MELLERUD Tuotekuvasto

Page 1

PUHTAAN KODIN PUOLESTA.

ön Käytänn opas A-Ö


AINA OIKEA VALINTA MELLERUD - vahvuutemme on, että jokaiseen kodin ongelma-alueeseen on saatavilla juuri oikea puhdistus- tai hoitoaine. Oli ongelmana sitten home laatan saumoissa, viemäritukos tai levä piha-aidassa. Jos olet epävarma oikean tuotteen valinnasta, ota yhteyttä Rakennuskemian asiakaspalveluun ja me autamme sinua. Yleispuhdistusaineisiin verratessa erikoispuhdistusaineet ovat täysin räätälöityjä erilaisille likatyypeille ja pinnoille. Niiden avulla pääset luotettavasti ja pysyvästi eroon tahroista. Tuotteet säilyttävät herkät materiaalit hyvinä ja suojelevat niiden rakennetta. Tuotteiden laadun lisäksi on huomioitu myös ihmiset ja luonto. Tuotteiden ainesosissa on käytetty enimmäkseen uusiutuvia luonnonvaroja ja terveydelle ystävällisiä aktiivisia ainesosia. Kaikki pakkausmateriaalit ovat 100 % kierrätettäviä. Voit siis luottaa huoletta MELLERUD ratkaisujen turvallisuuteen ja tehokkuuteen.

2


SISÄLTÖ Laatat, marmori, luonnonkivi................... Sivu 04 – 10 Home....................................................... Sivu 11 – 13 Saniteettitilat.......................................... Sivu 14 – 19 Kodin puhdistus....................................... Sivu 20 – 30 Ulkoalueiden hoito ja suojaus................. Sivu 31 – 35

3


LAATAT, MARMORI JA LUONNONKIVI

KIVIPOHJAISTEN PINTOJEN JA KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS JA HOITO Terracotta-, marmori- ja posliinikivilattiat ovat näyttäviä. Näistä lattiapinnoista on pidettävä huolta, jotta niiden värit eivät haalistu tai pinnat vahingoitu. MELLERUD on kehittänyt kattavan valikoiman hoitotuotteita kaikentyyppisille keraamisille ja luonnonkivipinnoille. Lisäksi erityiskäsittelyaineet auttavat kyllästämisessä ja suojaamisessa. MELLERUD tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja takaavat sinulle pitkäkestoisen ilon tyylikkäistä lattiamateriaaleista.

4


LAATAT, MARMORI JA LUONNONKIVI 1

Sementtijäänteiden poistaja

Poistaa nopeasti ja vaivattomasti sementtijäänteet, läpitunkeutuvan sementtiliiman ja lian, kiinnitys- ja saumalaastin sekä tasoitteet. Puhdistaa nopeasti laatat, keraamiset lattialaatat, savipoltetut laatat (Cotto) ja luonnonkivet, jotka eivät sisällä kalkkia, kuten graniitti, liuskekivi ja kvartsiitti.

Tuotekoko 1,0 ja 2,5 l.

2

Sementtijäänteiden poistaja (marmori, jne.)

Poistaa sementtiharson laatoista ja pinnoilta, joille eivät sovellu tavalliset, happoa sisältävät sementtijäämänpoistajat. Ei sisällä happoa, vaikuttaa hoitavasti ja poistaa sementtiharson, sementtijäämät, kalkkikerrokset ja lian ongelmattomasti kalkkipitoisilta luonnon- ja keinokiviltä, kuten marmori, carraramarmori, Travertin, Jura-marmori, graniitti, Terrazzo ja vuolukivi.

Tuotekoko 1,0 l.

3

Klinkkerilaattaöljy

Suojaa lialta ja tahroilta, korostaa laatan väriä ja rakennetta. Lasittamattomille keraamisille lattialaatoille, halkaistuille ja savilaatoille, tiili-, klinkkeri-, liuskekivi-, kuivapuriste- ja poltetuille, huokoisille punasavilaatoille (Cotto). Ei tee pintaa kiiltäväksi ja korostaa sen luonnollisuutta. Voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona.

Tuotekoko 1,0 l.

5


LAATAT, MARMORI JA LUONNONKIVI 4

Laattapesu

Poistaa kalkki- ja vesitahrat, saippuajäänteet, lian ja muut epämiellyttävät kerrostumat. Seinä- ja lattialaattojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon kylpyhuone-, WC- ja asuintiloissa. Soveltuu myös kevyen sementtikalvon poistamiseen. Uudistaa pinnan ja palauttaa laattojen luonnollisen kauneuden.

Tuotekoko 1,0 l.

5

Lattianhoitoaine

Puhdistaa ja hoitaa lasitetut ja lasittamattomat lattialaatat, kuten keraamiset laatat, klinkkerit, savilaatat ja luonnonkivilaatat, esim. liuskekivi- ja graniittilaatat, sekä halkaistut laatat. Soveltuu myös muovi- ja PVC-lattioille. Muodostaa likaa hylkivän pinnan. Erittäin riittoisa. Kirkastaa lattian värejä ja kiillottuu itsestään tekemättä lattiaa liukkaaksi. Ei sisällä vahaa.

Tuotekoko 1,0 l.

