Page 13

Radioutvalget samlet til møte, fra venstre ansvarlig redaktør Ole Fevang, Trond Johansen, Svein-Martin Holt og Jan Arild Ringnes.

Radioutvalget

Radioutvalget er Radio Filadelfia ledergruppe. Gruppen har det operative ansvaret for Radio Filadelfia og behandler store og små saker som kommer opp i forbindelse med driften.

Ja-mannen

Jan Arild Ringnes er en aktiv og engasjert person – med sin budbil, ”Hit og Dit” budtjenester, er han et kjent og kjært innslag i bybildet i Drammen. Jan Arild er positiv og optimist av natur – og han svarer alltid JA... I Radio Filadelfia har Jan Arild vært med i de fleste av de 30 årene. Han har laget sang- og musikkprogram, frokostradio, bakespalte (han er konditor), han har vært med i ledergruppa radioutvalget i mange år og har hatt et spesielt ansvar for lytterforeningen. I tillegg stiller Jan Arild opp på misjons-innsamlingen ”Barn i Nød” hvert år, og er alltid klar til å ta i et tak enten arbeidsoppgaven er ”si eller så”. Vi takker Gud for personer som Jan Arild, som gir av sin tid til Guds rike år etter år... www.radiofiladelfia.no

13

Radio Filadelfia, Drammen 30 år  

Radio Filadelfia, Drammen, feirer 30 års drift i 2014. I den forbindelse har vi gitt ut et jubileumsblad.

Advertisement