Page 1

2014. NOVEMBER II. évfolyam 4. szám


BYRON BELKA a RAIN International Elnöke

HOZD MEG A DÖNTÉST! Kedves Rain Családom! Nagyon örülök, hogy újra szólhatok hozzátok és ma a DÖNTÉS erejét szeretném megmutatni nektek. Győződj meg arról, hogy meghozod a döntést, hogy mindent beleadsz.

M

ajdnem olyasmi ez, mint amire azt mondjuk, hogy a kocka el van vetve. A mondat akkor hangzott el, amikor Julius Cézár a Rubicon partján táborozott a seregével. Akkoriban nem volt szabad hadsereggel átkelni a Rubicon folyón, ha pedig valaki ezt tette, az hadüzenetet jelentett. Ha valaki átkelt a folyón, akkor már nem volt visszaút. Cézár tudta, hogy valószínűleg letartóztatják Rómában, azonban döntést hozott, ami egyértelmű volt. Amikor pedig seregével átkelt a folyón, akkor már nem volt visszaút. Olyasmi volt ez, mint később Napóleon esetében, aki a partot érés után felégettette a hajóit. Nincs visszavonulás, nincs visszatérés, nincsen B terv. Ennyi.

Számomra ennyi. Tudjátok, miből tudom, hogy a legnagyobb hálózati marketinges vállalat leszünk, amely valaha és létezett az iparágban? Azért mert nem állunk le, amíg azok nem vagyunk, nem szállunk ki.

Mi megcsináljuk.

„...Egyetlen esőcsepp

semmire sem jó, a cseppek milliói azonban táplálják és megváltoztatják az egész világot.”

Nem számít, milyen akadályt gördítenek elénk. Nem számít, mit gondolnak mások. Nem számít, mit hisznek mások. Mi megcsináljuk. Eljutunk oda. És addig nem állunk le.

Amikor pedig saját magad is tudod, hogy hajlandó vagy ugyanerre, és meg fogod csinálni ugyanezt, akkor csinálsz majd esőt az üzletedben, és akkor csinálsz majd esőt az életedben. Ezért csak arra buzdítalak, hogy lépd át a Rubicont, tedd meg.

2.

Hozd meg a döntést. Amint meghoztad ezt a döntést, ne kérdezd, miért, de amint megvan a határozott döntés, olyan szinten felgyorsulnak majd a történések, mint soha korábban. Nekilátsz, és bármi legyen is az életstílus, amelyet szeretnél megteremteni, elérhetővé válik ezzel az eszközzel. A vége felé nagyon szeretem elmondani ezt, mert ...élvezned tetszik a gondolat, hogy élvezned kell az az utazást utazást.

kell

Ez nem a cél, hanem az utazás. Ha nem élvezed, valamit rosszul csinálsz. Ha hiányzik a szenvedély, akkor fedezd azt fel. Egyetlen esőcsepp semmire sem jó, a cseppek milliói azonban táplálják és megváltoztatják az egész világot. Szükségünk van rád, én nem tudom ezt egyedül véghez vinni. Nem vagyok olyan felfuvalkodott, hogy azt mondjam, ez rólam szól.

Ez nem rólam, hanem rólunk szól. Ez nem az én cégem, hanem a mienk. Szükségem van rád. És nem csupán rád van szükség, hanem emberek millióira. Ha és amikor emberek milliói lesznek, akik a Raint promótálják, akkor megváltoztatjuk a világot, de ...A legnagyszerűbb mindez egyetlen emberrel indul. Minden eggyel indul. Egyenként ember, akit haladva megváltoztatjuk a világot. szponzorálhatsz, te Magunkkal kezdve. magad vagy.

A legnagyszerűbb ember, akit szponzorálhatsz, te magad vagy. Úgyhogy, gyerünk. Nagyra értékelem, amit teszel, és az áldozatot, amelyet hozol, és tudom, hogy eljön majd az idő, amikor visszatekintve azt mondjuk: „Ember, ez megérte. Ez itt már most megérte. Megérte.” Úgyhogy, hajrá mindenki, remek hetet, hónapot, sőt életet kívánok nektek, induljunk neki és csináljunk esőt. Csodás napot kívánok! Sziasztok!

II. évfolyam 4. szám


AARON PALMER Ügyvezető Igazgató, Európa, RAIN International

EZ MÉG CSAK A KEZDET Igen eseménydús két hónapunk volt a legelső Világkonferenciát követően, és nagyon jó volt látni azt a tüzet és szenvedélyt, amelyet az ott jelenlévők hoztak vissza Európába.

M

ióta visszajöttünk SLC-ből első kézből láthattam Európa újjászületését, növekedését és fejlődését! Októberben az év rekord forgalmát bonyolítottuk, hiszen sokan közületek megragadták az új Üzletépítő bónuszalap kínálta izgalmas lehetőségeket. Már az októberi bónuszt számításait végezzük, és nagyon várjuk, hogy még nagyobb összegeket utalhassunk ki november 14-én, pénteken. Most éppen a lélegzetelállító LONDON-ból írok, ahol a ...Imádom látni, ahogyan magánéletemben és a vállalat az erőfeszítéseitek életében is néhány történelmi beterítik Európa új esemény következik. területeit Magánéletemben éppen a 21. házassági évfordulónkra készülünk csodás feleségemmel, Ágival, aki Debrecenből való. Az elmúlt 21 év során felneveltünk 4 gyermeket, és eközben több, mint 12 évet töltöttünk Európában. Semmivel sem cserélném fel ezt az élményt. Magyarország ma már az állandó, hosszú távú otthonunk, bár mostanában nekem úgy tűnik, több időt töltök az európai szállodákban, mint a diósdi házunkban, ez azonban NAGYSZERŰ dolog. Imádom látni, ahogyan az erőfeszítéseitek beterítik Európa új területeit.

Szakmai téren – londoni disztribútoraink éppen SUSIE KWOK, a Rain International felsővezetőjének első látogatására készülnek. Susie 2 évvel ezelőtt látogatott el hozzánk, Európába, amikor a budapesti központunkat megnyitottuk, az azóta tapasztalt bevételi és aktivitási növekedés elképesztő! Suise eddig már teltházas tréningeket tartott Budapesten, Zágrábban, Újvidéken, sőt még Bécsben és Bukarestben is! Holnap érkezik Londonba, és mire ezt olvassátok már végzett is az elképesztően sikeres körúttal, amelyet a londoni és svájci rendezvények zárnak. Az igazi móka azonban csak az után kezdődik, hogy Susie európai körútja véget ért, hiszen jópár Gold Executiveval elmegyünk egy fantasztikus mediterrán tengeri útra november 13-18 között. Ez szintén hatalmas élmény lesz a vezetőinknek, hiszen nem csupán Susie-tól tanulhatnak személyesen, hanem alapítónktól és elnökünktől, Byron

2014. november

Belkától is. Mindezen bámulatos események közepette Susie-vel és európai disztribútorainkkal, gőzerővel tervezzük a saját, EURÓPAI Regionális Konferenciánkat jövő őszre, egy igen kellemes és látványos városban kerül majd megrendezésre Európában! Mindenképpen gyertek el a decemberi Rain Regional-ra december 6-án, hogy megtudhassátok az izgalmas részleteket!

