Page 1

Sant Antoni 2013 Segons l'alumnat de 5è

CEIP Mare de Déu de la Consolació 17 de Gener de 2013


Sant Antoni 2013 Un altre pic per Sant Antoni, tota l'escola juga amb el dimoni. 1r Sant Antoni i el dimoni Estaven dins la classe Sant Antoni feia deures Mentre renyaven al dimoni. 2N El dimoni corria Pels carrers de s'Alqueria Sant Antoni el va passar I el dimoni es va enfadar 3r Sant Antoni i el dimoni Feien guerra sense parar Sant Antoni va guanyar Cremant la cua al dimoni.

5è Sant Antoni menjava Llonganissa amb pa. El dimoni hi va anar I li prengué els sopar.

4t Sant Antoni i l'escola Jugant amb els al·lots El dimoni va venir I els al·lots varen partir.

6è El dimoni a l'escola Cap examen va aprovar. I la mestra el va renyar I el dimoni va plorar.


SANT ANTONI A L'ESCOLA Dia 17 de gener, vàrem celebrar Sant Antoni a l'escola. I com cada any per Sant Antoni, vàrem fer un fogueró i vàrem torrar pa, botifarró, panxeta... Llavors varen sortir dos dimnis. En darrer lloc, tota l'escola vàrem cantar les glosses que ens havíem inventat.

Sant Antoni menjava Llonganissa amb pa. El dimoni hi va anar I li prenguè el sopar.


Sant Antoni El dia 17 de gener de 2013, els nins i nines de l'escola de S'Alqueria Blanca varen celebrar Sant Antoni. Varen fer un fogueró per torrar i unes màsqueres de dimonis... Cada un dels nins va dur un poc de carn i també dugueren ses seves pinces per no cremar-se quan torraven.

També ens varen fer unes quantes fotos quan estavem disfressats. Cada curs se va fer una foto. 5è: Sant Antoni menjava Llonganissa amb pa. El dimoni hi va anar I li prengué el sopar.


Sant Antoni

El dia de Sant Antoni vàrem fer un fogueró , varem torrar, ens vàrem menjar el que havíem torrat i llavors vàrem jugar molt i ens vàrem divertir.

Sant Antoni  

Com han vist S Antoni

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you