Page 1

QUAESTOR vakáció

Mert a világot látni kell

Nyaralóprogramok • Egzotikus üdülések • Körutazások • Sport- és koncertutak • Belföld

Napos Oldalak 2011

VELÜNK bárhová egyszerűen


Foglalja le nyaralását

március 31-ig és megajándékozzuk egy

5 000 Ft kedvezményre jogosító LEVI’S utalvánnyal!

U-000787

Az 5 000 Ft-os kedvezményre jogosító utalvány teljes áru farmer vásárlásakor váltható be. Az utalványra az jogosult, aki 2011. március 31-ig bármely külföldi útját - kivétel sport- és koncertcsomagok - befoglalja és legalább 40% előleget befizet valamelyik QUAESTOR Pontban. A QUAESTOR Pontok listájáért és további információért keresse a www.qcsoport.hu/tavel weboldalt.

www.qcsoport.hu/travel


Velünk egyszerűen bárhová Kedves Utasunk A Napos Oldalak 2011 katalógusunkban Idén is összegyűjtöttük ízelítőül Önök számára az általunk legjobbnak ítélt kedvezményes, nyári kikapcsolódásra vonatkozó ajánlatokat. Tettük mindezt azért, hogy bemutassuk Önöknek az idén legnépszerűbb úti célokat és szálláshelyeket. Az utazás során mindenki mást keres. Ki egy relaxáló pihenést, ki egy kalandos, aktívabb nyaralást, ki pedig a helyi természeti és kulturális értékek felfedezését tartja szem előtt. Katalógusunkban minden felmerülő igényre kínálunk megoldást, és kisebb helyszín- és szállásismertetővel, valamint valós tapasztalatokkal próbáljuk döntését segíteni. Ha van már határozott úti célja, reméljük, hogy megtalálhatjuk Ön számára a leginkább megfelelő hotelt vagy apartmant. Azonban, ha még csak tervezgeti, hogy melyik országot fedezné fel, bízunk benne, hogy átlapozva kiadványunkat sikerül kiválasztania idei úti célját. Bármely országról és a teljes választékról örömmel adnak további információt, tippeket tanácsadóink a QUAESTOR Pontokban. Kellemes utazást kívánunk!

QUAESTOR Utazási Iroda

Tartalomjegyzék Törökország Kemer................................... 4 Antalya, Belek...................... 6 Side...................................... 9 Alanya................................ 12 Bodrum, Kusadasi.............. 15 Görögország Kréta................................... 18 Rodosz............................... 20 Korfu................................... 22 Zakynthos........................... 23 Spanyolország Benidorm, La Manga.......... 24 Mallorca, Ibiza.................... 26 Gran Canaria, Tenerife...... 28 Costa del Sol...................... 30

Bulgária ................................... 32 Horvátország .......................... 34 Sport- és koncertajánlatok..... 38 Olaszország ............................ 39 Belföld ..................................... 42 Indonézia, Bali ........................ 44 India ......................................... 45 Kuba ........................................ 46 Izrael ........................................ 47 Ciprus ...................................... 48 Málta ........................................ 49 Körutazások, városlátogatások..................... 50

Előfoglalási kedvezmények! Keresse a katalógusban az előfoglalási kedvezményeket, és foglalja le nyaralását kedvezőbb áron! Az adott szálloda mellett található piktogram segít Önnek az eligazodásban. A dátum azt mutatja, hogy mely az a végső időpont, ameddig kedvezményes áron foglalhatja utazását.

Elõfoglalási kedv: 17% március 31-ig A példa esetében, március 31-ig kell lefoglalnia nyaralását az adott szállodában és így 17% kedvezményben részesül. Ne maradjon le a kedvezményekről!

Kiadja: QUAESTOR Utazásszervező Korlátolt felelősségű Társaság, QUAESTOR Utazási Iroda Regisztrációs szám: U-000787 • Felelős kiadó: Rónaszéki Erika • Layout, szerkesztés: QUAESTIO Kommunikációs Kft. Nyomdába adás időpontja: 2011. február 24. A kiadványban szereplő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A hatályos ÁFA tv. értelmében nem természetes személy esetén a fenti összeget 25% ÁFA terheli. A tájékoztatás nem teljes körű. A külön fizetendő tételek pontos részleteiért keresse honlapunkat: www.qcsoport.hu/travel. Az árváltozás jogát fenntartjuk: QUAESTOR Utazási Iroda (1132 Budapest, Váci út 30.)

BEVEZETŐ
Törökország az egyik legkedveltebb úti cél. Nem véletlenül, hiszen gyönyörű tengerpartjain, szállodáin túl az emberek nyitottsága, vendégszeretete is az országba csábítja a turistákat. Kemer a török Riviéra egyik legnépszerűbb üdülővárosa, melynek első számú vonzereje a természeti szépségében rejlik. Az 1910-es évekig gyakori volt az áradás a faluban, mely rendszeresen mocsaras vidékké változtatta a területet. Ennek megakadályozására Kemer lakói egy 23 km hosszú kőfalat emeltek a hegy lábához. E fal megépítése után kezdték a várost Kemernek hívni, mely törökül boltívet jelent. Aprókavicsos-kavicsos tenger, erdők és hegyek találkoznak itt, zöld pineaerdők, széles homokos és kavicsos strandok, mesébe illő öblök, és természetesen éttermek és hangulatos kávézók várják az ideutazókat.

Barut Hotel Labada 5* • Kemer

La Mer Hotel 5* • Kemer

ultra all inclusive ellátás

all inclusive ellátás

209 900 Ft/fő/7 éj-től

98 900 Ft/fő/7 éj-től

A szálloda közvetlenül a tengerparton helyezkedik el. Úszómedencék, csúszdák, animációs programok, gyermekeknek miniklub, játszótér, gyermekmedence teszik még változatosabbá a nyaralást.

A 2007-ben felújított hotel közvetlenül a tengerparton terül el, mely saját stranddal rendelkezik. A part homokos-kavicsos, a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők.

„Az egyik legjelentôsebb kikötôváros, rengeteg luxusjacht található az öblökben. A part közelében pedig egy 2500 évvel ezelôtt virágzó nagyváros maradványaiban gyönyörködhetünk.”

„Kemertôl kb. 10 km-re magasodik a Nyugat-Taurus legmagasabb csúcsa, a 2365 m magas Tahtali hegy (a hellén mitológiában Olymposként szerepel), ahova sífelvonóval könnyedén eljuthatunk.”QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást megadott ellátással, a transzfereket, a magyar nyelvű telepített idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (25 000 – 28 000 Ft/fő), a biztosítások és a vízum, mely a helyszínen fizetendő (15 EUR v. 20 USD).


Fantasia De Lux Hotel 5* • Kemer ultra all inclusive ellátás

131 900 Ft/fő/7 éj-től Fantasia De Luxe Hotel egy klasszikus 5 csillagos hotel pompás környezettel, kitűnő szolgáltatással és meleg vendégszeretettel. Aki aktív kikapcsolódásra vágyik, válogathat a számtalan vízi sportlehetőség közül. A gyermekek szórakoztatásáról a hatalmas medence és a csúszdák gondoskodnak. A szálloda közvetlenül a kavicsos strandon helyezkedik el. A strand kristálytiszta vize „Kék Zászló” minősítést kapott. „A Yoruk Parkot se hagyjuk ki, mely bemutatja, hogyan éltek a törökök több száz éven keresztül. A város központjában található egy delfinárium, ahol a környéken páratlan programként kínálják a delfinekkel való együtt lubickolást.”