Ezt semmiképpen ne hagyd ki! Ez a decemberi rendezvény nagyon emlékezetes lesz! Felsővezetőink lelkesítő előadásaival fogjuk zárni az évet, elismerjük a legjobb disztribútorainkat, és természetesen BEJELENTJÜK a 2015-ös Európai Konferencia részleteit! Szintén bejelentjük majd a 2015 I. negyedévére (jan.-márc.) vonatkozó promóciónkat. Kedves Disztribútorok – nagyszerű időszak ez a Rain International életében! Ragyogó jövő elé nézünk 2015-ben! Értékesítési igazgatóink Magyarországon és DK Európában (Szobonya Olivér és Jasmin Ibrahimovic) nagyon izgalmas képzési programot indított el a disztribútori növekedés és fejlődés érdekében a piacaikon, amely lelkes fogadtatásra talált! Hetente városról városra utazva segítenek mindannyiótoknak, hogy növeljétek és építsétek az üzleteteket. És barátaim – ez még csak a kezdet! Európa túlnyomó része még mindig meghódítatlan – csak arra vár, hogy elinduljunk! ...ez még Ragadjátok meg ezt a lehetőséget! a kezdet... Vállaljátok fel a részeteket, induljatok neki, és határozzátok el, hogy vállalatunk azon úttörő vezetői LESZTEK, akiknek sorsotok szerint lennetek kell!

csak

Megtiszteltetés számomra, hogy láthatom az őszi erőfeszítéseiteket, és nagyon várom már, hogy ezt az évet ERŐSEN tudjuk zárni! Isten áldjon!

Aaron

3.


DR. KETSKÉS NORBERT Tudományos Szaktanácsadó

AMERIKÁBÓL JÖTTEM… …Mesterségem címere… Vajon akad még olyanvalaki, aki emlékszik erre a gyerekkori találós kérdéses játékra? Kérdés nincs, találgatni sem kell, mert megmondom magam. A Rain Európai igazgatója, Aaron Palmer meghívására tényleg ott jártam, sokakkal együtt a Rain Európai csapatából a Rain International első világtalálkozóján, és bevallom: gazdagabban tértem haza.

J

a, nem mint amerikai lottómilliomos, vagy valami efféle, sokkal inkább arról van szó, hogy megint meggyőződtem arról, amit a Rain terméke(i)vel kapcsolatban eddig is sejtettem: A Soul nemcsak a testet őrzi, védi és gyógyítja, de a lelket is rendben tartja minden fogyasztónál.

„...A Soul nemcsak

Régen láttam ennyi mosolygós és jókedélyű embert egyrakáson, mint Salt Lake Cityben, a Rain International központjában. Olyan érzésem támadt, mintha ezek az emberek, akik a szélrózsa minden irányából érkeztek ide, birtokában volnának valami olyan titoknak, ami csak ennek az egyre bővülő kis társadalomnak a kiváltsága. És tényleg. Az a szakmai megalapozottság, amellyel a Soul alapanyagainak összeválogatása történt, az a technológiai tisztaság, ahogy a gyártási folyamat ma is zajlik – hiszen voltunk az üzemben és személyesen nézhettük meg mindezt – az a kristálytiszta koncepció, amely elvek mentén a tulajdonosok és cégvezetők felvázolták a termék és általa a cég hosszabb távú koncepcióját nagyon megnyugtatólag hat az egyszeri orvosemberre. Erről tájékoztattak azok is, aki az üzleti tervekkel, pénzügyi konstrukciókkal kapcsolatos előadásokat hallgatták – míg én a tudományos üléseken szívtam magamba a többi kiváló szakorvos és a tudományos tanácsadó testület gyakorlati orvoslásból szerzett és a termékkel kapcsolatot tapasztalatait.

a testet őrzi, védi és gyógyítja, de a lelket is rendben tartja minden fogyasztónál.”

Dr. Jeff Wright vagy éppen Dr. Orlando Valdez tartalmas előadásai a legfrissebb termékkutatásokat tárták elénk, tovább érlelve azt a meggyőződést, hogy a Soul úgy az orvosi prevenciós munkában, mint a klinikai gyógyítsában is ...a Soul úgy az nélkülözhetetlen kapaszkodó. orvosi prevenciós Annak is örültem, hogy mi, munkában, mint a európaiak is tudtunk valami klinikai gyógyítsában látványos és meggyőző is nélkülözhetetlen tudományos igazolással

kapaszkodó”

4.

előrukkolni az Egyesült Államokat és Kanadát felölelő amerikai üzletmenet beinditásához. Az amerikai szekció ülésen általam bemutatott, és egy lelkes önkéntesen, Josey-n elvégzett mikroszkópos vércsepp vizsgálat, a Soul elfogyasztása előtti és az azt követő vizsgálat szerinti, szemmel látható változások nyomán igen látványosra sikeredett. Kérdések egész sora érkezett hozzám és nagyon megtisztelő volt, hogy amerikai kollégáim is érdeklődéssel viszonyultak az általam bemutatott és több ezer vizsgálatot felölelő tapasztalataim iránt.

Hogy mekkorát dobott az esemény hangulatán a másik termék világpremierje? Úgy tudnám leírni, hogy egy, a világűrből szabadszemmel is jóllátható mosoly kirajzolódása volt megfigyelhető Salt Lake City egén. A “zöld csodákat” magába gyűjtő Core számos kór megelőzésében lesz a segítségünkre a jövőben. A természetben fellehető, egyenként, önmagukban is számos fajta jótékony hatásal bíró ...megint egy alapanyok efféle kombinálása konkurencia nélküli olyan erények összeségét egyedülálló termék jelenti, amellyel megint egy konkurencia nélküli egyedülálló megszületésének termék megszületésének lehetünk részesei. lehetünk részesei. Szóval, hogy a termékek az emberi szervezetre kifejtett és többszörösen bizonyított betonbiztos megbízhatósága, a vállalat üzleti megoldásainak kiszámíthatósága, vagy a konferencia nyitányaként a hetvenes évek ruháiban felvonult vastag talpú férfi cipős, trapéznadrágos, afro-parókás jelmezbálozók fura külleme eredményezte-e ezt a magyar szemmel szokatlanul jókedvűre kerekedett konferenciát, nem tudom. Az persze biztosan nem ártott a hangulatnak, hogy a vállalat egyik nagybefektetője, Paul Hickey afro-parókás NBA sztárnak öltözött és dinamikus táncot lejtett az esemény nyitányaként, a színpadon. Mert, a homo ludens, vagyis a játszó ember mindig jókedvű. Különösen, ha egészséges. Dr. Ketskés Norbert

II. évfolyam 4. szám


A soron következő RAIN DAY megadja neked és a csapatodnak mindazt az erőt, tudást és motivációt, amivel el fogsz tudni jutni az álmaid földjére! Több pénzt tudsz majd keresni, ráadásul sokkal könnyebben hiszen garantáltan működő és eredményes üzletépítő megoldásokkal ismerkehetsz majd meg!

RAIN DAY NOVOTEL BUDAPEST CITY HOTEL

December 6. 10.00 – 17.00 1123 Budapest, Alkotás utca 63-67

Aaron Palmer, Európai Ügyvezető Igazgató – Jövőd a RAIN-nel Dr. Ketskés Norbert, Tudományos Szaktanácsadó – A RAIN páratlan termékeinek a bemutatása + Vércseppanalízis vizsgálat

Turóczi László, Silver Executive – Cím

Mádi György, Alapító Gold Executive - A döntés ami megváltoztatta az életemet! Tomislav Vancas, Senior Manager - My vision of Rain - why Rain?

Trenka Erika, Gold Executive - A leghosszabb út is első lépéssel kezdődik Dibusz Ferenc, Alapító Gold Executive – Megfelelő Hozzáállás

Badár László,

Alapító Diamond Elite - Miért legyél gyémánt?

