Page 1

magazin 2013. AUGUSZTUS I . É V FO LYA M 1 . S Z Á M


BYRON BELKA a Rain International elnöke

Köszöntő Az elmúlt két évben világszerte emberek tízezrei ismerhették meg a Rain International és a magok által nyújtott hatalmas előnyöket. Ez alatt a rövid idő alatt sok nagyszerű Partner tapasztalta meg az üzletünk által kínált szabadságot. A Rain International semmihez sem hasonlítható módon mutatja az utat a reményhez és a szabadsághoz. A Rain International története és szereplői nem egy bonyolultan misztikus, felhajtásra és marketingre épülő mese részei. Ehelyett egy valódi lehetőség, amely valódi termékekre épül, tudományos tényekkel alátámasztott és meggyőző változást idéz elő az emberek életében. Izgalmas megtapasztalni az emberek Rain-nél elért sikereit, és látni a feltörekvő vezetőket, amint új magasságokba jutnak el az üzletükkel. Eb…Ebben az időszakban ben az időszakban csodálatos a RAIN International récsodálatos a RAIN szének lenni!

International részének lenni! …

Meg akarjuk köszönni mindannyiótok hitét, elkötelezettségét, kemény munkáját és sikerét! Ez valami Nagy Dolog kezdete. Ami a birtokunkban van, az valóban egyedülálló és emberek millióinak válik a javára. Hálásak vagyunk a lehetőségért, …Ez valami hogy partnerek lehetünk a sikereiNagy Dolog tekben, és örömmel várjuk közös kezdete… utazásunk folytatását, amelynek során eléritek céljaitokat és álmaitokat. Most van itt az idő, és a Rain a válasz! Köszönöm, hogy Esőcsinálók vagytok!

A Rain Magazin mostani számában kiemeljük és elismerjük néhány Partnerünket és megosztjuk a legújabb sikertörténeteket. Partnerek, akik valódi Esőcsinálóként kitapossák üzletünkben az ösvényt és az élen haladva vezetnek az úton.

Szívélyes üdvözlettel Byron Belka

TARTALOM 2

Cégvezetői köszöntő

9

Katz Andrea, Katz István: Hogy is kezdődött?

3

Aaron Palmer: Éljetek a lehetőséggel

10

4

Rain Regional Konferencia

Dibusz Ferenc: Hogyan robbant be hozzám a Rain

5

Gratuláció a promóció nyerteseinek

11

Zorka Mandić: Hogyan legyünk sikeresek

6

Kanyik György: Ami nem jön vissza többé…

12

Minősülők

7

Hanó János: Nem taníthatod azt, amit te sem tudsz!

8

Galina Vetrova: Üzletépítés szórakozva

8

Vanyó József: Sikeres élet

9

Péter Viktória: Lélektől Lélekig

2

Kiadja: RAIN International Kft | Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 41. I. em | Tel.: (06-1) 781 9448 | Fax: (06-1) 799 4392 | e-mail: ugyfelszolgalat@rainintl.com |www.rainintl.com | Skype: rain.hungary | www.facebook.com/rainintlkft | A kiadásért felel: Aaron Palmer | Szerkesztő: Szobonya Olivér | Nyomdai előkészítés: Layout Factory | Nyomtatás: Matyó Print Kft. | Megjelenik negyedévente | Copyright © RAIN International Kft.

I. évfolyam 1. szám


AARON PALMER General Manager, Europe, Rain International LLC

Éljetek a lehetőséggel Szeretettel köszöntünk negyedéves magazinunk első számának a megjelenése alkalmából. A magazint sikereitek, események és történések – tágabb értelemben vett magyarországi és európai Rain International családotokkal történő – megosztásának szenteljük.

Növekedés… Izgalmas időket élünk meg itt Magyarországon. Az elmúlt hónapokban hatalmas lépéseket tettünk afelé, hogy az éppen zajló fejlődés leghatékonyabb kihasználására pozícionáljuk magunkat, nemcsak itt a gyönyörű Kárpát-medencénkben, hanem egész Európában. Nagy öröm számomra, hogy magyarországi Marketing és Kommunikációs Igazgatóként csatlakozott hozzánk Szobonya Olivér aki munkájával és tudásával hozzájárul növekedésünkhöz. Már több mint egy évtizede ismerem Olivér kvalitásait és nagy megtiszteltetés számomra, hogy velünk tart a Rain küldetésében. Képességeit és elkötelezettségét azzal bizonyította, hogy ITTHONI, magyarországi fejlődésünkhöz szükséges projekteket vett át. Ezzel lehetővé tette számunkra a külföldi fejlesztésre való fókuszálást. A kezedben tartott minőségi magazin legelső erőfeszítéseinek eredménye! Gyakran beszélünk arról a különleges lehetőségről, amelyet Magyarország kapott azáltal, hogy Európa első piaca lehet, és arról, hogy ez mennyire egyedülálló jelenség a nemzetközi network marketing közösségben. …hatalmas lépéseket A tény, hogy itt vatettünk afelé, hogy az gyunk jelen elsőként, éppen zajló növekedés és lehetővé tesszük magyar Partnereinkleghatékonyabb nek, hogy a csúcsra kihasználására törjenek, egy igazán pozícionáljuk magunkat… egyedi előny, amelyet nem hangsúlyozhatunk eléggé, amikor megosztjuk a lehetőséget barátainkkal, szomszédjainkkal és más új Partnerekkel. Nemrég fejeztünk be egy rendkívül mozgalmas forgószél jellegű utazást Európa összes szegletében feleségemmel és gyermekeimmel, és egy Utahból érkezett barátjukkal. Kilenc nap alatt kilenc országot látogattunk meg – gyö-

2013. augusztus

nyörködtünk a tájakban, megkóstoltuk a helyi különlegességeket és megismerkedtünk Ausztria, Svájc, Belgium, Németország, Hollandia, Franciaország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia történelmével. Ahogy megálltunk, hogy be…a Cég vezetőiként fogadjuk az országok helyszíokkal választottuk neit és hangjait – erre általában a megszámlálhatatlanul Budapestet… sok gyönyörű hely kellemes hangulatú sétálóutcájának kávézójában került sor –, folyamatosan lenyűgözött a magyarországi lehetőség nagysága. Körülöttem mindenhol, Zürich, Párizs, Berlin, Tilburg és Krakkó kávézói mellett emberek ezrei sétáltak el – mindannyian a SOUL erejének ismerete nélkül és anélkül, hogy tudatában lennének ajánlatunk és javadalmazásunk életükre gyakorolt hatásáról. Szó szerint MILLIÓK és MILLIÓK itt Európában, akiknek még fogalmuk sincs arról mi fog következni – de meg fogják tudni! Hihetetlenül boldoggá tesz, hogy tudom mindegyikőtöknek biztosítottuk az esélyt, hogy növekedésünk során elsőként osszátok meg velük a lehetőségünket.

