Page 1

С

П

Е

Ц

И

J

А

Л

Н

О

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

И

З

Д

А

Н

И

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ул. Вассил л Ѓорг ргов ов бр. бр б . 20 20а 20а 0а

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СА АМО НА

Е

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

и 15--ти и ДЕКЕМ Д МВРИ И 2013г.

СО С ОП ПАЗ ЗАРЕЊЕ ЗА АРЕЊЕ ВО Н НОВИОТ ОВИОТ РАМ АМ АМСТОР М МСТОР Р

2000

И Н Д Е ВР

СУ УПЕРМА УПЕР РМАРК Р ЕТ ВО КАПИШ РК РКЕ КАПИШТЕЦ К АПИШТ Ц СЕКОЈА СЕКОЈ ОЈА СМЕ ОЈ ЕТКА Е КА КА НАД НАД Д 50 500 00,00 0 0,00 0 00 0д денари дена енари нари ВЕ Е ПРАВИ СР СРЕЌЕН Н ДОБ ДОБИ ОБИТН БИТН НИК Н ИК НА ЕДН ЕДНА НА ОД БРОЈНИТЕ Н РОЈНИТЕ ЈНИТЕ ИТЕ ВРЕДНИ ВРЕД И В ИТ ТЕ ТЕ НАГРАДИ РАДИ И

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

13.12 -22.12 2013

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

побрзајте, количините се ограничени

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

www.ramstore.com.mk tore.com.mk


1. Со пазаре ење во новиот маркет т Ра ам ре КА амстор АПИШТЕЦ ПИ П ИШ И Ш ШТ ШТЕЦ ТЕ ЕЦ ЦН НА А 14 14-ти и 15-ти ДЕКЕ ЕМВРИ 2013год. 2013год. , за сек 2013 секоја еккоја фи фис ф фискална искал лна ссм лна лн сме ме метк м е ка над д 50 00 0,00 (петстотини) денари д ен ена ен нари ар а ри купувачите купувач ку ачи ите те д добиваат обиваат аат ат право раво н на а извле еку ув ва ање на ед дн но ТОПЧЕ од са ад дот полн н со топчињ о ња. 2. За ссекој За екој кој сл сследен лед ден износ од од 50 500,00 00,0 0 00 0д де денари енари на и се добив добива ва а до д дополнително ополни ТОП ТОПЧЕ. 3. В се Во секое то топ пч че е има н награ агр рад рад ад да, а, а сек секое е добитно. д о. 4. Доб битни б иците, наград дите дите е ќе м можат ожа жат тд да ги ги подигнат поди подигн на н нат ат а в ведн веднаш дн на н аш. СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

... и многу други вредни награди СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Количините се ограничени

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


РАМСТОР КЛУБ КАРТИЧКА Како до Рамстор Клуб картичка ? Рамстор Клуб картичка можете да купите на каса по цена од 50,00 денари во секој Рамстор Супермаркет и има неограничен рок на употреба. Заедно со картичката добивате формулар за пополнување на Вашите податоци. Ве молиме пополнетиот формулар да го оставите на Инфо пултовите во Рамстор маркетите со цел внесување на Вашите податоци во нашата база на корисници. Секогаш кога ќе дојдете на каса, Ве молиме да ја прикажете Вашата Рамстор Клуб картичка, каде што касиерката уредно ќе ја помине на каса. Секоја Рамстор Клуб картичка има единствен регистарски број. Доколку биде оштетена или изгубена истата не може да се замени.

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

1 ОСНОВНА КАРТИЧКА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

3 ДОПОЛНИТЕЛНИ КАРТИЧКИ ЗА ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Малите картички се практични и можат да се носат постојано како приврзок на Вашите клучеви.

КУПЕТЕ Рамстор клуб картичка и ќе добиете: t

Поволности од користењето на Рамстор Клуб картичката Со секое пазарење во Рамстор маркетите, Рамстор Клуб картичката Ви нуди можност да купите промотивни производи по пониски Рамстор клуб цени видно обележани во сите маркети, како и во нашите промотивни каталози – Рамсторама – кои се објавуваат на секои три седмици. Заштедата која сте ја оствариле со Рамстор Клуб картичката е збирно изразена на Вашата фискална сметка како – Рамстор намаление.