Fordítás: fordítást azokra a nyelvekre fogunk biztosítani, amelyre legalább 15 fő megvásárolja a jegyét november 29-ig.

Belépődíj: 30 nappal a rendezvény előtt: 2.000 Ft 30 napon belül: 2.500 Ft Helyszínen 3.900 Ft Egy különleges promóció keretében ha a rendezvény napján és helyszínén megveszitek a jegyet a következő rendezvényre, akkor egy darab jegy csak 1800 Ft-ba kerül, a 10-es csomag pedig 15.000 Ft-ba, vagyis egy

belépő ára akár 1500 Ft is lehet!

2014. november

5.


SPORTOLÓI

TELJESÍTMÉNYFOKOZÁS A -LAL

Baki Ákos - NB1-es Focista Baki Ákos vagyok, 20 éves. Öt éve vagyok a budapesti MTK sportolója. Tavaly nyáron csatlakoztam a felnőtt csapat keretéhez, profi labdarúgóként. Tavaly már bemutatkozhattam az NB1-ben, idén pedig szeretnék minél több mérkőzésen bizonyítani, majd kesöbb egy erősebb, külföldi bajnokságba szerződni. Ehhez nyújt segítséget a Rain Soul, amit pár hónapja kezdtem el használni, naponta kétszer fogyasztom, edzések előtt felpörget, plusz energiát ad és jobban tudok koncentrálni, edzések után pedig feltölt és segít a regenerálódásban. Jótékony hatásának köszönhetően a térdsérülésemből is hamarabb tudtam felépülni. Minden sportolónak ajánlom!

Pánczél Gábor - KSI SE judo szakosztályának vezetőedzője Pánczél Gábor vagyok a KSI SE judo szakosztályának vezetőedzője. Németh Gyuri barátom hívta fel a figyelmemet a Rain Soul termékre. Természetesen kipróbáltam és maximálisan meg voltam elégedve a hatásával. Általában kora délután fogyasztottam el, így az estig tartó programjaimat maximális energiaszinttel tudtam véghez vinni. Többször előfordult, hogy megfertőződtem különböző vírusokkal és a Rain Soul fogyasztásával ötödére tudtam csökkenteni a gyógyulási időt. Egyszer az egyik tanítványom nagyon betegen jött edzésre (alig állt a lábán), mondtam neki, hogy menjen haza, de nem tudott felkelni a padról. Adtam neki a Soul-ból és fél óra múlva haza tudott utazni 120 km-re. A versenyzőimnek a versenyek napján többször is adok az italból, mert nagyon hosszú és kimerítő programot kell végig csinálniuk. Azok a sportolók akik hirtelen sokat fogynak a súlyukból, szintén rendszeresen fogyasztják a terméket, mert pótolja a szervezetből elveszített anyagokat. Ha valaki kimerítő vizsgák után érkezik edzésre, ők is kapnak a Soul-ból, így jobban tudnak dolgozni a tréningen. Összességében nagyon elégedett vagyok a Rain Soul-lal. Örülök,hogy fogyaszthatjuk.

Joó Abigél - KSI SE válogatott judosa Joó Abigél vagyok a KSI SE válogatott judosa. A Rain Soul-t Pánczél Gábor, edzőm ismertette meg velem. Napi rendszerességgel fogyasztom a sűrítményt, mivel egyetemre járok, mellette napi 2 edzésem van, így szükségem van a maximális fizikai teljesítőképességre. Szerencsére a Soul segít feltöltődni, és ha véletlenül nem tudok rendesen enni, akkor sem kell attól tartanom, hogy nem tudok edzeni. Egy-egy kimerítő edzés után, ha nem innám meg a Soul-t, szerintem elaludnék az órákon. Nagyon jól feltölt, és nem érzem magam fáradtnak. Versenyeken mindig megyek az edzőmhöz és kérem tőle a napi adagot, hogy ne érezzek fáradtságot a verseny alatt. Amióta fogyasztom a terméket kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, és nem félek attól,hogy rosszul teljesítenék. Szerencsére a Rain támogat engem és így megfelelő mennyiségű sűrítmény áll a rendelkezésemre. Köszönöm Rain!

Tóth Krisztián - KSI SE válogatott judosa Tóth Krisztián vagyok a KSI SE válogatott judosa. A Rain Soult az edzőm ismertette meg velem. Azóta rendszeresen fogyasztom, és nagyon sokat segít abban, hogy minden nap maximumot tudjak nyújtani az edzőteremben. Napi két 2 órás edzésem van, ami nagyon kimerítő. Ráadásul rengeteget utazom és a versenyek előtt már a súlybeállítás miatt nem eszem azt, amit szeretnék. Ilyenkor sokat segít a Soul, mivel feltölt és nem hiányzik annyira a folyadék és az étel. Egy versenynap igen hosszú és sok fárasztó küzdelmem van. A szünetekben többször is iszom az italt, így gyorsabban regenerálódok, könnyebb ráhangolódni a következő mérkőzésre. Az utazások folyamán is fogyasztom a Soul-t, mivel a repülőkön nem igazán tápláló az étel, amit adnak. Legtöbbször azonban a délutáni edzés előtt fogyasztom szívesen, mert így simán tudok jól edzeni, ami nagyon fontos az olimpiára való felkészülésben. A Rain támogatja a felkészülésemet, amit ezúton is köszönök.

6.

II. évfolyam 4. szám


Kökény Roland - olimpiai, világ és európabajnok kajakos Kökény Roland vagyok, olimpiai, világ és európabajnok kajakos. 39 éves vagyok, a versenyeken 1020 évvel fiatalabb versenyzőkkel kell harcba szállnom, ezért nekem a mindennapokban a felkészülés során nagyon sok mindenre oda kell figyelnem: a táplálkozás, pihenés és regeneráció hármasának kiegyensúlyozott működése elengedhetetlen feltétele az eredményességemnek. Ebben nyújt nagy segítséget számomra a Rain Soul. Már lassan egy éve használom a terméket, és lassan már sehova sem indulok el nélküle. A kezdeti tapasztalatok hamar rávilágítottak arra, hogy az én szervezetemnek naponta, minimum 2 adag az, amit már látványosan is érzékelek magamon, de ezt a verseny időszakban már napi 5 adagra emelem. Szervezetem sokkal jobban bírja a terhelést, nem éhezek az edzések alatt, még csökkentett szénhidrát bevitel mellett sem. Ezenkívül pedig a regenerációs időm is jelentősen lecsökkent. Fizikálisan sokkal fiatalabbnak érzem magam, és ez a mindennapi edzések során is érvényesül. Ezért a terhelésekhez, a várható fizikai megterheléshez és az egészségi állapotomhoz mérten alakítom ki a napi mennyiséget. Nálam, de főleg feleségemnél, a megfázást is Rain Soul-al kezeljük, mert sokkal gyorsabb a gyógyulási idő.

Hufnágel Tibor - Magyar valogatott, Világbajnok kajakozó Hufnágel Tibor vagyok, 10 éve Magyar valogatott, Világbajnok kajakozó. Rendszeres napi két edzés nagyon megterheli a szervezetet, olykor annyira, hogy kevésnek tűnik az edzések közötti pihenő idő. Két hónapja találtam rá a Rain család termékjére, a Soul Soul-ra. Először kételkedve fogattam, hogy valóban szükségem van erre a termékre, és vajon miben lehet más a többi táplálékkiegészítőtől? Személyes tapasztalataim nem csaptak be, ugyanis a vértesztek bebizonyitották nekem, ha rögtön edzés után fogyasztom, a hatalmas antioxidáns tartalma miatt, a felhalmozódott szabadgyökök gyorsabb kiürülését segíti elő, ami gyorsabb tápanyagszállítást eredményez az izmok felé, ezáltal meggyorsul a regeneráció, ami gyorsabb fejlődést eredményez. És nem utolsó sorban, egy fittebb állapotban tudok odaállni a következő edzéshez. Már alig varom, hogy versenyen is kipróbálhassam két futam között. Az eddigi tapasztalataim alapján, garantált lesz a siker!

