Page 1


EcoCarWash Microfibre TowelTM (40cm x 40cm) EcoCarWash Microfibre Towels moeten gebruikt worden in combinatie met onze andere producten. Om het beste resultaat te boeken, is het gebruik van microvezel handdoeken met hoge kwaliteit belangrijk.

Waarom microvezel handdoeken? Microvezel handdoeken zijn samengesteld uit zeer kleine vezels van polyester en polyamide. Handdoeken geproduceerd met microvezels zijn uitzonderlijk zacht en behouden hun vorm uiterst lang, vaak zelfs na tientallen malen gebruik. Wanneer microvezel van hoge kwaliteit gecombineerd wordt met het juiste verwerkingsproces, wordt een uiterst effectief schoonmaak materiaal gecreĂŤerd. Dit materiaal absorbeert tot zeven keer zijn eigen gewicht aan water en is ook zeer geschikt voor het absorberen van oliĂŤn. De handdoeken maken geen krassen in het lakwerk of op kunnen alleen ontstaan wanneer harde resten van het vorige gebruik zijn achtergebleven in de handdoeken.


Tijdens het schoonmaak proces worden natuurlijk klevende invloeden van kracht, de krachten van van der Waals genoemd, naar een Nederlandse wetenschapper. Deze krachten beschrijven de aantrekking tussen de kleine vezels en de vuildeeltjes. De vuildeeltjes worden als het ware opgetild en verdwijnen in de handdoek zodat het oppervlak van de handdoek vrij blijft van vuildeeltjes. Normale schoonmaakdoeken kunnen het lakwerk beschadigen omdat al het vuil zich aan het oppervlak van de doek hecht. Daarom is het zeer belangrijk dat u de wasinstructies volgt en geen wasmiddel of wasverzachter gebruikt. Dit kan de vezels verstoppen en de effectiviteit van de handdoeken doen afnemen. Microvezel handdoeken worden breed toegepast door producenten van auto-onderdelen voor het schoonmaken van het lakwerk, het interieur en glas. Dankzij de kleine vezels die geen stofstrepen achterlaten worden microvezel handdoeken gebruikt door producenten van auto-onderdelen en auto liefhebbers op eenzelfde wijze als gemzenleer.


EcoCarWash Clean&PolishTM (1000ml) EcoCarWash Clean&Polish kan worden toegepast op bijna alle oppervlaktes zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van uw auto, caravan, boot, motorfiets vliegtuig en elk ander voertuig. Het kan worden gebruikt om het oppervlak van uw auto schoon te maken, te poetsen, te polijsten en te beschermen! 1000 ml kan worden gebruikt voor ongeveer 6 tot 10 schoonmaakbeurten, uitgaande van normale hoeveelheden per gebruik. Normalerwijs benodigd u meer voor de eerste paar beurten. Na herhaaldelijke toepassing zal de hoeveelheid echter afnemen dankzij de beschermlaag die u hebt aangebracht bij eerdere beurten. De manier waarop het werk is een baanbrekend alternatief voor de oorspronkelijke manier van auto’s wassen. U kunt uw auto schoonmaken waar en wanneer u maar wilt zonder ook maar een druppel water te gebruiken. Alle ingrediënten zijn 99% biologisch afbreekbaar en brengen hiermee dus geen schade toe aan het milieu, naast het feit dat er tijdens het schoonmaak proces geen water wordt gebruikt. EcoCarWash Clean&PolishTM bevat verschilende ingrediënten, zoals montan wax, carnauba wax, speciale opppervlakte-actieve stoffen, smeermiddelen, en unieke polymeren en protectants op water-basis. De combinatie van deze ingrediënten maakt een showroomglans mogelijk zonder al te veel moeite. Onze waterloze formule kapselt de vuildeeltjes in en emulgeert ze, zodat ze onmiddellijk worden geabsorbeerd


