Page 1

Casanova Titkok – Nőcsábítás Mesterfokon - I. és II összefoglaló by: Nicholas Victor

- NE ENGEDD HOGY KIHASZNÁLJANAK – - NE ENGEDD HOGY KIJÁTSSZÁK ÉRZÉSEID Felejtsd el az eddigi kudarcokat és sikertelen próbálkozásokat, hiszen nem volt előtted útmutató. Teljesen zárd le a múltat, ha nem voltál sikeres, teljesen új lappal indulsz.

A csábítás sikerének alaptörvényei:

1. A Következmények Törvénye: A siker – játék: minél többször játszol, annál többször nyersz, és minél többször nyersz, annál sikeresebben játszol. Alkalmazzuk az alaptörvényt a csajozásra: Minél többet csajozol, annál több sikered lesz. Minél több sikered lesz – annál sikeresebben csajozol. Ahhoz hogy sikereid legyenek, gyakorolnod kell

2. A nagy átlagok törvénye Ha ugyanazt a dolgot újból és újból megismétled, az esélyed a sikerre folyamatosan nő. Az életben rengeteg tevékenység sikerét a nagy átlagok törvénye irányítja. Ez annyit jelent, hogy ha egy dolgot x% eséllyel tudsz végrehajtani, az esélyeid arányosan nőnek, ha ugyanazt a dolgot újból és újból megismételed.


Nem félek leszólítani a nőket, mert tudom hogy 10 leszólítás 1 ágyjelenetet (vagy kapcsolatot) jelent! Mennyi idő kell ahhoz, hogy 100 nőt leszólíts? „A nőzés is egy játszma. Csak a szabályokat kell megérteni”.

3. A hatékonyság folyamatos feljavításának törvénye Minél hatékonyabb vagy, annál jobb lesz a nyerési arányod! Javíts az átlagodon!

4. Az idő törvénye Az idő az egyedüli dolog, ami biztosan visszafordíthatatlan. Minden azon múlik, hogy mennyi idő alatt, milyen mennyiségű nőt találsz, és milyen gyorsan fejlődsz.

5. A prioritás elv A prioritás elv egy döntésed, mely szerint fontossági sorrendbe rakod a dolgaid, és a legfontosabbtól haladsz a lényegtelenebbek felé. El kell döntsd, hogy az életedben, milyen szerepet kap a csábítás, szex, szerelem, nők illetve annak hiánya. Ha nagyon fontosak, akkor cselekedeteid prioritást kell kapjanak, életed ezen részének feljavítására. Ha úgy érzed, a nők léted legfontosabb dolgai közé tartoznak – akkor abszolút prioritáselvvel cselekedj. Ha megérted a prioritás elv lényegét és hatékonyan alkalmazod – sikereid garantáltan nem maradnak el!

6. A semmi nem tör le elve Nem tör le a kudarc, mert tanulok a hibáimból. Mindig legyen célod, és légy hajthatatlan! – A kudarcokat lépd át, elemezd őket és tanulj belőlük!


A nők 3 kategóriája •

Az elsőbe azok a csajok tartoznak, akik már eldöntötték, hogy kellesz nekik – vagyis azoké, akiket érdekelsz, őket csak elrontani lehet

A második kategória: Az elérhetetlen nők kategóriája – ne foglalkozz velük, vagyis még ne.

A harmadik kategória a Lehetséges Áldozatok kategóriája – azoké a csajoké, akiket MÉG NEM érdekelsz, de potenciális barátnőid. Velük kell kezdeni.

Szex és romantika „A nők nemcsak szexre vágynak - hanem szexre és romantikára együtt. A nőknek sokkal nagyobb igényeik vannak ilyen téren, mint azt a legtöbb férfi el tudná képzelni.”

A nők igényei és kielégítésük Női igények egy férfival szemben: • • • • • • • • •

Megértő Szórakoztató Romantikus Jöjjön fehér lovon ☺ Legyen férfi, ne papucs Találja ki a gondolatait Legyen helyes, férfias Tudja, mi kelljen a nőnek Olyan férfi, aki mellett a nő nőnek érzi magát.

Lássuk csak kicsit összeszedve milyen férfi kell egy nőnek, persze általánosságban – egyedi igények mindig eltérnek és korral, személyiség-típussal változnak. Viszont vannak alapértékű kijelentések, amik szinte kivétel nélkül igazak. Először is egy férfira, aki kihívást jelent számukra (kivétel azok a nők akik önbizalma a padlón van, azok inkább ábrándoznak a cselekvés helyett és nem mernek cselekedni a kihívásra). Másodszor olyasvalakit keresnek, aki tudja kezelni a dolgokat, magabiztos, kedves és megértő. A lényeg hogy jól és biztonságban érezzék magukat a társaságában. Az erős fizikum, az anyagi javak, mind azt sugallják, hogy a nő biztonságban van a férfi mellett és ez az érzet tudatalatt működik a nőknél. Igaz az anyagi javaknál a kényelem és a hatalom is szerepet játszik, de korántsem annyira, mint tudat alatt a biztonságra vágyás. Később sokszor lesz szó arról, hogyan kelts a nőben megfelelő tudatot - ha vézna és csóró vagy, akkor különösen figyelj oda ezekre a részekre.


Mennyire számítanak az anyagi javak? •

Az anyagi javak sokszor számítanak. Az, hogy kinél mennyire számít, az más kérdés.

Habár az anyagi javaknak tudatalatti befolyásuk van, a legtöbb lány ugyanannyira értékeli a törekvést, mint a már meglévő anyagi javakat.

Az anyagi javak átvitt jelentése: kényelem és biztonság. Ezen két tulajdonság meglétének látszatával, vagy törekvésével magasabb szintre juthatsz, mint az anyagi javak hajszolása.

Miért sikeresebbek a jóképű férfiak az átlagosaknál? •

A jóképűség sokat számít az első benyomásnál, vagy előnyt jelent akkor, amikor „megtetszel” egy nőnek látatlanban, és ő akar téged meghódítani.

Általánosságban a „jóképű” (sárm, testfelépítés) férfiak nagyobb önbizalommal is rendelkeznek, mivel alapjáraton nagyobb a PBK-juk és így kevesebb kudarc és több siker érte őket, ami automatikusan javít a többi PBK-ükön is.

Ha nem jó a megjelenésed, javíts rajta és ellensúlyozd a Pillanatnyi Becsajozó Készésged többi tulajdonságának fejlesztésével

Jó fiú vagy „kemény csávó” – melyik a menő? •

A „rosszfiúk” nem félnek kimutatni, hogy ők szexre vágynak - hiszen emberek - míg a „jó fiúknak” a szexualitásuk elrejtése éppen úgy része a hódítási tervüknek, mint ahogy a barátságosság, az udvariasság és maga az udvarlás.

A „jó fiúk” sokszor nem férfiasak, mert félnek, hogy a nő megijed, ha kifejezik a szexualitásukat. Ennek pedig az a vége, hogy hamar belekerülnek a legyünk csak barátok zónába.

A reménytelen dolgokat nem szabad erőltetni

Ne erőltesd magad a nőre és ne próbáld mindenáron meggyőzni

Legyen tartásod

Nem kell mindig nyerni. Ha vesztésre állsz, tanulj meg emelt fővel távozni. Néha a legjobb választás, ha búcsút mondunk a másiknak és tovább állunk. Így rengeteg felesleges energiát spórolsz meg.


Titokzatosság és a titkok folyamatos feltárása 1. a nőket vonzza a titokzatos férfi 2. a nők szeretik megismerni egy férfi titkait

Kifejezzem, vagy elfojtsam szexuális vágyaimat? A csábításban az a cél, hogy a lány AKARJON téged .... A szexuális vágyaid csak aztán fejezd ki, hogy felkeltetted az érdeklősését.

A három másodperces megszólítás szabálya A 3mp szabály azt jelenti, hogy amikor betoppansz valahova, azonnal cselekedned kell. Miért fontos a 3 mp szabály? •

Ha egy lányon magabiztos és spontán első benyomást hagysz, kiválóan kezdtél és megteszed az első kritikus lépést.

Ha vársz vagy tétovázol, és csak utána szólítod meg, érezhetően rosszabb pozícióból indulsz nála.

A 3mp szabály könnyű kivitelezéséhez gyakorlás kell. Kezdj neki!

Általánosságban a nőkről A nő két énje Ritkán jönnek rá, hogy egy nőnek két énje van... egy „természetes” nő és az ún. „kultúráltan” programozott nő. Az utóbbi a szabályokkal, korlátokkal, szerepekkel teli: nem kellene, nem szabad, nem lehet, nem illik, stb. Az előbbi viszont pontosan az a fajta, aki tudja, mitől döglik a légy... teli álmokkal, fantáziákkal, lehetőségekkel. Cél: előcsalni a „természetes” nőt.

Korkülönbség A lényeg abban rejlik, hogy a tökéletes férfi látszatát mutasd, annak minden jó tulajdonságával, és lehetőleg egy rosszal se. Ha ennek eleget teszel, akkor bármilyen idős is vagy, a korod csak a javadra válhat.


Végezetül, de nem utolsó sorban.. Ha vonzóbb férfi akarsz lenni, először is a kommunikációs és kapcsolatépítő képességeidet kell fejlesztened. Amint a leírtakból kikövetkeztethető, a nők azokat a férfiakat szeretik, akik képesek elszórakoztatni őket. A nők vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akiken látszik, hogy előrehaladnak, akik határozottan javítani akarnak az életben betöltött pozíciójukon. Még a saját lábukon megálló, független nők is vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik hatékony védelmezőnek és eltartónak mutatkoznak.

2. HOGYAN FEJLESSZ KI ELLENÁLLHATATLAN SZEMÉLYISÉGET? Ahhoz hogy sikereid legyenek (nemcsak) az elcsábításban, mostani éned fejlesztened kell. Rövid és hosszútávú (állandó) sikerek tényezői: •

Rövidtávúak: instant technikákkal (érintések, magabiztos nézés, nézz ki legjobban és érezd magad legjobban, teremts helyzetet, szexjelek, Szexuális Felizgatás beszédtechnikák stb).

Hosszútávúak: személyiségfejlődéssel – az igazán kifizetődő befektetés: fektess be önmagadba

Az Alfa/dominás Férfi (ADH) Legyél Te az Alfa/domináns férfi (ADH) Hidd magadról, hogy a domináns csoportba tartozol (ha kitartó vagy és fejleszted a PBK és Karizmád, azzá válsz), akkor biztos sikered lesznek, ugyanis az ADH mindig megkapja, amit akar. Hogyan válj Alfa Domináns Hímmé? 1. Gondolj ki egy olyan embert, akire szerinted jellemzőek a fenti tulajdonságok. Felejtsd el a saját magadban kialakított képet, és élj úgy, ahogy az az illető tenné. Ne érdekeljen, hogy ki mit mond. Fogadják el azt, amit képviselsz. Ez nem annyira külső, mint inkább belső változás; de persze egy olyan változás, ami kihat mindenre, amit csinálsz.


2. Tehát erről szól az egész. Csak hozzáállás kérdése. Egy olyan képet mutatsz mások felé, hogy jól érzed magadat, és hogy jó veled lenni. Tehát az ADH-vá válás fontos tényezője, hogy Te hidd magadról, hogy ADH vagy, és ezáltal az is leszel. 3. Ismered azt a szót, hogy: „Karizma”? Minél erősebb a karizmád, annál inkább térsz az AD Hímmé válás útjára, úgyhogy szükség lesz a Karizmád fejlesztésére – lásd: A Karizma 7 eleme, melyről nemsokára olvashatsz.

Az első benyomás fontossága Fontosságát nem győzőm hangsúlyozni! Figyelj rá mindig!

Az értékeink és személyiségünk bemutatása! Ismertettesd meg értékeidet és személyiségedet. Lehetsz Mr. Jóképű személyesen, rád izgulhat teljesen, fantáziálhat rólad, •

A profik valójában olyanok, mint a házaló ügynökök, akik csak egy ízelítőt adnak, és lehetőséget ajánlanak a nőknek, hogy megszerezzék a teljes anyagot „ha jól viselkednek.”

Ne feledd - senki nem fog érdeklődni az áru iránt, ha nem tudnak semmit róla. Szóval adj ízelítőt értékeidből és a személyiségedből.

Fejlessz ki ellenállhatatlan személyiséget tudatosítván azt, hogy mi az a Karizma és hogyan fog egy életre sikeresebbé tenni. Lássuk hát a medvét:

A KARIZMA HÉT ELEME Az ellenállhatatlan személyiség egyik alapeleme a karizma. a karizma univerzálisan előnyös, fejleszthető jellemvonás. A karizma a csábítás hatékonyságát is megtöbbszörözi. A valós élet színpada, és a valós nők színjátékához meg kell érteni azt, hogy a karizma egy összetett dolog és minden egyes elemét el kell sajátítani ahhoz, hogy ténylegesen fejlődjön személyiséged kisugárzása.


Az első elem: JELENLÉT (MEGJELENÉS) A karizma első eleme a megjelenés. A megjelenést, a tiszteletet parancsoló figyelem felkeltésének minőségére értem.