Dombi Rudolf - Világkupa győztes, Olimpiai bajnok, Európa bajnok kajakozó Dombi Rudolf vagyok, többszörös Világkupa győztes, Olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes és európabajnoki aranyérmes kajakozó. A RAIN SOUL termék fogyasztásával energikusabbnak érzem magam, a sok edzés okozta fáradtságon a termék jól átsegít. Mindig szerettem volna egy készítményt, ami tartalmas jó ízű és hozzátesz a teljesítményemhez és a mindennapjaimhoz is, ebben a termékben megvan minden és fontos, hogy egészséges is. Nagyon odafigyelek a táplálkozásomra, mely rengeteg étkezést foglal magába, már szinte nem lenne kapacitás elegendően bevinni minden szükséges tápanyagot megfelelő arányban, viszont a RAIN SOUL biztosítja a szervezet jól működéséhez elengedhetetlen feltételeket.

Nemesapáti Norbert - Profi Youth Silver Világbajnok ökölvívó Nemesapáti Norbert vagyok és Profi Youth Silver Világbajnok ökölvívó. Amikor erre a címmérkőzésemre készültem akkor mutatták meg nekem a Soult. Már a legelső bemutatásnál tetszett ez a vitamin bomba, mivel a sok fogyasztás révén kevés vitaminhoz jutok hozzá, ráadásul a napi 3 edzés önmagában is elég fárasztó volt, tehát az a hatása is jól hangzott, hogy kevésbé fáradok el egy kemény edzés után. Már az első nap azt éreztem este, hogy kevésbé vagyok fáradt. Hetek múlva meg már az íze is finom volt és azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet kell aludnom, mert nincs szükségem rá és így minden plusz időt edzésre tudtam fordítani. Tehát én örömmel ajánlom mindenkinek a Soult, mert valóban nagyon sok vitamin van benne és hatásos. 2014. november

7.


NOVOTNÝ CSILLA Senior Manager

CSODÁS LEHETŐSÉG

ZI KÖ L T E KTŐ MZ N E NEREIN T PAR

Kedves Rain, végre jó úton járok. Hálásan köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthatom veletek a gondolataimat és a tapasztalataimat.

M

indannyian kicsit más világban élünk, mások a lehetőségeink, körülményeink és ezáltal mások a tapasztalataink is. Ha megosztjuk egymással ezeket a gondolatokat, az rendkívül inspiráló és támogató tud lenni.

„...Olyan segítség a

hétköznapokban, ami talán egyedülálló a világtörténelemben”

Engem Novotný Csillának hívnak és Szlovákiában “szövöm a Rainpókhálót“, mely reményeim szerint át fogja szőni az emberek szívét, testét, lelkét.

14 éve dolgozom természetgyógyászként, sok problémával találkozom a munkám során. Ezért mindig keresem azokat a termékeket, amelyek támogatni tudják az ember harmóniáját.

„...A RAIN SOUL

radikális erővel táplálja a testet”

Mivel az évek során sok termékkel találkoztam, volt lehetőségem megtapasztalni az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat.

Hogy milyen a RAIN SOUL tapasztalatom szerint? Olyan segítség a hétköznapokban, ami talán egyedülálló a világtörténelemben. Napjainkban olyan extrém hatásoknak ...Itt egyetlen hibát vagyunk kitéve, melyek lehet elkövetni, ha rombolják az ember egészségét, nem fogyasztunk a harmóniáját és regenerációs termékből eleget... képességünket.

A múltban talán a hiányok miatt szenvedtek az emberek, mostanság pedig a bőség zavarában. Sajnos az ember józan ítélőképességének hiánya miatt teszi tönkre a saját egészségét. A

8.

RAIN SOUL radikális erővel táplálja a testet, hiszen a növények Isten tökéletes kódjait hordozzák

magukban. Pontosan tudják hol és hogyan hassanak szeretettel, így visszaállítva a tökéletes egyensúlyt. Ez maga a csoda. Itt egyetlen hibát lehet elkövetni, ha nem fogyasztunk a termékből eleget kitartóan. Mellékhatása pedig az anyagi függetlenség elérésén kívül nincsen.

„...Mellékhatása

pedig az anyagi függetlenség elérésén kívül nincsen.”

Tisztelettel hajtok fejet a cégtulajdonosok és disztribútorok előtt, akik nagyszerű lehetőséget adtak azok kezébe, akik felismerik e kiváló termékben rejlő lehetőséget. Tisztelem őket azért, hogy anyagi függetlenséghez juttatják azokat a komoly üzletépítőket, akik kockázatot vállalva , saját pénzüket befektetve meglátták a csodát. Ez a sokadik hálózat ...hatalmas kutatás, amellyel találkoztam és építettem áldozat, és szakmai utam során, de a legjobbak közé tudás áll a háttérben tartozik.

amire bátran támaszkodhatunk”

Nagyon emberi, szeretettel teli és álmokat megvalósítására alkalmas lehetőség. Aki érzi magában a kihívást, hogy szeretne áldást vinni mások életébe, az vállalja a kockázatot és ismertesse meg a SOUL-t mindenkivel, akivel útja során találkozik. Mert közös erővel tehetjük jobbá, egészségesebbé és szebbé világot!

„...Nagyon emberi,

Hiszen hatalmas kutatás, áldozat, és szakmai tudás áll a háttérben amire bátran támaszkodhatunk.

szeretettel teli és álmokat megvalósítására alkalmas lehetőség.”

Köszönöm Vikinek, Zolinak, Mónikának és mindenkinek ... Őszinte szeretettel , tisztelettel és megbecsüléssel Csilla

II. évfolyam 4. szám


TAKÁCS IMRE Bronze Executive

A SOUL ARANYBAN MÉRHETŐ EREJE A Budafóka XXII. SE úszó szakosztályának edzője vagyok, a kezdetektől a Soul fogyasztója, de eddig az üzlettel nem foglalkoztam, bár felismertem benne az anyagi lehetőségeket, viszont engem a pénz nem motivál. A kis zacsi tartalma, annál inkább!

A

Soul számomra az a táplálék, ami szinte mindig segít, ha fáradt vagyok, ha fáj valamim, vagy mentálisan kimerülök a napi igénybevétel miatt. Az elmúlt 4 év során rengeteg tapasztalatot szereztem a saját, a család és sportolóim köréből. Most ez utóbbiról szeretnék pár sort lejegyezni, bár a családi ...a családi tapasztalatokat nézve, csodatapasztalatokat nézve, szerként kéne aposztrofálnom, csodaszerként kéne eme fantasztikus készítményt. De ez a cikk most másról „Soul”! aposztrofálnom Már belépésemkor ismertem a terméket, hiszen 1 hónapot gondolkodtam, kell-e ez nekem, közben kóstolgattam is, de nem nagyon ízlett. (Mint tudjuk, pár éve fejlesztették a formulát, így több energiát magasabb ORAC értéket és finomabb ízt értek el a kutatók.) De a hatását éreztem! Így aztán döntöttem. Kell!