Elsőknek lenni Tudjatok róla, hogy a Cég vezetőiként okkal választottuk Budapestet a vállalat központi irodájának helyszínéül. Szeretünk itt lenni. Szeretünk itt élni. Szeretjük elsőként nektek adni ezt a lehe…ezer és ezer tőséget. Ahogy Cégünk milliók életét megérintve eléri teljes potenciálját, milliomost ezer és ezer milliomost létrehozva, és létrehozva… számos anyagi függetlenségben élő családot teremtve elterjed az egész bolygón, bízom benne, hogy vissza fogtok gondolni ezekre a kezdeti napokra és megbecsülitek ezt az időszakot! Gyönyörű helyen vagytok, áldott időben, egy tökéletes lehetőséggel. Használjátok ki ennek előnyét! Tudjátok azt is, hogy ránk mindig számíthattok! Tegyük LÁTVÁNYOSSÁ ezt a nyarat és őszt!

3


LOVAGOLD MEG A HULLÁMOT TE IS! Szeretnéd megtudni hogyan veheted ki a részed a RAIN International páratlan növekedéséből? Ha igen, akkor feltétlen gyere el a szeptember 6-7 között megrendezésre kerülő RAIN REGIONAL KONFERENCIÁRA, amelyen magyarországi és nemzetközi üzletépítők felfedik a leghatékonyabb üzletépítő megoldásaikat, az üzlettel kapcsolatos történeteiket és a termékkel kapcsolatos tapasztalataikat! Olyan információkhoz és lelkierőhöz juthatsz, ami mind neked, mind a csapatodnak nagy hasznára válik majd és az üzletedet egy következő szintre emeli majd. A program:

ESŐCSINÁLÓ VEZETŐI KÉPZÉS Bronze Executive és a fölötti vezetőknek, Szeptember 6. 10.00 – 16.00 Előadók: Byron Belka Alapító Elnök, Jimmy Koo, Black Rain Diamond Helyszín: a RAIN International budapesti központja: 1124 Budapest, Csörsz utca 41. I emelet. Fordítás: angolról magyarra Belépődíj: a belépés díjtalan

RAIN REGIONAL KONFERENCIA, Szeptember 7., 10.00 – 19.00 Rendezvény helyszíne: 1051 Budapest, Erzsébet tér 7. Szobonya Olivér, Marketing Igazgató – A legújabb üzletépítő eszközök Veres Zoltán, Alapító Gold Executive – Hogyan induljunk nagyban az üzlettel dr. Bánhidi Péter, Belgyógyász háziorvos – RAIN Soul: a funkcionális élelmiszerek királya Csonkics Tünde, Platinum Elite – Miért szeretem az MLM-et? Badár László, Alapító Diamond Elite – Hálózatépítés a kulisszák mögött VIP Vendég: Jimmy Koo, Black Rain Diamond - Történetem a RAIN-nel VIP Vendég: Byron Belka, Alapító Elnök – Jövőd a RAIN-nel Az előadások után 20 órától az újbudai Trófea étteremben várunk egy vacsorára* Helyszín: Trófea Grill Étterem – 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 6/b. Fordítás: fordítást azokra a nyelvekre fogunk biztosítani, amelyre legalább 20 fő megvásárolja a jegyét augusztus 25-ig. Belépődíj: Augusztus 25-ig 5990 Ft, Trófeás vacsorával 10990 Ft* Augusztus 26 – szeptember 7 között 7990 Ft, Trófeás vacsorával 12990 Ft*

Jimmy Koo Jimmy vegyészként végzett az angliai Surrey Egyetemen, majd Üzleti Adminisztrációt (MBA) tanult a Bradford Egyetemen. Több mint 20 évet töltött el a vállalati világban, ahol többek között a malájziai Reeboknak, az Adidas-nak és a Wilson Sportszer lánc ügyvezetője volt. Az első hálózati értékesítéssel foglalkozó cégénél 14 évet töltött el, ahol Gyémánt szintet ért el. A RAIN International-nél 2012 márciusában ő lett Ázsiában az első Gyémánt és 2013. májusában az első Black Rain Diamond. 2013. márciusában pedig megkapta a kitüntető Rain Maker elismerést. Három gyermek boldog édesapja.

4

I. évfolyam 1. szám


GRATULÁLUNK A PROMÓCIÓK NYERTESEINEK! DUBROVNIKI MINI PROMÓCIÓ

BIGJAMBOX hangfal promóció

Köszönjük a Csapatnak! A Network marketingben a legnagyobb öröm amikor a csapat erejét érzed a hátad mögött. A dubrovniki mini promóció is csak Velük együtt jöhetett létre. Örömmel töltött el bennünket, hogy az első három helyezésből kettőt a csapatunk nyert meg.

2140 promóciós pont lett a három hetes munkánk eredménye. Örültünk a hangszórónak, mert valóban szuper hangja van. Meg is lepődtünk meg nem is, hogy mi nyertük meg. Meglepődtünk, mert mi csak tesszük a dolgunkat. Minden nap. És nem lepődtünk meg, mert mi GYŐZNI jöttünk a RAIN-hez! Te is elérhetsz ilyen eredményeket! Gyere velünk a GYŐZTESEK útján! Mert az életünk a Rain!