Második elem: KIRÁLYI MAGATARTÁS A legkörültekintőbb elem, érvényes a fizikai testtartásra és az általános magaviseletre is: „Ha megvan a megfelelő tartásod és modorod, te vagy a bajnok.”

Harmadik elem: MODOR Modor: a színészkedés és a viselkedés művészete

Negyedik elem: STÍLUS Stílusosság: a megjelenés tökéletesítése és finomítása

Ötödik elem: TITOKZATOSSÁG Titokzatosság: a cselekvés módja, amit kielégítően nem lehet elmagyarázni

Hatodik elem: DIPLOMÁCIA Diplomácia: Az emberekkel való kommunikáció sikeres kezelésének készsége, vagyis a kifinomult befolyásolás művészete

Hetedik elem: VONZERŐ Vonzerő: a személyes sármon keresztüli csábítás vagy kötődés ereje

Hogyan tovább? •

A karizma nem jön máról holnapra. Fejleszteni kell. Gyakorlással tudománnyá válnak. Gyakorold a barátaidon, a munkatársaidon, a hivatalnokon, a buszsofőrön, vagyis mindenkin, akivel érintkezel.


Végül a karizma természetessé válik. Utána, ha társalogsz egy nővel, egy kiváló magabiztossággal rendelkező férfinak fogsz tűnni (vagyis azzá is válsz), mert pontosan tudod, hogy mit csinálsz és milyen hatással vagy a körülötted levőkre. Gyakorolj, és hamarosan megtapasztalod, mekkora hatással van a csajokra a karizma.

Köztudott hogy a nők a magabiztosságra kiválóan reagálnak. Gyakorolj! Ugye hat hónap kísérletezés megér 60 év sikert???

Kikhez és miért vonzódnak a nők? A nők az idők kezdete óta elsősorban az egészséges, erős férfiakhoz vonzódnak, akik képesek neki és gyermekeinek megszerezni az élelmet és védelmet nyújtani. Ebben nem sok változás történt. A XXI. században a nőnek azonban többre van szüksége, mint elődeinek: olyan férfit akar, aki az érzelmi szükségleteit is kielégíti. A nők agya két ellentétes követelményt támaszt a férfival szemben: hogy legyen kemény és legyen lágy. Hosszú távra azonban a nők inkább olyan férfit választanak, aki hajlandó invesztálni a kapcsolatba és a gyermeknevelésbe, mindegy, hogy szimmetrikus-e vagy sem. De pusztán a megjelenés alapján megítélve a vonzerőt (és itt éppen ezt tesszük) a szimmetria jelentős szerepet játszik a nők általános választásában.

Sikeres jellemformák: 1. Pimasz, de vicces: Nagyon hatásos tud lenni, ha meg tudod nevettetni, akkor sokat elérhetsz. A későbbiekben részletesen kitárgyalom ezt a jellemformát. 2. Intelligens és kreatív: Az intelligencia növeli szexepiled, de csak ha a megfelelő és érdekes módon tálalod. 3. Iskolázott: Ez leginkább akkor működik, ha az illető hölgy nem az ☺. Kétélű fegyver. Kérkedni nem szabad, csupán finoman éreztetni a különbségeket. 4. Kultúrált: Ha van stílusod akkor a nők hamar észre fogják venni. Passzol a cipőd az övedhez? Ismered a különböző fajta borokat? Szereted a külföldi filmeket (nem az amerikai akció filmekre gondolok)? Érted a divatot? Szereted Frank Sinatrát? Ezeket észreveszik a nők! 5. Kiszámíthatatlan: Igen vonzó tulajdonság, ha kiszámíthatatlan vagy. Pl. flörtölsz egy lánnyal, megbeszélitek, hogy holnap beszéltek telefonon, aztán másnap mégsem hívod fel. Ezzel a manőverrel elérheted, hogy csak az járjon a fejében, hogy hol vagy. Ne kövesd el azt a hibát, mikor ugyanazokra a napokra unalmasan ismétlődő programokat szervezel. Pl. minden hétfőn moziba mentek, minden kedden szórakozni. Variáld a napokat. Ha a nő tudja


mi fog történni, akkor a kiszámíthatóság csökkenti a vágyait. Egy szó mint száz: a kiszámíthatóság akkor fontos, ha férjet keres az illető hölgy. 6. Rettentő laza és humoros: Hasonló, mint a pimasz de vicces jellem, csak picit más formában. Nézzük meg a humort kezdésképpen: a legtöbb nő imádja azokat a srácokat, akik meg tudják őt nevettetni; a fiziológiai és mentális fókusza megváltozik, megszakítja a gondolatait és egy átmeneti üresjáratot hoz létre, amelyet TE betölthetsz. Gondolkozz el egy pillanatra. Mikor magad alatt voltál, és egy barátod hirtelen megnevettetett, mi történt? Rögtön sokkal jobban érezted magad, ugye? Tehát egy humoros beszólás használata majdnem tökéletes megközelítései módszer.

A pimasz de vicces jellem A nők mágikusan vonzódnak azon fickókhoz, akik egy kicsit pimaszok, de viccesek is ugyanakkor.

Mik a csábítás halálos lépései • • • • • • • • • • • •

Körbe imádod, Ideges leszel a jelenlétében, Szerény vagy és alázatos (van egy nagyon kis hányada a nőknek, aki viszont szereti ezt a jellemvonást, azok, akikre ugyanez jellemző) Vesztesként viselkedsz Nincs önbizalmad Félénk vagy (ebben az esetben csak akkor van esélyed, ha a csaj belédzúgott és ő szed fel téged…) Össze-vissza beszélsz Jól nyitsz, de aztán megakadsz, nem tudod mit és hogyan mondj Rossz időben és rossz helyen közelítesz – ANR Nem elemzed visszajelzéseit – testbeszédét Testtartásod nem tükröz magabiztosságot és lazaságot. Nem nézel ki magadhoz képest a legjobban

Sokan azt hiszik, hogy a külső az egyedüli meghatározója karizmádnak és az fogja meghatározni, hogy mennyire leszel vonzó. Ez nem így van. A nők teljesen más szempontok alapján is vonzónak fognak találni. A jó dolog a vonzódásban, hogy könnyen létrehozható, ha tudod, hogyan kell, de ugyanilyen könnyen le is rombolható. Ha már létrehoztál valamilyen szintű vonzalmat, akkor nagyon fontos, hogy megtartsd vagy fokozd, mert ha nem, akkor előbb vagy tudóbb lerombolod a már létrehozott vonzódási szintet. Ha már valamiféle vonzalom kialakult, nyert ügyed van, de végig kell vidd a játékot. Egészen a csókig, majd az ágyjelenetig. Ezért nagyon fontos, hogy megtanuld a visszajelzések feldolgozását, és kezelését.

A nőkről – ahhoz, hogy legyőzd az ellenséged, először meg kell ismerni


A nők gondolkodási struktúrája merőben eltér a férfiakétől, ennek biológiai és pszichológiai alapjai vannak – a program nagyrésze erre alapoz. A Szexuális Felizgatás eBook pedig összefogja a biológiai és pszichológiai jellemvonásokat, és egy kis Neuro Lingvisztikus Programozással fűszerezve a nők gondolkodási/érzelmi struktúráját fedi fel. Mindig legyél tudatában a férfi-nő különbségeknek, ha bővebben érdekel a téma, olvasd el Allan Pease két könyvét: -

„Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak a térképen eligazodni a nők?” és a „Miért hazudik a férfi?, Miért sír a nő?” c. könyveket.

A visszautasítás kezelése Bármi miatt utasítanak vissza, legyen az egy felkérés táncra, egy italmeghívás, vagy közeledés olyankor, amikor a lány minden porcikája azt sugározza: „nem érdekelsz”, stb., viselkedj úriemberként. A legtöbb esetben azokat utasítják vissza, akik nem igazán figyelnek. Látják ugyan a lányon, hogy nem érdeklődik irántuk, mégis nyomulnak. Jóllehet tudják, hogy bármelyik lányt megkaphatják, még ezt is, csak egy kicsit jobban/ kevésbé/ más módszerekkel kellene próbálkozni. Most pedig nézzünk néhány példát, hogyan kezelheted a visszautasítást: -

Mondd, hogy „örülök, hogy megismertelek” – mintha tényleg így értenéd. Viselkedj lazán, maradj úriember és tartsd meg a humorod. Így a lány lehet úgy fogja érezni, hogy ő veszített el téged. Ha egyszerűen nem is válaszol, akkor tedd hozzá: „bocs, nem vettem észre, hogy süket vagy.” :)

Az, hogy visszautasít egy lány, még nem jelenti azt, hogy egy másik is visszafog. Csak rossz helyen és rossz időben próbálkoztál, és persze a rossz személynél (kiváltottad az ANR-t). A téma egyik szakértője mondta egyszer: „Engem soha nem utasítanak vissza. Én csak azt veszem észre, ha egy nőnek jó ízlése van, és engem választ.” Leginkább úgy kímélheted meg az elkeseredéstől, hogy ha a visszautasítást nem veszed személyeskedésnek. A legrosszabb, ami történhet, hogy olyan lányt szúrsz ki magadnak, aki nem akar „játszani”. Ne felejtsd, te csak jót akartál neki. Ha visszautasít, akkor sajnálhatja, mert sosem tudja meg, mit hagyott ki. :) Te azért vagy ott, hogy a nő jól érezze magát, jobban, mint bármikor élete során. Ne kövesd el azt a hibát, hogy: -

Ha visszautasítanak, akkor duplán elbuktam, hiszen nem sikerült elérnem, hogy a lány jól érezze magát, ami magával vonja a második kudarcot, hogy én sem érzem jól magam.

Legtöbben így fogják fel. Te ne ess ebbe a hibába!


Ha valami miatt visszautasítást kapsz, lépj tovább, az idő ketyeg és elszalasztod a következő lehetőséget ☺

Automatikus Negatív Reakció (ANR) Automatikus Negatív Reakció = Reflexszerű visszautasítás Ez a rész a nyitásoknál is aktuális lesz majd, ott vissza fogok rá hivatkozni. Az Automatikus Negatív Reakció az ismerkedési helyzeteknél, főleg a leszólítások/nyitásoknál érdekes. Leszólítod a csajt és otthagy – hányszor történt már meg velem… és ez nagyon kiábrándító tud lenni! Kezdőknél el is veszi a kedvet és önbizalmat a további próbálkozásoktól. Női szemszögből nézve, képzeld el hogy tizennyolcadszor szólítanak le szórakozóhelyen, különböző lamer szövegekkel és kivan a hócipőd vele. Ilyenkor a nyílt közeledés automatikusan visszautasítást (Hagyjál békén te paraszt! ☺) eredményezhet, teljesen érthetően. Mégha jól bevált és jól működő nyitásaid vannak, ilyen helyzetben könnyen csődöt mondhatnak. Az ANR leginkább a lamer közelítéseknél, kezdőknél és nem eléggé tapasztaltaknál elég sűrű jelenség. Az ANR-k kiküszöbölésére tippek: •

Átgondoltan és higgadtan cselekedj.

Rögzítsd magadban a magabiztos és laza fellépést!

Alkalmazd a semmi nem tör le elvét – minden buli után (akár sikeres, akár nem) másnap gondold át és elemezd cselekedeteid, hogy legközelebb javíts hatékonyságodon hatékonyság folyamatos feljavításának elve.

Alkalmazd a nagy átlagok törvényét!

Egy buli vége felé jóval nagyobb az esélye hogy kosarat kapsz ily módon, mintha az elején (nem a legelején) próbálkoznál.

Ismerkedési hatékonyságod arányaik feljavítására, nézd át és képzeld el a nyitási helyzeteket (pozitív végkifejlettel vizualizálva). Visszautasítás kezelése, ANR szemlélet szerint: ha visszautasítást kapsz, mindig azt vizsgáld, hogy mi az okozója az ANR-nek?...

Sikertelen akciók helyrehozatala Ismétlésképpen: 1. Érzékekkel rögzített minta (Sense Pattern) – Pavlov Reflex - rögzítések 2. Emlékeken alapuló minta (Memory Behavior Pattern)


Ha megérted ezen fogalmak lényegét, megérted a sikertelen akciók okát és megfelelő cselekvéssel, megfelelő helyen és időben tudsz lépni.

Flörtölés Most néhány szó a flörtölésről, hogy miért olyan fontos ez, és hogyan kell sikeresen alkalmazni. Ha tudsz flörtölni egy lánnyal, akkor már a beszélgetés elejétől kezdve azonnali vonzalmat fog érezni irántad. Másrészt, ha nem tudod, hogyan kell ezt csinálni, akkor vagy nagyon gazdagnak, vagy nagyon híresnek kell lenned, hogy sikeres legyél a nőknél. Előbb tanuld meg hogyan kell jól flörtölni aztán már a beszélgetés elején alkalmazd is, hogy megteremtsd a szilárd alapokat számodra, azaz ne rázzon le a csaj miután kinyitottad a szádat.