Tudtuk... Ismert volt, hogy mennyi energiát ad. Tudtuk, hogy regenerálja a sejteket. Tudtuk, hogy szinte azonnali hatása van az izomműködésre. Tudtuk, hogy tele van árványi anyagokkal, vitaminokkal, esszenciális zsírsavakkal és azt, hogy sportolók is fogyaszthatják. Ez mind olyan pozitív tulajdonság, ami miatt nálam az első helyre került. Hamar megismerték az úszóink is, akiknek kúraszerűen adtam versenyek előtt pár tasakkal. Kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptam és az eredmények is rendre jobbak voltak a vártnál. Idén januárban beléptettük az egyesületet is a partnerek közé. Így biztosítva akár folyamatos használatot úszóink számára. Fogynak is a dobozok rendesen, aminek az eredménye, hogy bekerültünk az elitbe, a legjobb 10 egyesület közé. Így nagyobb támogatásban részesülünk, több Soul-ra van pénzünk! Hosszútávúszóink és sprintereink is örömmel és nagy megelégedéssel fogyasztják. Például: sokkal hamarabb regenerálódnak, újratöltődnek.

hogy szinte reménytelennek látta, hogy jobb eredményt érhessen el. Ekkor azonban eszébe jutott a Soul. Megivott még egy tasakkal, majd egy órával később bajnoki címet szerzett! Első felnőtt bajnoki aranyérmét szerezte a 8 éves egyesületünk számára. De itt van Török Eszter esete, aki kijutott a „Közép európai Országok Junior Találkozója” elnevezésű versenyre a válogatott színeiben, ahol a Soul segítségével mind a 3 számában aranyérmet szerzett. Vagy itt van Székelyi Dániel, aki a hosszútávúszó junior EB-n szerzett bronzérmet és Ő is a Soul-t hívta segítségül. Dani már a felnőtt EB-n is elindulhatott 10 és 25 kilométeres távokon Az idén ennél is jobban szerepelünk! Az eddig lezajlott bajnokságokon 13 arany, 15 ezüst és 10 bronzérmet szereztünk. A legbüszkébbek a váltóinkra ...az vagyunk, akik a felnőtt bajnokságokon bebizonyították, hogy magasabb üzletünkben sebességi fokozatba kapcsoltunk. Ahogy is igaz, hogy a a váltóinkban is, itt az üzletünkben is igaz, csapatban rejlik hogy a csapatban rejlik az igazi erő!

az igazi erő!”

Szívesen megosztjuk terméktapasztalatainkat! Mindenkinek további szép „esős” napokat kívánok! Takács Imre Bronze Executive

„Egy” példa Erre egy példa a tavalyi rövidpályás bajnokság, ahol Mészáros Márk (20, Rain partner!) bejutott a 100 méter vegyes úszás döntőjébe. Annyira fáradt volt a napi sok versenyszámtól,

2014. november

9.


CSONKICS TÜNDE Platinum Elite

NEM LESZEK PORSZÍVÓ ÜGYNÖK

Én egy hagyományos vállalkozó vagyok/voltam. Korábban nagy házakat építettem a körút mellett, lett pár ingatlanom, van egy kávéházam és egy szállodám.

T

„...Ebben a

alálkoztam már MLM üzlettel, 23 évvel ezelőtt. Nagyon korszerű, jó termékek voltak a hálózatban, nagyon tetszett nekem, de ez már régen volt. Soha nem gondoltam, hogy még egyszer belevágok egy hasonló jellegű üzletbe.

Mindenki arra vágyik, hogy az elsők között lehessen egy induló üzletben. Nem mindegy évek múlva, hogy minek a többszörösét veszed majd ki a vállalkozásodból.

A szállodában ezer dologgal megkerestek.

Ebben a vállalkozásba nem a pénzemet fektetem be, hanem az időmet, az energiámat és a lelkesedésemet. Ezt az üzlet csak az önzetlenséget honorálja. Akkora üzletem lesz, amennyire tudok segíteni a barátaimnak.

Volt közöttük termék nélküli ajánlat is. Nem érdekel a pilótajáték. Megtaláltak mindenféle kisszerű termékes üzlettel. Nem érdekel a harisnyán lefelé futó szemet megállító spray, sem a mosódió, sem a nano-technológiával készített WC papír, sem a csúcstechnológiával előállított ...Nem akarom intimbetét. Nem érdekel semmiféle kitakarítani a rosszízű kávé üzlet sem. Nagyon szeretem lakásukat, hogy a jó kávét, de kávéívás nálam egy kellemes baráti társaságban történő időtöltés. Nem megmutassam érdekel az olyan üzlet, ahol több száz féle milyen jó a cég termék van.

terméke.”

Nem akarok valamit nagyker áron megvenni és kisker áron eladni a barátaimnak. Nem akarom kitakarítani a lakásukat, hogy megmutassam milyen jó a cég terméke.

Az üzlet gyorsan fejlődik. Már több ezren vagyunk, de még mindig az üzlet elején. A te döntésed, hogy jössz-e velünk, hogy együtt hódítsuk meg a világot.

vállalkozásba nem a pénzemet fektetem be, hanem az időmet, az energiámat és a lelkesedésemet. ”

„...A te döntésed,

hogy jössz-e velünk, hogy együtt hódítsuk meg a világot.”

Ahogy egy kedves üzlettársam mondja: „megnyitjuk az indonéz piacot és Vámosgyörköt is”.

Sok embernek segítünk, hogy megerősödjön A RAIN az üzletnek az eleganciájával varázsolt el. Szeretek beszélgetni és segíteni a barátaimnak, hogy egészségesen dolgom az információ élhessék az életüket. Elmondom nekik, amit tudok. Elmondom átadása. a saját tapasztalataimat. Az egyetlen dolgom az információ átadása. Senkinek semmit nem kell eladnom a raktárból! Mindenki maga vásárol az interneten. Mindenki ugyanazt az árat fizeti.

„...Az egyetlen ”

Egyedül csak az én döntésem, hogy mekkora hálózatot építek, hogy mekkora részét akarom a piacnak megszerezni. Mindegy ...Mindenki arra hol lakik a barátom, mert a világon vágyik, hogy az elsők bárhol élhet és vásárolhat az között lehessen egy üzletemben.

induló üzletben.”

10.

És sok embernek segítünk, hogy anyagilag is megizmosodjon. Ismerőseim mesélik, hogy ők ott voltak, amikor ez, meg az a lehetőség megjelent. És ez mára már csak egy érdekes történet az életükben. Mert ők nem léptek. Mert valaki mindig megcsinálja. Mert valaki mindig felépíti. Mert valaki mindig gazdag lesz, mert kihasználja az adódó lehetőséget.

„...Mert valaki mindig megcsinálja. Mert valaki mindig felépíti. Mert valaki mindig gazdag lesz, mert kihasználja az adódó lehetőséget.”

Döntsd el, hogy te leszel-e az! Vagy csak mesélni akarod, hogy te is ott voltál, de… Sok sikert kívánok!

II. évfolyam 4. szám


SIDI LÁSZLÓ Senior Manager

VAN EGY ÁLMOM... Kérdések és Gondolatok:

N

eked vannak álmaid? Elgondolkodtál már ezen? Megfogalmaztad már azt, hogy mit szeretnél megvalósítani az életedben? Mi az amivel az életed tartalmasan el tudod tölteni? Hova szeretnél elutazni? Milyen lakást, autót, élményeket szeretnél begyűjteni, amire mikor visszagondolsz és az unokáknak mesélsz örömmel, izgatottan gondolsz majd vissza? Ezt mivel, hogyan szeretnéd megvalósítani? Milyen barátokkal tudod ezt megcsinálni? Nekik vannak álmaik? Együtt felkapaszkodni azon a lépcsőn ami a célokhoz vezet el? Folyamatosan jól akarod ebben magad érezni? Mit teszel érte, hogy ez létrejöhessen?