Büszkék vagyunk rájuk és megtiszteltetés GYŐZELEMRE vinni a munkájukat. Öröm, hogy utat mutathatunk Nekik a középszerűségből való kitöréshez. Kívánjuk mindenkinek, hogy átérezze a csapat erejét és lendületét az életében. A RAIN ereje a Szeretet ereje. Veres Mónika és Zoli Alapító Gold Executive További nyertesek: Dibusz Ferenc és Gere Judit és István

TUMI Alpha bőrönd promóció A SOUL egy fantasztikus termék, így jó szívvel tudjuk bárkinek ajánlani. Mi hintjük a „magokat”, és ha az jó „talajba” kerül, valamint kedvesen gondozzuk, akkor jó „termésre” számíthatunk. Ha ehhez – mint külső kedvező feltételként – hozzájárul, egy a RAIN által meghirdetett promóció, akkor az „aratás” garantált. Ez történt június 30-án.

Badár László és Kriszta Diamond Elite – Alapító tagok RainMaker of the Year 2012 További nyertesek: 2. hely – Veres Zoltán & Mónika – 1690 pont, jutalom: két doboz Soul, RAIN vizespalack 3. hely – Oleksandra Legin – 1160 pont, jutalom: két doboz Soul, RAIN vizespalack 4. hely – Rostyslav Legin – 990 pont, jutalom: egy doboz Soul, RAIN vizespalack 5. hely – Kanyik György – 830 pont, egy doboz Soul, RAIN vizespalack

RAIN DAY tombola fődíj

Köszönjük, hogy volt ez a promóció, és megnyertük a „kézipoggyász bőröndök Rolls Royce-át”. Őszintén reméljük, hogy Dubrovnik-ban megmutathatjuk még nagyon sok társunknak. Addig is hintjük a magokat.

Mindketten örültünk, hogy ilyen csapatban, ilyen készítményről hallhatunk előadásokat a májusi RAIN DAY-en. Az előzetes beszélgetések, különösen a SOUL egészségre gyakorolt jótékony hatásával kapcsolatos tapasztalatok nagy hatással voltak ránk. Nem csalódtunk az előadókban! Ilyen előzmények után újoncként megnyertük a tombola főnyereményt, egy nagyértékű, amerikai gyártmányú BIGJAMBOX bluetooth alapú lejátszó – kihangosító készüléket. Mindenkinek hasonló estét kívánunk, a magunk részéről igyekszünk valamennyi további közös rendezvényünkön részt venni!

Dr. Szécsi Gábor és Méri Senior Manager

Birszki Krisztina és dr. Bánhidi Péter Senior Manager

2013. augusztus

5


KANYIK GYÖRGY Alapító Gold Executive

Ami nem jön vissza többé… Az életben vannak dolgok, amiket nem lehet megismételni és elmesélni sem. Ilyenek a megélt pillanatok is. Ezek olyanok, akár az egész Élet maga: Vagy megéljük, vagy elveszítjük. És csak egy lehetőségünk van. Így telt el a június 29-30-ai hétvége is a csapatunk szemináriumán. Olyan élményekkel gazdagodtunk, amelyek nélkül nem azok lennénk, akik ezután vagyunk. Óriási felismerések, változások és elhatározások születtek itt bennünk. A szeminárium az a pont, amikor visszatérhetsz valódi önmagadhoz.

Akadályok Az út során gyakran eltávolodsz majd legbelsőbb vágyaidtól. Hagyod, hogy mások ujjal mutogassanak rád, és azt mondják, nem fog ez menni, nem vagy rá képes. Körülötted mindenki azt várja, …az is kell, hogy hajlandó hogy mikor lesz egy „normális munkád”. Ezek legyél felvállalni és a vélemények egyre csak megvívni azokat a rakódnak rád, és egyre küzdelmeket, amik ahhoz nehezebben viseled a terés ha nem kezdesz kellenek, hogy oda juss, het, vele valamit, akkor egyahol lenni akarsz… szer csak térdre kényszerít, és örökké ott is tart. Ez a két nap jelenti minden egyes hónapban azt a helyet, ahol megszabadulhatsz ezektől a súlyoktól. Jogod van ahhoz, amit akarsz! És senkinek nincs joga megfosztani ettől. De nem elég, hogy ha tudod, hogy hová akarsz eljutni. Elengedhetetlen ugyan, de nem elég. Ehhez az is kell, hogy hajlandó legyél felvállalni és megvívni azokat a küzdelmeket, amik ahhoz kellenek, hogy oda juss, ahol lenni akarsz. Az életben mindennek ára van. Ára van, ha fejlődsz velünk ezen az úton, de annak is, ha ezt nem vállalod fel. Nincs jó vagy rossz választás, csupán nézőpontok vannak, de tudd, hogy melyik út mivel jár, és azt is, hogy miért milyen árat fizetsz.

jelenti a rizikót. Ez igaz a szakmákra is. Egyetlen terület van, ahol mindig van helyed, és ez az MLM. Soha egy cég sem fog elutasítani. Itt nem maradsz munka nélkül. Természetesen új dolgokat kell ehhez megtanulnod, de az egész élet erről szól. A Világ mozgásban van, mint egy áramlat. Nem kötelező ezzel tudatosan haladni senkinek, de sokkal könnyebb, és van olyan pont, amikor egyszerűen elsodor, és ha még mindig árral szemben evezel, belefáradsz. Ezeket a gondolatokat pont a legutóbbi szeminárium alkalmával sikerült megfogalmaznom magamban, amikor hallgattam Rakonczay Gábor előadását. Elmesélte, hogy amikor nekiindult az Atlanti Óceán átevezésének egyedül egy kenuban, akkor 30-40 km távolságból még látszik a szigetcsoport, ahonnan elindult, de már túl van azon a ponton, hogy visszafordulhasson. Az áramlatok olyanok, hogy bármit csinál, kiviszik a nyílt óceánra, és már csak az átevezés a túlpartra marad az egyetlen út. Ha már egyszer beültél a csónakodba és megtaláltad azt az áramlatot, ami arra halad, amerre Te is tartanál, ne arra pazarold az energiát, hogy újabb áramlatok után kutass. A legokosabb, amit tehetsz, hogy minden energiádat az evezésre összpontosítod, kihasználva a sodrás erejét is. Így lehetőséged nyílik egy új világot felfedezni, ami a túlparton vár rád. „A legsikeresebb üzletépítők mind valamilyen oktatásban vettek részt vagy a cég szervezetében vagy a felső vonal szervezésében. Ahol ez az oktatás hiányzik, ott nincs is kiemelkedő eredmény, siker a szervezet életében.”