Hogyan flörtölj - a szemkontaktus Nézzük a szemkontaktus lépéseit: -

0 szemkontaktus – meg bírsz közelíteni hátulról, de engedd, hogy megnézzelek, amíg bemutatkozol nekem. 1 szemkontaktus - észrevettelek, és épp most alakítok rólad egy benyomást. 2 szemkontaktus - úgy tekintek rád, mint egy szeretőjelöltre. 3 szemkontaktus - gyere, beszélj velem, most…

Minden további már csökkenti az önbizalmad: -

4 szemkontaktus - kíváncsi vagyok, miért nem beszéltél hozzám, nem tetszem? 5 szemkontaktus - talán a kispadra kellek? 6 szemkontaktus - ha szégyenlős vagy, nem éred meg, hogy tovább pazaroljam rád az időmet… 7 szemkontaktus - mi van, fogyatékos vagy, vagy mi? Jesszus… 8 szemkontaktus - csak hogy tudd, most már egészen vesztes vagy az én szememben. 9 szemkontaktus - ha! és még azt gondoltad odaadom neked ma este, mi?

Fontos: Ha odamész hozzá, ne kezd valami idióta lamer dumával. Legjobb nyíltan kezdeni: -

Hello, Nicholas vagyok – örülök, hogy megismertelek.”

Ha magabiztosan, lazán és egy szép mosollyal adod elő, jó eséllyel indulsz. Az elkövetkezendő másodpercekben tudni fogod hogy bejössz-e neki. Fontos2. Miután megtörtént a bemutatkozás, legyen pár laza indítótémád, amivel kezdhetsz. A nyitások részben találsz párat. Utána mehetnek a sablonok, a Szexuális Felizgatás technikái, kínos érintések, tenyérjóslás és a többi ócska kis trükk…


Kiszámíthatatlansági FAKTOROK A bizonytalanság technikája „Soha ne adj egyenes választ, csak ha a válasz nem”,

Tesztkérdések és higgadtság

A soha nem zárom le a mondatot technika Ha mindig hagysz nyitott kérdést, a beszélgetés folyékony és izgalmas lesz.

A sikeres nőzés faktorai 1.

A Pillanatnyi Becsajozó Készséged

2.

A csábítás sikerének meghökkentő alaptörvényei (lásd: első fejezet)

3.

Fejlődésed üteme

A Pillanatnyi Becsajozó Készséged A Pillanatnyi Becsajozó Készséged (továbbiakban: PBK) 10 tényezőtől függ: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Vonzerő (karizma elem) Kinézet (első benyomásnál számít legtöbbet) Helyzet (szerencse) Instant technikák ismerete és alkalmazása Spontanitás (karizma elem) Duma, szövegelés Sárm (karizma elem) Laza humor (karizma elem) Szexuális felizgatás technikák bedobása – ez részben a hatodik ponttal (szövegelés) egybevág. Olvasás a testbeszédéből + a visszajelzések helyes kezelése


Nagy Számok törvénye, mint kétélű fegyver Mi a kudarcok alapja? Sokan alkalmazzák a nagy számok törvényét, csak annyira rossz hatékonysággal, hogy folyamatos kudarcélményeik vannak. Ez egy 67-es csapda, ugyanis ha sorra visszautasítások érnek, elveszted önbizalmad, önbecsülésed. A visszautasítások és sikertelenségek kedvedet szegik, és ez nem vezet jó végkifejlethez. A nagy számok (átlagok) törvényénél először tanuld meg a kudarcélmények kezelését, aztán alkalmazd az alapelveket.

Egyéb információk, melyeket nem árt ha tudsz 30 tanács 1. Dicsérd a nő választását, tudását ne pedig a külsejét és a szexualitását. Először mindig a belső tulajdonságait dicsérd, legfőképpen akkor, amikor még képed sincs róla☺. Ha már kaptál tőle képet, akkor se a testét dicsérd elsősorban, hanem a kisugárzását, lényét stb. Lényeg, hogy ne legyen benne szexuális közeledés. 2. Soha ne adj direkt választ csak ha a válasz Nem. Ha azt kérdezi, „Ide ülünk?” Te: „Ne, üljünk inkább a másikra.”. Ha azt kérdezi, „Tetszik az új ruhám?” erre te: „Azt hiszem tetszik, csak adj néhány percet hogy lássam rajtad.” vagy ha azt mondja „Holnap hívj fel!” Te: „Nem, te hívj fel… tudod hogy akarsz engem!”. Ha direkt választ adsz, akkor mindent elárulsz. Ha nem adsz direkt választ, akkor mindig lesz miről beszélni. 3. Beszélj neki a céljaidról, ötleteidről. Mutasd meg, hogy van jövőképed, amihez szorosan hozzátartozik egy tartós kapcsolat. 4. Mindig te legyél az, aki véget vet a beszélgetéseknek, találkozásoknak. Mire jó ez? Először is ez kifejezi, hogy nem vagy egy kérődző kisfiú, nem függsz tőle és van más dolgod is. Másrészt így te irányíthatsz minden beszélgetést és találkozást. A nők ilyenkor mondják „Miért mész? Tök jól érezzük magunkat” vagy „Mikor láthatlak újra?”. Ekkor mondhatod „Igen, jó volt de most van pár dolgom. Hívj fel holnap és talán a hét végén újra találkozhatunk.” 5. Érd el, hogy pozitív, szerelmes, nyílt érzéseket, emlékeket idézz elő benne. 6. Legyél túlzottan magabiztos. Utánozd, ha csinál valamit, de ezt pimaszul, viccesen tedd. Például: Ha nagyon merev a tartása, húzd hátra a vállaid, csinálj úgy, mintha karót nyeltél volna és így szólj: „Kicsit javítanod kéne a testtartásodon.” Ha tesz egy nagyokos megjegyzést, akkor kapj fel egy szalvétát és csapj rá a kezére vele. Nem erősen, csak épphogy hozzáérjen. Mire jó ez? Ez a manőver játékos hangulatba hozza. Ezt a túlzott magabiztosságot a rátermett okos nők megértik, a tipikus hisztérikák pedig kiakadnak tőle. Az első találkozón legalább megtudod ki is ő valójában. Gondolom te sem szeretnél egy hisztérikával együtt lenni.


7. Hallgasd meg és kérdezz tőle. Ez az egyik legtöbbet elkövetett hiba, amelyet ismerkedés során elkövetünk, hogy magunkról beszélünk. Legyél türelmes és hallgasd meg, bármennyire is nem érdekel a téma. 8. Ha egy étteremben vagytok, és nem tetszik neki amit választottál, akkor mondd ezt: „Hát nincs valami jó ízlésed!” (félmosoly). Mit tenne a legtöbb férfi? „Ó bocs, akkor mit szeretnél?”. Persze ne vidd azért túlzásba az akaratod érvényesítését. A döntéshozó szerep felvállalása ezzel járhat, néha nem tetszik a lánynak, amit javasolsz. 9. A pénz jelenléte sok kapcsolatban fontos lehet (főleg korfüggő). Viszont ez nem azt jelenti, hogy tele kell lenned pénzzel. Azt nagyon taktikusan fel kell építeni, hogy jelen pillanatban miért nem rendelkezünk sok kp.-val☺. Pl. Nagyon sok volt az üzleti kiadásunk, de megéri, mert jó sok pénzt fog hozni hosszútávon, havi rendszerességgel. 10. Ne áldozz túl sok energiát egyetlen nő meghódítására. Ha egy nő nem érdeklődik irántad, hagyd ott és menj a következőhöz. Ha egy bizonyos nőt akarsz meghódítani, akkor is jobb lesz a hatásfok, ha több nővel van tapasztalatod. Ki tudja: lehet, útközben meghódítod álmaid nőjét:) 11. Ne kerülj egy nőt csak azért, mert nem hiszed, hogy ő az igazi. Valamire mindenképpen jó lesz, ha másra nem, tapasztalatgyűjtésre. Időközben persze az is kiderülhet, hogy ő lesz az előbb tárgyalt álmaid nője… 12. Ne húzd fel magad a visszautasításon, tudj férfiasan lelépni, minden nőnek nem jöhetsz be, bármennyire is profin adod elő☺. 13. Fogd fel úgy az ismerkedést, hogy nincs semmi vesztenivalód! 14. Ha megkérdezi, „Tetszem neked?”, „Szeretsz engem?” Válaszold: „Én tetszem neked ez nyilvánvaló!” és „Te szeretsz engem ez nyilvánvaló!”. 15. A nők ugyanúgy szeretik a férfiakat, ahogy a férfiak a nőket. A nők számára szex ugyanannyit jelent, ha nem többet, mint a férfiaknak. 16. Ha szakítani akar veled a barátnőd, akkor a legrosszabb amit tehetsz: könyörögsz neki, hogy megváltozol és így tovább. Ezzel csak rontasz a helyzeten. Inkább így: „Ok, igazad van, ne erőltessük ami nem megy”. Aztán kezdj el más lányokkal találkozgatni. Ne csodálkozz azon, ha pár hét múlva felhív, és újra akarja kezdeni veled. 17. A nőknek romantikára van szükségük. Egy nő bugyijához az agyán, a szívén és a lelkén keresztül vezet az út. 18. Ha bókot kapsz, „Szép a szemed” te: „Örülök, hogy tetszik” vagy „Kösz, hogy észrevetted”. Ne azt mondd, hogy „köszönöm”- ez unalmas. 19. El kell érned, hogy felnézzen rád, ez nekik nagyon fontos. 20. Ha szóba hozza a párkapcsolatot vagy a szexet, akkor mondd: „Várj, kicsit gyors vagy nekem, ráérünk”. Vagy ha azt mondja nem szokott az első randi után szexelni, erre te: „Miért beszélsz ilyen hamar a szexről, izgatott vagy?”


21. Légy játékos. Legyen önbizalmad. Légy kifinomultan, rafináltan rámenős, vagy érd el hogy ő teperjen le ☺ . 22. A legfontosabb a humor. Minél inkább megnevetteted a nőt, annál közelebb kerülsz célod eléréséhez. Használj ki minden lehetőséget, hogy megnevettesd, még ha néha teljesen hülyének is nézeted magad ☺ . 23. Egy kis gyakorlás erejéig mindenkinek a chatet ajánlom először, ahol tényleg mindenkinek egyenlők az esélyei, ugyanis arc nélkül vagyunk fent. Ajánlott chat oldal a Chat.hu. Ott kell megtanulni a kedvességet a figyelmességet és azt, hogyan nem fullad unalomba egy beszélgetés. (későbbi project: CHAT csábítás) 24. Ha manipulálni próbál egy nő, ne hallgass! Pl.: Nem ment el egy megbeszélt találkozóra és csak magyarázkodik. Mondd neki, hogy többet ne csináljon ilyet. 25. Ha ő az egyetlen reményed, az egyetlen, akire éjjel-nappal gondolsz, ha mindig különféle helyzeteket képzelsz el a lány meghódítására – nos, erre mondják, hogy elvesztél. Ez látszik rajtad. Még Ő is észre fogja venni (tudatosan vagy tudattalanul) és semmi sem taszítja jobban a lányokat, mint egy kétségbeesett pasi. Nem összekeverendő a szerelmes pasival, mert azt szeretik és legyezgeti az önbecsülésüket is. 26. Vedd át az értékrendjét, de ne közvetlen az után, hogy kiszedted belőle ☺. 27. A legszebb nők szinte mindent megkapnak, amit akarnak! Így ami leginkább ébren tartja bennük az érdeklődést azok a kihívások. Tehát ha egy nő bármikor és bármit megkap, akkor miért gondolja a férfiak jó része, hogyha ugyanazt teszi mint bárki más, akkor érdekes lehet egy okos és szép nő számára? Figyelj oda ezekre a dolgokra, és ha egy ilyen lánnyal találkozol, ne tegyél meg neki mindent. Ha azt mondja telefonon: „Nem jössz át egy kicsit?” te: „Most nem érek rá, később átmegyek.” „Hm, kívánlak, most rögtön akarlak” mondd: „Nos, azt hiszem kicsit még várnod kell, mellesleg még be sem fejeztük a csókot.” 28. Próbálj kétértelmű lenni. Mondd neki a 2. találkozó után, hogy legyünk barátok majd egyből csókold meg. Nem fogja tudni, mi történik. Vagy mondd neki, hogy amit most tett az elfogadhatatlan, majd csókold meg (pl. eltörte a kedvenc poharad). Paskold meg, ha valami szépet tett. Próbálj egyszer így egyszer úgy reagálni a dolgokra. Például ha leül a térdedre csókold meg, máskor pedig rázd le. Soha ne légy kiszámítható! 29. Kérdezte már tőled egy lány, „Ma mit fogunk csinálni?”. Erre te gondolom, azt mondtad, „Nem tudom, te mit szeretnél?” Ezt fejezd be, ne mondd még egyszer! Mindig te mondd meg hogy mi lesz. Majd a 10. találkozón esetleg megkérdezheted „Na mit szeretnél ma csinálni?”. Meg lesz lepődve! 30. Több millió nő van Magyarországon, és mint köztudott, több nő van idehaza, mint férfi. Akkor mit izgulsz? Egy randi miatt se aggódj soha, nem azért találkozol egy lánnyal, hogy megfelelj neki, hanem hogy kiderítsd, ő megfelel e neked. Minden tipikus ismerkedési probléma csak a fejedben van. Próbálj meg úgy gondolkodni, ahogyan én és megszűnnek problémáid.