6

Graniittipintojen puhdistus ja hoito

Erikoispuhdistus- ja hoitoaine kaikille graniittipinnoille keittiössä, kylpyhuoneessa, asuinja liiketiloissa. Poistaa hellävaraisesti mutta perusteellisesti lian, kuten rasva- ja öljykerrokset lattioilta, seinänpäällysteistä, keittiön työtasoilta jne. Soveltuu myös ulkotiloihin. Luonnongraniitille suunnattu tehoaineyhdistelmä puhdistaa ja hoitaa. Aine suojaa kiven kuivumiselta ja säilyttää siten sen luonnollisen kauneuden. Tuotekoko 1,0 l.

6


LAATAT, MARMORI JA LUONNONKIVI 7

Rasvan-, vahan- ja tahrojenpoistaja

Poistaa vaivattomasti rasvan, öljyn ja pinttyneen lian. Irrottaa myös vanhat vaha- ja kiillokekerrokset keraamisilta, hienokivi-, luonnonkivi-, PVC-, muovi- ja metallipinnoilta. Ihanteellinen lattioiden, ikkunalautojen, keittiön ja toimistokalusteiden peruspuhdistukseen.

Tuotekoko 1,0 l.

8

Saumanpuhdistaja

Puhdistaa pinttyneet ja likaantuneet seinä- ja lattialaattojen saumat ja poistaa rasva- ja öljytahrat, hoitoainejäänteet jne. Laatta-, klinkkeri- ja luonnonkivisaumojen puhdistamiseen keittiössä, kylpyhuoneessa ja muissa kodin tiloissa.

Tuotekoko 0,5 l.

9

Saumakylläste

Erikoiskylläste kaikille imukykyisille saumausmateriaaleille. Suojaa öljy-, rasva- ja vesipohjaiselta lialta sekä kosteudelta. Estää vaikeasti poistettavien kalkkijäämien ja kertymien muodostumista ja helpottaa niiden poistamista. Soveltuu seinä- ja lattialaattojen saumoille sisä- ja ulkotiloissa. Ei estä vesihöyryn läpäisyä. Geelimäinen rakenne parantaa pystysuorilla pinnoilla pysymistä.

Tuotekoko 0,5 l.

7


LAATAT, MARMORI JA LUONNONKIVI 10

Laatta- ja kivipintojen peruspuhdistusaine

Poistaa vaivattomasti kalkkikerrostumat, pinttyneen lian sekä vähäiset sementtijäänteet laatoista ja halkaistuista laatoista, kuivapuristelaatoista ja muista keraamisista lattialaatoista sekä kalkittomilta luonnonkivipinnoilta kuten graniitti, liuskekivi, kvartsiitti, porfyyri ja basaltti. Soveltuu myös jaloteräkselle ja alumiinille. Ihanteellinen puhdistusaine keittiössä, kylpyhuoneissa jne.

Tuotekoko 1,0 l.

11

Marmori- ja luonnonkivipintojen puhdistus ja hoito

Uudistaa ja muodostaa likaa hylkivän suojapinnan kaikille sisätilojen marmoripinnoille, kuten lattiat, portaat, ikkunanpenkit jne. Soveltuu erityisen hyvin voimakkaasti kiillotetuille pinnoille, kuten luonnon- ja tekokivipinnoille. Ei tee lattioista liukkaita.

Tuotekoko 1,0 l.

12

Marmorinkiillotus

Hoitaa ja suojaa samanaikaisesti marmoriset lattiat, portaat, huonekalut ja keittiön työtasot sisätiloissa esim. valkoinen Carrara, Jura, Travertin ja Terrazzo liuskekivilaatat. Myös luonnon- ja tekokiviset ikkunanpenkit. Korostaa päällysteen luonnollista väriä ja antaa pinnalle uuden kiillon.

Tuotekoko 0,5 l.

8


LAATAT, MARMORI JA LUONNONKIVI 13

Marmori- ja luonnonkivipintojen kylläste

Erikoiskylläste huokoisille pinnoille, kuten marmori-, luonnonkivi, keinokivi-, graniitti-, liuskekivi-, klinkkeri-, asbesti- ja hiekkakivipinnoille. Soveltuu myös huokoisille keramiikkalaatoille (Cotto, Terracotta, savilaatat jne). Imeytyy huokoiseen pintaan muodostaen syvävaikutteisen ja pitkäaikaisen suojan öljyn, rasvan ja veden aiheuttamia tahroja vastaan. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Tuotekoko 0,5 l.

14

Ruostetahranpoistaja kaikille kivipinnoille

Poistaa ruostetahrat ja muut metallioksidijäämät kaikilta kivi-, laatta- ja keramiikkapinnoilta sisällä ja ulkona. Tuote ei sisällä happoa, joten se soveltuu luonnonkivipinnoille, kuten marmorille, graniitille, liuskekivelle, kalkki- ja hiekkakivelle.

Tuotekoko 0,5 l.

15

Kivipintojen suoja-aine

Pitkäkestoinen suoja ja hoito. Väritön ja vedenpitävä pitkäaikainen suoja, joka antaa silkkisen kiillon. Sisä- ja ulkokäyttöön kaikille imukykyisille luonnonkiville ja synteettisille kivi-, liuskekivi-, marmori-, hiekkakivi-, terrazzo-, Solnhofen-laatoille, paljaille betonielementeille, päällystyslaatoille jne. Parantaa väriä ja rakennetta sekä antaa suojan likaa vastaan.

Tuotekoko 0,5 l.