алните печатни грешки

t

Ексклузивна придобивка на Рамстор Клуб картичката е можноста за собирање на поени.

t

Како собирате поени? Многу едноставно! Со секое пазарење во Рамстор маркетите со Рамстор Клуб картичка 1% од вредноста на секоја сметка се запишува во вид на поени на Вашата Рамстор сметка.

ПОЕНИТЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ИСКОРИСТИТЕ ЗА: t купување на кои било производи од маркетите t купување на производи од специјалниот каталог Поен Плус Промоција СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА Кога и како се собираат поените? Поените се собираат кумулативно 12 месеци од почетокот до крајот на календарската година. Користењетo на поените од Вашата Рамстор Клуб картичка е многу едноставно: Собраните поени можете да ги користите веќе од наредниот ден по вашето прво пазарење во новата година односно од 02/01 или било кој друг ден во рамките на календарската година.

Пример: За календарска 2013 година, собраните поени можете да ги користите од 02/01/2013 до 01/01/2014год. После секој период неискористените поени се бришат од Вашата Рамстор Клуб картичка и започнува нов период на собирање и трошење на поени од 01/01/2014 до 01/01/2015. Доколку сакате да се информирате за вкупниот износ на собраните поени – тоа можете да го направите на било која каса во нашите маркети. Побрзајте искористете ги по ваша желба. Ве очекуваме. Најверниот купувач Рамстор промоциите со назнака за “најверниот купувач” означуваат определувањена најверниот купувач врз основа на базата на податоци што е формирана токму од регистрираните Рамстор Клуб картички. Никогаш не ја пропуштајте можноста да бидете најверен купувач на Рамстор бидејќи тоа значи многу погодности, вредни подароци,патувања и сл. Рамстор маркетите секогаш ги наградуваат своите најлојални купувачи. Во секое унапредување и усовршување на промоциите вклучени се сите постојани и идни сопственици на Рамстор Клуб картичка. СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ВАШАТА РАМСТОР КЛУБ КАРТИЧКА ВИ НОСИ БЕЗБРОЈ ПРЕДНОСТИ И ПРИВИЛЕГИИ. БИДЕТЕ НАШ ПРИВИЛЕГИРАН РАМСТОР КЛУБ ЧЛЕН Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


Najevtini ceni vo gradot СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Специjал” • Багет бел 300гр • Багет интегрален 300гр

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

30

25

50

45

„Специjал” • Труфа чоколадна 160гр • Труфа кокос 140гр СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

295

275

„Промес” • Јунешки медаљони кг

365

355 „Промес” • Свински ребра кг

„Промес” • Свински кременадли кг

285

275

Количините се ограничени

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


2+1

95

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Фурна Диме” • 2+1 Коктел посно пециво 300гр

ГРАТИС

31

29

„Кадино” • Пченично брашно Т400 1кг

19

„Фурна Диме” • бел леб 420 гр

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

105

„Вени Ком ” • јајца Л 1/15 + Вени Ком јајца М 1/6

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1

2+1

ГРАТИС „Пелафино” • Сет 2*Пелафино јуфки 500гр. + фусили 350гр

87

1+1 „Монини” • маслиново масло 1л 1+1 гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС

559

„Дивела” • Сет Дивела 2+1гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

149

85

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС

„Ањези” • Ањези Вердуре сос 400гр + Ањези тестенини сорт. 500гр ГРАТИС

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС „Полимарк” • Tоматино доматен сос 1л класик + Полимарк кечап благ 500мл

89

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1 „Ањези” • 2+1 Мулти Пулпа 210гр лименка 3/1

82

2+1 „Паста Зара” • Паста Зара тестенини 500гр 2+1 гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки

ГРАТИС

109

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


ГРАТИС

3+1 „Олиталиа” • масло маслиново Екстра вирџин 500мл+ Олиталиа балзамиран оцет од Модена 250мл ГРАТИС

279

„Бизим“ • Сет Улкер Бизим супи 3+1 гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

75

ГРАТИС „Болеро” • Маргарин Болеро со вкус на свежо печен леб 400гр + Болеро коцка 250гр коцка