Tévhitek kontra valóság Tévhit: A valóság:

Megoldás:

Tévhit: A valóság:

Megoldás:

Tévhit: A valóság:

Megoldás:

Saját magamat akarom adni, azt akarom, hogy értem szeressen, aki vagyok. Ez szokott a leggyakoribb hiba lenni. Sokszor úgy értelmezzük a „magamat adom” baromságot, hogy mereven ragaszkodunk valamihez, és nem vagyunk hajlandóak változatni. Millióféleképpen tudsz saját magad lenni, ezért mindig fogalmazd át a kérdést: HOGYAN ADJAM saját magam, HOGYAN sugározzam ki a személyiségem. Add saját magad, de úgy hogy a legjobb, legpozitívabb, legkedvesebb, legsármosabb, legpimaszabb, egyszóval a leg-leg-leget add mindig. FEJLŐDJ! Jó pap holtig tanul. Olyan kapcsolatot akarok amelyben egyenlők vagyunk. Egyenlő kapcsolat csak ideális esetben van. Egyenlő kapcsolatra egy ideális párkapcsolatban kell törekedni, persze az más tészta. Az egyenlő kapcsolat értéke ismerkedés és csábításnál nem szempont. Ne feledd azt se hogy a nők nem vonzódnak azokhoz a férfiakhoz akik egyenlők velük. Nekik több kell… Legyél te az Alfa Domináns hím. Legyél határozott (kedvesen határozott), és tanuld meg irányítani a nőt. A helyzeteket… El akarom mondani neki, hogy mennyire különleges számomra, és komoly érzelmeim vannak iránta. A legtöbb nő ha ilyesmit hall egy leendő kapcsolat elején, akkor automatikusan dominanciába kerül, nincs meg neki a kihívás és az izgalom érzése. Neki férfi kell! Nem állítom azt, hogy minden nő így reagál, sok helyzet van (pl. ha beléd van zúgva, konzervatív neveltetésű és elveszett romantikus hajlam), amikor kapcsolat elején is elmegy a nagy vallomástétel, de egy klasszikus játékos kimért hűvösséggel méri a bókokat eleinte. Az elején látnia kell hogy te egy kimért, határozott, domináns jellem vagy – így minden figyelmesség, bók, esetleg későbbi nyáladzás meghozza a hatását. Magyarán: légy férfi…

3. HOL TALÁLKOZZ VELÜK ÉS HOGYAN NYISS? Ismerkedési és felszedési helyszínek Elöljáróban – 1 alapszabály Beszélj a lányokhoz mindenütt, és folyamatosan keresd az alkalmat arra, hogy leszólíts egy nőt, vagy beszédbe elegyedj vele. Ha a lehetőségeidhez képest a legjobban nézel ki, és jó a közérzeted, akkor ez nem jelent problémát. Ha meglátsz egy lányt, kirakatnézés közben, a buszra várva, vonaton ülve, a moziba váró sorban állva, vásárolgatva, stb… és ha a


lány bármilyen oknál fogva megtetszik neked, akkor kezdeményezz párbeszédet bármiről, ami eszedbe jut. (Ha már tapasztaltabb vagy, egy telefonszám, vagy csók is lehet a célod.) Tehát tűzd ki magadnak, hogy beszélgetni fogsz lányokkal a boltban, koncerten, sorban állás közben, sörözés mellett, buszon ülve, utcán, a liftben, bárhol, ahol az eszedbe jut. A legfontosabb, hogy beszélgess nőkkel, mindenhol, arról, ami éppen eszedbe jut, amíg már nem zavar a közelségük. Miután a félénkség érzése eltűnik, különleges dolog fog történni: minden izgalom nélkül beszélgetésbe kezdesz gyönyörű nőkkel, ami egy idő után nem beszélgetésbe, hanem csábításba torkollik majd, különösebb erőfeszítés nélkül. Amint nem arra gondolsz, hogy te most csábítasz, azon kapod magadat, hogy valójában éppen azt csinálod. Észre fogod venni azt is, ahogyan a nők viselkedése megváltozik irányodban. Beszélgetési témák: - Emberekről, nőkről általánosságban, zenéről, filmekről, moziról – bármiről lehet, lényeg, hogy jól érezze magát veled és érdekes legyen.

Helyszínek: Fesztiválok •

Újév

Házibulik

Szórakozóhelyek

Disco

Klubok, Bárok

Karaoke party

Táncklub, táncbulik

Egyéb ötletek

- Gondolkodtál már azon, hogy egy tanítónőnek, egy női parfümöket vagy cipőket árusító osztály eladójának mennyi esélye van arra, hogy a munkája közben megismerkedjen valakivel? - Jártál már az óvónőképző, vagy a tanítóképző gólyabálján? A kollégiumokban szervezett bulikon? Egészségügyi szakközépiskolák, és más lányintézmények bulijain? - Egy város tele van olyan ismeretterjesztő előadásokkal, szabadegyetemekkel, egykétnapos képzésekkel, ahol hemzsegnek a lányok. (Nyelviskolától az álomfejtés tanfolyamig bármi lehet!) •

Munkahely vagy iskola

Kollégiumok, diákszállók


Lánykollégium ☺

Egyetemek, főiskolák, középiskolák

Iskolabulik, gólyabulik

Utca, metró, villamos

Netes Társkeresők

Bevásárlóközpontok + Nicholas favorite - a pénztárosnő technika

Könyvtár

Éttermek és az azok melletti bárok.

Önképző tanfolyamok:

Edzések:

Vonat

CHAT, netes társkeresők. Szintén extra jó helyek ismerkedésre, könyv, ami a chat-es hódítással foglalkozik: www.onlinecsabitas.hu

Házibuli Egy jól megrendezett házibuli EXTRA JÓ HELY becsajozásra, csak megfelelően kell kivitelezni!!!

Nyitások - alapelvek Elöljáróban 1. Leszólítás valamilyen formája - Te mész oda (egyedül vagy haverral) és ügyesen felvezetve, flörtölés, szemezés frappáns nyitások. 2. Közvetett ismerkedés formája – Belebotlós technikák, spontán ismerkedések illetve ismerős mutat be.


3. A meghódítandó célszemélyt valamilyen formában már ismered, vagy ő ismer téged.

Automatikus Negatív Reakció (ANR) Az Automatikus Negatív (visszautasítás) Reakció a leszólítások/nyitásoknál legelterjedtebb. Leszólítod a csajt és otthagy – hányszor történt már meg velem… és ez baromira kiábrándító tud lenni! Kezdőknél el is veszi a kedvet és önbizalmat a további próbálkozásoktól. Az ANR-t leírtam, hogy mi, de kivételesen elismétlem, mert fontos! Női szemszögből nézve, képzeld el hogy 18adszor szólítanak le szórakozóhelyen, különböző lamer szövegekkel és kivan a hócipőd vele. Ilyenkor a nyílt közeledés automatikusan visszautasítást (hagyjál békén te paraszt ☺ ) eredményezhet, teljesen érthetően. Mégha jól bevált és jól működő nyitásaid vannak, ilyen helyzetben könnyen csődöt mondhatnak. Az ANR amatőr közelítéseknél, kezdőknél és nem eléggé tapasztaltaknál elég sűrű jelenség. Az ANR-ek kiküszöbölésére tippek: •

Átgondoltan és higgadtan cselekedj.

Rögzítsd magadban a magabiztos és laza fellépést!

Alkalmazd a semmi nem tör le elvét – minden buli után (akár sikeres, akár nem) másnap gondold át és elemezd cselekedeteid, hogy legközelebb javíts hatékonyságodon hatékonyság folyamatos feljavításának elve.

Alkalmazd a nagy átlagok törvényét!

Egy buli vége felé jóval nagyobb az esélye hogy kosarat kapsz ily módon, mintha az elején (nem a legelején) próbálkoznál.

Vagy arányaik feljavítására, nézd át és képzeld el a nyitási helyzeteket (pozitív végkifejlettel vizualizálva).

Ne tétovázz Ha már elmentél egy szórakozóhelyre, véletlenül se állj be azok közé, akik csak ülnek és bámulják a táncoló lányokat. Ismerős ugye az a látvány, mikor a táncparkett szélén áll a sok fickó és meg nem mozdulnának, akárhogy is unszolják őket? Ugye nem akar senki beállni ebbe a sorba?

Herceg fehér lovon!


A lányok szeretik, ha a herceg a fehér lovon véletlenszerűen akad útjukba; így arról álmodoznak, hogy álmaik pasijával „csak úgy” összefutnak valahol.

Nyitások •

Klasszikus nyitás 1

Klasszikus nyitás 2

Közvetlenül nagy vigyorral

Odaköszönés!

Egyéb nyitások

Bókkal indítani

Véletlen találka

Gyere bébi apucihoz

A béna rajzoló megközelítés

Mr. érzéki

Nyitások kifejezetten laza, pimasz és vicces stílusban Akkor alkalmazd ezeket a nyitásokat, ha a laza-pimasz, de vicces jellemet tudsz kifejleszteni és már van némi rutinod és jó a dumád.

Felszedő dumák laza, pimasz és vicces stílusban

Ismerkedés lezárása Te legyél az, aki véget vet a találkozónak.

A táncról


Tanulj meg táncolni :-)

Nyitás utáni trükkök •

Folyó

Kíváncsi állat verzió

Izgulsz?

Kézmasszázs

Közvetlen leszólítások

Randi A legnagyobb csábmesterek egyetértenek abban, hogy a randi privilégium kell hogy legyen a nőnek.

Mit is akarunk mi nők? 1. Hogy a figyelem középpontjában legyünk 2. A jó modor 3. Valami felejthetetlen 4. A párbeszéd egészséges egyensúlya 5. L-E-V-E-G-Ő 6. Nyitva hagyott programterv


7. A férfi legyen önmaga Mosolyogjunk Használjuk gyakran a partner nevét

4. A SIKERES KOMMUNIKÁCIÓ TITKAI – Hogy ellenállhatatlanná tedd magad… Kommunikációs technikák A nem egyenes válasz taktika

A bókolás szabályai 1. Ne dicsérj nyilvánvaló dolgokat. 2. Dicsérd azt, ami létezik, de kevésbé szembeötlő.

A bókolás lélektana A bókok jellemzője, hogy hosszasan elidőznek annak az agyában, aki kapja őket. Ezért is kell kiválasztani a „helyes” bókot. Valahányszor a lány a dicséretre gondol, különös szeretettel fogsz eszébe jutni.

Idézetek és versek Az idézetek és versek leveszik a nőket a lábukról. Hozz létre egy mappát a neked tetsző, érthető idézetekről és versekről, hogy könnyen tudj idézni, vagy el tudd küldeni levélben. Fontos, ha verset idézel, minimum tudd a költőt és próbáld meg kivesézni az értelmét, hogy tudj reagálni bármilyen kérdésre.

Bókolás laza pimasz és vicces jellemben Ilyenkor adsz egy kis csavart a bókhoz.


Ezer egy módja van a flörtölésnek, ha elég laza a jellemed és fejlődsz, próbáld ki a LPV stílust!

A kíváncsi állat technika A kíváncsiság felkeltése egy kiváló eszköz az emberi kommunikáció hatékonyabbá tételére, mármint úgy értem, hogy kiválóan ki tudod használni saját javadra

A beszéltetés technikái Nem létezik érdektelen nő, csak unalmas férfi… Beszéltetés technikák: -

Híd technika

-

Bólogató technika

-

Helyeslések

Rapport (összhang) kialakítása A beszéltetés technikáin kívül még három fontos trükköt említenék meg: • • •

Tükörkép technika Hangtükör Arckifejezés utánzás

5. KINÉZETED ÉS ÁPOLTSÁGOD FELJAVÍTÁSA „Mindig nézz ki legjobban és érezd is magad a legjobban”


Keresd saját erősségeid, szexepiled Szánj rá most pár percet arra hogy átgondolod, mik az erősségeid, és mik a rossz tulajdonságaid, ami csábítás és flörtölés szempontjából érdekes lehet. Készíts egy listát arról, mi tetszik neked, úgy külön magában és értékeld egy ötfokú skálán az összhatást.

Öltözködés: Az öltözet: takar, kiemel vagy semleges. Nem akarok stílustanácsadó lenni, de figyelj arra, hogy mi illik hozzád, pontosítva milyen alkalomhoz mi illik hozzád. Kérj meg csajokat (barátokat) hogy segítsenek öltözködési stílusodban. Minél többet kérdezel meg, annál pontosabb képet kapsz.

Testalkat Ha röviden kéne megfogalmaznom: az ideális test fitt, és esztétikus. Figyelj oda a testedre, ne hanyagold el. Öltözködéssel igaz kiemelhetsz, vagy elrejthetsz hiányosságokat, de az mitsem változtat a tényen. Törődj a testeddel!

Hang, hanglejtés A mélyebb, erősebb hangú ember határozottabbnak és erősebbnek tűnik, ami tudatalatt pozitív jelzés.