9


LAATAT, MARMORI JA LUONNONKIVI 16

Kuivapuristelaattojen puhdistus- ja hoitoaine

Puhdistaa ja hoitaa samanaikaisesti voimakkaasti kiiltävät, kiillotetut ja himmeät kuivapuristelaatat, lasitetut laatat ja kiiltävät kivilattiat. Poistaa myös rasvaisen ja pinttyneen lian, muut erilaiset jäämät, kävelyjäljet, vesija likajuovat jne.

Tuotekoko 1,0 l.

10


TILES, MARBLE, NATURAL HOME STONE

HYVÄSTI HOME Homekasvuston ilmestyminen asuintiloihin luo suuria haasteita. Jopa pieni homeitiöpitoisuus voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Home voi kehittyä mihin tahansa kosteutta keräävään paikkaan: seiniin, kattoihin tai huonekaluihin. Jos tyypillisiä mustia täpliä ilmestyy, tulisi toimia välittömästi - ratkaisut löytyvät MELLERUD Homeenpoistajista. Uusien homekasvustojen syntyä estämään suosittelemme MELLERUD Homeenestoainetta ja Homeenesto lisäainetta. Näiden tuotteiden avulla pystyt estämään homekasvustojen syntymistä.

11


HOME 17

Homeenesto lisäaine

Lisäaine sienikasvuston torjuntaan vesiliukoisille aineille, kuten dispersiomaalit, täyteaineet, saumamassat, laastit, rappaus ja tapettiliisteri. Estää homeen, sienikasvuston, levän ja sammaleen kasvun pinnalle. Lisäaine lisätään huomioiden sekoitussuhteet suoraan käsittelyaineeseen, josta se leviää seinille, sisäkattoihin, muuripinnoille ja saumoihin, laastiin, rappaukseen ja tapettiliisteriin. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä. Tuotekoko 0,5 l.

18

Homeenpoistaja Geeli

Itsevaikutteinen, tehoaineena happi. Ei sisällä klooria eikä hajusteita. Vaikutus näkyy heti. Syväpuhdistava ja pitkävaikutteinen teho. Poistaa home-, sieni-, levä- ja sammalkasvuston, kosteustäplät, bakteerit ja homesienet erilaisilta pinnoilta, kuten tapetit, rapatut pinnat, muuripinnat, saumat, laatat, puu-, kivi-, muovi- ja tekstiilipinnat. Vaikuttaa desinfioivasti ja poistaa mikrobikasvuston. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekoko 0,5 l.

19

Homeenpoistaja

Poistaa kaikenlaisen homeen sisätiloista, myös saunoista ja uima-altaista. Suihkutetaan suoraan käsiteltävälle pinnalle. Vaikuttaa heti. Hävittää homeen, sieni-, bakteeri- ja leväkasvuston laatoilta, saumoista, seinistä, sisäkatoista, muuripinnoilta sekä puu- ja muovipinnoilta. Vaikuttaa desinfioivasti ja ehkäisee homeen muodostumista. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekoko 0,5 l.

12


HOME 20

Homeenestoaine

Suojelee kaikkia huokoisia mineraalipintoja, kuten saumoja, ikkunanpuitteita ja muuripintoja, homeen, sienikasvustojen, levän ja sammaleen aiheuttamalta tuholta. Soveltuu erinomaisesti tapeteille ja maalipinnoille. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekoko 0,5 l.

8 SYYTÄ KÄYTTÄÄ HOMEENESTO- JA POISTOTUOTTEITA 1. Miljoonia kertoja todistettu laatu. 2. Vuosikymmeniä kestänyt oma tutkimus- ja kehitystyö. 3. Systemaattinen homeentorjunta: tehokkaat ratkaisut kodin homeongelmiin. 4. Ennaltaehkäisy on yksinkertaisinta: MELLERUD Homeenesto lisäaineella parannat huomattavasti vesiohenteisten maalien, tasoitteiden, liimojen ja liistereiden homeenestokykyä. 5. Tuotteiden lapsiturvalliset korkit ehkäisevät vaaroja. 6. Kaikkien tuotteiden tehokkuus on sertifioitu ja varmistettu ulkopuolisten auditoijien toimesta. 7. Neuvonta- ja tuotekehitysosaamista hoitavat asiantuntijat.

TA ES

MIEN KOK EID TTO EE EN LU

HOKKUUD TE

13

ELLA STE RU PE

PU O

8. MELLERUD -tuotteet eivät ole terveydelle haitallisia.


SANITEETTITILAT

TERVEELLINEN ELINYMPÄRISTÖ KYLPYHUONEESSA JA WC:SSÄ Yksi huone, mutta monta puhdistustehtävää. Siisteys ja hygieenisyys ovatkin suurin haaste kylpyhuoneessa. Veden mineraalit ja korkea kosteus johtavat nopeasti kalkkisaostumien ja muun lian kertymiseen muun muassa saumoihin ja laattojen pinnoille. Tahrat eivät vain näytä pahalta, ne myös vähentävät hygienisyyttä. MELLERUD - täydellinen valikoima puhdistusaineita tehokkaaseen ja nopeaan suihkutilojen ja WC:n puhdistukseen. Niiden avulla voit nyt helposti poistaa kalkki- ja likajäänteet ja varmistaa hygieenisen puhtaan kylpyhuoneen.

14


SANITEETTITILAT 21

Akryylipintojen puhdistus ja hoito

Poistaa kalkin, saippuajäämät, öljyn ja lian sekä ehkäisee uusien saostumien muodostumista akryyli- ja muovipinnoilla. Ihanteellinen kylpyammeille, suihkualustoille, porealtaille, jne. Puhdistaa, ylläpitää, kiillottaa ja tekee pinnoista vettähylkiviä. Soveltuu myös kromille tai ruostumattomalle teräkselle.