Kitartás Hadd mondjak el valamit, amit már magad is tudsz: A Világ örökre megváltozott. Ami régen érték volt, ma semmit nem ér. Ami régen a biztonságot jelentette, ma az

6

I. évfolyam 1. szám


HANÓ JÁNOS Silver Executive

Nem taníthatod azt, amit te sem tudsz! Ebben az üzletben sűrűbben hangzik el a kérdés, hogy: Én hogyan lehetek sikeres? Ha egy MLM cég nagy figyelmet fordít a munkatársak oktatására, akkor az nem csak a terjesztőknek, hanem a cégnek is meghozza a várva várt sikert.

Gondolkodásmód Csak fel kell oldanunk hozzá egy ambivalens gondolkodást. „Majd ha keresek pénzt az üzletből, akkor elmegyek a szemináriumra.” „Majd ha lesz csapatom, akkor elmegyek a szemináriumra.” Ezeket az állításokat fordítsuk meg. „Elmegyek a szemináriumra, alkalmazom az ott tanultakat és keresek pénzt az üzletből.” „Elmegyek a szemináriumra, alkalmazom az ott tanultakat és nekem is lesz csapatom.” A cikk születésénél nagy segítségemre van az a nem mindennapi élmény, amit nem sokkal ezelőtt éltünk át a Mátrában. Bár az a véleményem, hogy egy szemináriumon átélteket egyszerűen képtelenség visszaadni, mégis olyan csodálatos dolgokat tapasztaltam az elmúlt napokban, ami számomra is a meglepetés erehallgatóság teljes jével hatott.

A mértékben tudott azonosulni az előadókkal, átélte örömeit, bánatát, hitét, kitartását, sikereit és olykor csalódásait.

Akik csak hallottak vagy olvastak erről a két napról, lelkesen jelentkeznek a következő rendezvényre.

De mi is történt azon a hétvégén? Fantasztikus előadásokat hallottam. Ez nem újdonság, hiszen minden alkalommal különleges előadók nyűgöznek le. De most valóban történt valami különös. Az volt az érzésem, hogy a szeminárium résztvevői legszívesebben felugranának a székből, hogy ők is megosszák másokkal tapasztalataikat. A termet bejárta valami különös rezgés. A hallgatóság teljes mértékben tudott azonosulni az elő-

2013. augusztus

adókkal, átélte örömeit, bánatát, hitét, kitartását, sikereit és olykor csalódásait. De abban a pillanatban mikor a színpadon az előadó elmesélte az ő történetét, akkor a hallgatóság rájött arra, hogy semmiben nem különbözik attól aki beszél, hiszen a … nem ringathatjuk mára sikeres üzletépítők, vagy magunkat abba sportolók is átéltek, és át is fognak élni olyan pillanatokat az illúzióba, hogy a siker felé vezető úton ami tanulás nélkül olykor felemelő, de van, hogy elérjük a sikert elég kemény. Mert mindenkinek megvan a maga óceánja. Rakonczay Gábor megerősített abban, hogy az ember bármit el tud érni az életben, ha nagyon akarja. De csak is akkor, ha egy százalék kétség nincs benne a végső sikerrel kapcsolatban. Neki ez a tudás szó szerint az életét jelentette.

Hatékonyság A szemináriumok és a rendezvények egyszerűen nem jelenthetnek mást, mint a tanulás legjobb és leghatékonyabb módját. Segít abban, hogy az előforduló nehézségeket helyén tudjuk kezelni. Valamint nagyszerű érzés A szemináriumok együtt ünnepelni a barátaink és a rendezvények és saját sikereinket.

a tanulás legjobb

Ha belegondolunk abba, hogy és leghatékonyabb ennek a szakmának az elsajámódjai. títása a világ egyik legjobban fizető iparágában juthatunk a csúcsra, akkor nem ringathatjuk magunkat abba az illúzióba, hogy tanulás nélkül elérjük a sikert.

7


GALINA VETROVA Silver Executive

Üzletépítés szórakozva Miért kezdtem el foglalkozni RAIN-nel? Azért, mert a RAIN Soul egyszerűen megváltoztatta az életemet! Egészségügyi problémáim voltak. Sok mindent kipróbáltam, de a helyzet csak egyre rosszabb lett. Már a fogyasztás elkezdésétől számított egy hónapon belül elkezdtem megtapasztalni a RAIN Soul páratlan egészségügyi hatásait, valamint lefogytam 18 kilót és megszabadultam a depressziómtól. Egy nő életében ez egy nagyon nagy és pozitív változás. Világos volt számomra, hogy erre a termékre nekem rendszeresen és mindig szükségem van!

…nagyon őszintén ajánlottam nekik a terméket. És ez bevált…

Külkereskedő vagyok, hús nagykereskedéssel foglalkozom. Számomra az egy óriási dolog, hogy egy ilyen egyedülálló termékkel, mint a RAIN Soul még pénzt is lehet keresni. Egyrészt ingyen fogyaszthatom a terméket, másrészt passzív jövedelmet termelhetek magamnak.

De a legfontosabb ok, ami miatt elkezdtem foglalkozni az üzlettel az volt, hogy a tapasztalatom szerint az emberek nagyon szívesen ajánlanak másnak valami jót. Jó filmet, jó orvost, jó szállodát, és így tovább. Én sem vagyok kivétel, ajánlom a terméket és mindig nagy öröm tölt el, amikor sok pozitív visszajelzést kapok RAIN Soulról.