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

79

73

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1

ГРАТИС

ГРАТИС „Македонија” • Кечап Македонија 1000гр + сос од домати 370гр ГРАТИС

88

„Витаминка” • Кокошкина супа со тестенини 50гр. 2+1 гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

29

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС „Салвадори ” • Санса ди олива 1л + ГРАТИС Рискоса шпагета 500г

205 СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Количините се ограничени

„Малешевско” • Кравји kашкавал-пита 500г + ГРАТИС Доми УРДА 500г вакум

75 „Шест браќа” • јајца Л/10 - 10%

62

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

325

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС „Подравка” • Вегета *5 + крпа гратис

275

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


2+1

ГРАТИС

ГРАТИС

ГРАТИС

„Шарпланинска павлака” • Сет 2+1 гратис

66

„Осогово” • 2* Кашкавал мешан осоговски круг подарок торба

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

549

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1

3+1

59

365

„Осогово” • Кашкавал овчи осоговски Ексклузив подарок кравјо сирење со пиперка вак.

2+1

„ Мегле” • Сет Мегле чоколадно млеко 200мл 3+1

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1

44

„ Мегле” • сет пудинг 125г 2+1

„Мегле“ • Сет Мегле павлака 180гр 12% 2+1

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

37

„Мегле“ • сет вајкрем 200 г 2+1

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

115

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС

229 СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

385

345

„Зелена Долина” • Кашкавал Ајдамер 550 гр. + подарок павлака 180 гр.

ГРАТИС

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС „Зелена Долина” • Павлака 900 гр + подарок овошен јогурт јагода 150 гр

105

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Ајдамер“ • Кашкавал Ајдамер рефус

„Малешевско” • Кравји kашкавал-пита 500г + ГРАТИС Доми УРДА 500г вакум

325

79 „Бајра“ • кулен 100гр

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки

55

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


3+1

2+1

ГРАТИС „Перутнина птуј “ • Сет Пилешка паштета од црн дроб 90 гр. + Паштета од пилешко месо (месна)+ Паштета од пил. месо со пиперка 2+1

59

„Добар ден“ • Добар ден пилешка паштета 3+1 гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

26

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Неопланта“ • грав со димена сланина 400гр + Пателина пилешка паштета 60гр ГРАТИС

2+1

2+1

ГРАТИС „Принцип комерц“ • Kaj princip maslinkite Маслинка каламата 1200 + подарок шампињони сецкани 160г

195

„Амадори“ • Сет Амадори виршли 100гр 2+1

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

34

72

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Вуди“ • 2+1 Вуди виршли 100гр

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

35

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Сет помфрит Мек кен фри стајл 600 гр. +гарденија морков 450 гр

ГРАТИС

118

102

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Принцип комерц“ • Шампињони сецкани 720г.+ подарок феферона 160г.

„Принцип комерц“ • Феферони 720г.

Количините се ограничени

45

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

99 „Рио Маре“ • туна сендвич 80гр 1+1 гратис СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

89

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


332

295 СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС „Римес“ • Селски колбас вакум + кујнско ноже гратис

115

99

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„З дежеле“ • Говедска чајна 200 гр

ГРАТИС

54

„Гроздановски“ • Француска 20% Гратис

489 „Римес“ • Чајна вакум +пилешка виршла 200 гр гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

435

112

95

„З дежеле“ • Говедска кобасица 400 гр

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1 248

219

„Виндон“ • Мисиркина тост шунка (АКЦИЈА)

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

142

„Крас “ • 2+1 гратис Посебна пилешка мини 400гр

3+1

„Виндино“ • млечен десерт лешник-чоколадо 4х60 гр. 3+1 ГРАТИС

59

122

127

„Крас “ • Кмечки пршут нарезок 100гр

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

92

„Косиљак“ • јунешки суџук рефус

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

199

154

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

149

ГРАТИС

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Неопланта“ • деликатес Будимска колбасица 305гр + Неопланта деликатес чајна колбасица слајс 100гр

179

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС „Пекабеско“ • пилешки гради во црево 450гр+Пекабеско пилешка виршла 200гр