Valeri Beach Hotel 3* • Kemer

Club Güral Premier Hotel 5* • Kemer

all inclusive ellátás

ultra all inclusive ellátás

154 900 Ft/fő/7 éj-től

145 900 Ft/fő/7 éj-től

A néhány éve felújított szálloda közvetlenül a kavicsos tengerparton helyezkedik el, számtalan sportolási lehetőséggel, közel a városközponthoz és a szórakozóhelyekhez.

Újépítésű, elegáns szálloda közvetlenül a Földközitenger partján fekvő kis üdülőhelyen. Aquapark, úszómedencék, nyugágyak, gyermekeknek miniklub animációs programok teszik még színesebbé a pihenést.

„A Taurus hegység több mint 2500 méterével magasodik a város fölé, mely az ég kék hátterével, a völgyekkel, a szakadékokkal és barlangokkal gyönyörû természeti kincseket tár elénk.”

„A kihagyhatatlan látnivalók közé tartoznak a kb. egy órányi autóútra található Myra sziklasírjai és amfiteátruma, melyek 2500 éves múltra tekintenek vissza.”

A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében a Valeri Beach Hotel 3*, a Barut Hotel Labada 5* ajánlatai – a Best Reisen Utazási Iroda Kft. mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendel-kezései az irányadók, míg a La Mer Hotel 5* és a Fantasia De Lux Hotel 5*, Club Güral Premier Hotel 5* ajánlatai – a Green Travel Nemzetközi Utazási Kft. ,mint utazásszervező által kibocsátott „Utazási feltételek” rendelkezései az irányadóak. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

TÖRÖKORSZÁG • KEMER
Az Európa kapujában található Törökország büszkélkedhet a világ leghosszabb strandjaival, kristálytiszta vízével és nem utolsó sorban számtalan látnivalójával. Antalya a Török Riviéra fővárosa, csodálatos tengerpartjaival, természeti szépségeivel és építészeti emlékeivel évről évre visszacsábítja az idelátogató turistákat, Törökország egyik legkedveltebb nyaralóhelye. A város egy öbölben terül el, partvonala sziklás. Tőle 35 km-re fekszik Belek, mely egy nyugodt üdülőparadicsom, 99%-ban 5*-os luxusszállodákat foglal magában. Olyan pihenésre vágyó utasainknak ajánljuk ezt az üdülőövezetet, akik távol szeretnének nyaralni a város zajától, és akik igazi kényeztetésre vágynak. Minden szolgáltatás első osztályú, ideális környezetet biztosít családoknak, és rengeteg lehetőséget kínál a vendégek kényeztetésére.

Lara Resort Spa Suites 5* • Antalya all inclusive ellátás

Susesi De Luxe Resort Spa Golf Hotel 5* • Belek ultra all inclusive ellátás

149 900 Ft/fő/7 éj-től

159 900 Ft/fő/7 éj-től

Hatalmas, gyönyörű gondozott kertben, közvetlenül a tengerparton terül el a Barut szállodalánc modern tagja.

A szálloda közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton helyezkedik el. Elegáns kivitelezése, luxus színvonalú szolgáltatásai a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

„A várost Pergamon királya alapította Kr. e. 2. században, a környezô ókori településekbôl. Ennek a változatos tájnak a mitológiája is színes. Antalya nyugati hegyeiben élt a tûzokádó szörny, Khimera, akit Bellerophontész gyôzött le. A város közelében változott Daphné babérfává, melynek a levelei Apollónt és seregeit koronázták.” 

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

„A nyaralóövezet hosszú homokos, illetve aprókavicsos tengerparttal rendelkezik. A tenger nyugodt és biztonságos. A növény- és madárvilág igen gazdag, több mint 100 madárfaj honos itt, és a közel 600 különbözô növény közül 29 csak ezen az egyedülálló és páratlan vidéken terem.”


Titanic Deluxe Beach Resort 5*

Calista Luxury Hotel 5* • Belek

Antalya ultra all inclusive ellátás

ultra all inclusive ellátás

179 900 Ft/fő/7 éj-től

186 900 Ft/fő/7 éj-től

A lélegzetelállító szálloda berendezését az egykori luxus óceánjáró mintájára formálták. A szálloda évről évre kiemelkedő szolgáltatásokkal várja vendégeit. Minden korosztálynak maximális elégedettséget garantál. Széleskörű ultra all inclusive ellátásával, kényeztető wellness szolgáltatásaival, csodaszép mediterrán kertjével Önt is le fogja nyűgözni!

Luxuskivitelben épült hotel egyedi építészeti megoldásaival, modern designjával, egyéni szolgáltatásaival érdemelte ki a képzeletbeli 7 csillagot. Számos éttermével, bárjával, hatalmas Spa részlegével várja az idelátogatókat. Az egész világon egyedülálló ellátást biztosít vendégeinek, a’la carte all inclusive rendszerben.

„A lélegzetelállító Karpuz Kaldiran vízesést is érdemes meglátogatni, mely 30 méter magasból zúdul a sziklákra.”

„Közel van Perge városa, és a híres amfiteátrum Aspendosban. Az antik Side városát is meglátogathatjuk, illetve a csodálatos manavgati vízesést.”

Delphin Palace Hotel 5* • Antalya

Royal Wings Hotel 5* • Antalya

ultra all inclusive ellátás

ultra all inclusive ellátás

154 900 Ft/fő/7 éj-től A szálloda harmonikus környezetével garantálja a gondtalan nyaralást. „Elite Class All Inclusive” rendszerében minden szolgáltatás a kényelmet, pihenését, szórakozását szolgálja. A hotel külön gondot fordít a családokra is, miniklubjában felkészült animátorok várják a gyerekeket. Számtalan vízi szórakozás közül is választhat. „Mindenképpen látogassunk el Demrébe, ahol megtekinthetjük Szent Miklós Bazilikáját, mely a ma ismert Mikulás származási helye.”

274 900 Ft/fő/7 éj-től A hotel exkluzív környezetben várja vendégeit minden korosztályból. A hatalmas büféasztalokról végigkóstolhatjuk a török konyha megannyi ínycsiklandó különlegességét, az aranyló, homokos tengerparton pedig kipihenhetjük fáradalmainkat. Egy kihagyhatatlan és emlékezetes vakációt ígér, ahová minden vendég újra és újra visszavágyik. „Az egyik legjobban megôrzött mûemlék Hadrianus kapuja, mely i.sz. 130-ban épült a császárvárosban tett látogatásának emlékére, de érdemes megtekinteni a szeldzsuk városfallal körbevett óvárost is.” TÖRÖKORSZÁG • ANTALYA │ BELEK
Cornelia Diamond Golf Hotel 5*

Concorde Deluxe Hotel 5* • Antalya

Belek ultra all inclusive ellátás

ultra all inclusive ellátás

189 900 Ft/fő/7 éj-től A Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, ahol az álmok és a valóság találkozik a minőséggel! A szálloda kitűnően ötvözi a török vendégszeretetet és hagyományokat a személyre szabott luxussal. A hotel különleges minősége a részletekben és a szolgáltatásokban rejlik. „Az év minden hónapjában lehetõség nyílik golfozásra, még télen is, hiszen ekkor naponta átlagosan 6 órát süt a nap. A környéken pedig az évi átlagos napsütéses órák száma körülbelül 300.”

Club Güral Premier Hotel 5* • Belek all inclusive ellátás

178 900 Ft/fő/7 éj-től A híres Concorde repülőgépről mintázott, 62 000 m2-en elterülő luxusszálloda. Minden korosztálynak kellemes nyaralást biztosít. Közvetlenül a tengerparton fekszik, saját finomhomokos, kék zászlós stranddal rendelkezik. „A térség klímája igen kellemes, sosincs igazi tél, a négy évszakot ténylegesen csak a naptárból ismerhetjük.”