És még számtalan ilyen kérdés merül fel folyamatosan, ha a mindennapok akarsz átlagos szürkeségéből ki akarsz kapaszkodni, maradni, mert mert nem akarsz átlagos maradni, mert többet akarsz. Többet akarsz magadnak, többet akarsz. családodnak, barátaidnak, mint amit kiszabott neked alapból az élet. Ha ezeket összerakod, akkor megvan a küldetésed, ami megállíthatatlanná tesz, ha kitartó vagy.

„...mert nem ”

Kezdet: Alkalmazotti munkakörben dolgoztam a rendőrségnél az adott gondolkodásmóddal voltam felruházva, de mégis mindig ott volt valami a háttérben, hogy ez nekem nem elég. Persze voltak élmények, de az nem elégített ki.

„...mindig ott volt

Kb. 10 éve történt. Feküdtem az ágyamon és néztem a valami a háttérben, plafont, gondolkoztam azon, hogy ez nekem nem miből lesz családi házam, új elég autóm, és a nyaralásra hogyan tudom összekaparni, amit kell. Kiszámoltam, hogy ha nem változtatok, akkor 130 év múlva elkezdhetem a ház építését. De hol van a többi? A munka mellett másodállás, vállalkozás, de mindig úgy éreztem, hogy lassan haladok és az időm meg fogy.

„...megláttam benne

az útvesztőből kivezető utat”

2014. november

2012 március 29-én 14 óra 30 kor érlelődött meg a gondolat, amikor jelenlegi üzlettársam,

szponzorom, barátom megkeresett egy lehetőséggel, amit mikor felvázolt, megláttam benne az útvesztőből kivezető utat, amivel mindent, amit szeretnék nem 130 év alatt, hanem sokkal rövidebb idő alatt megvalósíthatom. Ez volt a RAIN.

„...Profivá kell válnom ahhoz, hogy én is segíteni tudjam az üzlettársaimat, barátaimat”

Az elején nem tudtam semmit, viszont megtaláltam a kapaszkodókat, amik a fény felé a célom felé vezető utat szegélyezték. Minden rendezvényen, képzésen, nyílt előadáson ott voltam. Ajánlott könyveket olvastam. Hanganyagot hallgatok. Olyan jó barátokkal veszem magam körbe, akiknél oda-vissza működik a segítés. Mert egy valami nagyon fontos abban, hogy sikerüljön. Profivá kell válnom ahhoz, hogy én is segíteni tudjam az üzlettársaimat, barátaimat abban, hogy nekik sokkal gyorsabban menjen. ...leszakadnak rólad

Hogyanok:

azok a láncok”

Kezdetben persze voltak olyan pontok, amin át kellett mennem. Ez volt a változás. Sok eddigi szokásomon változtatni kellett, amik csak a komfortzónámat konzerválták, illetve erősítették a falat, hogy minél nehezebb legyen abból kitörnöm. Amikor ott a fal és lyukat ütsz rajta és megpróbálod magad áttuszkolni, mert a célod az kívül van, akkor lesz olyan, hogy megsérülsz. Fájni fog. A ruhád leszakad. De leszakadnak rólad azok a láncok, amik nem engednek olyan könnyen.

Megérte!

„... megvalósíthatja

álmát, sikereket ér Az utam során nagyon jó el folyamatosan, embereket, barátokat ismertem meg. Közösen egy olyan üzletet megbecsülést kap... építünk, ahol mindenki megtalálja azt, amire egy igazán égető vágya van, megvalósíthatja álmát, sikereket ér el folyamatosan, megbecsülést kap és mindeközben természetesen jól érzi magát. A lényeg pedig az, hogy bármit is csinálj, mindig érezd magad jól! Ha megvan az amit akarsz, akkor soha-soha-soha ne add fel!

Sidi László Senior Manager

11.


KOLLÁR MELINDA Senior Manager

TISZTA SZÍVVEL – LÉLEKKEL… Miért pont így? - mert különben nincs értelme csinálni! Mit csinálni? – Mindent … élni, szeretni, dolgozni, törődni önmagunkkal, családunkkal, környezetünkkel, a létünkkel!

É

n ezek szerint élek! 20 éve kerültem kapcsolatba a természetgyógyászat - Reflexológia szakágával. 16 éve megszereztem a Reflexológus képesítést azóta dolgozom ezen a területen. Mindig túltengett bennem az empátia, a segítő készség mások irányában. Amikor lehetőségem adódott egy különleges szakma elsajátítására, nem haboztam. Kitűnővel végeztem Budapesten az ETI –in. Az évek számával nem csak a tapasztalataim sokasodtak, hanem a pácienseim köre is egyre szélesedett. Kivétel nélkül nagyon elégedettek Velem s tovább ajánlanak ismerőseiknek. Általuk kerültek hozzám Európa országiból vagy a tengerentúlról Kanadából, Sydneyből, Afganisztánból. Természetesen ennyi nyelvet nem beszélek így gondoskodtak tolmácsról. Ami nem volt nehéz, mert olaszul, németül, horvátul beszélek.

A munkámban elért sikerek mindig arra ösztökéltek, hogyan tudnék még többet segíteni miként tudnék hatékonyabban dolgozni gyorsabb gyógyulásokat ...A munkámban elérni, lerövidíteni a betegségekből elért sikerek mindig a felépülést. Rendszeres továbbképzések arra ösztökéltek, tanulások sem adták meg Nekem hogyan tudnék még a választ. A rengeteg termékből többet segíteni amit az évek során találtam, megismertem, mindig hiányzott valami, vagy a kiszerelése nem volt szimpatikus vagy szintetikus volt. Biztos jók, de Én nem erre, ezekre vágytam!

Vigyázz mit kívánsz, mert megkapod!

Nekem ami kell különleges, nagyszerű és természetes legyen! Vigyázz mit kívánsz, mert megkapod! 2013. márciusában egy gyerekkori iskolatársam Várkony Endre, Kanyik György társaságában hozta el azt, amit akartam a SOUL-t! Tökéletes, tudtam, Nekem kell! Arról, hogy mi is az ...Ez az a termék az MLM fogalmam se volt előtte, nem is érdekelt, így ez a tény, hogy a SOUL amit kerestem!

12.

MLM rendszeren keresztül kerül forgalomba az sem érdekelt! Csak azt tudtam, hogy kell. Minden áron! Ez az a termék amit kerestem!

Így lettem A Rain International ...ismert mennyire független partnere. Azóta beépítem hatékony a munkámba, és ismert mennyire hatékony, ezáltal lerövidíti a kezelések számát, gyorsítja a betegségekből a felépülést. Mindemellett a jutalékrendszere is egyedülálló.

A Rain-es plusz keresetem lehetővé teszi az utazásaim – Szeminárium, RAIN Day, Világkonferencia – finanszírozását anélkül, hogy a családi kasszából pótolni kelljen. A rendezvények, szemináriumok részvételét fontosnak tartom mert ott olyan plusz kérdésekre kapunk választ, amelyek szinte meg sem ...türelem kell és fogalmazódtak bennünk! Ám a felső kitartás ezekben vezetőink már meg is válaszolták. Ha mégsem, kérdezz bátran! nekem nincs hiány.

Az elismerések fantasztikus lendületet adnak mindenkinek, Nekem is! Jó osztozni a sikerekben, örülni másokkal együtt! A Rain által kijutottam Utah-ba a világkonferenciára, és Senior Manager-ként fent álltam a nagy színpadon. Fantasztikus élmény volt látni a gyárat, az irodát. Otthon éreztem magam.