Van, aki úgy kezd hozzá az MLM üzletének a felépítéséhez, hogy nagy kapcsolati tőkével rendelkezik. Én sajnos nagyon zárkózott életet éltem, mert orosz vagyok, nem Magyarországon nőttem fel és egyetemet sem itt végeztem. Csak kereskedelmi partnerekből álló kapcsolatrendszerem volt, leginkább hideg kapcsolatok, akikkel nem nagyon lehet egy ilyen hálózati értékesítéses üzletet felépíteni. Egyszerűen azért mert a RAIN Soult meg kell kóstoltatni a barátainkkal, viszont sajnos nekem nagyon szűk baráti-ismeretségi köröm volt. Viszont nagyon őszintén ajánlottam nekik a terméket. És ez bevált. Aminek különlegesen nagyon örülök, hogy a RAIN Soul-nak köszönhetően nagyra nőt a baráti köröm. Úgy látom, hogy pár héten belül el fogom érni a Gold szintet, de ezt még mindig nagyon kicsi üzletnek tartom. Lehet, hogy azért, mert nem dolgozok sokat és keményen? Az igazság az, hogy egyenlőre csak úgy lazán, hobbiszerűen szórakozok, de érzem, hogy nagyon nagy lehet ez az üzlet. Ahogy Csonkics Tünde szokta mondani: „Azért kicsi az üzlet, mert nem építettük nagyra!” Úgyhogy továbbra is hobbiszerűen fogok szórakozni és egy hatalmas nagy üzletet felépíteni! Lehet, hogy ez a módja?

VANYÓ JÓZSEF Manager

Sikeres élet Remélem, hogy hamarosan személyesen is lesz lehetőségem elmondani, hogy hogyan találtam rá egy remek termékre, egy nagyon jó kollektívára és egy világszínvonalú cégre ahol érdemes megmaradni és dolgozni. Engem még soha nem tudtak semmilyen termékeladásra rábírni, bár igen sok cég megkeresett és még annál is több cégképviselő. Aztán én is és a feleségem is kipróbáltuk a RAIN Soul terméket, ami nagyon megnyerte tetszésünket. Elhatároztam, hogy komolyabban, napi szinten foglalkozom vele, amelynek köszönhetően igen rövid idő alatt elértem

8

a menedzseri szintet. Ez egy biztos jövedelemforrás, korrekt feltételekkel, ajánlom azoknak, akik szeretnének jobb életszínvonalon élni.

…ez egy biztos

Szokták mondani, hogy a jövedelemforrás, puding próbája az evés. Nos én a mai napig megelékorrekt feltételekkel… gedett RAIN Soul termék fogyasztó vagyok, a baráti köröm pedig úgyszintén. Minden nap fogyasztjuk, élünk vele és a benne rejlő pozitív energiákkal.

I. évfolyam 1. szám


PÉTER VIKTÓRIA Senior Manager

Lélektől Lélekig Péter Viktória vagyok és Természetgyógyászként praktizálok! A Rain lehetőségével 2012 októberében találkoztam Veres Zoli és Mónika által. Úgymond betévedtek hozzám. Nálam elsődleges prioritást a Soul élvezte – vagyis a termék fogott meg – azóta is dolgozom vele, osztatlan bizalommal és hittel. A terméken keresztül kezdett bizonyítani a cég rendszere is.

vú gondolkodókra-cselekvőkre épül, így a hosszú távú bevétel lehetőségével kecsegtet. Ez az én életemben is nagyon fontos, nekem a család az első. Arra törekszem, hogy ők is nyugalomban élhessenek.

Ért már engem is, mint sokunkat kicsiny országunkban negatív élmény a Network Marketing világában ezért óvatosan kezeltem a lehetőséget. Azóta erősen megváltozott a Network marketing és az én viszonyom. Tapasztalatom szerint nagyon fontos, hogy legyen egy igazán jó vezető, akiben megbízhatsz szakmailag, emberileg egyaránt, hiszen a másolódás a Network Marketingben alap. Ez Zoli és Mónika személyében adott. Ők igazi jó emberek.

Ez az ok, amiért a Raint szívesen ajánlom tovább. A Rain Day-ek jó lehetőséget adnak nekem is, mert rengeteget kell tanulnom, hiszen ez is egy szakma – de a jó hír az, hogy tanulható. Pillanatnyilag Senior Manager szinten vagyok, viszont túlzás nélkül állíthatom, hogy a termék megismertetése miatt világméretű célom van.

Legyen egy olyan cég, aki arra törekszik, hogy mindenkinek a jólétét szem előtt tartva a csapat mögött áll és biztos hátteret nyújt. Ez a Rain. Mivel a rendszer a hosszú tá-

Addig megyek, amíg ez megvalósul, utána pedig ki tudja! Az üzenetem pedig az, hogy az élet sokszor másodpercek alatt megváltozhat ilyen vagy olyan irányba, de ha a hited a helyén van, nyert ügyed van!

KATZ ANDREA Senior Manager, KATZ ISTVÁN RAIN Associate

Hogy is kezdődött? Hogy is kezdődött? Akkoriban átlagon felül fizető, alkalmazotti állásom volt; nap, nap után hajtottam a mókuskerékben, esténként kedvtelenül, stresszel tele tértem haza. Egy szokásos nap után kezdte el párom mesélni, hogy milyen termék, üzlet talált rá. Ez számtalanszor megismétlődött, de nálam nem talált nyitott fülekre. Egy nap mindketten Budapesten voltunk, egy autóval mentünk, én dolgozni, ő ügyet intézni. Eljött a munka vége, ekkor ő mosollyal az arcán kijelentette, hogy megyünk a RAIN előadására. Azonnal tiltakoztam, de a volán mögött ő ült, nem volt választási lehetőségem. A következő héten már a Rain üzletemet kezdtem el a munkám mellett. Tíz hónap után otthagytam a főállásomat, csak a RAIN-nel akartam foglalkozni. Immáron 1 éve a magam főnöke vagyok; és tanulom, élvezem az MLM nyújtotta személyiségfejlődéssel, szórakozással, tanulással egybekötött saját üzlet előnyeit.