Royal Holiday Palace Hotel 5* Antalya ultra all inclusive ellátás

289 900 Ft/fő/7 éj-től 145 900 Ft/fő/7 éj-től A szálloda közvetlenül a homokos tengerparton épült. A csodálatos, dús, mediterrán növényzet, a gyönyörű, homokos tengerpart és a tenger varázslatos kékje biztosítja a kellemes pihenést minden korosztály számára. „Belek központjában hangulatos bárokba és üzletekbe látogathatunk, és csak úgy, mint a legtöbb török városban, kis fûszerbazárokat és ajándékboltokat is találhatunk.”

Újonnan nyíló, egyedi építészeti stílusú, elegáns szálloda. A hotel közvetlenül a tengerparton fekszik, saját aranyhomokos stranddal rendelkezik, ahol a napernyők, a matracok és a napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők pedig letét ellenében vehetők igénybe. „Közel van Aspendos õsi görög-római városa, mely leginkább a színházáról ismert, mely a világon az egyik legjobb állapotban fennmaradt 15 000 férõhelyes ókori színház.” Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást megadott ellátással, a transzfereket, a magyar nyelvű telepített idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (25 000-28 000 Ft/fő), foglalási díj (1 000 Ft/fő), a biztosítások és a vízum, mely a helyszínen fizetendő (15 EUR v. 20 USD).

A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében a Club Güral Premier Hotel 5*, a Calista Luxury Hotel 5*, a Concorde Deluxe Hotel 5* és a Delphin Palace Hotel 5* – a Green Travel Nemzetközi Utazási Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók, míg a Titanic Deluxe Beach Resort 5*, a Lara Resort Spa & Suites 5*, a Royal Wings és Royal Holiday Hotel 5*, a Susesi Spa & Resort 5*, és a Cornelia Diamond Golf Hotel 5* ajánlatai – a Best Reisen Utazási Iroda Kft., mint utazásszervező által kibocsátott „ Utazási feltételek” rendelkezései az irányadóak. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!  QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011


Side partjai ragyogó napsütéssel, homokos és kavicsos strandokkal és hangulatos szórakozóhelyekkel várják Törökország szerelmeseit. Egy a tengerbe hosszan benyúló félszigeten található ez az egykori halászfalu, mely mára homokos strandjával az egyik leghangulatosabb turistaközponttá nőtte ki magát. Nyüzsgő üdülővárosa ideális hely, ha ókori romokat akarunk felfedezni, strandolni és vásárolni vágyunk anélkül, hogy túlságosan messzire kellene utaznunk. Ez a bevásárlók paradicsoma, bőr, ékszer és ajándéktárgy üzleteivel, nyaranta üzemelő sok bárjával és éttermével. A gyalogos övezetek, kis panziók és eredeti, családi üzemeltetésű vállalkozások segítettek megőrizni falusi báját.

Sandy Beach Hotel 4* • Side

Sea World & Spa Hotel 5* Side

all inclusive ellátás

all inclusive ellátás

109 900 Ft/fő/7 éj-től

103 900 Ft/fő/7 éj-től

Közvetlenül a finomhomokos tengerparton található a szálloda. Medence, napozóterasz, gyermekeknek miniklub, játszótér, gyermekmedence és animációs programok várják a pihenni vágyókat.

Az 5*-os hotel 3 éve nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. Közvetlenül a 250 méter hosszú strandon fekszik, ahol a napernyők, a napágyak, a matracok és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe.

„Ókori város temérdek mûemlékkel, melyek szinte beleépültek a mai városba. Van külön ásatási területe is, amit gyalog, vagy kisvonattal lehet megnézni.”

„Itt láthatjuk a Török Riviéra egyik legszebb mecsetét, melynek négy tornya már messzirõl hívogatja az arra látogatókat.” TÖRÖKORSZÁG • SIDE
Arum Resort & Spa 5* • Side félpanziós ellátás

Club Golden Beach & Spa I.osztályú üdülőfalu • Side all inclusive ellátás

109 900 Ft/fő/7 éj-től

116 900 Ft/fő/7 éj-től

Közvetlenül a homokos privát strandon fekszik ez a kellemes szálloda, melyet családosoknak és az aktív pihenést kedvelők figyelmébe ajánlunk.

Ez a hatalmas klubhotel tökéletes választás gyermekes családoknak, nagyobb baráti társaságoknak és egyedülálló pároknak egyaránt. Megannyi szolgáltatásával, számos animációs programjával biztosítja, hogy egy percre se unatkozzunk.

„Az éjszakai élet ámulatba ejtõ, tökéletes kikapcsolódás valamelyik bárban az esti fényekben üldögélve koktélozni.”

Sunrise Park Resort & Spa Hotel 5* és I. osztályú üdülőfalu • Side all inclusive ellátás

„Side rendkívül hangulatos óvárosa a térség kiemelkedõ antik településének emlékeit õrzi, lépten-nyomon piacterek, fürdõk, egy színház, templomok és sírok tûnnek fel.”

Amelia Beach Resort Hotel & Spa 5* Side all inclusive ellátás

130 900 Ft/fő/7 éj-től Élvezze Ön is a napfényt ebben a csodás hotelben, valamelyik medence partján egy pálma árnyékában! Este pedig térjen be az egyik a’la carte étterembe, és élvezze a gondtalan nyaralást! A Sunrise Park Resort & Spa hotel biztosítja Önnek és családjának a maximális kikapcsolódást, akár aktív pihenésre, akár nyugalomra vágyik. „A helyi teknõsök fészekrakó helyeit még a legelegánsabb szállodák partjainál is óvják. Így a teknõsök nyugodtan mászkálnak az emberek között.” 10

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

100 900 Ft/fő/7 éj-től A szálloda minden korosztálynak kellemes nyaralást biztosít. A hotelt egy út választja el a széles, homokos-aprókavicsos, Kék Zászló díjjal kitüntetett saját strandjától, melyet a szálloda aluljáróján át közelíthetünk meg. A szállodavendégek a napozóágyakat, napernyőket és a strandtörölközőket ingyenesen vehetik igénybe. „Tengerpartja finom homokos és a víz lassan mélyülõ. Pici gyermekek számára kiválóan alkalmas.”


Silence Beach Resort 5* • Side

Crystal Palace Luxury Resort 5*

all inclusive ellátás

Side ultra all inclusive ellátás

141 900 Ft/fő/7 éj-től

166 900 Ft/fő/7 éj-től

Ez az óriási területen fekvő, több mint ezer szobával rendelkező hotel évek óta az utasok egyik kedvence. Homokos tengerpartjával, hatalmas élményparkjával – vízi csúszdákkal és vidámparkkal – valamint széles körű szórakoztató programjaival az Ön és családja szívébe is belopja magát.

A gyermekes családok paradicsoma gyönyörű környezetben, hatalmas kertjével, széleskörű szolgáltatásokat kínáló spa központjával, valamint széles, homokos partjával várja vendégeit.

„Színes fõutcája tele van kis mûhelyekkel, bárokkal és vendéglõkkel, amelyek minden napszakban csábítják az arra vetõdõ turistákat.”

„Nem hagyhatjuk ki a Manavgat-vízesés megtekintését, hiszen frissítõleg hat a nyári forróságban a vízzuhatag körüli friss levegõ.”

