__MAIN_TEXT__

Page 1

NYHETER


RAIS NYHETER VIVA L 140

Q-TEE C

Q-TEE


600 MAX

Q-TEE Q-TEE C Q-TEE 2 C TÄLJSTEN VIVA L 140 600 MAX

Q-TEE 2 C TÄLJSTEN


RAIS Q-TEE En helt ny design ger mer eld genom större rutor. Och en rad exklusiva handtag ... Välj mellan glas- eller stållucka.

Q-TEE


RAIS Q-TEE VÄGGHÄNGD

RAIS Q-TEE MED BEN


RAIS Q-TEE C

RAIS Q-TEE C MED SOCKEL


RAIS Q-TEE C En helt ny och omarbetad design ger den här kaminen ett nytt, annorlunda och intressant uttryck. Och möjlighet att välja mellan en rad olika handtag.

RAIS Q-TEE C MED BEN

NYHET Q-TEE C

RAIS Q-TEE C MED SOCKEL


RAIS Q-TEE 2 C TÄLJSTEN Med sin vackra täljsten skapar den här kaminen inte bara en naturlig prägel utan även generöst med värme. Trots det eleganta uttrycket består kaminen av hela 180 kg sten, som klarar av att hålla kvar värmen i många timmar.

Q-TEE 2 C TÄLJSTEN


RAIS VIVA L Den klassiska, cirkelrunda Viva L drar helt välförtjänt till sig en hel del uppmärksamhet. Fantastiskt välarbetad design och god insyn till elden. Även i den nya versionen med en höjd på 140 cm. Kan även utrustas med 48 kg värmelagrande sten.

VIVA L 140


1 TOPPBOX

2 TOPPBOXAR

DEFINED BY PERSONAL TASTE

3 TOPPBOXAR


600 MAX Vår nya kamin präglas av smakfull design och installeras med toppboxar och bänkar efter eget önskemål. En markant, enkel och funktionell ljuspunkt i vardagen. Toppboxarna kan fyllas med värmelagrande sten så att du får ännu större glädje av kaminen i form av värmeekonomi. Nertill finns en vacker låda för förvaring.

600 MAX


www.rais.com

Profile for Rais A/S

RAIS News 2020_SE  

RAIS News 2020_SE  

Profile for raisas