2013. augusztus

A húgom akkor ismertette meg velem a Soul-t, amikor már fél éve kerestem a megoldást arra, hogyan őrizhető meg az egészségünk kortól függetlenül. A Soul csak megerősítette az addigi tapasztalataimat, hogy egészségünket alapvetően a táplálkozásunk határozza meg. Ha ezt a gondolatot testünk sejtjeinek szintjén vizsgáljuk, látni fogjuk, ha megadjuk a sejteknek azt a „hajtóanyagot”, amely biztosítja azok tökéletes működését, meg is oldottuk az egészségünk megőrzésének problémáját. Ez annyira egyszerű mechanizmus, hogy az emberek nagy része el sem fogadja. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az étkezések részeként fogyassz el napi 4-5 kg teljes tápértékű zöldséget és gyümölcsöt, ezzel biztosítottad a szervezeted napi tápanyagszükségletét. Azt mondod ez lehetetlen? Akkor fogyassz el naponta egy tasak Soul-t, ami a benne levő MAG-oknak köszönhetően, mindezt biztosítja számodra.

9


DIBUSZ FERENC Alapító Gold Executive

Hogyan robbant be hozzám a Rain 19 évesen léptem a vállalkozói pályára, egy olyan területen ami teljesen ellentéte volt az addig tanult szakmámnak. Aztán az évek során, ahogy jöttek a sikerek mindig azt hittem, hogy szerencsés vagyok, vagy jókor voltam jó helyen” De később tudatosult bennem, hogy nem erről van szó. Inkább az történt, hogy soha nem törődtem azzal, amit mondtak a körülöttem élők, csak tettem a dolgom. Meggondoltan döntöttem minden ügyben, és ha elhatároztam valamit nem vizsgáltam 1-2 hét vagy hónap elteltével, hogy hova jutottam. Csak mentem előre „leszegett fejjel”, kitartottam a tervem mellett, hosszúnak tűnő ideig és ez hozta meg az eredményt. 15 év aktív munka után kicsit lassítottam és megpróbáltam passzívvá tenni a pénzkeresést.

személyes fejlődésükről szólna, de nincs közvetlenül mérhető azonnali anyagi haszna. Pedig a siker kulcsa, ha hajlandóak vagyunk elfogadni a változást és nem utasítjuk el, ha tanulunk vagy tapasztalunk. S nem az eddigi tudásunkkal próbálunk ebben a folyton változó világban talpon maradni. Ha alkalmazzuk is a megszerzett tudást, akkor ennek biztosan meglesz a jutalma.

„Bérbe adtam a vállalkozásomat” és így kevesebb bevétellel ugyan, de maximális szabadidővel rendelkeztem. Sokkal több időt tudtam a családommal tölteni és végre volt saját életem, nem a vállalkozásom életét éltem!

Amikor kb. 2 éve végre el tudtam ezt fogadni, az komoly fordulópont volt az üzleti és az üzleten kívüli életemben is! Azóta minden rendezvényen …a siker kulcsa, ha jelen vagyok, az utamba kerülő összes cikket, tanulhajlandóak vagyunk mányt, mlm oktató anyagot elfogadni a változást rögzíteni akarom az agyamés nem utasítjuk el, ban. Az életem meghatározó részévé vált a RAIN. Úgy ha tanulunk… próbálok haladni az üzletben, ahogyan azt kedvenc trénereimtől (Dale Calvert, Big Al Schreiter, Randy Gage) tanultam. Persze minden ötletet vagy elképzelést megvitatom a szponzorommal, Morvai Ferivel. Vele és a „Dokival” (dr. Fatán István) közösen találtuk ki, és valósították meg a bábolnai iroda ötletét az év elején. Akartunk egy saját helyet, ahol nem zavarunk ha sokáig maradunk, és minket sem zavarnak tárgyalás közben – például egy kávézóban, a másik asztalnál ülő vendégek.

Türelem Ekkor robbant be hozzám a Rain. Egy vasárnap délután kaptam egy hívást Morvai Feritől, és fél óra múlva már a nappalimban terveztük a jövőt. Attól a naptól kedve mondhatom, hogy minden megváltozott. Régóta ismer…Nagyon korán tük egymást, tudtam, hogy megtanultam, hogy megbízhatok a Feri elképzegyorsan nem lehet lésében, így nem volt kérdés, hogy azonnal csatlakozom. komoly eredményt Nem azt láttam a szüleimtől – elérni, csak kitartó akik földműveléssel és állatés áldozatos munkával, tartással foglalkoztak – hogy egy héttel vetés után már tüalázattal és hittel!… relmetlenül nézték, hogy kibújik-e a földből az a növény, aminek a magját elvetették, vagy hogy a növendék állatok pár hét alatt vágósúlyba növekedjenek. Nagyon korán megtanultam, hogy gyorsan nem lehet komoly eredményt elérni, csak kitartó és áldozatos munkával, alázattal és hittel! Ennek a kölyökként szerzett tapasztalásnak most veszem igazán nagy hasznát. A network marketing világában sok olyan emberrel találkozom, akik azonnal sikert akarnak, de szinte soha „nem érnek rá”. Ha tanulásról, önfejlesztésről vagy bármilyen olyan tevékenységről van szó, ami az ő

10

Fordulópont

Azóta minden kedden nyílt tájékoztatót tartunk, utána pedig munkatársi tréninget. Természetesen a hét többi napján – előre egyeztetve a többi munkatárssal – 2/1 találkozók is zajlanak az iroda falai között. Nagyon büszke vagyok az eddig elért eredményekre, természetesen soha nem tudtuk volna egyénileg hozni ezt a teljesítmény, de ebben az egységes, kitartó és lelkes bábolnai csapatban dolgozva minden sokkal könnyebben megy. Hálás vagyok a közvetlen munkatársaimnak. Szinte a kezdetektől velem együtt dolgozik Káldi Hajni és Németh Kati, aki időközben csatlakoztatta fiát, Lackót. Nagy-nagy köszönet Nektek az eddigi munkátokért, és kívánok nagyon sok sikert a további RAIN-es életetekben! I. évfolyam 1. szám