Alba Resort Hotel 5* DINO CLUB

IZ Flower Hotel 4* • Side

Side all inclusive ellátás

all inclusive ellátás

298 900 Ft/fő/7 éj-től A hotel közvetlen homokos tengerparti szálloda, mely szolgáltatásainak és fekvésének köszönhetően elsősorban családosok körében kedvelt. „A régi fürdõket helyreállították, ma múzeumként üzemelnek, melyekben néhány antik szobrot és egyéb Sidében talált emléket állítottak ki. A keskeny utcák emlékmûvei történelmi hangulatot árasztanak.” Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást megadott ellátással,a transzfereket, a magyar nyelvű telepített idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (25 000-28 000 Ft/fő), a biztosítások és a vízum, mely a helyszínen fizetendő (15 EUR v. 20 USD).

114 900 Ft/fő/7 éj-től A szálloda közvetlen a tengerpart közelében helyezkedik el, szépen gondozott kertben. Hangulatos egyszerű szálloda, családosok részére ideális. „Side egyik legjelentõsebb épülete a 15 000 férõhelyes amfiteátrum. A kétemeletes színház 20 méter magas, és ellentétben az ókori színházakkal, nem hegyoldalra építették, teljesen szabadon áll. Athéna és Apollón templomának romjait is megtekinthetjük.”

A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében az Alba Resort Hotel 5*, a Sandy Beach Hotel 4*, az IZ Flower Hotel 4*, és az Arum Resort & Spa 5* ajánlatai – a Best Reisen Utazási Iroda Kft. mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók, míg a Silence Beach Resort Hotel 5*, a Crystal Palace Luxury Resort 5*, a Sunrise Park Resort & Spa 5*, az Amelia Beach Resort Hotel & Spa 5*, a Sea World & Spa Hotel 5* és a Club Golden Beach & Spa 1. osztályú üdülőfalu ajánlatai – a Green Travel Nemzetközi Utazási Kft. ,mint utazásszervező által kibocsátott „ Utazási feltételek” rendelkezései az irányadóak. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

TÖRÖKORSZÁG • SIDE

11


Alanya a Török Riviéra legrégebbi és leglátogatottabb üdülőhelyének egyike. Forgalmas, de ugyanakkor kellemes a hangulata, a pálmákkal szegélyezett főút pedig szállodákkal, irodákkal, üzletekkel és kávézókkal hívogatja a turistákat. Pezsgő éjszakai élete miatt főleg a fiatalok körében kedvelt, ám történelmi öröksége mellett sem mehetünk el szótlanul. Történelme azokba az időkbe nyúlik vissza, amikor az emberek még nem találták fel az írást. Kalózok otthona volt, kiket még a Római Birodalom sem tudott az ellenőrzése alá vonni. Alanya ma az UNESCO világörökség egyik jelöltje, köszönhetően több száz éves történelmének. 2006. augusztus 20-a óta a város Keszthely testvérvárosa.

Balik Hotel 3* • Alanya félpanziós ellátás

68 900 Ft/fő/7 éj-től A város élénk éjszakai élete miatt különösen a fiatalok körében kedvelt. A gyönyörű türkizkék tenger partján, a Kleopátra strand előtt húzódik a sétány és kikötő, melyet kávézók, bárok öveznek. A homokos-kavicsos strand „kék zászlós” partszakasz, mely a strand tisztaságának és rendezettségének nemzetközi elismerése. „Igazi ékszerdoboz, Alanya tökéletes választás.”

Delphin Botanik Hotel 5* • Alanya all inclusive ellátás

202 900 Ft/fő/7 éj-től 75 hektáros szubtrópusi területen, közvetlenül kavicsos-homokos tengerparton található ez a luxusszálloda. „A szórakozóhelyek többségébe ingyenes a belépõ, így célszerû az összeset végigjárni, aztán annál maradni, amelyik a legjobban elnyeri tetszésünket.” 12

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011


Titan Garden Hotel 4* • Alanya

May Garden Hotel 4* • Alanya

teljes ellátás

all inclusive ellátás

79 900 Ft/fő/7 éj-től

85 900 Ft/fő/7 éj-től

Ha nem vágyik luxusra, de egy szép, barátságos 4 csillagos hotelben szeretné tölteni nyaralását, a Titan Garden Hotellel biztosan elégedett lesz. A kitűnő ételek közül választva megízlelheti a török ételek különlegesen ínycsiklandó ízeit, a bátrabbaknak pedig ajánljuk, hogy próbálják ki a számtalan vízi sporteszközök egyikét.

A szállodát a főút választja el a strandtól, a vendégek egy földalatti aluljárón keresztül kényelmesen közelíthetik meg a partot. A napozóágyak és a napernyők ingyenesen vehetők igénybe, a strandtörölközőért fizetni kell. Szobái kényelmesek, modernek, gyermekeknek miniklub, gyermekmedence áll rendelkezésre.

„Csodálatos, nagyon szép a környezet, a Vörös Torony és a kikötõ feledhetetlen.”

„Alanya meredek hegyfoka és erõdje már kilométerekrõl látszik, ahonnan pazar kilátás nyílik a strandokra és hegyekre.”

Club Titan Hotel 4* • Alanya

Titan Select Hotel 5* • Alanya

all inclusive ellátás

all inclusive ellátás

79 900 Ft/fő/7 éj-től

83 900 Ft/fő/7 éj-től

A szálloda egy csodás, mediterrán kertben fekszik. A közeli városba könnyedén eljuthatunk taxival vagy dolmussal. Alanya nyüzsgő városában számos szórakozási lehetőséget, éttermet és bárt találunk, de nem hagyhatjuk ki a színes bazársorokat sem, ahol kedvünkre alkudozhatunk.

A hotel minden korosztálynak megfelelő szolgáltatásokkal és környezettel, barátságos személyzettel várja vendégeit. A közeli városokba tömegközlekedéssel vagy taxival juthatunk be. Érdemes meglátogatni Alanya pezsgő városát, ahol a fellegvár, a pazar kikötő és a hangulatos bazársor várja a turistákat.

„A 13. században épült fellegvár 6,5 km hosszú falrendszere a hegyoldalon egészen a vízpartig kanyarog. A lõrésekkel ellátott oromzatról festõi kilátás nyílik.”

„A bazárokban szinte kötelezõ alkudni, óriási élmény a vásárlás során, ne hagyja ki!” TÖRÖKORSZÁG • ALANYA

13


Long Beach Resort 5* • Alanya

Saphir Hotel 4* • Alanya

ultra all inclusive ellátás

all inclusive ellátás

101 900 Ft/fő/7 éj-től A Török Riviéra alanyai területének egyik legmodernebb és legnagyobb szállodája. Első osztályú ellátással, kifogástalan szolgáltatásokkal, barátságos személyzettel várja vendégeit. A szálloda mellett található egy delfinárium, ahol megtapasztalhatjuk, milyen érzés delfinekkel úszni, kihagyhatatlan élmény! „Érdemes meglátogatni a Dalmatas barlangot, mely Alanya legismertebb cseppkövekkel ékesített barlangja, mely még a szárazföldrõl elérhetõ.”

114 900 Ft/fő/7 éj-től Közvetlenül a tengerparton található szálloda, a nyüzsgést, aktivitást kedvelőknek és gyermekes családoknak ajánljuk. „A széles, homokos-aprókavicsos strandok „kék zászló” minõsítéssel rendelkeznek, bízhatunk tehát azok tisztaságában és rendezettségében.”

Saritas Hotel 4* • Alanya all inclusive ellátás

Jasmine Beach Resort 5* DINO CLUB • Alanya all inclusive ellátás

124 900 Ft/fő/7 éj-től 255 900 Ft/fő/7 éj-től Családorientált szálloda, ahol minden korosztály remek kikapcsolódásra talál. Közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton található, ahol helyenként a tengerben apró lapos sziklák előfordulhatnak. „A vár látványa este kivilágítva fantasztikus, és gyönyörû látványt nyújt a közelben lévõ Dim folyón kilhelyezett számtalan terasszal!”

