Page 1

Solucions manteniment

Sorrals - Areneros Recuperació – Manteniment - Desinfecció

Construcció, reparació i manteniment de sorrals.


Sorrals– Radial Offers

Exemple de treballs a sorrals

Feines de manteniment Els sorrals son per les seves característiques un dels llocs de les escoles que més manteniment necessiten. Per molta cura que hi tinguem la sorra s’acaba compactant, perdent i embrutant; hi creixen plantes, reben menjar dels entrepans i molt sovint presenten excrements d’animals.


Solucions manteniment

Aportacions de sorra a diferents col路legis.

Tractament pas a pas Per tornar a fer que sigui un lloc divertit i segur, comen莽arem regant el desinfectant. A continuaci贸 llaurarem la terra tant per barrejar el producte com per guanyar volum , afegirem la sorra que falti si escau i tornarem a fer una segona passada amb el desinfectant.


Sorrals– Radial Offers

Desinfecció de parcs infantils

Treballs en espais infantils En espais destinats a l’ús infantil s’ha de tenir una especial cura amb els productes a utilitzar i extremar les precaucions. Només utilitzarem productes amb l’autorització expressa del ministeri de sanitat i mirarem de fer les tasques durant un dia festiu. Si no fos possible haurem de tancar una amplia zona per impedir l’accès de persones sense l’equip adequat i mantenir un responsable de l’equip durant un ampli marge de temps de seguretat.


Sorrals – Radial Offers

Exemples de treballs a sorrals.

Periodicitat Nosaltres recomanem fer el manteniment preventiu al menys dues vegades a l’any, tot i que per molt poc mÊs pot contractar amb nosaltres el manteniment anual amb actuacions trimestrals.


Radial Offers, s.l. c/Balmes 26 - 08830 Sant Boi de Llobregat 619.42.79.06 - 608.69.62.46 - 93.630.16.05 radial.administracion@gmail.com www.radialoffers.com

Sorrals - Areneros  
Sorrals - Areneros  

Tractament de sorrals

Advertisement