Tuotekoko 500 ml.

22

Suihku- ja kylpyhuoneen voimapuhdistaja

Poistaa nopeasti ja tehokkaasti itsepintaiset kalkki- ja vesitahrat, harmauden, saippuajäänteet ja ruosteen kaikilta haponkestäviltä saniteettipinnoilta, kuten laatat, pesualtaat, kylpyammeet, suihkut, poreammeet, WC:t ja saniteettikalusteet. Irrottaa epämiellyttävät kerrostumat ja estää siten bakteerien ja haitallisten mikrobien tarttumisen pinnalle. Tekee pinnoista hygieenisen puhtaat.

Tuotekoko 0,5 l.

23

Suihkukaapinpuhdistaja

Irrottaa kalkki- ja saippuajäänteet. Puhdistaa ja hoitaa samanaikaisesti. Ehkäisee kalkkikerrostumien muodostumista. Puhdistaa laatoitetut suihkutilat, muovista, kirkkaasta ja kuvioidusta lasista valmistetut suihkukaapit, suihkuverhot ja alumiinikehyksiset suihkukaapinovet. Puhdistaa pinnat hellävaraisesti – suihkusta tulee hygieenisen puhdas.

Tuotekoko 0,5 l.

15


SANITEETTITILAT 24

Viemärinavaaja aktiivigeeli

Irrottaa ruoka- ja saippuajäänteiden, rasvan, hiusten, vanun yms. aiheuttamat tukokset. Avaa tukkeutuneet pesuallas-, tiskipöytä-, suihkuallas-, WC- ja muut viemärit. Soveltuu muovi- ja metalliputkille, koska aine ei käytettäessä muodosta lämpöä. Säännöllinen käyttö ehkäisee epämiellyttävää hajua.

Tuotekoko 1,0 l.

25

Viemärinavaaja tehorakeet

Puhdistaa pesualtaat, tiskipöydät, suihkualtaat, kylpyammeet, WC:t ja viemärit. Hajottaa hetkessä ruoka- ja saippuajäänteiden, hiusten, vanun yms. aiheuttamat tukokset viemäreissä ja putkistoissa. Sulattaa jäätyneet viemärit. Soveltuu tyyppihyväksytyille viemäriputkille.

Tuotekoko 600 g.

26

Saumanpuhdistaja

Puhdistaa pinttyneet ja likaantuneet seinä- ja lattialaattojen saumat ja poistaa rasva- ja öljytahrat, hoitoainejäänteet jne. Laatta-, klinkkeri- ja luonnonkivisaumojen puhdistamiseen keittiössä, kylpyhuoneessa ja muissa kodin tiloissa.

Tuotekoko 0,5 l.

16


SANITEETTITILAT 27

Desinfiointiaine

Poistaa tehokkaasti bakteerit ja muut haitalliset mikrobit koko kodista. Puhdistaa ja desinfioi kaikki pestävät pinnat erityisesti keittiössä, kylpyhuoneessa ja WC:ssä. Soveltuu työtasojen, jääkaappien, leikkuulautojen, sieniliinojen, suihkuverhojen, kumimattojen, WC-istuinkansien, ovenkahvojen, laattojen, lattioiden, kissanhiekka-astioiden jne. puhdistamiseen. Poistaa epämiellyttävän hajun viemäreistä. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekoko 0,5 l.

28

Kalkin- ja ruosteenirrottaja

Poistaa nopeasti ja perusteellisesti kalkin, vesitahrat, ruosteen, saippuajäänteet, likajuovat ja muut rumentavat likakerrokset kylpyammeista, pesualtaista, suihkuista, WC-istuimista ja vastaavista kalusteista.

Tuotekoko 0,5 l.

29

Homeenpoistaja

Poistaa kaikenlaisen homeen sisätiloista, myös saunoista ja uima-altaista. Suihkutetaan suoraan käsiteltävälle pinnalle. Vaikuttaa heti. Hävittää homeen, sieni-, bakteeri- ja leväkasvuston laatoilta, saumoista, seinistä, sisäkatoista, muuripinnoilta sekä puu- ja muovipinnoilta. Vaikuttaa desinfioivasti ja ehkäisee homeen muodostumista. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekoko 0,5 l.

17


SANITEETTITILAT 30

Lattianhoitoaine

Puhdistaa ja hoitaa lasitetut ja lasittamattomat lattialaatat, kuten keraamiset laatat, klinkkerit, savilaatat ja luonnonkivilaatat, esim. liuskekivi- ja graniittilaatat jne., sekä halkaistut laatat. Soveltuu myös muovi- ja PVC-lattioille. Muodostaa likaa hylkivän pinnan. Erittäin riittoisa. Kirkastaa lattian värejä ja kiillottuu itsestään tekemättä lattiaa liukkaaksi. Ei sisällä vahaa.

Tuotekoko 1,0 l.

31

Silikoninpoistaja

Poistaa kokonaan tuoreet ja kovettuneet silikonikerrostumat akryyli-, lasi-, keramiikkalaatta-, poltetuilta savilaatta- (Cotto), puu-, emali- ja posliinipinnoilta ja muilta haponkestäviltä pinnoilta.

Tuotekoko 250 ml.

