

2 x 109 ден.

КУПИ

Фрискис гранули за мачки 300гр

2x82 ден.

-50%

ЗЕМИ

третиот производ

1 ден ЗЕМИ

третиот производ

1 ден

КУПИ

Милка Ноисет 300гр

148 ден.

КУПИ

InKafe - Премиум, Голд 200 гр.

210 ден. 233 ден.

КУПИ

Шампињони сецкани 300гр кеса

2х40ден.

ЗЕМИ

Милка Ноисет 300гр

-30% ЗЕМИ

Горенка чоколада Млечна 75 гр.

1 ден ЗЕМИ

третиот производ

1 ден


ВКРСТЕНИ ПРОМОЦИИ Купете производ или сет од производи, земете друг по НАМАЛЕНА цена! ЗЕМИ

КУПИ

Тесори део спреј Мира 150мл

Тесори ди Ориенте ЕДТ 100мл

398 ден.

Редовна цена

КУПИ

Ноже Бик 4 Флекс 1/4

319 ден.

КУПИ

Котани Медитеранска мешавина мелница 40гр

136 ден.

Количините се ограничени

159 ден.

-70%

ЗЕМИ

Бик пена за бричење 200мл

Редовна цена

115ден.

-40%

ЗЕМИ

Kотани мелница 40гр

-30%

КУПИ

Лејди Спеед стик дезодоранс 24/7 150мл

ЗЕМИ

Лејди Спеед стик Алое сензитив - дезодоранс

-50%

142 ден.

КУПИ

САМУРАИ 53 Сламки 100/1

62ден.

КУПИ

КАЛВО салата туна и пченка 160г

129 ден.

ЗЕМИ

ФРЕСКО Кеси за мраз 12х28

Редовна цена

49ден.

-50%

ЗЕМИ

КАЛВО салата 150г

-50%


Ramstorama 132  
Ramstorama 132  
Advertisement