”Lassú víz partot mos” Mindennek eljön az ideje. Türelem kell és kitartás. Ezekben nálam nincs hiány. Szerencsés ember vagyok, mivel az élet újabb lehetőséget adott, amit habozás nélkül elfogadtam. Ez a Rain International és a SOUL! S mit hozok ki belőle?!

„...a határ a

csillagos ég!”

Csakis Rajtam múlik, a határ a csillagos ég!!

II. évfolyam 4. szám


VAS-PÉTER VIKTÓRIA Bronze Executive

A RENDEZVÉNYEK VARÁZSA Péter Viktória vagyok természetgyógyász. A Rainben való működésem ezzel párhuzamban, vagy mondhatom, karöltve történik. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, emberekkel dolgozni és ez a Rain keretein belül is így van.

M

indkét munkám alapja a segítségnyújtás, a figyelem és a megbecsülés. Ezzel együtt tőlem nagyon, nagyon, nagyon távol állt a hálózatépítés. 2012. augusztusában ismerkedtem meg elsősorban a termékkel. A Soul megragadott. Akkor még a cég a gondolataimban, mint esetleges bevételi forrás – vagy az ebben rejlő lehetőség messze elkerült. Sokáig így volt ez. A terméket használtam és ajánlottam, mert kiváló, de a hálózatépítés még mindig nem volt része az életemnek. Szerintem szerencsémre egy az ilyen rendszerekben gyakorlott és hiteles házaspárt terelt hozzám a sors. Ők Veres Zoli és felesége Moncsi. Igen nagy türelemmel és kitartással időnként rákérdeztek, hogy nem akarnál rápillantani a számládra? És ez több hónapon át ment. Sok nemet kaptak! Mire egyszer csak eljött az idő és rápillantottam. Megérte. Ez több mint egy év volt ahhoz képest amikor beléptem.

Mindenkinek idő kell, ezt már én is tudom. És ekkor elkezdődött egy lenni és sikeres, alapos tanulási folyamat. Rájöttem, akkor rengeteget ha ebben a szakmában – mármint a kell tanulnom hálózatépítésben is – jó akarok lenni és sikeres, akkor rengeteget kell tanulnom saját magamról, a komfortzónámról, a céljaimról, ennek technikáiról. Nos, ennek az útját járom a mai napig is, de egy biztos, hatalmas fejlődést érzek magamban és úgy érzem minden percet megért.

„...ha...jó akarok

Sokat segítenek ebben a folyamatban a ...úgy érzem szponzoraim, és a könyvek melyeket olvasok: minden percet Pl: Gondolkodj és Gazdagodj (Napoleon megért Hill) A milliomos észjárás (PJA.) A sikeres üzletember (José Silva) és még számos más könyv is, mikor melyik akad a kezembe. Ezek olyan „minden nap forgatom” könyvek.

nem értettem jól, és hiányosságom volt. Ezeken pedig a rendezvények segítettek át. A rendezvények különleges töltődést adnak. Sok előnye van.

„...A rendezvények különleges töltődést adnak”

Az egyik, hogy szerteágazó csoportok tagjai végre találkozhatnak egymással. Tapasztalatok hangzanak el és egymástól is sok jó tapasztalatot hallhatunk. A másik, hogy a céget igazán a rendezvényekből tudjuk megismerni. Olyan álláspontokat láthattam a legutóbbi rendezvényen is, ami nekem eddig nagyon hiányzott a látásmódomból. ...Olyan Igen nagy hatással volt rám Paul álláspontokat Hickey. Mivel befektetői szemléletnek láthattam soha a közelében sem voltam, a legutóbbi nagyon jó volt és rendkívül hasznos a csoportomra nézve is megtapasztalni, rendezvényen is, hogy az Ő szemével milyen ami nekem eddig szempontok fontosak egy cégnél, nagyon hiányzott mi az amire lehet támaszkodni és a látásmódomból számítani hosszú időn keresztül is.

Mi a jó időzítés? Mit tekint felkészült szakmai gárdának? Miért érdemes és mibe pénzt, időt és energiát fektetni és mi a várható megtérülési mutatója?! És mi sem bizonyítja jobban, hogy jó helyen és jó időben vagyok, minthogy a saját vagyona egy részét is a cégbe fektette. ...jó helyen és jó Ez az ami nálam mindent vitt. Ezeket a tapasztalásokat csak egy rendezvény időben vagyok képes megadni.

Üzenetem mindenkinek Aki teheti, jöjjön el a rendezvényekre és hívja meg a munkatársait és a fogyasztóit is, mert ez az az élmény, amit mindenkinek magának kell átélnie… Megtérül.

Ezzel együtt nálam is voltak hullámvölgyek vagy valami amit

2014. november

13.


PILBAUER LÁSZLÓ Bronze Executive

SZKEPTIKUSBÓL ELKÖTELEZETT Az én Rain-es történetem kicsit másként kezdődött, mint általában szokott. Édesanyám a szponzorom, akinek a Rain miatt is, és miden más miatt is nagyon hálás vagyok.

Ő

Bábolnán a kezdet kezdetén csatlakozott az üzlethez. Nagy lelkesedéssel újságolta ezt az óriási lehetőséget nekem, és azt mondta, mindenképpen látnom kell, mert ez meg fogja változtatni az életünket. Persze én nagyon szkeptikus és hitetlen voltam, egyből hajtogattam a szokásos kifogásokat. Mondtam, hogy ez kidobott pénz, meg ez is „olyan piramis” dolog, stb. Természetesen nem volt semmilyen MLM-es tapasztalatom, azt sem tudtam, mi az a piramis, de valahogy az volt a fejemben, hogy az MLM rossz dolog. Viszont Ő nem adta fel, folyamatosan próbált rávenni, hogy nézzem azért meg miről van szó, de én csak hajtogattam a magamét, mintha megakadt volna a tű a lejátszómban. Egy alkalommal rávett, hogy nézzünk meg egy DVD-t. Byron Belka tartott egy nyílt tájékoztatót. Kimondottan rossz volt a felvétel minősége, nem sok mindent értettem belőle, de a Byron valahogy mégis mély nyomot hagyott bennem.

„...ha Ő utazik több

Egy-két hónappal később bejelentette édesanyám, hogy jön ezer kilométert, hogy a Byron Belka Bábolnára. Micsoda, meggyőzzön engem, Bábolnára? Akkor eldöntöttem, akkor én is veszem a ha Ő utazik több ezer kilométert, hogy meggyőzzön engem :-), fáradtsàgot ... hogy akkor én is veszem a fáradtsàgot meghallgassam Őt. és utazok egy-két kilométert, hogy meghallgassam Őt. Elmentem, meghallgattam! A következő héten beregisztráltam a cégbe. Így kezdődött az én Rain-es történetem.

Természetesen, azóta nagyon megváltozott az életünk. A Rainben látjuk a jövőnket. Nagyon hálás vagyok a felsőbb erőknek, amiért úgy terelgették az életemet, hogy mindenképpen tagja lehessek ennek a fantasztikus családnak. Ez egy olyan, nem mindennapi lehetőség, amely esélyt ad mindenki számára, hogy azt az életet élje, amilyet megálmodott magának…sőt, talán ez az egy valós esélyünk van!

14.