ГРАТИС ГРАТИС

492

„Косиљак“ • чадена печеница на дрва  

420

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Пекабеско“ • шунка Ф-60 мини 450гр +Пекабеско свинска виршла 200гр

82

„Лекер” • унешки скараџиски колбас “Lecker” 450гр + Виршла вакум “Lecker” 200гр ГРАТИС

СПЕЦИJАЛНА СПЕЦИJАЛНАЦЕНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки

102

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


1+1

ЗА

3

4+1

59

4+1

219

„Краш“ • Наполитанкa чоколадирана 2x500гр дуопак

59

• Сет Марс ,Сникерс,Твикс класик

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

• СНИКЕРС Класик 51 гр 4+1 гратис • БАУНТИ Класик 57гр 4+1 гратис

99

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС

112

„ Горењка” • СЕТ Gorenjka Мистика 75% + Мистика Аранчини + мл.75гр ГРАТИС

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС

„ Горењка” • Полнета лешник х 2 + мл.75гр ГРАТИС

80

ГРАТИС „ Милка” • куки мус чоко свинг 300гр + Милка алпско млеко 80гр гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1

168

„ O’Кејк” • O’Кејк 2+1 ГРАТИС

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

82

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС

-20%

2+1

85 „ Шогетен” • млечно 2*100гр -20%

78

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Количините се ограничени

„ Европа” • Јадран млеко какао 150гр 2+1

68

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Јадро“ • 430гр. + гратис Јадро 200гр.

132

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


82

„Свит Плус“ • Сет 1+1 кафе експрес 120гр бисквити со цимет

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

86

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА „Свит Плус“ • Сет 1+1 кафе експрес 165гр , 150гр, 155гр • Сет 1+1 Еми 200гр сендвич бисквит млечен и какао крем • Сет 1+1 Слим 140гр оригинал + стронг какао стапчиња

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1

72

„Банини“ • Сет Банини колачи облаци 130гр + цветови 130гр 2+1гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

42

32

„Бискрем“ • јаболко 170 гр кеса • портокал 170 гр кеса

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

25

19

„Улкер“ • Икрем лешник 92 гр • Икрем какао 92 гр

102 „Винчини“ • чајни колачи чоколадирани 800гр + гратис Перфето 135гр

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

1+1

„Мулино Бианко“ • СЕТ Барила колачи Таралучи бисквит 400г 1+1 ГРАТИС • СЕТ Барила колачи Галети бисквит 400г 1+1 ГРАТИС

89

ГРАТИС

59

„Киндер“ • чоколада 100гр + Киндер буено 43гр

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

1+1

85

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

4+1 „Монд“ • 4+1 гратис 240гр

3+1

75

„Примола“ • Сет 3+1 гратис за 100гр чоколади

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки

99

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


ГРАТИС

„Калво“ • туна пате домати 82г 2/1+КАЛВО туна сопствен сос 80г ГРАТИС

99

1+1 „ Евитал Мусли “ • 1+1 гратис 500гр+ Евитал корнфлекс без шеќер 250гр

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС

132

„Симка“ • Пралине портокал 215 гр +чоколада Климентина 80 гр.гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

45

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС

ГРАТИС

ГРАТИС „Дивела” • Сет Пасата 680гр + шпагети 250гр гратис

75

„Балко “ • Ананас парчиња Балко 850гр + пченка шеќерец 425гр ГРАТИС

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

154

138

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Количините се ограничени

„Краш“ • 3+1 гратис пеперминт 100гр

82

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

182

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1

3+1

ГРАТИС

„Котани” • 2+1 Сет теглички лук, кари + оригано гратис

95

„Гранд“ • Гранд кафе Голд 500гр + Бананице 125гр кутија

ГРАТИС „Хелф“ • Хелф оргинал х2 + кавабон оргинал 40гр гратис

36

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


ГРАТИС 45 „ Армониа” • Бузз крекери 350гр кеса+Армониа пица крекер 40гр + Армониа рибички крекер 40гр

39

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

3+1

ГРАТИС ГРАТИС

„ Патос” • зачинет 115 гр + ГРАТИС патос зачинет 20 гр • лут ролс 118 гр + ГРАТИС патос ролс 20 гр

