Page 12

– 12–

2

HEJ CASPER ANDREAS

…blev resultatet när Saara Aalto tävlat klart i brittiska X-Factor. Den finska sångerskan gick från klarhet till klarhet i tävlingen och föll på mållinjen mot unge hjärtekrossaren Matt Terry. Men Saara var lika glad för det och firade med sin flickvän.

RUPAUL ÄR FÖRKROSSAD

MOONLIGHT ÄR ÅRETS OSCARSHOPP

RuPaul har legat sömnlös sedan Trumps seger i november, och sa nyligen till Vulture Magazine ”Det är sorgligt. Jag är fortfarande hjärtekrossad över resultatet. Det känns som Amerikas död. Allt vi kämpat så hårt för, kärlek, fred och frihet...det känns som att det är dött”. Åh, Mama Ru. Samla dig så slåss vi ihop.

Dramafilmen Moonlight är i princip garanterad att bli en av de filmer som det snackas mest om ju närmre Oscarsgalan vi kommer. Filmen har redan nominerats till en rad priser, och fått lysande recensioner. Filmen handlar om en ung kille, Chiron, som växer upp i tuffa områden i Miami, och hans resa genom olika stadier i livet. Utan att avslöja för mycket så tycker vi att ni ska kolla på trailern så ser ni varför detta är en film vi så varmt vill tipsa om. Svensk premiär blir det den 10 februari.

3 MEST LÄSTA PÅ QX.SE Den senaste månadens tre mest lästa artiklar på qx.se: 1. Börja nominera till QX-galan 2. Säpo hjälpte Jimmie Åkesson från gayklubb 3. Norska succéserien Skam nu på SVT Play

”Alla män borde penetreras åtminstone en gång”

...New York-baserad filmregissör som nyligen visade sin gaythriller Kiss me, kill me i Stockholm. Vad är det som lockar dig till gaytemat när du gör film? – Det här är min sjunde långfilm med gaytema. Från början var det mest på grund av att det var dessa historier som jag ville berätta, med karaktärer som reflekterade mitt och mina vänners liv i New York och LA. Så länge jag hittar nya historier att berätta som inte känns som en upprepning på vad jag redan gjort så gör jag gärna fler filmer på gaytema . Vem borde se den? – Främst är filmen gjord för en gaypublik men jag tror att alla som gillar thrillers och en spännande ”whodunit” kommer att uppskatta den. Matilda Thorén

-Tom Ford

TRANSTJEJ BLIR HISTORISK Januarinumret av klassiska tidskriften National Geographic frontar med en ung transtjej, och det är första gången tidningen gör detta i sin 128-åriga historia. Nioåriga Avery Jackson citeras på omslaget ” “The best part of being a girl,” says Avery Jackson in the accompanying caption, “is, now I don’t have to pretend to be a boy.”

BLOSSA

VINTERÄPPLE MÅNADENS INSTAGRAMKONTO @ADRIENKUTE En ung fransk modell som nu bor i Australien är vårt tips denna månad. Spana in hans Instakonto om ni aldrig kan känna mättnad på hundvalpsögon, sexpack, småhårig bringa och ett tätt skägg.

Trött på vin & glögg? Värm denna alkoholfria fruktdryck med inslag av röda äpplen, ingefära, citrus och kanel och njut under kalla vinterdagar. 39 kr på Systembolaget.

QX januari 2017  

I januarinumret av QX presenterar vi alla nominerade till QX-Galan 2017. Spana in de nominerade och fundera vem du ska lägga din röst på: I...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you