32

Urea- ja kalkkikivenpoistaja

Poistaa urean, kalkkikerrostumat, saippuakiven ja ruostetahrat. Käyttökohteena WC:t, bidee-istuimet, pisuaarit, saniteettikalusteet jne.

Tuotekoko 1,0 l.

18


SANITEETTITILAT 33

Laattapesu

Poistaa kalkki- ja vesitahrat, saippuajäänteet, lian ja muut epämiellyttävät kerrostumat. Seinä- ja lattialaattojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon kylpyhuone-, WC- ja asuintiloissa. Soveltuu myös kevyen sementtikalvon poistamiseen. Uudistaa pinnan ja palauttaa laattojen luonnollisen kauneuden.

Tuotekoko 1,0 l.

34

Porealtaan järjestelmän puhdistaja

Poistaa bakteerit, sienet ja muut haitalliset mikrobit porealtaista, suuttimista ja putkistoista. Puhdistaa perusteellisesti ja ehkäisee levänmuodostusta. Desinfioiva vaikutus. Ehkäisee säännöllisesti käytettynä kalkki-, saippua- ja rasvakerrostumien syntymistä putkistoon ja suuttimiin ja tuhoaa vaaralliset bakteerit. Estää epämiellyttävien hajujen muodostumisen. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä. Tuotekoko 1,0 l.

19


KODIN PUHDISTUS

PUHDAS KOTI Puhdistettaessa kodin tiloja, kuten keittiöitä, kylpyhuonetta, oleskelu- ja asuintiloja kohdataan haasteita erilaisten pintamateriaalien ja lian kanssa. MELLERUD tarjoaa tehokkaat ammattiratkaisut, jotka säästävät aikaa, vaivaa ja rahaa. Samalla varmistat omaisuutesi pitkän kestoiän.

20


KODIN PUHDISTUS 35

Liimatahrojen poistaja

Poistaa tehokkaasti ja nopeasti tarrat, tarralaput, etiketit, liimajäänteet, kumin, huulipunan, musteen, tussin sekä öljyn, rasvan, pihkan, tervan ja noen kaikilta lasi-, kivi-, keramiikka-, puu-, PVC- ja tekstiilipinnoilta.

Tuotekoko 250 ml.

36

Tahranpoistaja

Poistaa nopeasti ja hellävaraisesti tahrat, käyttöjäljet, lika- ja vesijuovat, rasvaisen lian, kenkävoiteen ja askeljäljet matosta, tekstiililattiapäällysteistä, kokolattiasta ja auton istuimista. Syvävaikutteinen.

Tuotekoko 0,5 l.

37

Espresso- ja kapselikahvinkeittimen kalkinpoistaja

Erittäin tehokas, hajuton ja puhdistava kalkinpoistaja erityisesti espresso- ja kapselikahvinkeittimille. Esim. täysautomaattiset ja puoliautomaattiset kahvinkeittimet, espressokeittimet tai kapselikahviautomaatit. Soveltuu myös ongelmitta tavallisille suodatinkahvinkeittimille ja vedenkeittimille.

Tuotekoko 0,5 l.

21


KODIN PUHDISTUS 38

Viemärinavaaja tehorakeet

Puhdistaa pesualtaat, tiskipöydät, suihkualtaat, kylpyammeet, WC:t ja viemärit. Hajottaa hetkessä ruoka- ja saippuajäänteiden, hiusten, vanun yms. aiheuttamat tukokset viemäreissä ja putkistoissa. Sulattaa jäätyneet viemärit. Soveltuu tyyppihyväksytyille viemäriputkille.

Tuotekoko 600 g.

39

Viemärinavaaja aktiivigeeli

Irrottaa ruoka- ja saippuajäänteiden, rasvan, hiusten, vanun yms. aiheuttamat tukokset. Avaa tukkeutuneet pesuallas-, tiskipöytä-, suihkuallas-, WC- ja muut viemärit. Soveltuu muovi- ja metalliputkille, koska aine ei käytettäessä muodosta lämpöä. Säännöllinen käyttö ehkäisee epämiellyttävää hajua.

Tuotekoko 1,0 l.

40

Nopea kalkinpoistaja

Erittäin tehokas ja hajuton kalkinpoistaja mm. kuumavesilaitteille, vedenkeittimille, höyrypuhdistimille, höyrysilitysraudoille, kahvinkeittimille ja pesukoneille. Tuotteen säännöllinen käyttö säästää energiaa ja pidentää laitteiden elinikää.

Tuotekoko 0,5 l.

22


KODIN PUHDISTUS 41

Saumanpuhdistaja

Puhdistaa pinttyneet ja likaantuneet seinä- ja lattialaattojen saumat ja poistaa rasva- ja öljytahrat, hoitoainejäänteet jne. Laatta-, klinkkeri- ja luonnonkivisaumojen puhdistamiseen keittiössä, kylpyhuoneessa ja muissa kodin tiloissa.

Tuotekoko 0,5 l.

42

Saumakylläste

Erikoiskylläste kaikille imukykyisille saumausmateriaaleille. Suojaa öljy-, rasva- ja vesipohjaiselta lialta sekä kosteudelta. Estää vaikeasti poistettavien kalkkijäämien ja kertymien muodostumista ja helpottaa niiden poistamista. Soveltuu seinä- ja lattialaattojen saumoille sisä- ja ulkotiloissa. Ei estä vesihöyryn läpäisyä. Geelimäinen rakenne parantaa pystysuorilla pinnoilla pysymistä.

Tuotekoko 0,5 l.

