Page 1

Solucions obra civil

Guals - Vados Rampes – Guals - Paviments

Construcció i reparació de guals públics i privats.


Guals– Radial Offers

Exemple de guals amb diferents tipus de peçes.

Solucions definitives Com sempre que tinguem trànsit rodat sobre una obra, hem d’assegurar-nos de tenir una bona base. Si no és així, l’hem de construir per evitar futurs problemes com enfonsament o mobilitat de les peces.


Solucions obra civil

Exemple d’eliminació d’esglaó.

Detalls a tenir en compte Un d’els problemes més habituals acostumen a ser les rampes i els esglaons. Suavitzar les pendents per aconseguir una trepitjada natural és una tasca delicada, on un bon professional marcarà les diferències.


Guals– Radial Offers

Treballs a voreres

Treballs a l’espai públic Les feines en voreres i carrers s’han de fer sempre de forma manual i amb precaució, donat que podríem trobar algun servei no registrat als plànols.


Guals – Radial Offers

Vallats i senyalitzacions

Mesures de seguretat Sempre s’ha de protegir la zona de treball tenint en compte la possibilitat de que hi passin persones invidents o amb dificultats de mobilitat, i per descomptat el personal complirà estrictament amb les mesures de seguretat individual.


Radial Offers, s.l. c/Balmes 26 - 08830 Sant Boi de Llobregat 619.42.79.06 - 608.69.62.46 - 93.630.16.05 radial.administracion@gmail.com www.radialoffers.com

Vados- Guals  

Vados, guals, accesos, accessos, rampas, rampes..

Advertisement