Illat Egy jó illat minden helyzetben előnyödre válik, csak ne vidd túlzásba a locsolkodást:)

Otthonod felkészítése Készítsd fel otthonodat bármilyen alkalomra, bármilyen eseményre :-) Soha nem lehet tudni :-) A lényeg az, hogy aki belép, mind az öt érzékszervét kellemes ingerek érjék: 1. Hallás – lágy zene 2. Látás – hangulatvilágítás 3. Szaglás – jó illatok 4. Ízlelés – pezsgő, csoki 5. Tapintás – érintések, simogatások


A legnépszerűbb női vágykeltők – Allan Pease szerint

1. Kisportolt testalkat 2. Széles váll és mellkas, izmos kar 3. Kicsi, feszes fenék 4. Dús haj 5. Érzéki száj 6. Kedves szem 7. Markáns orr és áll 8. Keskeny csípő és izmos láb 9. Lapos has 10. Nagy pénisz 11. Háromnapos borosta

Amire a nőnek hosszú távon szüksége van A felmérések eredményei azt mutatják, hogy a nők a következőket keresik a férfiakban: 1. Egyéniség 2. Humor 3. Fogékonyság 4. Értelem 5. Jó testfelépítés

Hasznos tulajdonságok a hódításhoz - Magabiztosság - Humor - Sárm - Szép mosoly - Ápoltság, jólöltözöttség, jó megjelenés - A figyelem középpontjában lenni - Az érzelmi kapcsolatra / románcra való képesség. - Karizma - Titokzatosság - Pozitív első benyomás - Pénz - Hírnév - Férfias kiállás - Kedvesség - Határozottság


- Neki tetsző jellem - Jó duma - Folyamatosan megnevetteted, szórakoztatod - kellemesen érzi magát társaságodban - Instant elcsábítás technikák - Szexuális Felizgatás (lásd Szexuális Felizgatás könyv) Ezeket a képességeket mindenki fejleszthetni saját magában. Ehhez - ha profi játékosok akarunk lenni - jönnek a következők: - türelem - kitartás - magabiztosan odamenni egy ismeretlen nőhöz - megtalálni a lehetőséget olyan helyzetekben, amiket korábban nem tartottál lehetségesnek - fogékonynak lenni a nő jelzésire, és eszerint módosítani a taktikát - tudni, hogyan kell beszélni, hogy összhang jöjjön létre közöttetek - tudni, hogyan kell beszélni, hogy a nő (szexuális) partnerként kezdjen gondolni ránk Miután ezeket elsajátítottuk, egy-két utolsó simítás (instant technika): -

tükrözd a nő testtartását - jegyezd meg a transz-szavait, és használd azokat - mindent, amit neked elmondott, fogalmazd át és mondd el neki újból - rögzítsd az összes jó érzést - ne vitázz vele, legyél nagyon, sőt mélyen megértő - ezzel nagyon jó összhangot fogsz teremteni - használj előfeltevéseket, hogy te légy az irányító - tarts erős szemkontaktust vele - szintén nagyon jó az összhangteremtéshez - érintsd meg - Haszálj Feromon parfümöt!

Ha már profi vagy, mindig a legcsinosabb lánnyal kezdj ki. :-))))) Megerősítő gondolatok: Nem számít, milyen JÓL néz ki ... úgyis csak AZT akarja és TE meg tudod adni számára. Annyiszor veszed le a lábáról, ahányszor csak akarod, és ezzel TE is tisztában vagy. Vess rá olyan pillantásokat, hogy Ő is tisztában legyen ezzel. A jó nőknek pontosan ERRE van szüksége. Mindig csak olyan pasik rohanják meg őket, akik mindent azonnal akarnak, és ezért hízelegnek nekik és a nap minden pillanatában rájuk akaszkodnak. Szóval általában nem jut nekik olyan férfi, akire igazából szükségük lenne és amilyet megérdemelnének. Persze ezeket a nem kielégített vágyakat nehéz teljesíteni, de TE vagy az a férfi, aki ezt megadja nekik.

Ezeket a témákat kerüld el -

Egyedül vagy Magányos vagy Vesztes vagy, nem sikerül semmi


-

Téged nem lehet szeretni Nincs szerencséd Milyen rég volt mikor utoljára randiztál Még nem voltál nővel

Továbbá: -

-

-

ne beszélj személyes (családi, munkahelyi, pénzügyi) problémáidról ne tűnj kétségbeesettnek ne beszélj semmi negatív dologról. Minden, amiről beszélsz legyen pozitív és derűs amennyire csak lehet ne rúgj be (bulikon). Ez eléggé elkedvteleníti a nőket és rossz benyomás alakul ki rólad. Vagy egyáltalán ne, vagy csak mértékkel látogasd a pultot. ne próbáld kianalizálni és megoldani az ő problémáit ne panaszkodj az előző barátnődre/feleségedre, hogy milyen rosszul bántak veled, utána dobtak, megcsaltak, gyerektartásért bepereltek, stb. ne próbálj viccesnek és humorosnak látszani. Ha megjátszod magadat, az elég hiteltelennek hat. Legyél barátságos és mosolyogj! (Ez utóbbit csak mértékkel; azok a férfiak, akik folyamatos vigyorral az arcukon járkálnak körbe-körbe, eléggé idétlennek látszanak.) ne az egészségügyi problémád legyen a középpontban ne hencegj se magadról, se arról, amit idáig elértél. Ha tényleg van valami olyan, ami csodálatra tarthat számot veled kapcsolatban, próbáld meg nagyobb felhajtás nélkül előadni azt. Általában a nőknek nagyon jó orruk van arra, hogy mikor akarják a férfiak hencegéssel lenyűgözni őket. Ha inkább a beszélgetőpartneredre koncentrálsz, és hogy mi az, ami őt érdekli, az sokkal biztonságosabbnak bizonyulhat. minden körülmények között kerülj el három témát: politika, vallás és összeesküvéselméletek. Ha más nem, de ezek biztosan lerombolják az addig nagyszerű beszélgetést.

Összegezve: ha panaszkodsz, vagy csak általában mindenről negatív véleménnyel vagy, az eléggé lehangoló tud lenni. Néhányan azt hiszik, ha panaszkodnak, hogy milyen szar a pia, a zene, vagy a tömeg, akkor azzal megmutatják, milyen intelligensek és kritikusak.

Kérdések, amiket ne tegyél fel • Nos, eddig hogy tetszem neked? • Az olyan típusú fiúkat szereted mint én? • Milyen típusú fiúkat szeretsz? • Tetszem neked? • Megcsókolhatlak? • Megfoghatom a kezed? • Megadod a telefonszámod? • Találkozhatnánk valamikor? Itt van néhány példa, amit kerülni kell: 1. Nők nyakán lenni állandóan. Ne érintsd meg túl gyakran a legelején ( később viszont egyre gyakrabban! ).


2. Negatív dolgokat mondani nőkről vagy magadról. Ha pl. a rossz kapcsolataidról beszélsz, vagy arról hogy magányos vagy. 3. Érzelmi kitörések. Ha könnyen felkapod a vizet valamin. Állandóan higgadtnak kell maradnod. 4. Másoktól vársz döntéseket. A nők szeretik, ha tudod mi fog történni. Ha mindig azt kérdezed "Szerinted mit kéne tennem?" vagy "Hová szeretnél menni ma este?" ezeket sürgősen felejtsd el! Ha a csajnak más ötlete van majd tudatja, és azért te még ettől férfi maradhatsz. Pl.: Te mondod hogy "menjünk a XXXXX helyre", de ő "Nem, miért nem megyünk inkább a blablabla helyre?" Te: "Ok, akkor miért nem fizetsz inkább te?" Arrogánsan de viccesen, ahogy kell. Ha azt mondja erre "Nem vagy egy Gentleman!" Te: "Nem vagyok Gentleman, férfi vagyok!" 5. Mondani vagy csinálni dolgokat csakhogy észrevegyenek vagy bókokat kapj. Ha tényleg jó fej vagy akkor ő is rá fog jönni, fölösleges ezt mondani. Például velem számtalanszor volt hogy néhány baráttal mentem ismerkedni, én csak ugrattam a lányokat, szinte semmi jót nem mondtam, aztán végül mégis én jöttem be náluk, ellentétben a haverokkal, akik nem csináltak mást mint szinte minden fickó. Bókok, nyalizás satöbbi. 6. Vitatkozás. Néhány ember úgy érzi jól magát, hogy folyton vitatkoznia kell valamin. Ez annak a bizonyítéka, hogy bizonytalan vagy. Ha valamin vitatkozni akarsz, akkor tedd ezt inkább vicces formában, mintsem hogy túl komolyan tennéd.

1. SABLON TÖRTÉNET MEGKÖZELÍTÉSEK és TECHNIKÁK Mik azok a Sablon történetek? A sablon-törénetek NLP technikákon alapuló, nyelvi metaforákkal gazdagított kommunikációs technika, mely tudatalatt fejti ki hatását. Lehetővé teszi a nő fogékonyabbá tételét, akár azonnal, akár hosszabb udvarlási szakaszban is A sablon történetek olyan lelkiállapotok és érzések leírására szolgálnak, amiknek bár látszólag semmi köze sincs sem a kiszemelt lányhoz, sem pedig hozzád, de a tudatalattijában az érdeklődés felkeltését idézi elő, azáltal, amit elmondasz neki. Persze ahhoz, hogy ezeket az érzéseket valójában átérezze, nem feltétlenül elegendő csupán szövegelni róla - lehet, hogy közben nem fordít rád kellő figyelmet, vagy egyszerűen elkalandozik szónoklásod közben.


Hogyan vezessük be a Sablon történekeket a párbeszédbe feltűnés nélkül? Bármit szóba hozhatsz, amelynek nincs olyan látszata, mintha fel akarnád őt szedni, vagy hogy egyáltalán ilyen terveid vannak vele - ezt a látszatot a kezdetek kezdetén érdemes elkerülni. Ha a dolgok már sínen vannak, vagy úgy tűnik, hogy számodra kedvezően alakulnak, akkor már nyugodtan irányíthatod a beszélgetést a „felszedés” irányába. Egy teljesen természetes párbeszéd során megfigyelhetjük, hogy a téma nem állandó, vagyis különösebb válogatás nélkül vágnak bele a felek egy-egy témába, amely mindkettejük számára érdekes. Te is belevihetsz a párbeszédbe ilyen „ugrásokat”, témaváltásokat, de törekedj úgy váltogatni ezeket a témákat, hogy egy bizonyos Sablon irányába lyukadj ki.

A sablon történetek alkalmazása - általános szabályok 1. Homályosság 2. Késleltetés 3. A megfelelő hozzáállás: 4. Hangszín 5. Romantikus regények olvasása

Csevegés A csevegés szintén fontos része a becserkészési folyamatnak, főleg, ha Sablon történeteket akarsz bevetni, amikkel rendesen nem indítasz egy beszélgetést. Az első számú szabály: irányítsd a beszélgetés témáját érzelmek felé. Általában a csevegés végére ott szoktunk kikötni, hogy puszta tényeket közlünk egymással – „hová mész?” , „mit csinálsz?”, „mit csináltál ma/tegnap?” „igen? tök érdekes” , stb. A tények viszont UNALMASAK! Ha csupán adatokat közölsz vele, ne várd, hogy bármilyen érzései támadnak; haszna sem igen lesz belőle. Szóval ha lehetőség adódik, térj rá az érzésekre!

Néhány sablon történet -

A kötődés

-

A Discovery Channel

-

Bizalom


-

Természetfeletti dolgok

-

Lelki szemek

-

A természetes nő

-

Az álom

-

A barát probléma - a barát eltávolítása a lány gondolataiból

2. HIPNOTIKUS TECHNIKÁK -

Értékkifejezések - Ezen taktika lényege abban rejlik, hogy kiderítsd, mit akar egy férfitól, mi az, ami tetszik neki benne és így álmai férfijává tudj válni. Azok a szavak, amikre a hangsúlyt helyezi illetve gyakran, ismétlődően használ az úgynevezett „értékkifejezések”.

-

Rögzítések - A Sablon történetek egy fejlettebb változata az ún. „kötődés” kialakítása. ha észreveszed, hogy a társaságodban lévő lánynak jó kedve van, mosolyog, és láthatóan jól érzi magát - az általad alkalmazott sablonoknak köszönhetően :-) akkor megérinted egy helyen (könyék, váll), megjelölve ezzel a rögzítési pontot. Ha sikerült már mondjuk legalább háromszor megérinteni ugyanazon a helyen, mikor kellemesen érezte magát (persze a három érintésnek ugyanolyannak kell lennie), hirtelen és váratlanul ugyanazok az érzések fogják el, mikor újra megérinted, anélkül, hogy te bármi egyebet tettél volna (vagyis: megnyomtad a csengőt, nem adtál hozzá ételt, de mégis beindult a nyálképződés. :-) Ha már begyakoroltad és nagyon jól megy ez a módszer, akkor különböző kötődési pontokat alakíthatsz ki különböző érzésekhez. Fontos: ne vidd túlzásba!