43

Desinfiointiaine

Poistaa tehokkaasti bakteerit ja muut haitalliset mikrobit koko kodista. Puhdistaa ja desinfioi kaikki pestävät pinnat erityisesti keittiössä, kylpyhuoneessa ja WC:ssä. Soveltuu työtasojen, jääkaappien, leikkuulautojen, sieniliinojen, suihkuverhojen, kumimattojen, WC-istuinkansien, ovenkahvojen, laattojen, lattioiden, kissanhiekka-astioiden jne. puhdistamiseen. Poistaa epämiellyttävän hajun viemäreistä. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä. Tuotekoko 0,5 l.

23


KODIN PUHDISTUS 44

Keittiön rasvanpoistaja

Poistaa keittiöstä rasvakalvot ja rasvakerrostumat. Jopa itsepintaisetkin kerrostumat irtoavat. Irrottaa kaiken rasvan keittiökaapeista, työtasoista, liesistä, liesituulettimista jne. Keittiöstä tulee hygieenisen puhdas.

Tuotekoko 0,5 l.

45

Laminaatti- ja korkkipintojen puhdistus ja hoito

Uudistaa, säilyttää kiillon, muodostaa likaa hylkivän pinnan, puhdistaa ja hoitaa samanaikaisesti pinnoitetut ja täyslaminoidut laminaattipinnat, seinä- ja kattopaneelit, kaikki pinnoitetut korkkilaatat ja korkkiparketit. Poistaa helposti ja vaivattomasti lian, hoitoainejäänteet sekä rasva- ja öljykerrostumat.

Tuotekoko 1,0 l.

46

Kalkin- ja ruosteenirrottaja

Poistaa nopeasti ja perusteellisesti kalkin, vesitahrat, ruosteen, saippuajäänteet, likajuovat ja muut rumentavat likakerrokset kylpyammeista, pesualtaista, suihkuista, WC-istuimista ja vastaavista kalusteista.

Tuotekoko 0,5 l.

24


KODIN PUHDISTUS 47

Metallipintojen puhdistaja

Puhdistaa metallin ja poistaa nopeasti ja perusteellisesti rasvan, sormenjäljet, öljyn, noen, nikotiinin ja likasaostumat. Poistaa tummentumat ja värjäytymät sekä veden ja kalkin aiheuttamat tahrat naarmuttamatta. Ehkäisee himmenemistä, ei vahingoita metalleja. Sisäja ulkokäyttöön metalleille, kuten ruostumattomalle teräkselle, valuraudalle, sinkille, alumiinille, messingille, kuparille ja tinalle.

Tuotekoko 0,5 l.

48

Grillin ja uunin puhdistaja

Poistaa itsevaikuttavasti ja nopeasti kiinnipalaneen rasvan ja pinttyneet kerrostumat. Tehokas puhdistusaine uunin ja grillin ritilöiden puhdistukseen. Ihanteellinen leivinuunien, uunipeltien, grillien, grilliritilöiden yms. varusteiden, liesien ja keittolevyjen puhdistamiseen, soveltuu sekä keraamisille että jaloteräspinnoille.

Tuotekoko 0,5 l.

49

Parketin puhdistus ja hoito

Puhdistaa ja hoitaa samalla kertaa kaikki lakatut parketti- ja puulattiat. Tuote uudistaa pinnan ja muodostaa likaa hylkivän, suojaavan kalvon, joka estää liukastumista. Kiiltää ilman erillistä kiillotusta. Säännöllinen käyttö suojaa puulattiaa ennenaikaiselta vanhenemiselta, kuten tummumiselta, harmaantumiselta ja haalistumiselta.

Tuotekoko 1,0 l.

25


KODIN PUHDISTUS 50

Kiillotuspasta Jalometallit

Poistaa pinttyneen lian, ruosteen, oksidikalvot, sormenjäljet ja muut kerrostumat perusteellisesti ja hoitavasti. Poistaa tummentumat hopea-, kulta-, kupari- ja messinkipinnoilta jäämiä jättämättä. Antaa kiillotettaessa pinnalle tasaisen kiillon ilman raitoja. Tuotteen erityinen hoitoaineyhdistelmä suojaa pintaa ajan myötä tummumiselta. Itsestään vaikuttava.

Tuotekoko 150 ml.

51

Kiillotuspasta Metallit

Poistaa pinttyneen lian, ruosteen, oksidikalvot, sormenjäljet, rasvan ja muut kerrostumat perusteellisesti ja hoitavasti. Antaa kiillotuksen yhteydessä pinnalle tasaisen kiillon ilman raitoja. Tuotteen erityinen hoitoaineyhdistelmä suojaa ajan myötä pinnan korroosiolta. Käyttöalueet: ruostumattomasta teräksestä, kromista ja alumiinista valmistetut metallipinnat. Itsestään vaikuttava.

Tuotekoko 150 ml.

52

Lasin- ja peilinpuhdistaja

Hohtavan puhdas lopputulos ilman raitoja. Irrottaa lian ja saostumat, nikotiinitahrat ja erilaiset rasvat, kuten huulipunan ja kosteusvoiteet, kaikilta lasipinnoilta, ikkunoista (mukaan lukien autonikkunat), lasiovista, peileistä, jne. Ehkäisee lian kertymistä ja kalvojen muodostumista.

Tuotekoko 0,5 l.