„Канан” • Канаан чипс пиперка /солен 80гр 3+1 гратис

58

„ Браво” • Рио Браво Премиум 500гр + гезве гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

169

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

90

ГРАТИС

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1

„Канан” • Сет флипс 60гр. 2+1 гратис

25

„Лето” • Лето сет чипс 2x130гр + гратис пластичен сад

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

82

„Нимекс” • InKafe - Премиум - Инстант кафе 200 гр. + Кофета 80 гр. ГРАТИС

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

185

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС

2+1 „Принглс” • Сет 2+1 Принглс чипс оригинал 40гр +павлака и кромид 40гр+ пиперка 40гр

ГРАТИС

109

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Супер чипс” • Сет Супер чипс класик 170гр + гратис чипс 45гр • Сет Супер чипс ребраст 170гр + гратис чипс 45гр

50

„Франк” • лименка 240гр+ гратис чаша

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки

245

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


-15%

55

35

39

„ Кокта” • 1.5л -15%

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА СПЕЦИЈАЛНА

„ Плеј” • кола 1.5л + PLAY оранж 1.5л ГРАТИС 1+1

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

41

ГРАТИС

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

„Чибо“ • Инстант кафе фемили 200гр. + Чибо инстант кафе фемили 50гр. гратис

299

ГРАТИС „ Златен Даб” • 2*Златен Даб 1.5л + подарок кикирики

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

189

2+1 „ Миранда” • портокал -пет 1л 2+1

„ Блум” • јаболко нектар 1л 2+1

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

99

49

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА СПЕЦИЈАЛНА

2+1

ГРАТИС

„Ментос“ • Сет Аква Кис 2+1 мастики

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

89 „Деволи“ • Принц турско кафе 200гр

79

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Количините се ограничени

„Баблс“ • Сет Биг Бабл со привезок

29

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1 „Голден Еагл“ • Сет Голден Еагл 2x250мл + Бритвиц

55

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


599

399 СПЕЦИАЛНА ЦЕНА

1039

799

„ Адлер” • миксер црно-бел 300в

„ Адлер” • пегла за коса 30в

779

„ Адлер” • електричен бокал кремаст 1л.

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

599

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

499

349

„ Адлер” • фен 1200в

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

1+1

229 СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

69

49

„ Осрам” • сијалица Делукстар 18w/865 E27+8w E14 гратис

„ Осрам” • сијалица Делукстар 23w/865 E27+ 8w E14 гратис

1+1

275

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1 „ Алфол” • Алуминиумска фолија 20м + мрсна хартија 8м + гратис стреч фолија 15м

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

199

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„ЕКОМАКС” • Сунѓер

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

299

„Голден Дејзи” • Голден Дејзи Поларно ќебе

119

• Пешкир 50х85см.

99

969

„Голден Дејзи” • Бањарка

529

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

4

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Голден Дејзи” • Патосница единечна 40х60см. голем избор на бои

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки

79

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


-60%

-50%

-35% СЕТ

„Гарниер” • Сет Гарниер Ултра Ду шампон лаванда 250мл + Aктион контрол рол он (-35% на целиот сет)

164

„ Фа” • сет деоспреј Дуо вториот производ на -60%

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

205

„ Сиос” • Шампон+регенератор+подарок торбичка

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

259

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

1+1 1+1

„Колгејт ” • паста за заби Тотал оригинал 75мл + Колгејт Плакс Блу 250мл ГРАТИС 1+1

129

„Палмолив” • купка за капење млеко&мед 500мл+ течен сапун грејпфрут ГРАТИС 1+1

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

182

2+1

155

„Сигнал” • паста за заби 75мл. СЕТ 2+1 ГРАТИС

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС

829

799 СПЕЦИАЛНА ЦЕНА

„ Виолета” • пелени дабл кеар Џамбо 80/1(3-6КГ) 2 + Виолета пелени најт ГРАТИС

ГРАТИС

-30% СЕТ

„ Џонсонс” • СЕТ бејби шампон 300мл+лосион за бебе 300мл

172

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Количините се ограничени

86 „ Цртани Јунаци” • шампон&гел за туширање 300мл

69

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

939 „ Виолета” • пелени дабл кеар Џамбо 70/1(7-18КГ) 4 + Виолета пелени најт ГРАТИС

899

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


1+1

1+1

ГРАТИС

219 „Дове” • дезодоранс 150мл оригинал + гратис дове ролон бјути финиш 50мл.