-

Valóság effektus - Ha valaki más szavaiból idézel, akkor annak az előnyét is élvezed majd, hogy a félénkebb ill. bizonytalanabb lányok is felszabadultabban viseltetnek majd az általad feldobott téma iránt. A dolog végül - a sok idézésen keresztül - a „valóság effektushoz” fog majd elvezetni: ha ez vagy az ezt mondta, ha a barátoddal ez történt, ha az ismerőseid így csinálták... akkor biztos igaz / az a jó.

-

Időtorzítás - Az „időtorzítás” célja az, hogy a nő elgondolkodjon arról, milyen érzései lennének „mondjuk hat hónap múlva”, ha most elkezdene járni valakivel. Ha az előzőleg alkalmazott taktikák tényleg beváltak és közelebb kerültél hozzá, akkor az a „valaki”, akit beleképzel az illető helyébe, te leszel.

-

Beszólások - A vonzó külsejű lányok általában felállítanak egy bizonyos mércét, és eszerint osztályozzák azokat a pasikat, akik közeledni próbálnak hozzájuk. Egy ilyen kaliberű nő tehát igen profi abban, hogyan szerelje le a közeledésedet. Ezekben az esetekben alkalmazhatod a beszólások taktikáját, vigyázz viszont, mert könnyen pofon lehet belőle:-)

-

Értékek - Ezen taktika lényege abban rejlik, hogy kiderítsd, mit akar egy férfitól, mi az, ami tetszik neki benne és így álmai férfijává tudj válni. Persze


-

Finomhangolás - Fontos dolog felismerni azokat az érzelmi jeleket, amelyek jelezhetik azt, hogy az illető jó, rossz, esetleg közömbös érzelmekkel viseltetik valami iránt. Hódítás során pedig még azelőtt kell ezeket a jeleket értelmezni, mielőtt kideríted az értékeit, az általa használt értékkifejezéseket, stb. Rá kell jönni, egy-két kérdés segítségével, hogy milyen, amikor egyetért valamivel, mit tesz, ha nem ért egyet valamivel, és hogyan reagál, ha érzései semlegesek a téma ill. kérdések iránt.

3. ÓCSKA TRÜKKÖK -

Kártyajóslás és a sablonok

-

A kérdezz-felelek játék

-

„Bullshit fantasies” - álmodozás

-

A lenyűgöző horgolj és kussolj csábítási technika

-

A Kurva faktor

-

A szexjelek titkai Szex jelzés: színes világítás Szex jelzés: zene Szex jelzés: vízcsobogás

-

Kameratrükk

-

Tenyérjóslás

Csók megközelítések – ha gondban vagy hogyan csókold meg - Csók taktikák

1. „Fül vagy nyak?” 2. „… selymes a hajad.” 3. Labellós módszer 4. McLepetés


5. Különleges hely 6. Tic-Tac trükk 7. Laza beszólással 8. Mutató ujj 9. Csókold meg fogadásból 10. Egy kis különlegesség

Egyéb -

Horoszkóp

-

Érintések és hormonok

-

Oxytocin - Lásd: Oxytocin visszajelzésének csábítási hatalma

Érintések: Az érintés erős fegyver tud lenni, bővebben lásd: Oxytocin visszajelzésének csábítási hatalma Mielőtt még átfutod a részt, összefoglalom az érintéseket: 1. Kézfej, alkar, csukló, váll érintések – itt érdemes kezdeni. Először pillanatnyi rövid érintésekkel, majd lehet picit hosszabban. 2. Lábérintés – asztal alatt véletlen lábértinkezések. 3. Solar Plexus – a has felső része – nagyon érzékeny pont, ha pozitívan reagál a kezdő érintésekre itt érdemes folytatni. 4. Mellérintés – nagyon „véletlenül” kell csinálni (észre se veszed ☺ ) és azonnali hatása van. Ha a Solar Plexusra is pozitívan reagál mellérintéssel érdemes folytatni. 5. Szimat technika - Ha ki tudod puhatolni, hogy milyen parfümöt használ, van egy jó kis trükk, amivel beindíthatod (a Kritikus Pillanatok részben is van szó róla) a fantáziáját. Amikor közel vagytok egymáshoz – jól megy a kommunikáció, oldott a hangulat, tükrözés és érintés megy ezerrel – és a visszajelzések is rendben vannak, még jobban be tudod indítani a szimat technikával. Bővebben a „szimat technikáról”. Lásd: Kritikus Pillanatok és azok áthidalásai


4. HOGYAN FELJŐDJ MEGÁLLÍTHATATLANUL? „Ha úgy járunk a világban, hogy a kiválóságot keressük, akkor kiválóságot találunk. Ha a problémákat keressük, akkor problémákat találunk” Hogy milyennek látsz egy kenyeret az attól függ éhes vagy-e. Önbizalmad és önértékelésed is hasonlóan működik, ha sikerélmények érnek, nő az önértékelésed. Ha kudarcok érnek, a folyamat fordítva működik. A kezdet mindig a legnehezebb, ezért is tartom a csábítás elengedhetetlen részének, önmagad fejlesztését, hisz ez a kulcs. Életed amiben élsz, lehet egysíkú és unalmas. Ezzel ellentétben egyszerre gazdag és izgalmas is lehet. Minden attól függ TE hogy éled meg. A sikerhez mindig tervezésre és kitartásra van szükség. Pontosan azonosítanod kell, mit akarsz és miért – ezt önfegyelemmel tudod kivitelezni. A Casanova Programjának ezt a fejezetét úgy alkottam meg, hogy segítsen neked a tartósan pozitív hozzáállás kifejlesztésében. Nagyon sok embert ismerek – én is közéjük tartozom - aki lelkiállapotának megváltoztatásával megváltoztatta életét. Hozzáállásod megváltoztatásának a kulcsa az, hogy megváltoztatod viselkedésed. Sikeres új nőcsábász életed kezdetén meg kell értened és be kell tartanod az alábbi fejezetben leírt szempontokat!

Hogyan győzd le félelmeid és hogyan tegyél szert az elengedhetetlen: magabiztos és laza fellépésre? A gondolati szűrők • •

Rossz tapasztalatok = parázás és lefagyás. Jó tapasztalatok = siker

HA SIKERÜL ÁTPROGRAMOZNOD GONDOLATI SZŰRŐID, automatikusan ugrottál egyet a vonzalmi skálán.

Kifogások Nem keresek kifogásokat, hogy ne teljesítsem be a vágyaimat, mint férfi. Nem keresek kifogásokat saját magamnak. Nem keresek kifogásokat arra, hogy ne szólítsak meg egy nőt.


Ha tényleg le akarsz feküdni azzal a nővel, akit akarsz, akkor hagyd abba a kifogások keresését, hogy ne szólítsd meg.

Rögzítés technikák Először is hinned kell önmagadban, hogy képes vagy bármire, amit meg lehet tanulni. Rögzítés folyamata röviden: 1. Idézz fel egy olyan múltbeli eseményt, amikor úgy érezted magabiztos és laza voltál 2. Csukd be a szemed és lásd saját magad kívülről, mint valami idegen, ebben a helyzetben. 3. Lépj bele önmagadba és úgy nézd a helyzetet. 4. Gondolj egy olyan helyzetre, ahol használni akarnád a magabiztos fellépésedet. 5. Jobb kézzel simítsd végig a bal kézfejed. 6. Ezt az egész eljárást ismételd meg más esetekkel is 7. Mikor élesben előjön a helyzet, csak simítsd végig a jobb kezeddel a bal kézfejed 8.

Újragondolás Az elménk hajlamos dolgokat összekapcsolni és jelentést keresni ott, ahol nincs is. Mikor a jó szándékú elméd dolgokat kapcsol össze, amit inkább jobb lenne elkerülni, akkor neked kell szétválasztani ezeket a gondolatokat. A módszer neve: újragondolás. Mikor ezt a módszert használod, akkor új értelmet nyernek a negatív gondolatok.

Személet – hogyan fogd fel a dolgokat „…sikerünk sokkal valószínűbb, ha úgy cselekszünk, mintha igaz lenne, mintha az ellenkezőjére alapozva cselekednénk.” No comment.

Mik a motivációs tényezőid? „Ha mindig azt teszed, amit mindig is tettél, akkor mindig azt fogod kapni, amit mindig is kaptál. Ha ez, amit teszel, tégy valami mást.”

Saját motivációs értékrended meghatározása: 1. Az indítékok közül melyik a legfontosabb számodra. 2. Miért éppen ezt választottad?


3. Miért fontos ez neked? 4. Mi történik akkor, ha nem kapod meg ezt a lehetőséget? 5. Miért lenne neked rossz, ha nem szereznéd meg, amit akarsz? Rágd magad végig ezeken a kérdéseken és máris megkaptad saját motivációs tényeződ/tényezőid!

Prioritás elv Ha megérted a prioritás elv lényegét és hatékonyan alkalmazod – sikereid garantáltan nem maradnak el!

A visszautasítás félelmének legyőzése A visszautasítás félelme egyik alap csapdája a sikeres nőzésnek. Tanuld meg legyőzni.

A minden nőnek tetszés hibája Egy gyakori hiba, amit sokan elkövetnek - amikor mindenkinek, mindenhol tetszeni akarsz!

A sikered ellenségei 1. Az 1 . számú ellenség - a félelem. 2. Az 2 . számú ellenség - A cselekvésképtelenség! Rúgd szét a seggét!

A tudás: HATALOM • • •

A buta ember: Az átlagos ember: Az okos ember:

Nem tanul semmiből. Saját kárán tanul. Mások kárán tanul.

A legtöbb ember ott bukik el hogy nem képesek fejlődni.

A sikeresség szintjei 1. 2. 3.

Érteni Ismerni Tudatosítani


4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Tudni Alkalmazni Alkalmazkodni Fejlődni Kitartani Learatni a babérokat Felhasználni a sikert

Hogyan alkalmazd a siker szintjeit. Olvass tovább, tanulj (használd a Casanova Titkok összefoglalót – a készülő Casanova Titkok 3. rész melléklete) Akarj Használd rendszeresen a motivációs adatbázist Használd a sikered titka – avagy becsajozni bombabiztosan hanganyagot (készülőben) Használd az egész Casanova Programot ☺ Magyarán: CSELEKEDJ!

12 mód arra hogy drasztikusan megnöveld az önbizlamad Derítsd ki az önbizalmad visszahúzó tényezőit. Mindig légy ápolt Használj rögzítéseket Meditálj Használj önszuggesztiót Vizualizálj Mindennap szánj rá 5, ismétlem 5percet terveid monitorozására Használd a prioritás elvet Olvass, tanulj. A Casanova Program Megállíthatatlan Csábítógéppé fog változtatni, de a cselekedetekhez az olvasáson és tanuláson keresztül vezet az út!

A 12 pontos titkos formula, mely a Megállíthatatlan Csábítás Alapelvei közé tartozik: Íme megosztom veled a 12 pontos titkos formulámat, melyet ha betartasz, SIKERÜLNI FOG: 1. Prioritás elv 2. Felesleges tevékenységeket mellőzd. Pl. lazsálást, mértéktelen számítógépes játszást,


felesleges esti TVücsörgést hagyd abba. Vagy ha továbbra is rendszeresen a farkad szeretnéd verni (és nem kiveretni:) hát hajrá, ne változtass az életeden. Ne is olvass tovább… 3. Kontroll 4. Folyamatos Tanulás 5. Helyzetek keresése, megteremtése 6. Gyakorlás 7. Önkontroll, önszuggesztió 8. Az elbátortalanodás egy egész hadigépezet! – Minden egységét egyenként fel kell morzsold! 9. SOSE ADD FEL – inkább tanulj a kudarcokból és ELEMEZD ŐKET – ha ezt a mondatot betartod, már fél lábbal a siker útján jársz 10. 80/20 as szabály – A hatékonyság 80% az idő 20% -nak az optimális kihasználása. Ez a szabály szinte az élet minden terültén alkalmazható. Tanulásnál is sokszor ezt alkalmaztam és működik! 11. Mindig nézz ki a legjobban és érezd is magad a legjobban! 12. AKARJ! 13. CSELEKEDJ!

Ez a sok tanács szart sem ér, ha nem fogadsz meg belőlük párat és NEM KEZDED EL ŐKET TUDATOSAN használni! Az egyik legalapvetőbb kifogás, amit emberektől hallok a következő: Ezt már hallottam. Ezt már tudom. Ez nem újdonság nekem. ÉÉÉÉÉSSSSSSSS AKKOR MI A FASZ VANN??? HEE? Elnézést a vulgáris kifejezésért, de szándékosan szeretném benned egy kicsit felperzselni a kedélyeket. A lényeg, amire ki szeretnék lyukadni az, hogy az INFORMÁCIÓ akkor válik TUDÁSSÁ, amikor rendszerbe gyűjtöd és TUDATOSÍTOD és ALKALMAZOD – lásd sikeresség szintjei! A TUDÁSOD pedig akkor válik ÉRTÉKKÉ, ha ALKLMAZOD, nap mint nap. Azzal hogy nap mint nap alkalmazod TANULSZ és FEJLŐDSZ. A SIKER mechanizmusa csak így indul be. Ezért ne csak olvass, CSELEKEDJ! Kívánom, legyen neked is sok szép nőd és sok-sok fullos extázis-szexben való felejthetetlen élményed!