26


KODIN PUHDISTUS 53

Puhdistuslasta

Poistaa helposti ja hellävaraisesti silikoni- ja akryylitiivistysmassan saumoista ja sileiltä pinnoilta. Sopii kerrostumien ja itsepintaisen lian poistoon keraamisilta liesitasoilta, lasikeramiikasta, lasista ja laatoilta. Puhdistuslastan lisäteriä saatavilla 5 kpl pakkauksissa.

54

Puhdistuslastan terät

Silikonin poistamiseen ja keraamisten liesitasojen puhdistukseen tarkoitetun lastan vaihtoterät. Terät helppo vaihtaa. Mukana lapsiturvalukitus.

55

Keraamisten liesitasojen puhdistaja

Puhdistaa perusteellisesti ja hoitavasti kaikki keraamiset liesitasot, antaa tasaisen kiillon ja pitkäaikaisen suojan. Helpottaa päivittäistä puhdistusta. Poistaa jopa pinttyneen lian ja palaneet ruuanjäänteet. Tuotteen sisältämät hoitavat ainesosat ehkäisevät ruuan kiinnipalamista liesitasolle ja ehkäisevät sokeripitoisten ruokalajien ylikiehumisesta aiheutuvia haittoja.

Tuotekoko 0,5 l.

27


KODIN PUHDISTUS 56

Silikoninpoistaja

Poistaa kokonaan tuoreet ja kovettuneet silikonikerrostumat akryyli-, lasi-, keramiikkalaatta-, poltetuilta savilaatta- (Cotto), puu-, emali- ja posliinipinnoilta ja muilta haponkestäviltä pinnoilta.

Tuotekoko 250 ml.

57

Uuni- ja takkalasin puhdistaja

Poistaa tehokkaasti ja nopeasti palamisjäännökset, kuten noen, savukerrostumat, hiilikerrostumat, rasvan, lian, pölyn ja tuhkan kaikilta karkaistuilta lasipinnoilta. Jopa pinttyneiden tahrojen poisto on helppoa itsetoimivan koostumuksen ansiosta. Vaahtomainen koostumus ehkäisee valumista tuotteen vaikuttaessa. Säännöllinen käyttö helpottaa puhdistusta.

Tuotekoko 0,5 l.

58

Pesukoneen puhdistaja

Poistaa pitkäkestoisesti saostumat kuten rasvan, kalkin, pesuainejäämät pyykinpesukoneen pesuainelokerosta ja tavanomaisen lian kaikista astian- ja pyykinpesukoneista. Puhdistaa hygieenisesti ja neutralisoi epämiellyttävät hajut. Erityinen koostumus sisältää korroosioneston ja hoitavia ainesosia tiivisteille. Soveltuu kaikille pyykin- ja astianpesukoneille sekä poistopumpuille.

Tuotekoko 0,5 l.

28


KODIN PUHDISTUS 59

Ruostumattoman teräksen ja kromin hoitoaine

Suojaa, puhdistaa ja hoitaa samanaikaisesti kaikki korkealaatuiset pinnat, jotka ovat ruostumatonta terästä ja kromia. Poistaa rasvakerrokset, käyttöjäljet ja lian ruostumattomasta teräksestä valmistetuista liesituulettimista, liesistä, uuneista, keittiöprofiilileista, keittiölaitteista, kromisista kiinteistä kalusteista ja huonekalujen osista.

Tuotekoko 250 ml.

60

PU-vaahdon poistaja

Poistaa kokonaan tuoreet ja kovettuneet PU-vaahdon jäämät esim. muovista, lasista, keramiikasta, laatoista, Cotto-pinnoista, puusta ja kiveyksistä. Voidaan käyttää näkyville pinnoille, esim. ikkunanpuitteisiin, ikkunanpenkkeihin, ovenpuitteisiin, rullakaihtimiin tai lattia- ja seinäpintoihin. Vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti. Soveltuu graffitien poistoon.

Tuotekoko 0,5 l.

61

Vinyylin puhdistus ja hoito

Puhdistus & hoito yhdessä tuotteessa vinyylille, PVC- ja linoleumilattioille. Antaa kevyen kiillon, tekee lattian hoidosta helpompaa ja ehkäisee lian tarttumista lattiaan. Erityisesti kehitetty suojaamaan uusia lattioita, suojaamaan peruspuhdistuksen jälkeen tai puhdistusaineena säännölliseen käyttöön. Käyttötavasta riippuen: käytä laimentamattomana tai laimennettuna.

Tuotekoko 1,0 l.

29


KODIN PUHDISTUS 62

Vinyyli- ja PVC-lattian tehopuhdistaja

Kestävien pintojen tehokkaaseen puhdistukseen. Irrottaa tehokkaasti pinttyneen lian, rasva- ja öljyläikät, vanhat suoja- tai hoitoainekerrokset, vahan ja muut saostumat kaikilta synteettisiltä kumi-, PVC-, tai pehmustetuilta vinyylilattioilta.

Tuotekoko 1,0 l.

30


ULKOALUEIDEN HOITO JA SUOJAUS

ULKOALUEIDEN HOITO JA SUOJAUS Mikä lepää talvella, kasvaa kesällä. Valitettavasti tämä ei päde vain kukkiin, sillä myös levää, sammalta ja hometta kasvaa seinissä, terasseilla ja parvekkeilla. Se ei ole pelkästään ruman näköistä, mutta myös materiaaleja kuluttavaa ja aiheuttaa liukkautta kulkuväylillä. MELLERUD - Tehokkaat erikoispuhdistusaineet voivat auttaa poistamaan jopa pinttyneen lian puutarhasta ja pihalta. Ne estävät likaa tarttumasta lattioille sekä seinille ja ovat samalla ympäristöystävällisiä ja materiaaliystävällisiä. Ja kun olet käsitellyt myös puutarhakalusteet erikoispuhdistus- ja hoitoaineillamme, voit nauttia rauhassa kesästä omassa "kesä-olohuoneessasi".