Egyszerűen berendezett szálloda, az aprókavicsos tengerparttól egy autóút választja el. Könnyű a bejutás a városba, ahol a kikötő, bazár, üzletek várják az utazót. „A Kleopátra strand elõtt húzódó tengerparti sétány és a kikötõ, melyet kávézók, bárok, éttermek és diszkók öveznek, tökéletes esti kikapcsolódást jelent minden korosztály számára.” Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást megadott ellátással, a transzfereket, a magyar nyelvű telepített idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (25 000-28 000 Ft/fő), foglalási díj (1 000 Ft/fő), a biztosítások és a vízum, mely a helyszínen fizetendő (15 EUR v. 20 USD).

A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében a Balik Hotel 3*, a Titan Garden Hotel 4*, a Club Titan 4*, a May Garden Hotel 4*, a Titan Select Hotel 5* és a Long Beach Resort 5*, – a Green Travel Nemzetközi Utazási Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók, míg a Saritas Hotel 4*, a Saphir Hotel 4*, a Delphin Botanik 5* és a Jasmine Beach Hotel 5* ajánlata – a Best Reisen Utazási Iroda Kft., mint utazásszervező által kibocsátott „ Utazási feltételek” rendelkezései az irányadóak. További részletekért és az utazási szerződésért keresse 14 QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011 weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!


A Bodrum-félsziget, Törökország egyik igazi gyöngyszeme, az Égei-tenger partján fekszik, megszámlálhatatlan kisebb-nagyobb török és görög szigettel övezve. Erdős hegyvidékek, narancs-, mandarin- és olivaligetek, csodálatosan szép, öblökkel csipkézett tengerpart fogadja az ideérkezőket. Mediterrán éghajlata, természeti szépségei, történelmi fontossága és csodás tengerpartja méltán tették ismert turisztikai központtá, valamint nemzetközi jachtkikötővé. A számos étterem, bár, éjszakai klub, diszkó és üzletek sokasága tökéletes nappali és esti kikapcsolódást nyújtanak. A strandok nagy része homokos, aprókavicsos. A Gümbeti-öböl a félsziget egyik legnépszerűbb és leghosszabb homokos tengerparti szakaszával büszkélkedhet. Partja sekély, lassan mélyülő, a víz hőmérséklete kellemesen meleg, a legforróbb napokon hűsítő szellő fúj az öböl bejárata felől, így minden adott, hogy élvezzük a nyaralást.

Magnific Hotel 4* • Bodrum

Kadikale Resort Hotel 4* • Bodrum

félpanziós ellátás

all inclusive ellátás

95 900 Ft/fő/7 éj-től Kategóriájában az egyik legjobb, klub jellegű szálloda, amely idilli kertjével várja a pihenni vágyó vendégeket. A hotel közvetlenül saját, homokos tengerpartján fekszik, ahol a napozóágyak és a napernyők ingyenesen igénybe vehetők. „Fõ nevezetessége a Szent Péter vár, mely gyönyörû kertjeivel és udvaraival mintegy 30 000 négyzetméteren fekszik. Az ókori látványosságok közül mindenképpen tekintsük meg a mauzóleum maradványait, amely ma szabadtéri múzeumként mûködik.”

129 900 Ft/fő/7 éj-től A hotel közvetlenül a sziklás tengerparton fekszik, a part teljes hosszában egy stégről lehet a vízbe ereszkedni. A strandon a napozóágyakat, napernyőket ingyenesen, a strand törülközőket kaució ellenében vehetjük igénybe. „Feltétlenül nézzük meg a 13 ezer férõhelyes ókori színházat, amely a fõutcán található és ahonnan csodálatos kilátás nyílik a bodrumi kikötõre.”

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást megadott ellátással, a transzfereket, a magyar nyelvű telepített idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (28 000 Ft/fő), a biztosítások és a vízum, mely a helyszínen fizetendő (15 EUR v. 20 USD). A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében, – a Green Travel Nemzetközi Utazási Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadóak. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

TÖRÖKORSZÁG • BODRUM

15


Gyönyörű környezetben fekszik, így biztosan felejthetetlen élményt nyújt azoknak, akik nyaralásuk célpontjaként választják. Az Égei-tenger egyik legvonzóbb városaként tartják számon. Tengerpartja kristálytiszta, így igazi turistaparadicsom, hiszen történelmi látnivalókban is bővelkedik. A várossal szemben fekvő Galambszigetet méltán nevezik Kusadasi jelképének. Környékén található történelmi emlékeken kívül, a város központjában is kiváló állapotban megmaradt mecsetek állnak. Törökország egyik leglátogatottabb nevezetessége, Epheszosz kb. 17 km-re található Kusa-dasitól. Kiterjedt területen találhatók itt az ókori romok, többek között egy ősi színház, könyvtár és gimnázium alkotja Epheszosz minden turistát vonzó, különleges atmoszféráját.

Sealight Resort Hotel 5* • Kusadasi ultra all inclusive ellátás

Asena Hotel 3* • Kusadasi all inclusive ellátás

117 900 Ft/fő/7 éj-től A hotel Kusadasi legismertebb partszakaszán, a Ladies Beach-en található. A szállodát csak egy gyalogút választja el a lassan mélyülő, homokos strandtól, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe. „A tengerparton rengeteg klub közül választhatunk, hogy egy kellemes zene kíséretében megkóstoljuk a helyi specialitásokat.”

Batihan Beach Resort & Spa 4* Kusadasi all inclusive ellátás

195 900 Ft/fő/7 éj-től Színvonalas szálloda, mely a homokos parttól 300 m-re, egy sziklaszirten fekszik. A partra egy hosszú lépcsősoron lehet lejutni. Saját strandján a napernyők, a matracok, a napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. „Feltétlenül sétáljunk le a kikötõbe, ahol számos jachtot és hatalmas óceánjáró hajókat is megpillanthatunk.” Az árj tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást megadott ellátással, a transzfereket, a magyar nyelvű telepített idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (28 000 Ft/fő), az útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,2%-a), a vízum, mely a helyszínen fizetendő (15 EUR v. 20 USD). A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében, – a Green Travel Nemzetközi Utazási Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadóak. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

16

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

121 900 Ft/fő/7 éj-től A szállodát tavaly teljesen felújították. Közvetlenül saját, homokos-aprókavicsos tengerparton fekszik, ahol a napozóágyak, matracok és napernyők ingyenesen igénybe vehetők. „Többnyire homokos strandokkal találkozunk, ahol meleg és kristálytiszta vízû a tenger. A víz lassan mélyülõ, így a kisgyermekes családok számára is ideális választás.”


Foglalja repülőjegyét

online!

Keressen több mint 200 légitársaság ajánlata között a weboldalunkon! Válasszon repülôjegyet úti cél, indulási idôpont vagy légitársaság szerint! www.qcsoport.hu/repulojegy


Kréta a görög szigetvilág legnagyobbja, ahol Európa ősi kultúrája kialakult, és a mínoszi világ testesítette meg a gazdagságot, a jólétet, melynek varázsát napjainkban szebbnél szebb szállodák igyekeznek visszaadni. A sziget északi és déli partvidékén – amelyet három, egymást követő hegyvonulat választ el – egyaránt sok a felfedeznivaló. Knosszosz híres palotája, Agios Nikolaos, a Szamaria-szurdok, a Lasszithi magasfennsík, Spinalonga szigete és még számtalan látnivaló érdeklődők millióit vonzzák a szigetre. Kellemes mediterrán időjárás, sok napsütés, kiváló tengerparti strandok, vendégszerető helyiek, gyönyörű, változatos tájak, rengeteg történelmi emlékek várják a turistákat.