Hogyan lettem lúzerból nőcsábász – egy kis motiváció El kell mondjam neked: Lúzer voltam, igazi balfasz. Évekig nem sikerült nőt felszednem. Minden egyes áldott nap egyre jobban éreztem szükségét. Mindenhol vágyakoztam a nők után: Utcán, metrón buszon. Megnéztem őket, elképzeltem milyen lenne velük, álmodoztam...


Amikor pedig nagyritkán (általában bátorító alkohol hatása alatt) cselekedtem volna MINDIG elszúrtam. Már az elején. Szinte minden lehető hibát elkövettem. Jó fiú akartam lenni. Mindig a nő kedvébe akartam járni Magamat akartam adni, mint romantikus művészt… Nem figyeltem a testbeszédét Nem figyeltem a saját testbeszédem Nem tudtam HOGYAN beszéljek Nem kezdeményeztem Nem cselekedtem Nem mertem Hamar feladtam Nem vettem észre hogy REMÉNYTELEN a próbálkozás Piálnom kellett hogy laza legyek Erőltetve akartam humoros lenni Elhanyagoltam a testem Önbizalmam a padlón volt Felesleges dolgokkal próbáltam elkápráztatni a nőket Halogattam Vártam a megfelelő pillanatot Leblokkoltam Az első benyomás keltésével nem voltam tisztában Nem adtam a külsőmre eleget Mindenáron poénkodni akartam Nem figyeltem rá Nem tudtam értelmezni a visszajelzéseit Fogalmam se volt, mikor mit akarnak a nők Ezermillió jó nőt szalasztottam el. A mai napig bánom. Minden pillanatát. Hála Istennek mára teljesen megváltoztam. Nem jelent többé gondot hogy: • • • • •

Hol ismerkedjek – mindenhol tudok Hogyan nyissak Hogyan elemezzem a testbeszédét Hogyan kontrolláljam a sajátom Pontosan tudjam, mikor kell továbblépni

Továbbá: Megtanultam, hogyan kell bánni BÁRMILYEN nővel. Akár kapcsolatban, akár futólag. Hogyan kell úgy megdugni, hogy eddig nem ismert sorozatos orgazmusa legyen és megőrüljön utána értem. Megtanultam a sikeres csábítás, és sikeres szex mesterfogásait. Még az orgazmusom is megtanultam kontrollálni (több barátnőm lelkendezett arról, hogy milyen jó, hogy együtt tudunk elélvezni!). Jelenleg már NEM UGYANAZ A FÉRFI vagyok, aki három-négy éve. Jól érzem magam a bőrömben, energikus vagyok, majd kicsattanok az önbizalomtól, KIELÉGÜLT vagyok, mert olyan nőket szereztem meg (és még mindig rendszeresen, szinte hobbi szinten űzöm a csábítást) akikre régen csak álmaimban gondoltam!


A hosszú távú kapcsolat sikerének titka Ha találtál egy lányt, akivel hosszabb távon el tudod képzelni a dolgokat, vagy akár egy egész életen át, akkor nem árt tudni, mit kell tenni ahhoz, hogy működjön a kapcsolat. Légy mindig szórakoztató, érdekes, és sohasem kiszámítható. A kiszámíthatatlanság alatt nem azt értem, hogy ne legyél megbízható. Ellenkezőleg, a megbízhatóság egy párkapcsolat alapja. Ne legyél kiszámítható, pl.: ha az öledbe ül, néha mondd hogy „na szállj le”, máskor pedig csókold meg ezért.

5. FELSZEDÉSI ESETEK ÉS TECNIKÁK -

A „fasziírtó” technika

-

Amit egy vakondtól is megtanulhatsz

-

Közeledj bármely lány felé a szétválasztáson keresztül

-

Amiért az agyad idegessé tesz

-

A közbelépés alkalmazása

-

Bókolni, avagy sem?

-

Az oxytocin visszajelzésének csábítási hatalma

-

A nőkkel való találkozás azt követeli, hogy tisztában légy a dolgokkal és mindig felkészült legyél

-

„Férfiak: Amikor a csajozásról van szó, hogyan játsszatok a Feltett Pénzzel?”

-

„A feltett pénz mindig veszít!”

-

Elindítani az automatikus női nemi vágyat

-

Egy nőcsábász tanácsai

-

Az „egyedül dolgozom” taktika előnye, amikor fel akarsz szedni egy nőt

-

Testközelben - felhúzás

-

Vonzalom létrehozása pimasz és vicces stílusban

-

Telefonszám és Email szerzés


-

Pimasz és vicces jellem flörtölésre

-

Egy éjszakás kalandok 1. felvonás - a „Futókaland” manifesztum

-

Egy éjszakás kalandok 2. felvonás – A nők sosem hívnak először

-

Egy éjszakás kalandok 3. felvonás - Az egy éjszakás kaland ideális forgatókönyve

-

Szóval mi a legegyszerűbb út a dugáshoz?

-

Az egy éjszakás kalandok után vágyakozó nők hányadosa

-

Belépés a bárba

-

A „joint” technika ☺

-

Amit a Nő Érezni Akar

Kritikus Pillanatok és azok áthidalásai – gyakorlati tanácsok Hogyan juss 1-ről kettőre – Az első találkától a hálószobáig • • • •

• •

Úgy képzeld el hogy a csábítás folyamata szintekből áll, a kritikus pillanatok pedig a következő szintre való ugrást jelzik. A KP –ok legnagyobb problémája az, hogy MINDIG cselekedned kell, és ez a cselekedet magával hozza a visszautasítás kockázatát a nő irányából. Példának okáért: randira hívás, csók, leszólítás stb. Ezekben a helyzetekben a visszautasítás teljesen normális dolog. De mégis ez a tényező, ami meggátol abban, hogy cselekedj. Mindenkinél van egy-két olyan terület, ahol bizonytalan. Ha te is bizonytalan vagy, nem tudod pontosan mit és hogyan csinálj, valószínűleg hibát fogsz elkövetni, bénázol, blokkolsz, hülyeséget mondasz amivel a nő visszautasítását éred el, és ezt a hibát valószínűleg valamelyik KP-nál vagyis kritikus átvezetésnél fogod megejteni. Röviden fogalmazva a veszély tehát az, hogyha ezeknél a kulcspontoknál hibát ejtesz, a nő visszautasít (ANR), vagy elmegy. Minden új csábítás olyan, mint a sakkozás egy erős ellenféllel. Rengeteg helyes lépés után elkövetsz egyetlen hibát, minek következtében elveszted a királynőd, ami után már nem érdemes folytatnod a játszmát (sokan folytatják – reménytelenü…)

Nézzük a Kritikus Pillanatok listáját.:


Híd 1 – A megközelítés • • • • •

amikor megszerzel egy nőt, érzed magad jól a saját bőrödben. normális beszélgetésbe önbizalom és a kiegyensúlyozottság. Meg kell tanulnod, hogyan legyél magabiztos ezekben a helyzetekben. Használj egy kikísérletezett jellemet (csak a tapasztalat mondja meg hogy neked mi áll legjobban).

Híd 2 - Figyelemfelkeltés • • •

Tanuld meg és gyakorold, hogyan legyél érdekes és mulatságos. Pimasz és Vicces jellem Nyitások

Híd 3 - A randikérés „Barát saboln!”

Híd 4 - A randi • • • • •

Tisztának és ápoltnak kell lenned. Jó benyomást kell, hogy kelts! Legyél nyugodt és laza, Rögzítsd előtte a magabiztosságot Készülj fel

Híd 5 - Kézmegfogás Először fogd meg a kezét, utána csókold meg. Így tedd: A előbbi fejezetekben írtam néhány ócska trükkről. Ez a tenyérjóslástól a horoszkópig terjedő zagyvaság. A nők imádják ezeket a dolgokat. Egyik fontos rész ebből a Tenyérjóslás, ami arra szolgál, hogy megfoghasd a kezét. Vagy ha tanultál valami keveset a kézmasszázsról, akupunktúrás pontokról, akkor automatikusan ilyesmire terelheted a beszélgetést, és már azon veszi észre magát, hogy a kezét masszírozod. Amikor befejezted, akkor fogd továbbra is a kezét. Ez tökéletesen fog működni. Mielőtt belekezdenél a hadműveletbe, fontos hogy „véletlenül” megérintsd pár helyen (érintés – kínos rész) és figyeld a reakcióit.


Híd 6 - A csók „Csók megközelítések – ha gondban vagy hogyan csókold meg” fejezet

Híd 7 - Kettesben lenni vele A legfontosabb a bizalom. Ha megbízik benned, és biztonságban érzi magát, akkor tetszeni fog neki az a gondolat, hogy kettesben maradjon veled. Érzed, hogy minden mennyire klappol? Minden lépésnél egyenes út vezet a következő lépésig.

Híd 8 - Közelkerülés A férfik olyanok mint egy ki/be kapcsoló gomb, a nők meg mint a hangerő szabályozók. „Szimat technika”… Itt van pár dolog, amit a „szimat technika” továbbfejlesztésében elsüthetsz: 1. 2. 3. 4.

Nagyon enyhén húzd meg a haját (húzd végig a kezed a nyakán a hajáig, majd túrj bele, és enyhén húzd meg). Finoman harapdáld meg a nyakát (de ne úgy, mint Dracula). Suttogj a fülébe, és finoman fújj bele. Csókold meg a nyakát.

Ha fordítasz elég időt, arra hogy szimatold, akkor ő is jobban be fog indulni. Ezután már új, magasabb szinten kell próbálkoznod. Ezután nagyon gyengéden elkezded simogatni a nyakát mellét stb, és csak utána térsz át egy kicsit határozottabb pettingre.

Híd 9 - Ruhalevétel Tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb lány szégyellős, megfontolt és ideges amikor oda kerül a sor, hogy le kell vennie a ruháit. Ha ezen túl tudsz lépni, akkor valószínűleg több szexben lesz részed. Említettem már pár dolgot, amivel szó szerint arra stimulálod a nőket, hogy rádgerjedjenek. Ez az, amivel igazán magas hangerőt tudsz elérni. Itt az idő, hogy használd ezeket a praktikákat. Itt a bókok is sokat számítanak. Mialatt a nőknek komplexusuk van a saját testük miatt, addig te mondhatsz nekik olyat, hogy: „Igazán nagyon szexi az alakod” (már ha tényleg az ☺ ). Ettől el fognak olvadni. A nőknek nagyon fontos azt érezni, hogy vonzónak tartod őket.


Híd 10 - Szex … annyira fel kell izgatnod, hogy már ő akarja. Az a legjobb, ha adsz valamit, aztán megállsz, megint csinálsz valami kellemeset, megint megállsz, stb. Ez igazán fel tudja izgatni őket. A nők szeretik a kihívásokat, és azt kell elérned, hogy a te meghódításod legyen neki a kihívás. Tehát csókolgasd a testét, aztán állj meg. Aztán suttogj a fülébe, majd állj. Érted? Ha türelmes vagy, végül ő fogja azt mondani: „Elég! Tégy magadévá!”

A nagyok tanácsai és észrevételei az elcsábítással kapcsolatban - rövid összesítő Első megközelítés * A nők legalább annyira szeretik a férfiakat, mint a férfiak a nőket. A nők is úgy szeretik a szexet, mint mi. Úgyis valahogy hozzájutnak a szexhez, neked meg az a célod, hogy általad jussanak hozzá. * A nőknek romantika kell. A nő bugyijához az út, a gondolatain, a szívén és a lelkén keresztül vezet. * Nem számít hogy milyen kemény a külső, mindenkinek van egy lágy belsője is. * Tudj meg mindent a nőkről, amit csak lehet. Tanulj meg mindent, amit csak lehet. * Mindig teremts összhangot. A jó kapcsolat alapja a jó viszony. * Légy játékos. Légy magabiztos. Légy feldobott. * Minél jobban megneveteted, annál közelebb tudsz hozzá kerülni. Ragadj meg minden alkalmat, hogy megnevettesd. * Ne kérj tőle dolgokat, hanem helyette ösztönzőleg csábítsd el, és utána hagyd, hogy ő adja, amit szeretnél. Ha ellenvetésbe ütközöl, akkor egyszerűen kérdezd meg, mit szeretne. * A nehéz eseteknél intézd úgy, hogy te legyél nekik a kihívás. * Ne adj neki dolgokat, helyette jutalmazd. Ha nem akar semmit sem tőled, akkor intézd úgy, hogy megintcsak te legyél a kihívás. * Bármi áron tartsd fenn a magas önbecsülést. Ez azt jelenti, hogy állj fel a kudarcok után. * Tedd magad vonzóvá. Rendszeresen dolgozz rajta. Kinézeted és ápoltságod feljavítása fejezet csak erről szól. Figyeld azokat a férfiakat, akiknek extra jó nőjük van, hogy ők milyen hozzáállással, stílussal rendelkeznek, elemezd őket és tanulj. Nem olyan túl nehéz és nem is tart sokáig.


