Page 1

Solucions obra civil

Manteniment Impermeabilitzacions – enfonsaments - desinfeccions – embornals…

Construcció, reparació i manteniments per ajuntaments, empreses i particulars.


Manteniment – Radial Offers

Apuntalament, netejes i impermeabilitzacions.

Manteniment La importància del manteniment és capital. És la millor manera d’estalviar i tenir cura de les instal·lacions. Molt habitualment aquestes tasques no es realitzen a temps i els desperfectes ja son irreparables o molt costosos.


Solucions obra civil

Reparació de façana, localització d’embussos al clavegueram i enderrocament d’urgència.

Detalls Sabem de la dificultat de trobar persones polivalents i responsables, que vigilin permanentment la correcta execució de les tasques com si fossin seves. És una feina permanent de sel·lecció del personal i per això podem dir orgullosament que pot confiar plenament en nosaltres. Els treballs no nomès es realitzaràn correctament, sinó que la zona sempre estarà protegida, el personal tindrà un comportament exemplar i tot quedarà net.


Manteniment – Radial Offers

Treballs a voreres

Treballs a l’espai públic Quan les feines s’han de fer en espais on els usuaris hi són presents, s’ha d’extremar la cura amb que s’acordona o es tanca la zona. Especialment en col·legis, una de les nostres especialitats.


Manteniment – Radial Offers

Extracció d’arrels a lavabos, desinfecció en col·legi i tall de trànsit a carretera

Mesures de seguretat Sempre s’ha de protegir la zona de treball tenint en compte la possibilitat de que hi passin persones invidents o amb dificultats de mobilitat, i per descomptat el personal complirà estrictament amb les mesures de seguretat individual.


Radial Offers, s.l. c/Balmes 26 - 08830 Sant Boi de Llobregat 619.42.79.06 - 608.69.62.46 - 93.630.16.05 radial.administracion@gmail.com www.radialoffers.com

Manteniment  

Manteniment

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you