Page 1

Kaikkien aikojen myyntitulos!

Case Laakkonen


Laakkonen - elämäsi paras autokauppa! Haaste: Vaihtoautokaupan kesämyynnin vauhdittaminen. • Laakkosen autokonserni on valtakunnallinen 28 täyden palvelun toimipisteen autoliikeketju, jolla on edustuksessaan 13 merkkiä ja vaihtoautovalikoimaa lähes 3000 auton verran • Kesäksi vaihtoautomyynnillemme asetettiin kovat myyntitavoitteet. Ajankohta oli myös haasteellinen, autoveron muutoksesta ja yleisestä taloudellisesta tilanteesta johtuen kuluttajat ovat selvästikin odottavalla kannalla. Haimme kustannustehokasta tapaa kohdata laaja kohderyhmämme; autonhankintaa tai -vaihtoa suunnittelevat. Ratkaisu: • Radio Nova on ollut luottomediamme jo pitkään. Hyvä valtakunnallinen tavoittavuus ja yhtenäinen laadukas mediaympäristö varmistavat, että kaikki toimipisteemme saavat tasalaatuisen myynnin tuen. • Kampanja rakennettiin Radio Nova Liikenteessä ohjelman yhteyteen. Keskitimme mainonnan perjantain ja sunnuntain iltapäiviin ja alkuiltaan. Näin pystyimme varmistamaan autoilijoiden oikea-aikaisen tavoittavuuden ja hyödyntämään Liikennelähetyksen tarjoaman viestiämme tukevan mediaympäristön. • Kampanja-ajankohta oli kesä-heinäkuu ja kampanjakokonaisuuteen kuului Radio Novan lisäksi verkkonäkyvyys.


Radiomainonta toimii Tulos: Myynnilliset tavoitteet ylittyivät! "Kampanjan tulokset olivat huikeat. Pelkästään kulunut heinäkuu oli myynnillisesti Laakkosen suurin vaihtoautokuukausi kautta aikojen. Kohdistaminen ja keskittäminen Radio Nova Liikenteessä ohjelman yhteyteen toimi loistavasti. Keskitetty kuuluvuus kohdeyleisölle rakensi suuruuden mielikuvaa, josta saimme myös positiivista palautetta. Verkkosivustomme kävijämäärät kasvoivat kampanjan aikana peräti 30 %, tässä Radio Novan sivustolle ohjaava vaikutus oli ilmeinen.

Radio Novan kanssa on rakentavaa ja helppoa tehdä yhteistyötä. Isona valtakunnallisena mediana Nova tavoittaa asiakkaamme ja saa aikaan tuloksia. Radio Nova on kiinteä osa mediamixiämme."

Tea Brchisky, markkinointijohtaja Laakkonen konserni

Kuukauden menestystarina: Case Laakkonen  

Kampanjalla saavutettiin ennennäkemätön vaihtoautojen myyntitulos. Viestin keskittäminen Radio Nova Liikenteessä ohjelmanympäristöön toimi...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you