* A nőknek van egy mondása: „Olyan vagy, amilyen ruhába öltözöl.” * Ismerd a költészetet. Ez a legjobb forrás, hogy lenyűgözd a nőt. A legjobb dolog: azt fogja rólad gondolni, hogy egy költői, érzékeny fickó vagy, nem pedig egy totál béna valaki. * És… mindig… Szemkontaktus, Szemkontaktus, Szemkontaktus! * Kino – használj érintéseket * Használd az alapelveket (legelső fejezet)

II megközelítés Az elcsábítás gyakorlása segít abban, hogy ugyanazokat a hibákat ne kövesd el többször. A nem elkövetendő hibák a következők: * Ne könyörögj. * Ne haladj túl gyorsan, és ne erőltesd őt semmire. * Ne haladj át a tökéletes lehetősségeken. * Ne kerüld csak azért a nőt, mert azt gondolod, hogy nem ő az ideális nő. * Ne mondj le azért a nőről, mert egy hang azt mondja a fejedben, hogy valami oknál fogva hagyd ott. * Ne hisztizz a visszautasítás miatt. Még pár hiba, amit el kell kerülnöd: * Ne legyél gyáva, és bizonytalan a nő előtt. * Ne ajánlj fel neki semmit- ital, étel, szék stb. mert ezt hívják nyalizásnak * Ne hidd, hogy ő sokkal különlegesebb nálad-mert nem az. * Ne kérdezz tőle úgy valamit, hogy nem hallgatod meg a választ. * Képzeld el magad a nővel, mielőtt még megismerkedtél volna vele. * Ne kövesd el azt a hibát, hogy ő az a személy, aki most és azonnal baszni akar veled, sokan még a nagyok közül is beleesnek ebbe a csapdába. Türelmesen és higgadtan várd ki az alkalmat! * Ha már egyszer leírtad magad a nő részéről, úgy fog ugráltatni, ahogy neki tetszik. Elveszted minden szexualitásod és egy nagydarab paraszttá válsz.

III megközelítés 1. Kontrollált és magabiztos legyél - FEGYELEM / VONZALOM 2. Legyél szórakoztató és spontán - JUTALOM 3. Legyél barátságos és sármos - JUTALOM 4. Ne legyen ciki fellépésed - FEGYELEM / VONZALOM 5. Viselj tiszta cuccokat és legyél jó illatú - VONZALOM 6. Ne legyél mohó - VONZALOM Részletek, a fenti 6 állításra vonatkozólag:


1. A jó fellépés, a magabiztosság és a fegyelem, a testbeszédből jön. Próbálj annyi önálló döntést hozni, amennyit csak tudsz, ha ezzel bármilyen előrelépéshez juthatsz a nővel, akkor is ha csak alkalmira akarod a nőt. Ne legyél szokatlanul boldog, csak azért mert a nő valami szépet mondott. Néha negeket is alkalmazhatsz, a titokzatosság/érdeklődés fenntartására. Ezeket mindig pimasz de vicces jellemben tedd. 2. Spontaneitás / Szórakozás tudja megmutatni, hogy milyen jó a humorérzéked és mennyire vág az eszed. Ha humorosan tudsz reagálni még egy unalmas beszélgetésben is, akkor már félig nyert ügyed van. Amikor egy nő igazából nevet, nem csak úgy tetteti, akkor ragadd meg a pillanatot. Így emlékezetessé teheted a pillanatot. De vigyázz, hogy ne vidd túlzásba. Akkor nevess, amikor úgy hozza a helyzet. Ezzel jutalmazod a másikat. 3. Ahhoz hogy barátságos és sármos legyél csinálnod kell valami halvány, udvarias gesztust. Ezt akkor csináld, amikor mond, vagy tesz valami kedveset számodra. Ezzel a nő látni fogja, hogyha ő kedvesen viselkedik veled, azzal kihozhatja belőled a gyengéd, belső énedet. A nők szeretik a rossz fiúkat jókká formázni. Szeretik azt gondolni, hogy meg tudják változtatni a viselkedésedet. Ezzel nő az egójuk, ami számodra megint csak jutalom. 4. Légy „Gentleman” Pl. nyisd ki előtte az ajtót, amikor mentek este szórakozni. 5. Ne hordj, olcsó, szar cuccokat. Ha pedig azokat, hordasz, akkor hasonlítsanak normális öltözetre. 6. Ne mutatkozz mohónak. Ne legyél idő előtt szexuálisan túlfűtött. A nő sokszor fogja direkt, vagy indirekt módon említeni, vagy utalni a szexre. Tehát neked is az a legbiztonságosabb módszer, ha azután utalsz a szexre, miután a nő már utalt rá. Majdnem mindig óvatosnak kell lenned, amikor a nőknél szexuális témákat hozol fel. 7. A testi érintkezést fokozatosan és türelmesen adagold. Mindig kezdj valami semleges testrészen, aztán haladhatsz az egyre szexuálisabb részek felé, és közben figyeled a nő reakcióját. És ne fordíts 10 percnél többet a nőre, ha nem kapsz semmilyen visszajelzést. Az „eladási” technikát alkalmazd az elcsábításnál. És fordítva. Az életem során dolgoztam eladóként, és használtam ezt az elvet, a gyorsabb elcsábítás érdekében. Úgy működik, mint egy egyszerű rábeszélés. Ez a folyamata annak, hogy el tudj adni valamit és/vagy elcsábítani valakit. Szabályok az üzletre (ugyanúgy az elcsábításra is): 0. Szerezz kapcsolatot. 1. Értékeld a kilátásaidat. Elég jók ők a te termékedhez? Képesek és akarnak is fizetni érte? Döntéshozók? Ha igen, cselekedj. Különben vesd el és keress új lehetőséget. 2. Távolabb értékeld a kilátásaidat. Fordíts arra időt, hogy kipuhatold, mire vágynak leginkább. Elég jók a termékeid nekik? Segít kielégíteni a vágyikat/igényeiket, amit a termék nyújtani tud? Azt is ki kell derítened, hogy mi a legalsó igényszintjük. Milyen érzelmeket váltasz ki belőlük? Segít a te terméked/szolgáltatásod elkerülni a legalsó érzelemszintet? Ha a válasz igen, akkor szinte bármelyik feltétel meg fog felelni. Különben vesd el és keress új lehetőséget. 3. Tanuld meg a lehetőségeidet, és győzd meg őket, hogy vegyék meg a stratégiát.


4. Indítsd be a kuncsaftod képzeletét. 5. Segíts nekik eljutni a magas érzelemszintjükig, és kapcsold össze azzal, amit a te terméked/szolgáltatásod nyújtani tud nekik. És ne engedd, hogy csak a legalsó érzelemszintjüket tudja a terméked/szolgáltatásod megérinteni. Ezt úgy kell beillesztened a lehetőségeid közé, hogy meg akarják venni az általad felkínált stratégiát. 6. Gyorsítsd/növeld a terméked lehetősségeit, amíg ki nem kényszeríted a vásárlást. 7. Engedd nekik megvenni a terméked/szolgáltatásod, és gyűjtsd be a fizetési csekkeket. Vésd az agyadba, hogy az eladás, ugyanúgy mint az elcsábítás, egy kölcsönösen nyerő helyzetbe, vagyis mind a két fél számára értékes pillanatokat szerezhet.

Mystey szabályai: SZABÁLY: A rajongás fertőző. Lelkesedj azért, ami jól sült el és a nő is veled fog örülni. SZABÁLY: Kezdd el mondani, hogy a napod REMEK volt, aztán kezd el ecsetelni, hogy MIÉRT. Mintha azt akarnád éreztetni a nővel, hogy a vele való találkozás, csak mellékes dolog. Ettől totál ki fog borulni. SZABÁLY: Ezt még kösd hozzá: „Én egyik napról a másikra élek.” SZABÁLY: Ezt is mondd neki: „Sok ember mindent megvéleményez. De te igazán nyitottnak és érdekesnek tűnsz.”

Jargon szabályai: A hozzáállás: * Az időd értékes. Ne pazarold. Használd ki hatékonyan. * A nők szeretik és élvezik a szexet. * Játssz. Hódítsd be a csajt az ágyadba. Ez a cél. * Mindent úgy kezelj, mint egy lehetőséget. * Olyan nincs hogy sikertelenség. Vagy még tanulod a módszert, vagy már eredményt érsz el. Találkozás * Csak rajtad múlik a megközelítés. 3 másodpercnél ne várj többet. * Gyakran próbálkozz. * Tanuld meg, hogyan tartsd életben a beszélgetést. Kösd le a hallgatóságot. Figyelmes legyél, még mások beszélnek. * Kerüld a tipikus csajfelszedős helyeket. Ott általában a csajok védve vannak. * Legyél beszédes és barátságos, amikor közeledsz egy lányhoz. Mert különben megfélemlíted. * Bármilyen hely, jó hely. * Próbáld elkülöníteni őt a többiektől.


* Ne félj „viszlátot” mondani, amikor úgy érzed. Átlagos beszélgetés: * Tanuld meg a beszélgetés művészetét. * Bókolj a képességeinek, és ne neki. * Beszélj az ambícióidról és a vágyaidról. Érezze, hogy tartasz valahova az életben. * Emlékeztesd a szép, kellemes, pozitív élményekre, amiket átéltetek. * Tudd meg az elképzeléseit. * Használj tükrözést és kommunikálj érintésekkel. * Hallgasd meg. Tegyél fel neki kérdéseket. * Adj visszajelzést az értékeiről. Zárás: * Ne időzz hosszan. Vesztesek jellemzője. A te időd értékes. * Provokáld ki a számát, és ne kérd. Vezess. Ne esedezz. Neki fog eszébe jutni, hogy megadja a számát, ha mindent jól csináltál. * Hallgasd meg. Ő lehetőséget fog neked adni. Az már a te feladatod, hogy észrevedd ezeket a lehetősségeket és élj velük. És ez nem mindig egyszerű. Az a célod, hogy meg tudd változtatni a gondolatait. Tedd kíváncsivá, boldoggá, érezze hogy te megérted őt, érezze mintha mindig is ismert volna. Érezze, hogy veled milyen kellemesen töltötte az időt és máskor is akar majd veled találkozni. Ez egy olyan nyelvezet, amellyel ügyesen kell játszanod. Ha azt mondja neked, hogy úgy érzi, te fel akarod csípni, akkor ne kérj bocsánatot, hanem egyezz vele. Sőt mondd azt, hogy le akarod fektetni. De előbb azért alaposan ismerd meg. „A legtöbb nőnél az a baj hogy még él benne az előző kapcsolatból a fájdalom és ezért fél belemenni egy újba.” Így nehéz elkezdeni és ezért minden helyzetet máshogy kell megközelíteni. Itt van pár vezérelv, amit nem árt ha az agyadba vésel: 1. Tudatosuljon az agyadban, hogy mit tudsz neki nyújtani, ami valóban mindkettőtök hasznára válhat. Ha a jószándék vezet, akkor ne legyenek kétségeid. 2. LEGYÉL ŐSZINTE ! Tudom, hogy ez néha ellentétes azzal a pár elcsábítási tanáccsal, amit már olvastál, de hidd el hosszú távon ez a legkifizetődőbb. Még ha más nő is a képbe kerül, sokkal jobban megért, ha nyitott és őszinte vagy. Mert megérzi az rajtad, ha nem vagy őszinte. 3. Legyél eredeti és kreatív. Ne tudja, hogy mit várhat tőled a következő pillanatban. Így más lehetsz, mint akikkel eddig járt. Ez leveszi a lábáról. 4. Mutass neki valódi érzelmeket. Amikor mérges vagy, mutasd ki. Ez növeli a bizalmát irányodban. 5. Tegyél amit csak akarsz, a lényeg, hogy a nő jól érezze magát. Tudom, hogy ez nyilvánvaló de nem mindegy, hogy ezt milyen módon teszed. Ne könyörögj, és ne akard mindenáron lefektetni. Nyűgözd le a szavaiddal.


6. Bizonyosodj meg afelől, hogy pozitív véleménnyel van rólad. Ez azt jelenti, hogy ne legyél a tanácsadója, a pszichológusa, vagy a haverja. Emlékezz a szabályra: Ha egy nővel megbeszéled a problémáját, akkor már te válsz az ő problémájává. A nőnek ragyognia kell melletted. A gyengeségeidet egy megfelelő szinten kell tartanod, vagyis a nő előtt ne legyen gyenge pontod. Ha van egy szuper kocsid, mutasd meg. Csak ne csináld nagyon hivalkodóan. Ha a kocsid egy romhalom, ne mutatkozz vele. Hozd ki a legjobbat abból, amid van és fejlődj megállíthatatlanul!

Hozd ki a legjobbat abból, amid van és fejlődj megállíthatatlanul!

Megtisztelve érzem magam, hogy részese lehetek sikereidnek! Ne feledd mi a célod! Tarts ki, és soha ne veszítsd el a hited! Gyakorlat teszi a mestert! Sikeres csajozást! Üdvözlettel: Nicholas Victor

Casanova Titkok Összefoglaló - Csajozási Gyorstalpaló  
Casanova Titkok Összefoglaló - Csajozási Gyorstalpaló  
Advertisement