Grand Hotel 4* • Hersonissos félpanziós ellátás Stílusos és hangulatos, bungalós szállodakomplexum, mely nyugodt, barátságos környezetben fekszik, a homokos-kavicsos tengerparttól kb. 300 méterre. A kellemes miliőnek köszönhetően, házasságkötések helyszínéül, valamint nászutasoknak is ideális.

164 900 Ft/fő/7 éj-től 18

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

„A heraklioni repülõtérhez legközelebb lévõ és egyik legismertebb üdülõhely a szigeten. Az egykori halászfalu manapság nyüzsgõ üdülõhely, telis-tele szállodákkal.”


Cactus Beach Hotel 4* • Stalis all inclusive ellátás A szállodát csak egy út választja el a homokos, sziklákkal tarkított tengerparti strandtól. A hotel közelében éttermek, üzletek és bárok találhatóak, így a pihenést és az aktív vakáció kellemes elegyét egyaránt élvezhetik a vendégek.

186 900 Ft/fő/7 éj-től

„Gyönyörû homokos tengerpart, mely családoknak tökéletes helyszín a lassan mélyülõ partszakasz miatt.”

Katrin Hotel 3* • Stalis all inclusive ellátás Felújított, tipikusan görög stílusban épült, családias hangulatú főépületből és bungalókból álló hotel. A hotel remek választás mindazok számára, akik értékelni tudják nemcsak Stalis pulzáló, dinamikus hangulatát annak minden tavernájával, bárjával, éttermével, üzletével és szórakozási lehetőségeivel együtt, hanem egy időben nyugodt, zöld környezetre is vágynak. „Kréta legkedveltebb partszakasza gazdag vízisport-kínálatával, éttermek és bárok ínycsiklandozó finomságaival.”

155 900 Ft/fő/7 éj-től Rethymno Village 3* • Platanias, Rethymnon all inclusive ellátás A szállodához gyönyörű kert tartozik. A kavicsos tengerparti strandtól kb. 200 méterre található. Kellemes helyszín a nyaraláshoz és kikapcsolódáshoz.

145 900 Ft/fő/7 éj-től

„Barátságos nyaralóhely, mely a velencei idõkbõl származó épületekkel, csodás régi kikötõjével, valamint a török hódoltság jeleit mutató minaretekkel csábít mindenkit pihenésre.”

Evelyn Beach Hotel 4* • Hersonissos félpanziós ellátás Hersonissos üdülővárosában található, mely kellemes elhelyezkedéséből adódóan fiataloknak ideális szálláshely, közel a tengerparthoz és a pezsgő életű városközponthoz. „Kréta maga a nyugalom meglelése. Vad tájak, önfeledt fotózás, kiváló ízek, mindenütt kedves és barátságos emberek – mindezek tökéletes egységet alkotva.”

124 900 Ft/fő/7 éj-től

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a transzfereket légkondicionált autóbusszal, a szállást megadott ellátással, a telepített magyar nyelvű idegenvezetőt. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (27 000 Ft/fő) és a biztosítások. A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a Best Reisen Utazási Iroda Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadóak. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

GÖRÖGORSZÁG • KRÉTA

19


A legenda szerint Rodoszt Zeusz ajándékozta Héliosznak, a nap istenének, mely elöntötte ragyogással és így keletkezett az Égei-tenger legnaposabb szigete. A sziget számtalan látnivalót rejt. Az óváros részén tett séta során megtekinthetjük a lovagok felejthetetlen hangulatú utcáját, ám autót bérelve az összes gyönyörű helyet bejárhatjuk. A Lindosz hófehér házai közül kimagasló fellegvárból nyíló kilátás feledhetetlen. Simi szigete is egy kellemes kirándulást ígér sétahajóval. Gyönyörködhetünk a buja növényzetben, vagy csak elnyújtózhatunk akár a szeles, akár a csendesebb partszakaszon, vagy esténként koktélt kortyolgathatunk az óváros hangulatos sikátoros utcáinak bárjaiban.

Pefkos Garden Hotel 3* • Ixia félpanziós ellátás Nyugodt környezetben fekvő domboldali szálloda. Gyönyörű kilátás nyílik a városra és a tengerre. A lindoszi Akropolisz lábánál lévő, kristálytiszta vizű tengerparti strandtól való távolsága kb. 300 méter és a part inkább homokos. Családias hangulat, jó színvonalú szolgáltatások várják a vendégeket. „A régi halászfalu ma is õrzi báját, amely remekül megfér a nyaralóhelyeken megszokott nyüzsgéssel.”

152 900 Ft/fő/7 éj-től Irene Palace Hotel 4* DINO CLUB Kolymbia all inclusive ellátás A hotel csodálatos egzotikus kerttel, trópusi növényekkel különleges légkört teremt. Gazdag programlehetőségeket biztosít felnőttek és gyermekek számára. Ajánljuk gyermekekkel utazó családoknak, így a legkisebbek is élvezhetik a tengervíz hűsítő hatását és kedvükre pancsolhatnak a vízben.

158 900 Ft/fő/7 éj-től 20

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

„A nyugodt pihenésre vágyók biztosan örömüket lelik a kicsit csendesebb környezetben megbúvó partszakaszon.”

Az ár tartalmazza: az utazást charter repülőgéppel, a transzfert, a szállást megadott ellátással, a telepített magyar nyelvű idegenvezetőt. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (27 000 Ft/fő), a foglalási díj (1 000 Ft/fő) és a biztosítások.


Evi Hotel 3* • Faliraki all inclusive ellátás A homokos-kavicsos tengerparttól kb. 800 méterre, az üdülőváros központjától pár percre található a szálloda. Gyermekes családoknak a fokozatosan mélyülő part, a szálloda medencéje és a közeli csúszdapark és mini vidámpark vonzerő lehet.

134 900 Ft/fő/7 éj-től

„A közelben található az Anthony Quinn-rõl elnevezett öböl, ahol a sziget egyik leglátványosabb sziklás strandja rejtõzik.”

Capsis Hotel 5* • Ixia all inclusive ellátás Ialyssos régióban a gyönyörű stranddal szemben található a luxusszálloda, kb. 5 percre autóval Rodosz városától. A hotelt gyönyörű kert öleli körül, melyből közvetlenül a tengerparti strandra lehet jutni. „A bizánci erõd romjai és a Zeusz templom közelében testközelbõl szippanthatnak bele a sziget történelmébe.”

189 900 Ft/fő/7 éj-től Blue Horizon Hotel 4* • Ialysoss félpanziós ellátás A nagyon kellemes 4 csillagos szálloda a homokos (néhol kavicsos) tengerparti strandtól pár lépésre található. Igazi trópusi és mediterrán stílusú kert öleli körbe a szállodát, gondozott pázsittal és virágokkal.

144 900 Ft/fő/7 éj-től

„A hosszú, egyenes tengerpart kiváló helyszíne a szörfözés szerelmeseinek.”

A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében a Best Reisen Utazási Iroda Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadóak. További részGÖRÖGORSZÁG • RODOSZ 21 letekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!


Korfu a Jón-szigetek legismertebb és legzöldebb tagja. Tengerei elképesztően szép, smaragdzöld színben pompáznak. A sokszínű szigeten egyaránt elérhető a teljes, nyugodt kikapcsolódás és a nyüzsgő éjszakai élet is. A Korfun megtalálható dús, buja növényzet, az angol és olasz stílusú épületek egyedülállóak a görög szigetvilágban. A műemlékek és kristálytiszta tengeröblök szépségein kívül a lakosság vendégszeretete is hozzájárul, hogy évről évre egyre többen térjenek ide vissza. A sziget nevezetességei közé sorolhatjuk Korfu város velencei stílusú erődjét és hangulatos utcácskáit; az Achilleont, Sissy királynő palotáját; Kassiopit, ahol Gerald Durrell élt és alkotott; a Kanoni-félszigetet, ahol a repülőtér is található; valamint a Pontikonisit a Vlacherna kolostorral.

