Page 23

NAPOVEDNIK

Začetni tečaj nemščine: NATIVE SPEAKER; JAN WALLISSER TERMIN: Termin še ni določen. (okt. do maj) ZA KOGA: Namenjeno vsem.

GLEDALIŠČE Otroška dramska skupina: EVA ŽUKOVEC, ANA LEŠNJAK IN BRINA KURENT TERMIN: Začeli bomo po dogovoru pri verouku v pripravi miklavževe igrice. ZA KOGA: Namenjeno osnovnošolcem od 2. razreda naprej oz. v primeru spretnosti učenja besedila lahko že mlajši. ZAČNEMO: V sredini oktobra. Starejša dramska skupina: MIRKO ANŽELJ IN DRAGO RAZBORŠEK TERMIN: Po dogovoru. VSEBINA: Priprava klasične gledališke komedije Županova Micka. ZA KOGA: Namenjeno vsem.

SOCIALNI PROGRAMI Pomoč učencem, ki imajo težave z branjem in/ali pisanjem: BLAŽKA STRMŠNIK univ. dipl. logoped TERMIN: Ponedeljek od 17.00 do 18.00 ZA KOGA: Za osnovnošolce s težavami pri branju in/ali pisanju. ZAČNEMO: 1.10.2012 Učna pomoč: RAZLIČNI INŠTRUKTORJI (animatorji, dijaki, študentje, zaposleni, upokojenci) TERMIN: Po dogovoru. ZA KOGA: - Za osnovnošolce z učnimi težavami. - Za vse, ki bi želeli učencem z učnimi težavami pomagati z inštrukcijami (javite se). ZAČNEMO: V mesecu oktobru. VARUJ NAS MATI 23

september 2012, številka 7

Glasilo - september 2012  

Varuj nas Mati

Glasilo - september 2012  

Varuj nas Mati

Advertisement