Page 1

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

КИМ ПЕЛАТИ ЛУПЕНИ ДОМАТИ ВО ДОМАТЕН СОС 800 ГР

95

85

85

30

30

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

95

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

КИМ ПЕЛАТИ ЛУПЕНИ ДОМАТИ ВО ДОМАТЕН СОС 800 ГР


ГРАШОК 850 ГР БОНДУЕЛЕ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ГРАШОК 850 ГР БОНДУЕЛЕ

92

80

80

30

30

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

92

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

159

БАКИНА ТАЈНА АЈВАР 300ГР. БАКИНА ТАЈНА ЛУТЕНИКА 300 ГР.

159

139

60

60

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

139 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

БАКИНА ТАЈНА АЈВАР 300ГР. БАКИНА ТАЈНА ЛУТЕНИКА 300 ГР.


199

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ПЕРУСТИЈА АЈВАР БЛАГ, ЛУТ, ЕКСТРА ЛУТ 560ГР.

199

175

80

80

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

175 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ПЕРУСТИЈА АЈВАР БЛАГ, ЛУТ, ЕКСТРА ЛУТ 560ГР.


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ОРИЗ ПЕРФЕТО КЛАСА САН 800 ГР

52

45

45

15

15

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

52

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ОРИЗ ПЕРФЕТО КЛАСА САН 800 ГР


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

159

ДОРИНА НОИСЕТ 220 ГР

159

145

50

50

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

145 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ДОРИНА НОИСЕТ 220 ГР


ТАК 100 ГР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ТАК 100 ГР

32

29

29

10

10

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР 1POEN = 1DEN

32

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР 1POEN = 1DEN

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ЕЛЕФАНТ КРЕКЕРИ/ ГРИЦКИ 80 ГР

31

27

27

10

10

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

31

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ЕЛЕФАНТ КРЕКЕРИ/ ГРИЦКИ 80 ГР


ЧИО ЧИПС 140 ГР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ЧИО ЧИПС 140 ГР

55

49

49

20

20

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

55

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР


ГОРА ОРАНЖ/ КОЛА 1.5 Л ГАЗИРАН

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ГОРА ОРАНЖ/ КОЛА 1.5 Л ГАЗИРАН

41

35

35

15

15

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

41

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

СИНАЛКО СИНЕТА ПРАСКА/ ЈАБОЛКО 1,5Л.

49

45

45

15

15

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

49

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

СИНАЛКО СИНЕТА ПРАСКА/ ЈАБОЛКО 1,5Л.


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

НЕСКАФЕ КЛАСИК 50 ГР

82

75

75

25

25

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

82

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

НЕСКАФЕ КЛАСИК 50 ГР


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

НЕСКАФЕ КАПУЧИНО ВАНИЛА 18,5 ГР.

22

20

20

10

10

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

22

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

НЕСКАФЕ КАПУЧИНО ВАНИЛА 18,5 ГР.


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ЦЕРМАТ ПАНЕТИ ЛИСНАТИЦИ СИРЕЊЕ 400 ГР.

79

68

68

25

25

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

79

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ЦЕРМАТ ПАНЕТИ ЛИСНАТИЦИ СИРЕЊЕ 400 ГР.


СВЕЖО ПИЛЕ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

159

СВЕЖО ПИЛЕ

159

145

40

40

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

145 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

182

МЕТРО ОСЛИЧ 1 КГ

182

159

50

50

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

159 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

МЕТРО ОСЛИЧ 1 КГ


245

219 80

ЗА 1 КГ

ПОЕНИ

НЕОПЛАНТА ДЕЛИКАТЕС СТИСНАТА ШУНКА ВО ЦРЕВО КГ

245

219 80

ЗА 1 КГ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

НЕОПЛАНТА ДЕЛИКАТЕС СТИСНАТА ШУНКА ВО ЦРЕВО КГ


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

101

50

ПОЕНИ

89 50

ЗА 1 КГ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

89 ЗА 1 КГ

ДОБАР ДЕН ПИЛЕШКА/ ПОСЕБНА КОЛБАСИЦА КГ

101

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ДОБАР ДЕН ПИЛЕШКА/ ПОСЕБНА КОЛБАСИЦА КГ


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ПЈАДИНА КЛАСИК СЕТ 3 ПАР. 330 ГР

82

69

69

25

25

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

82

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ПЈАДИНА КЛАСИК СЕТ 3 ПАР. 330 ГР


289

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ПАРМЕЗАН ПАРМИЏИАНО РЕЏИАНО ЗАНЕТИ 200 ГР.

289

255

100

100

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

255 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ПАРМЕЗАН ПАРМИЏИАНО РЕЏИАНО ЗАНЕТИ 200 ГР.