Bellos Beach Hotel 3* • Benitses all inclusive ellátás

Elõfoglalási kedv: 14% március 31-ig

A szálloda fekvésének köszönhetően ideális kiindulópont kirándulások szervezéséhez. A négyemeletes épület közvetlenül a keskeny kavicsos strand fölött fekszik, egy színes és dús kert közepén. A strand egy része betonozott. A tengerbe egy mólón keresztül is be lehet jutni.

137 290 Ft/fő/7 éj-től

„A gyermekek biztonságban játszanak a pálmafák árnyékában, az asszonyok ülnek a házak elõtt, vagy az ablakokból kihajolva: „Kalimera“, üdvözlik a turistákat is.”

Apollo Palace Hotel 5* • Moraitika félpanziós ellátás

Elõfoglalási kedv: 17% március 31-ig

A komfortos szálloda, gyönyörű környezetben, ideális fekvéssel, kiváló ellátással az igényesebb vendégek elvárásait is kielégíti. A hotelkomplexumot egy kis faluhoz is hasonlíthatnánk, ugyanis 18 épületből áll. Körülöttük virágok, fák, gondozott kert, mindez 45 000 m2-nyi területen, mely a homokos strandon ér véget. „Az impozáns velencei házak egymással szemben állva mintha a ruhaszárító kötelekkel lennének összekötve – igazán nagyszerû élmény.”

185 390 Ft/fő/7 éj-től

Az ár tartalmazza: az utazást charter repülőjárattal, a transzfereket, a szállást a megadott ellátással, a helyi magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (24 900 Ft/fő), a foglalási díj (1 000 Ft/fő) és a biztosítások. A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – az Aeolus Hungary Utazási Iroda, mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: 22 QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011 www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!


A velenceiek „Kelet virágának” nevezték, természeti szépségeinek köszönhetően. A sziget déli, dél-keleti partján hosszan elnyúló homokos tengerpartja fürdőzésre kiválóan alkalmas, míg a délnyugati partszakasz sziklás és meredek. A sziget fővárosában még ma is megtalálhatóak a velencei kor emlékei. A sziget egyike a Földközi-tengerben mind ritkábbnak számító tengeri teknős, a Caretta előfordulási helyének, amely kizárólag a Laganas-i öbölben rakja le tojásait. Laganas híres pezsgő élete számtalan szórakozási lehetőséget biztosít a nyaralók számára. A fővárostól észak-keletre Tsilivi, Alikanas és Amudi nyaralóhelyek találhatóak. A szigetet könnyen bebarangolhatják gépkocsival, motorbiciklivel, vagy akár helyi autóbuszjárattal is.

Tsilivi Admiral Hotel 3* • Tsilivi all inclusive ellátás

Elõfoglalási kedv: 17% március 31-ig

A szálloda Tsilivi hosszú homokos tengerpartjától – mely a sziget legnépszerűbb strandja – csupán 200 méterre van. A nyüzsgő és mozgalmas nyaralások kedvelőinek és a családi apartmanok miatt gyermekes családoknak ajánljuk. A gazdag animációs programok és az all inclusive ellátás kényelmes nyaralást ígérnek.

178 890 Ft/fő/11 éj-től

„Fülbemászó dallamok, illatok, fények és színek harmóniája e sziget, melyet a Jón-tenger kék habjai tesznek még varázslatosabbá.”

Caravel Hotel Zante 4* • Tsilivi félpanziós ellátás

Elõfoglalási kedv: 17% március 31-ig

A szállodakomplexum nyugodt helyen, Tsilivi üdülőváros szélén, közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. A lassan mélyülő tenger és a jó szolgáltatások elsősorban gyermekes családoknak és a nyugodt pihenést kedvelőinek teszik ideálissá. „Tökéletes megismerhetjük a szigetvilágot, ha hajóra szállunk. Emlékezetes túra, mely a fõváros kikötõjébõl indul Alikes, Kék barlangok irányába.”

151 900 Ft/fő/7 éj-től

Az ár tartalmazza: az utazást charter repülőjárattal, a transzfereket, a szállást a megadott ellátással, a helyi magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (24 900 Ft/fő és 27 900 Ft/fő), a foglalási díj (1 000 Ft/fő és a biztosítások. A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében a Tsilivi Admiral Hotel 3 – az Aeolus Hungary Utazási Iroda, mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók, míg a Caravel Hotel Zante 4* ajánlata – a Kartago Tours Utazásszervező és Szolgáltató Zrt., mint utazásszervező által kibocsátott „ Utazási feltételek” rendelkezései az irányadóak.. További részletekért és az utazási GÖRÖGORSZÁG • ZAKYNTHOS 23 szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!


Las Gaviotas Hotel 4* • La Manga

Gran Hotel Bali 4* • Benidorm

reggeli

félpanziós ellátás

Elõfoglalási kedv.: 15% március 31-ig

Elõfoglalási kedv.: 15% március 31-ig

78 500 Ft/fő/7 éj-től 85 400 Ft/fő/7 éj-től Az igen népszerű szálloda La Manga elején fekszik csendes, nyugodt környezetben körülbelül 200 méterre mindkét homokos tengerparttól. Ajánljuk azoknak, akik az éjszakai élet zajától távol szeretnének pihenni.

Hatalmas területen fekszik a népszerű 776 szobával rendelkező szálloda. Benidorm bevásárlóközpontjától 600 méterre, az óvárostól pedig 3 km-re található. A hotel egy 186 m magas üvegpalota, gyönyörű kilátással a „kék zászló” minősítésű tengerpartra és este a kivilágított városra. Ajánljuk mindazoknak, akik egy fantasztikus, kényeztető lehetőséget keresnek.

„A belsõ tenger 50%-os sótartalma Európában egyedülálló, gyógyító hatással bír a reumatikus betegségekre.”

„Az elsõ benyomásra talán egy amerikai nagyvároshoz hasonlítható üdülõhelyen turisták tízezrei sütkéreznek a végtelen tengerparton.”

24

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

Az ár tartalmazza: a szállást a megadott ellátással. Utazás egyénileg. Külön fizetendő: a repülőjegy és a biztosítások.


La Manga Spanyolország egyik legkellemesebb klímájú térsége A mediterrán földnyelv – amely leválasztja a Mar Menor-t (Kis Tenger) a Földközi-tengertől – mindkét partját gyönyörű tenger határolja. Az üdülőrészből árad a nyugalom. Így ha valaki teljes kikapcsolódásra vágyik, akkor La Manga partjain megtalálja a tökéletes pihenést . Lassan mélyülő partja, valamint magas vízhőmérséklete (27-28 °C) miatt kisgyermekes családok számára ideális célpont. Ám azok sem csalódnak, akik a nyüzsgést, a vízi sportokat kedvelik. Számtalan étterem, bár, éjszakai szórakozóhely közül válogathatnak és különböző kulturális és szórakoztató kiránduláson vehetnek részt. Azonban, ha nagyobb pezsgésre vágynak, egy kb. 40 perces transzferrel könnyen eljuthatnak Benidormba, ahol a nappali és az éjszakai élet is egyaránt kínál izgalmakat. Érdemes ellátogatni a Terra Míticaba, ahol életre szóló élményeket szerezhetnek mind a felnőttek, mind a gyerekek a „spanyol Disneylandben” és a delfináriumban is. A part „Kék zászló” minősítése biztosítja a víz és a part folyamatos tisztán tartását, a turisták kényelmének maximális kiszolgálását. Az esti órákban a kivilágított toronyházak tövében nyüzsög az élet. Éttermek, igazi angol pubok, flamenco bárok csábítják a vendégeket.