199

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

145

„Фруктис” • Сет Фруктис Фрути Пешн Шампон 250мл + Фруктис Црвен цитрон Шампон 1+1 гратис

„Плејбој” • део стик 51мл 1+1 гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

1+1

-35% СЕТ

-50% „Арома” • Сет колор 2*45мл-50% на втор производ

-50%

98

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

-35% СЕТ

„Нивеа” • Шампон стронг повер +шампон Дајмонд глос 250мл-30% • Шампон 2 во 1+шампон Пјур Импакт 250мл-30%

ГРАТИС

„ Памперс ” • Памперс Гиант Пак • За купено пакување Памперс ГИАНТ пак ПОДАРОК Ленор Сензитив Бадем 2л

1198

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

169

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

204

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

ГРАТИС „ Палома” • т.хартија тисју 3сл. бела 8/1 + гратис палома велнес марамици 6/1

„ Нивеа” • Млеко за тело за под туш 400 мл

128

319

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

15% „ Виолета” • Тоалетна хартија 24/1

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки

177

149

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


1+1

„ Арис” • Деграс одмастувач пумпа 800мл. + ГРАТИС Луче за стакло рефил 750мл.

1+1

-50%

99

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

„Фрош” • Фрош сет омекнувач Памуков цвет/Aлое вера 750мл.& Фрош омекнувач Алмонд милд/ Вилд росе 750мл -50% на вториот производ

159

„Ер Вик” • Фрешматик рефил 1+1гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

245

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1

359

„ Биоактив” • детергент Фловер Фреш 5кг.

285

„ Вц Нет” • парфимирано с-во за тоалет 750мл 2+1 гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

209

89

„Практи” • сунгераста крпа 3/1 2+1 гратис

2+1

59

Количините се ограничени

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

199

„Нила” • Омекнувач за алишта 2л.

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

1+1

„ Виледа” • Метална спирална жица 1+1 гратис

249

„Практи” • кујнски сунѓер 2/1 2+1 гратис

52

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

65

2+1

„Практи” • медиум универзална крпа 5/1 2+1 гратис

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА

2+1 „Практи” • микрофибер крпа 2+1 гратис

195

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


2+1

2+1

ГРАТИС

ГРАТИС „ Арф” • Арф крем оригинал 500мл+Арф за бањи 750мл+ГРАТИС Арф стакло 750мл (2+1)

175

„ Типсо ” • Типсо за садови 500мл 2+1 ГРАТИС

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

159

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

2+1

1+1

„Ајакс” • Универзално средство зелено 1000мл + Ајакс зелен прашок за чистење 500гр 1+1

139

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

1+1

-50%

-35% „Фрош” • Фрош Сет течен сапун 300мл.&рефил 500мл

365

„Первол” • Первол течен детергент Трио Пак 2x1л.+ГРАТИС 1л.(2+1)

-50%

СЕТ

919

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

1+1

„Килит Бенг” • Килит Бенг 750мл. 1+1 ГРАТИС (2*750мл)

89

„ Ариел” • маунтаин спринг 9кг. + гратис Ленор Спринг 1л

149

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

335 „Персил” • Персил таблети 30/1 - 50% • Персил таблети колор 30/1 - 50%

179

„Вениш” • Окси екшн гел 1000мл +33%+ Кванто омекнувач 2л. гратис

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки

245 СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА


&

ЈА НАГРАДУВААТ ВАШАТА ЛОЈАЛНОСТ! - Pantone 021 C - Pantone 361 C - Crna

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

до

60% попуст

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Количините се ограничени

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуални печатни гречки

СПЕЦИJАЛНА ЦЕНА

Во периодот од 01.12.2013 до 28.02.2014 купувајте во сите Рамстор маркети, собирајте купони и добијте и до 60% попуст на производите од реномираниот бренд Делимано.

Ramstor market vo kapistec  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you