ÖZI NEMZETKKT ŐL

ZORKA MANDIĆ Gold Executive, Újvidék, Szerbia

PARTNEREIN

Hogyan legyünk sikeresek Amikor valamivel több mint egy évvel ezelőtt a Soul, legnagyobb örömömre a családunk és az én életemnek is a részévé vált, már akkor tudtam, hogy egy több szempontból is kivételes és különleges termékről van szó. Számtalan tapasztalat bebizonyította, hogy nem csak igazam volt, hanem az elvárásokat is felülmúlta. Attól a naptól kezdve a Soul sok ember életét megváltoztatta Szerbiában, jót tett az egészségüknek és biztos megélhetést biztosított nekik. És ez csak a kezdet, hiszen ez a trend azóta is töretlenül folytatódik Szerbiában. Mindannyian tudjuk, hogy ha az embernek van egészsége és pénze, akkor mindene meglehet.

célom megvalósításáig, amikor a közelmúltban GOLD lettem. Nem lennék őszinte, ha nem ismerném el, hogy milyen csodálatos érzés feljutni az arany lépcső fokozatain. A temérdek befektetett munka és erőfeszítés mellett minderre nem lettem volna képes, ha nincsenek mellettem a csodálatos munkatársak és szponzorok. Hálás köszönet nekik!

Ma a Rain International azt a céget képviseli, ahol örömmel dolgozom és a Soul az életstílusommá vált. A SOUL egy teljesen új dimenziót varázsolt az életembe, neki köszönhetően a gondolkodásmódom, az érdeklődési köröm, a vágyaim és az érzelmeim is megváltoztak. Körülöttem semmi sem változott. Én változtam meg. Köszönet a Rainnek, hogy az üzleti tervével lehetőséget nyújtott arra, hogy a szó legszorosabb értelmében kiteljesítsem önmagamat és a személyiségemet, és hogy megvalósítsak már régen kitűzött életcélokat.

Most új győzelmek felé tekintek. A hosszútávú céljaim megvalósítása felé. Róluk most inkább nem beszélnék. Maradjon még egy ideig ez az én titkom.

Kommunikatív ember lévén könnyen képes vagyok új kapcsolatokat, ismeretségeket kötni, szeretek új emberekkel ismerkedni, és ez még sikeresebbé tesz a hálózatépítésben. Ez az első MLM cég ahol dolgozom, és biztos vagyok benne, hogy sosem fog elcsábítani a lehetőség, hogy egy másikhoz csatlakozzak. Miért? Azért, mert itt meg tudom valósítani a céljaimat, főként a kitartó személyiségemnek és a hitemnek köszönhetően. Mindenekelőtt magamban hiszek, és aztán mindabban amit csinálok. Hiszek a szponzoraimban, hiszek a munkatársakban. Egy csapatként dolgozunk. Mindenki magának, és mindannyian mindenkinek. Nemrég olvastam egy számomra nagyon érdekes mondatot. „A szerénység sosem szabad, hogy megakadályozza az embert abban, hogy őszinte legyen”. A mondatok amelyek most következnek, lehet hogy nem a szerénységemről, mint inkább az őszinteségemről fognak tanúskodni. Az elején, amikor elkezdtem ezzel az üzlettel foglalkozni, rövidtávú és hosszútávú célokat tűztem ki magamnak. A céljaim sokak számára, kiváltképp a családom körében, valótlannak, irreálisnak tűntek. És ahogy a céljaim megvalósításával kapcsolatos kétségek gyarapodtak és nőttek, mindig több és több erőfeszítést, munkát fektettem bele abba, hogy felépítsem azt amire vágyom. Így jutottam el az első rövidtávú

2013. augusztus

…higgyetek Munkám során a RAIN-nél voltak önmagatokban… ugyanúgy kiemelkedő időszakok, mint ahogy hullámvölgyek is. A sikertelenségeimre új tapasztalatként tekintek, amiket a saját javamra tudok fordítani. Ezek a tapasztalatok a jövőben segítséget nyújtanak az akadályok leküzdésében. Amennyiben valaki megkérdez, hogy honnan merítek motivációt, ösztönzést a munkámhoz és hogyan értem el a Gold szintet, a válaszom egyszerű. Szemináriumok, Rain Day-ek, előadások, CD-k stb. segítenek a munkámhoz szükséges motiváció meglelésében. Ugyanakkor szeretném a lehetőséget kihasználni, hogy köszönetemet és hálámat fejezzem ki a cég igazgatójának, Byron úrnak, a hatalmas erőfeszítésért, amit értünk tesz akkor, amikor Szerbiába utazik, amikor különböző előadások segítségével próbál bennünket motiválni, hogy még sikeresebbek legyünk, és segítségét nyújtja abban is, hogy kitartsunk a céljaink megvalósítása és elérése mellett. Munkámat a Rain International cégnél úgy élem meg, mint minden más munkát. A technika tökéletes elsajátítása alapfeltétele annak, hogy valaki sikeres legyen abban, amivel foglalkozik. Tudomásul kell vennünk, hogy ez a mi üzletünkre is vonatkozik. Mindenki megtanulhatja, a kérdés csak az, hogy mennyire vagy elszánt, kitartó és mennyire hiszel magadban és a sikeredben. Minden a gondolatainkban összpontosul, követeljetek sokat magatoktól, és sokat is fogtok kapni. Higgyetek önmagatokban, higgyétek, hogy azzal foglalkoztok, ami a legjobb számotokra a és a siker nem fog elmaradni.