СУТАШ ТРАЈНО МЛЕКО 3,2% 1 Л

45

45

10

10

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

СУТАШ ТРАЈНО МЛЕКО 3,2% 1 Л


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ЈОГУРТ 1 Л МЛЕКАРА ТЕТОВО

49

45

45

15

15

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

49

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ЈОГУРТ 1 Л МЛЕКАРА ТЕТОВО


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

369

ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН КАШКАВАЛ КГ

369

329

100

100

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

329 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН КАШКАВАЛ КГ


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

349

ЕММА’С БАЧИЛО ОВЧО СИРЕЊЕ ВАКУУМ

349

299

100

100

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

299 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ЕММА’С БАЧИЛО ОВЧО СИРЕЊЕ ВАКУУМ


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ВИВИС СВЕЖО КРЕМ СИРЕЊЕ 125 ГР

59

55

55

15

15

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

59

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ВИВИС СВЕЖО КРЕМ СИРЕЊЕ 125 ГР


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ЛАКТЕЛ КРЕМ ДЕСЕРТ ВАНИЛА/ ЧОКОЛАДА 125 ГР

16

15

15

5

5

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

16

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ЛАКТЕЛ КРЕМ ДЕСЕРТ ВАНИЛА/ ЧОКОЛАДА 125 ГР


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

149

КОЛГЕЈТ ПАСТА МАКС ФРЕШ 75МЛ

149

135

40

40

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

135 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

КОЛГЕЈТ ПАСТА МАКС ФРЕШ 75МЛ


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

969

ПАМПЕРС ГИАНТ ПАК

969

859

150

150

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

859 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ПАМПЕРС ГИАНТ ПАК


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

149

ХАРМОНИ ТОАЛ. ХАРТИЈА ДЕЛУКС ВАЈТ 3СЛ. 10+2

149

129

60

60

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

129 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ХАРМОНИ ТОАЛ. ХАРТИЈА ДЕЛУКС ВАЈТ 3СЛ. 10+2


379

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

НИВЕА БАЛСАМ ЗА ПОСЛЕ БРИЧЕЊЕ 100МЛ

379

335

75

75

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

335 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

НИВЕА БАЛСАМ ЗА ПОСЛЕ БРИЧЕЊЕ 100МЛ


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

148

АДИДАС ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ 250МЛ

148

129

50

50

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

129 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

АДИДАС ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ 250МЛ


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

БОКСЕР БОДИ ДЕЗОДОРАНС ПЛАВ/ ЗЕЛЕН/ ЦРВЕН 150МЛ.

91

75

75

25

25

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

91

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

БОКСЕР БОДИ ДЕЗОДОРАНС ПЛАВ/ ЗЕЛЕН/ ЦРВЕН 150МЛ.


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

169

ФРУТИНИ ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ 200 МЛ

169

149

50

50

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

149 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ФРУТИНИ ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ 200 МЛ


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

129

ЕЛЕА ФАРБА ЗА КОСА 60ГР

129

115

60

60

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

115 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ЕЛЕА ФАРБА ЗА КОСА 60ГР


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

272

ПАНТЕН ШАМПОН 360 МЛ

272

239

50

50

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

239 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ПАНТЕН ШАМПОН 360 МЛ


709

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ФИНИШ КВАНТУМ ТАБЛЕТИ РЕГУЛАР/ ЛИМОН 45/1

709

639

200

200

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

639 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ФИНИШ КВАНТУМ ТАБЛЕТИ РЕГУЛАР/ ЛИМОН 45/1


145

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

СИЛАН ОМЕКНУВАЧ ЗА АЛИШТА 1 Л/ 900 МЛ/ 750 МЛ

145

109

30

30

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

109 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

СИЛАН ОМЕКНУВАЧ ЗА АЛИШТА 1 Л/ 900 МЛ/ 750 МЛ


352

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ПЕРСИЛ ГЕЛ ЗЕЛЕН 1.46Л/ ПЕРСИЛ КОМПАКТ 2КГ

352

259

70

70

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

259 1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ПЕРСИЛ ГЕЛ ЗЕЛЕН 1.46Л/ ПЕРСИЛ КОМПАКТ 2КГ


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ДАК ТВРДА ВЛОШКА 5 ВО 1

102

89

89

30

30

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

102

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ДАК ТВРДА ВЛОШКА 5 ВО 1


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

КИВИ ЕКСПРЕС СУНГЕР ЗА ПОЛИРАЊЕ

111

99

99

30

30

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

111

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

КИВИ ЕКСПРЕС СУНГЕР ЗА ПОЛИРАЊЕ


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ХУЛАХОПКИ ВАНИ 15Д ПОМПЕА

110

89

89

40

40

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

110

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ХУЛАХОПКИ ВАНИ 15Д ПОМПЕА


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

КАБЕЛ ПРОДОЛЖЕН 3 ШТЕК. 3*1,5 5M ДИНАМИК

485

399

399

150

150

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

485

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

КАБЕЛ ПРОДОЛЖЕН 3 ШТЕК. 3*1,5 5M ДИНАМИК


1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ОСРАМ ЛЕД 5В/840 Е27 БЛИС

399

345

345

150

150

ПОЕНИ

ПОЕНИ

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

399

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

1 ПОЕН = 1 ДЕНАР

ОСРАМ ЛЕД 5В/840 Е27 БЛИС

Korpi a5 mkd  
Korpi a5 mkd  
Advertisement