31


ULKOALUEIDEN HOITO JA SUOJAUS 63

Levän- ja sammaleenpoistaja

Poistaa levä-, sammal- ja viherkasvuston kivi-, puu-, lasi-, muovi-, betoni- ja keraamisilta pinnoilta, kuten terasseilta, julkisivuista, puuaidoista, katoilta ja kävelyteiltä. Jopa itsepintaiset viherkerrostumat lähtevät vaivattomasti. Käsitellyt pinnat tulevat syväpuhtaiksi ja aine estää uuden levän ja sammaleen kasvun pinnalle. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekoko 1,0 ja 2,5 l.

64

Markiisin- ja kankaanpuhdistaja

Poistaa lian, lintujen jätökset ja epäpuhtaudet markiiseista, aurinkokatoksista, aurinkovarjoista, ikkunan ja talvipuutarhan aurinkosuojista jne. Poistaa kerrostumat ja tahrat luonnon- ja synteettisistä kuiduista, kuten pellava ja akryyli.

Tuotekoko 1,0 l.

65

Markiisikylläste

Suojaa luonnon- ja keinokuiduista, kuten pellavasta, akryylistä, puuvillasta jne., valmistetut markiisit, aurinkovarjot ja -katokset, ikkunoiden ja talvipuutarhan aurinkosuojat. Tekee pinnan likaa- ja kosteutta hylkiväksi, estää hometäplien ja viherkasvukerroksen muodostumista.

Tuotekoko 0,5 l.

32


ULKOALUEIDEN HOITO JA SUOJAUS 66

Klinkkerilaattaöljy

Suojaa lialta ja tahroilta sekä korostaa päällysteen väriä ja rakennetta. Lasittamattomille keraamisille lattialaatoille, halkaistuille ja savilaatoille, tiili-, klinkkeri-, liuskekivi-, kuivapuriste- ja poltetuille laatoille sekä huokoisille punasavilaatoille (Cotto). Ei tee pintaa kiiltäväksi ja korostaa sen luonnollisuutta. Voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona.

Tuotekoko 1,0 l.

67

Laatta- ja kivipintojen peruspuhdistusaine

Poistaa vaivattomasti kalkkikerrostumat, pinttyneen lian sekä vähäiset sementtijäänteet laatoista ja halkaistuista laatoista, kuivapuristelaatoista ja muista keraamisista lattialaatoista sekä kalkittomilta luonnonkivipinnoilta, kuten graniitti, liuskekivi, kvartsiitti, porfyyri ja basaltti. Soveltuu myös jaloteräkselle ja alumiinille. Ihanteellinen puhdistusaine laatoille keittiössä, kylpyhuoneissa, WC:issä ja uima-altaissa. Tuotekoko 1,0 l.

68

Metallipintojen puhdistaja

Puhdistaa metallin ja poistaa nopeasti ja perusteellisesti rasvan, sormenjäljet, öljyn, noen, nikotiinin ja likasaostumat. Poistaa tummentumat ja värjäytymät sekä veden ja kalkin aiheuttamat tahrat naarmuttamatta. Ehkäisee himmenemistä, ei vahingoita metalleja. Sisäja ulkokäyttöön metalleille, kuten ruostumattomalle teräkselle, valuraudalle, sinkille, alumiinille, messingille, kuparille ja tinalle.

Tuotekoko 0,5 l.

33


ULKOALUEIDEN HOITO JA SUOJAUS 69

Kivipintojen suoja-aine

Pitkäkestoinen suoja ja hoito. Väritön ja vedenpitävä pitkäaikainen suoja, joka antaa silkkisen kiillon. Sisä- ja ulkokäyttöön kaikille imukykyisille luonnon- ja synteettisille kiville, esimerkiksi liuskekivi, marmori, hiekkakivi, terrazzo, Solnhofen-laatat, avoimet yhdistelmä betonielementit, päällystyslaatat jne. Parantaa väriä ja koostumusta sekä antaa suojaa likaa vastaan.

Tuotekoko 0,5 l.

70

PU-vaahdon poistaja

Poistaa kokonaan tuoreet ja kovettuneet PU-vaahdon jäämät esim. muovista, lasista, keramiikasta, laatoista, Cotto-pinnoista, puusta ja kiveyksistä. Voidaan käyttää näkyville pinnoille, esim. ikkunanpuitteisiin, ikkunanpenkkeihin, ovenpuitteisiin, rullakaihtimiin tai lattia- ja seinäpintoihin. Vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti. Soveltuu graffitien poistoon.

Tuotekoko 0,5 l.

34


ULKOALUEIDEN HOITO JA SUOJAUS

35


ULKOALUEIDEN HOITO JA SUOJAUS

Jakelija: Rakennuskemia OY Kerkkolankatu 17 05800 Hyvinkää, Finland Puh: +358-19-457 4400 info@rakennuskemia.fi rakennuskemia.com

2900600098/04.17

Löydät lisää tuotteista osoitteesta www.rakennuskemia.com

Errors and misprints reserved.