11


Diamond Elite Platinum Elite

Magyarországi alapító Tanácsadói Testület Tagja

Akikre büszkék vagyunk Magyarországi alapító Tanácsadói Testület Tagja

Badár László & Krisztina

Gold Executive

Csonkics Tünde

Magyarországi alapító Magyarországi alapító

Dibusz Ferenc

Tanácsadói Testület Tagja

Magyarországi alapító

Dr. D Fatán F tá István I t á

Gáspár Zsóka

Kanyik György

Magyarországi alapító

Magyarországi alapító

Ki Kiss Gáb Gábor

Kun Attila K Attil

Kota Mária Magyarországi alapító Tanácsadói Testület Tagja

Magyarországi alapító

Magyarországi alapító

Mádi György é és K Kornély él Mónika Mó ik

Mákos GáborM. Szendrey Piroska

Barcsák Lászlóné Bottyán Róbert Buris Károlyné Csépi Jánosné Csömörné Balogh Bernadett és Csömör József Csuti Ákos Czár János Bronze Executive Dézsi Attila Ales Szabolcs Dibusz Ferencné Csabai Virág & Csabai Drago Leksic Zoltán Földesi Judit Drescher Ildikó & Sütt László Galamb Péter Fábián Zoltán Gáspár Roland Gál Melinda Gelle Szilvia Harsányiné Sztakovics Anna Gémesné Tóth Anikó Hauer Istvánné Gere Judit Lengyel József Gilányi Péter Marosfalvi Józsefné Izsó István Marosfalvi Rita Andrea Kanyik Rita Mishenkova Svetlana Kasó Orsolya Nagy Zoltán Katz Andrea és Németh Némann Gábor & Némann Kleofás Marianna Gáborné Norbert Németh Adrián Kissné Koncsik Judit Németh Katalin Koczka László Némethné Szécsi Blanka Korda Gabriella Szabó József Kornély Róbert és Szirony Tóth Andrea Nikoletta Töttösi Attila Kotroczó Lászlóné Traxler Bence & Emília Kurusa Csaba Ujfalusi Zsolt Lakatos László Várkonyi Kriszta & Balázs Lentulai Györgyné Vass József és Mária Makai Tibor Veres Attila Marczell Bendegúz Máthé László Zoltán Mészáros Attila Senior Manager Mészáros Márta Alekszejev Andrej Dr. Mohácsi Márta Dr. Bánhidi Péter & Birszki Morvai Alexandra Krisztina Silver Executive Galina Vetrova Hanó János Ladányi Gyula & Bertha Mária Mozga Krisztina Németh Tamás

Tanácsadói Testület Tagja

U Uwe S Seiler il

Veres Zoltán és Mónika

Morvai Ferenc

Morvai Mónika Nagy Tamás Nagy Zoltán Nagyné Hortobágyi Judit Nähr Zoltán és Szilvia Németh György Palásti Péter Patay Éva Polyák Antal Polyák Gábor Schnitser Roman Seiler Andras Istvan Sidi László Simon Csaba Slezák Tamás Szabó Attila Szabó Zoltán Ferenc Szalontai Zoltán Dr. Szécsi Gábor Takács Tímea Tánczos István Tarr Tünde Borbála és Szegedi Sarolta Lídia Tarsoly Zsoltné Treiber Zoltán Turóczi László Varga Zoltán Várkonyi Endre Vas-Péter Viktória Delfino Gyermekközpont Manager Alekszejeva Vera Antal János Antal Mihályné Babos Imréné Bálint László Balla Ferencné Balogh Attila Balog Gáborné Éva

Magyarországi alapító

Bánátiné Lukács Adrienne Bányai Inez Bitter Balázs Buzsik Mónika Covrig Miklós Csizmadia György Dankay György Debreceni Tibor Decsi Gábor Dékányné Madarász Piroska Der David Dobos Edit Dömöndi Violetta Dr. Horváth Györgyike Ember Andrea Erdélyi Andrea Fábián Viktória Fehér József Árpádné Fekecs Zoltánné Fölföldi Sándor Gáspár Klára Gomba Péterné Katalin Gordana Vecaj Gulyás Attila Gulyás Zsuzsanna Gunity Márk Gyöngyi Beke & Czakó Péter Gyöngyössy Katalin Haas Zoltán Hauszer Jánosné Horányi Dorottya és Méhész Tamás Horváth Lajos Miklósné Horváth Viktória Jakubik Tiborné Káhn Olivér Káhn Richárd Kalapács József

Katz István Kempl Péter Keresztessy Sándor Keresztessyné Antal Mónika Kiss Kálmán Kmotrik Erika Kocsárdi Zsuzsanna Kocsis Andrea Koczkás Balázs & Káldi Hajnalka Koreny Józsefné Kosztin Mária Kovács Jánosné Kövics Tamás Krekács Diána Kulcsár Balázs Dr. Laczkovszki Győzőné Lakatos Barabásné Lukács Gáborné Éva Magonyi Attila Major Ilona Major Tamás Dániel Mákos Tamás Mamuzsits Sándorné Mári Andrea Márkfy Gergő Marton Ferenc Maurer Ingrid Mayerné Makarics Zsuzsanna Mazács Károlyné Molnár Ferencné Molnár József Pados Gáborné Kármen Pákozdi Gábor Pataki Zoltánné Pichler Istvánné Rózsa Magdolna Pilbauer László Pintér Józsefné

Puskás Lajos Rabcsánszki József Rác Jenőné Rádóczi Gabriella Ifj. Sahó Lajos Sátor Norbert Sendula Csaba István Simon-Zavaczky Mónika Slarku Katalin Sütt Lászlóné Szabó Dóra Szabó Tünde Zsuzsanna Szollár György Szőts István Takács Gyula Takács Tünde Tarcsi Zoltán Tomislav Vancas Tompos Ferenc Tótfalusi Dániel Tóth Ilona Tóth Károlyné Tóth Veronika Éva Török Károly Törökné Antal Erzsébet Klára Túróczi László Ujvári Ágnes Valu Sándor Vanyó József Varga Ludmilla Varga Miklósné Várkonyiné Méhes Annamária Vass Ernő Vida János Zsigri Zsolt & Zsigri-Kovács Réka Zuggóné Ujhelyi Mónika

Magyarországi Manager és a fölötti karrier szintű aktív vezetők a RAIN International Kft. 2011. augusztusi megalapításától számítva.

12

I. évfolyam 1. szám

Rain Magazin, 2013 augusztus  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you