Page 1

Andreas Ramsland PTF foto 2012


Oppgave 1 Det første bildet mitt er et produkt foto. Her har jeg valgt å bruke en redbull flaske som produkt og som bakgrunn har jeg brukt en strand. Dette skal gi en sommer følelse og det er på en varm sommerdag at redbull smaker best! Redbull flaska og stranda tok jeg bilde av hver for seg. Etter dette tok jeg å redigerte produktet i på stranda og prøvde å få den til å se mest naturlig ut(passe inn i bilde). Bildet av stranda har jeg tatt og cropet veldig og stilt litt på konstrasten. På redbull flaska har jeg kun fjernet riper og stygge merker.


Oppgave 2 Til oppgave 2 valgte jeg å ta et naturbilde. Jeg ønsket å få med den tjukke vår tåka som ligger over vannet ved soloppgang. Da resulterte i at jeg måtte opp kl 5 på morgenen for å knipse bildet. De første bildene jeg tok ble ikke bra i det hele tatt og de ble alt for lyse rett og slett. Så jeg måtte opp samme tid neste uke for å igjen ta de samme bildene. Denne gange ble jeg fornøyd. Det som er blitt gjort av redigering er at det er en slags lilla himmel i steden for blå, og sola har jeg gjort så rød som mulig. Jeg har også stilt på roughness så bildet skla se ut som ett maleri.


Oppgave 3 Her ville jeg prøve på noe jeg syntes var veldig kult på internett. det viste seg å ikke være like lett som det så ut til. her har jeg tatt tre bilder. Et av hånda med papirbiten, et av murveggen og et av det treet som du ser i midten. den delen var fikke vanskelig med å redigere var litt verre. da måtte jeg ta og først sette inn en hule med et tre i midten og så måtte jeg få alt til å å se ut som en tegning. Derretter tok jeg å la tegnebildet oppå det originale og plaserte hånda over. så klippet jeg og der har du bildet! Ble ganske fornøyd med bilde men det ble ikke helt som jeg hadde håpet på.


Oppgave 4 Dette er ett portrettbilde med en mening! bildet kan tolkes på mange måter (he-he) men det jeg har tenkt og ønsker å få fram er at du må ikke bekymre deg for kropp og utseende men heller vare glad for at du er som du er. Bilde har jeg tatt og cropet, tatt vekk hode og fra kneene og ned. Plakatene har jeg tatt og stilt på levels og har farget bakgrunnen helt hvit. Det var en travel dag og dette ble det beste

Andreas PTF FOTO  

Aweaome photo collection

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you