2012. augusztusában aztán ...Ez egy olyan, megszületett az igazi motivációm, a nem mindennapi kisfiam. Ekkor minden megváltozott, lehetőség, mert megértettem, hogy felelősséggel amely esélyt ad tartozom érte, és minden egyes mindenki számára, perc, amit a családommal tölthetek felbecsülhetetlen értékűvé vált. hogy azt az Megértettem, hogy felelősséggel életet élje, amilyet tartozom az emberek iránt, mert olyan megálmodott kincs van a kezünkben, amire minden magának embernek szüksége van. A mai felgyorsult világunkban, aki oda figyel rá, sem tud megfelelően táplálkozni, ezért, hogy megkapja a szervezetünk a megfelelő üzemanyagot, mindenkinek ismernie kell a magok történetét.

Üzleti szempontból pedig az emberek nagy többsége undorral gondol a munkahelyére, az átlag fizetés pedig inkább már a vicc kategóriába tartozik. Szóval, nem kérdés, mindenkihez el kell juttatnunk a hírünket, viszont ilyenkor nagyon tud bosszantani, ha az emberek buta kifogásokkal próbálnak lerázni, de ekkor mindig eszembe jut a saját történetem. Ezért kötelességemnek érzem, sőt fő feladatomnak tekintem azt, hogy megértessem az emberekkel, csak azután adjanak választ, ha már látták az egész történetet egyben és ne az alapján, ami a fejükben van. Ha megértették, és úgy mondanak nemet, az már nem az én felelősségem…de akkor már úgysem fognak. Ezt az alapelvet alkalmazva haladunk előre a csapatommal, amihez nagyon nagy motivációt kaptam Amerikában a Világkonferencián. Igazán bizakodó vagyok a közeljövővel kapcsolatban, úgy érzem, hamarosan bekövetkezik a igazi robbanás!

II. évfolyam 4. szám


PALMER ÁGI Ügyfélszolgálati Manager

SZÁMLÁZÁSI VÁLTOZÁSOK Szeretnénk tájékoztatni benneteket, az értékesítési számláitokat/nyugtáitokat a Rain International BV. állítja ki. Ezzel befejeződik az átállás az új európai üzleti modellre. Azok számára, akik interneten rendelnek és kiszállítást kérnek (akár bankkártyával, akár utánvéttel fizetnek), ez az átállás semmilyen változással sem jár a napi rendelési menetben, csupán a következőkre hívjuk fel a figyelmet:

Svájc

1. Azon Disztribútorok, akik a Csörsz utcai irodában, Budapesten veszik át és fizetik ki a rendeléseiket, egy a RAIN International Kft. által kiállított számlát kapnak, mivel ezeket a rendeléseket külön kezeljük a Rain International BV.-vel kötött szolgáltatási szerződés szerint.

Név: RAIN- International Ltd Ungarn Bank: Berliner Volksbank e.G. Számlaszám: 2419990003 Bank szám: 100 900 00 IBAN: DE26 1009 0000 2419 9900 03 SWIFT: BEVODEBB

2. Minden esetben a helyi ÁFA kerül felszámításra, amely a Diszribútor hazai piacához tartozik. A Rain International BV minden nyitott piacon rendelkezik ÁFA regisztrációval. A mai naptól kezdődően kérjük, hogy az alábbi bankszámlákat használjátok, amennyiben úgy döntötök, hogy Banki Befizetést szeretnétek fizetési módként.

Németország/Szlovákia Pénznem: Euro IBAN: HU38 1080 0007 0000 0000 1404 4027 SWIFT-kód: CITIHUHX Bank neve: Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe Cím: H-1051 Budapest, Szabadság tér 7.

Magyarország Pénznem: Magyar forint Bankszámla: 10800007-90000000-14044019 IBAN: HU86 1080 0007 9000 0000 1404 4019 SWIFT-kód: CITIHUHX Bank neve: Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe Cím: H-1051 Budapest, Szabadság tér 7.

Ukrajna/Horvátország

Annak ellenére, hogy svájci Disztribútoraink a hitelkártyás fizetést is látják lehetőségként a webirodában bizonyos vámügyi formaságok miatt, szeretnénk kérni, hogy KIZÁRÓLAG a Banki Befizetési lehetőséget használják, és továbbra is a következő számlaszámra teljesítsék a befizetéseket:

Románia/Szerbia/Egyesült Királyság Változatlan. Ha bármilyen kérdésetek lenne a Rain International BV által kiállított számlával kapcsolatban, kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot a finance@rainintl.com címen. Fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy hamarosan új számlaszámokat jelentünk be majd a Rain International BV számára Romániában, Szlovákiában, Németországban és Horvátországban, onnantól kezdve pedig majd azokat a számlaszámokat kell használni a banki befizetésekhez. Tájékoztatunk, amint ez megtörténik. Addig, kérjük, hogy a fent megadott számlákat használjátok. Arról is szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy minden Egyesült Királyságbeli és Németországbeli rendelést az új, hollandiai raktárunkból szállítunk ki. Ez azt jelenti, hogy az e két országban élő Disztribútoraink nem csupán gyorsabban, hanem OLCSÓBBAN is kapják majd meg a termékeket, mivel a hollandiai raktárból az ezen országokba történő kiszállítás költségei lényegesen barátságosabbak!

Pénznem: USA dollár IBAN: HU62 1080 0007 1000 0000 1404 4035 SWIFT-kód: CITIHUHX Bank neve: Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe Cím: H-1051 Budapest, Szabadság tér 7.

2014. november

15.


GRATULÁLUNK AZ ÚJ MINŐSÜLTEKNEK! Habdák Gabriella Sági Zoltán Krucsai András Korponyiné Bóta Mónika Jakab Zoltán Dózsa István Tamás Buzásné László Magdolna Dr.Frányó Ildikó Németh Szilvia Bélavári Zoltánné Himpelmann Henrik Horváth Péter

Bronze

Grőb Zsuzsanna Pataki Krisztina

Manager

Pilbauer László Vida Janos Ujvári Ágnes Pátkainé Gál Klára Dr Linka Beáta Takàcs Imre

Senior Manager

Bányai Inez Fölföldi Sándor Vörös Péter Lukács Gáborné Éva Dmitrij Gora

Silver

Dr. Szollár György Gold

Trenka Erika

Magyarországi minősülők 2014. július 21. és 2014. november 2. között

TARTALOM

2

Byron Belka: Hozd meg a döntést!

13

Vas-Péter Viktória: A rendezvények varázsa

3

Aaron Palmer: Ez még csak a kezdet

14

Pilbauer László: Szkeptikusból elkötelezett

4

Dr. Ketskés Norbert: Amerikából jöttem…

15

Palmer Ági: Számlázási változások

5

RAIN DAY December 6-án

16

Minősülők

6-7 Sportolói teljesítményfokozás a Soul-lal 8

Novotný Csilla: Csodás lehetőség

9

Takács Imre: A Soul aranyban mérhető ereje

10

Csonkics Tünde: Nem leszek porszívó ügynök

11

Sidi László: Van egy álmom...

12

Kollár Melinda: Tiszta Szívvel –Lélekkel…

Kiadja: RAIN International I Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 41. I. emelet I Tel: (06-1) 781 9448 I Fax: (06-1) 799 4392 I e-mail: ugyfelszolgalat@rainintl.com I www.rainintl.com I Skype: rain.hungary I www.facebook.com/rainintlkft I A kiadásért felel: Aaron Palmer I Szerkesztő: Szobonya Olivér I Nyomdai előkészítés: Szabó Gábor I Nyomtatás: Narlos Grafika Kft. I Megjelenik negyedévente I Copyright © RAIN International Kft.

Rain magazin, 2014 november  
Rain magazin, 2014 november  
Advertisement