door het gebruik van een licht bevochtigde EcoCarWash microfibre towel, zonder de lak te beschadigen. Daarna dient het oppervlak te worden afgedroogd en gepolijst met een tweede droge handdoek met enigszins meer druk. De ingrediĂŤnten vormen een beschermende laag en de waxen zorgen voor een dramatische afname in verfoxidatie en UV straling. Het gepolijste oppervlak krijgt een antistatische doorzichtige afwerking die duidelijk langer standhoudt dan de gebruikelijke auto schoonmaakmiddelen. LET OP: Wanneer u grote oppervlaktes schoonmaakt met vogelpoep, modder of andere substanties die korrelig of extreem vuil zijn, raden wij u aan onze producten niet toe te passen. In dit geval zult u eerst water moeten gebruiken om dit vuil te verwijderen. Daarna kunt u onze producten gebruiken. Indien een gedeelte van de microvezel handdoek bevuild raakt, vouw het dan zo dat u een ander schoon gedeelte kunt gebruiken. Vervangt u alstublieft de microvezel handdoek wanneer deze te vuil geworden is. Gebruikt u uw gezonde verstand wanneer u de EcoCarWash producten toepast. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


EcoCarWash Tyre ShineTM (600ml) EcoCarWash Tyre Shine kan worden toegepast op rubber, plastic en leren oppervlaktes aan de binnen- en buitenkant van elke auto. Het bestaat uit een milieuvriendelijke oplossing op water basis voor het schoonmaken, opfrissen en behandelen van uw autobanden zonder ook maar een druppel water te gebruiken. Onze waterloze formule is absoluut vrij van petrochemische geuren, petroleum, op petroleum gebaseerde koolwaterstof, zwaar metalen oplossingsmiddelen en drukgassen. De beste resultaten worden geboekt wanneer u het product op een droog en schoon autobandoppervlak toepast. Spuit de vloeistof gelijkmatig over het oppervlak of gebruik een bevochtigde EcoCarWash microvezel handdoek om de vloeistof gelijkmatig over het oppervlak te verdelen voordat het droogt. Verwijder alle overblijfsels van de velgen en andere onderdelen rondom de banden. De ingrediĂŤnten zorgen voor een beschermlaag tegen stof en vuil uit het verkeer, waarmee een zeer goede waterafstotende laag ontstaat.


EcoCarWash Soft Top CleanerTM and EcoCarWash Soft Top ProtectorTM (2 x 600ml) EcoCarWash Soft Top Cleaner is de perfecte oplossing voor het schoonmaken, opfrissen en doen opleven van stoffen dak van uw auto. Het beschermd nieuwe en verfrist uw oude stoffen dak door mos, ingetrokken vuil, en weereffecten zoals verbleking door de zon of zeezout te verwijderen. Breng het product aan en wacht een paar seconden. Veeg het daarna af met een vochtige doek en laat het drogen.


EcoCarWash Soft Top Protector is het volgende product na het schoonmaken van het dak. Het zorgt voor een waterafstotende bescherming tegen natuurlijke en chemische substanties. Het stoffen dak krijgt een onzichtbare beschermlaag en de stoffering wordt opgefrist en compleet beschermd. Spuit een gelijke en dunne laag over het droge stoffen dak: het is belangrijk dat het oppervlak droog is voor het beste resultaat. Daarna laat u het drogen. Ondanks dat deze twee producten geen onderdeel uitmaken van het biologisch afbreekbare assortiment, biedt het u de unieke mogelijkheid om uw stoffen dak schoon te maken en te beschermen met weinig moeite, resulterende in een blijvend en uitstekend resultaat zonder het gebruik van water.


EcoCarWashTM van EcoGreen Solutions V.O.F. Tilburg, Nederland BTW-nummer: 8213.96.869B01 KvK-nummer: 17265251 T. +31 (0) 6398 478 33 E. info@ecocarwash.de W. www.ecocarwash.de

Productencatalogus  
Productencatalogus  

EcoCarWash

Advertisement