Olympus Hotel 3* • Benidorm

Hawaii Apartmanok • La Manga

félpanziós ellátás

ellátás nélkül

Elõfoglalási kedv.: 15% március 31-ig

59 400 Ft/fő/7 éj-től

Elõfoglalási kedv.: 15% március 31-ig

69 900 Ft/ap./7 éj-től

A hotel Benidorm belvárosi, üzletekkel, éttermekkel teli részétől 500 m-re található, a kiváló minőségű homokos tengerparthoz nagyon közel. A hotel szolgáltatásai közt szerepel a gyermek animáció és különlegessége a tetőtéri medence. A belváros és szórakozóhelyek szerelmeseinek ajánljuk ezt a szállodát.

La Manga központi részén magasodnak a közkedvelt apartmanházak. San Javier repülőterétől félórányi transzferútra. Az apartman közvetlenül homokos tenger partján helyezkedik el. Családoknak, nyugalmat kedvelőknek ajánljuk.

„Az 1960-as évekig kis halászfaluként számon tartott üdülõhelyet ma évente több mint 5 millió turista keresi fel. Benidormban egy pillanatra sem áll meg az élet!”

„Egyetlen hosszú autóút húzódik a félszigeten, ahol a tömegközlekedést jelentõ egyetlen busz is jár, de nyugodtan stoppolhatunk is, hiszen bevett szokás.”

A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a QUAESTOR Utazásszervező Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

SPANYOLORSZÁG • BENIDORM │ LA MANGA

25


Mallorca a Baleár szigetcsoport legnagyobb és legszebb szigete. Kellemes időjárás,kristálytiszta, meseszép tenger, magas színvonalú szolgáltatások és romantikus, változatos hoszszan elnyúló tengerpart csábítja a turistákat. A természet a pálmaág, olajbogyó-, narancs és mandulafák végtelen zöldjét kínálja. A sziget egyik jellegzetessége a tenger habjaiból kimagasló, már hosszú idő óta a tengerészeket üdvözlő szikla a Formentor. Mallorca számos szórakozási lehetőséget kínál. Mindenki megtalálhatja a kedvére valót, akár nyugodt, csendes pihenésre, akár aktív, mozgalmas nyaralásra vágyik. Azonban, ha a fergeteges bulizás érzetét keressük, akkor Ibiza a tökéletes célpont. Legendás éjszakai élete miatt ismert, a sziget a fiatalok kedvencének számít. Számos világhírű szórakozóhelyének köszönhetően a spanyol sziget a bulizás szimbólumává vált. A sziget a földkerekség „party-fővárosa”, ám kulturálistörténelmi emlékei, és természeti szépségei miatt az UNESCO Ibiza teljes területét a Világörökség részévé nyilvánította. Ibizát gyakran hívják “Fehér szigetnek” a tengerpart fantasztikus homokja, jellegzetes, hófehérre festett középkori hangulatú házai, és szűk kis utcácskái miatt.

26

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011


Barcelo Cala Vinas 4*DINO CLUB

Sol Lunamar Aparthotel 3*

Mallorca, Cala Vinas félpanziós ellátás

Mallorca, Palma Nova ellátás nélkül

158 900 Ft/fő/7 éj-től

119 900 Ft/fő/7 éj-től

Egy kis öbölben, közvetlenül a tengerparton fekszik a nemrégiben felújított családbarát szálloda, mely a Barcelo szállodalánc elismert minőségét nyújtja. Minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást biztosít.

A gyönyörű tengerparti város, Palma Nova központjában található, 50 méterre a homokos tengerparttól. Környékén élénk éjszakai élet jellemző, számos szórakozási és vásárlási lehetőséggel.

„Mallorca rendkívül egyedi és szép állat- és növényvilággal rendelkezik, ezért a kirándulás és a búvárkodás különösen nagy élményt nyújt.”

„Kellemes sétálóutcák, üzletek, éttermek és bárok várják a turistákat. Az üdülõhelyen található modern vízi vidámpark egész napos kikapcsolódást biztosít minden korosztály részére.”

Nautico Ebeso 3*

Norte Hotel 2*

Ibiza, Figuretes reggeli

Ibiza, San Antonio de Portmany kontinentális reggeli

149 900 Ft/fő/7 éj-től 179 900 Ft/fő/7 éj-től Tengerparti sétányon található hangulatos középkategóriájú szálloda, szép kilátással a mélykék öbölre. Felnőtt utasainknak ajánljuk. „Ibiza több mint csak egy bulisziget: fantasztikus faunája és flórája miatt sokan Európa legszebb szigetének tartják.”

Jó elhelyezkedésű egyszerű városi szálloda San Antonio városközpontjában, mely mégis csendes utcában található. A legközelebbi tengerparttól 250 méterre fekszik. „Ibizán járva érdemes megtekinteni az innen hajóval elérhetõ, döbbenetesen szép és romlatlan Formentor szigetét, amelyet Európa egyik utolsó paradicsomának tartanak.”

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást megadott ellátással, telepített magyar nyelvű asszisztenciát. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (25 000 Ft/fő), az útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,2%-a) és betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (480 Ft/fő/nap). A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a Best Reisen Utazási Iroda Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

SPANYOLORSZÁG • MALLORCA │ IBIZA

27


Az Atlanti-óceánon található Kanári-szigetek hét szigetet ölel magában. Ide tartozik két igen népszerű nyaralóhely Gran Canaria és Tenerife is. A Kanári-szigetek egyik legismertebb üdülővárosa Playa del Inglés, mely igazi turistaparadicsom, napozáshoz és vidám kikapcsolódáshoz tökéletes hely. Itt található a bárok, éttermek, üzletek többsége, az utcákon egymást érik a pubok, a pizzériák és más gyorsétkezdék. A legtöbb strandra, amelyek főként mesterséges kialakításúak, Afrikából importáltak homokot, az eredeti homok vulkáni eredetű és fekete színű. Tenerife is számtalan kikapcsolódási lehetőséggel kecsegtet. Érdemes autót bérelni, a benzin nagyon olcsó, hiszen a sziget vámmentes terület. Mindeninek ajánlunk egy kellemes kirándulást Los Cristianosba, ami egy gyönyörű kikötőváros. Kisgyermekes családoknak tökéletes választás a szigetcsoport, hiszen a legtöbb szállodában animátorcsapat gondoskodik a legkisebbek felhőtlen szórakozásáról.

28

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011


Sol Princesa Dacil Hotel 3*

Barcelo Santiago Hotel 4*

Tenerife, Los Cristianos félpanziós ellátás

Tenerife, Puerto Santiago félpanziós ellátás

124 900 Ft/fő/7 éj-től Családorientált szálloda, mely kb. 250 méterre fekszik a tengerparttól. Környékén számos vásárlási és szórakozási lehetőség kínálkozik. A szállodában animációs programok, úszómedencék, nyugágyak napernyőkkel teszik még pihentetőbbé a nyaralást.

198 900 Ft/fő/7 éj-től Felújított szálloda Los Gigantes szépséges sziklaformációi közelében. Magaslati fekvésű, csendes és modern relaxációra kiválóan alkalmas szálloda, egyedi panorámával az Atlantióceánból kiemelkedő sziklákra.

„A város korábban halászfalu volt, hosszú homokos partja és szinte egész évben változatlanul meleg klímája teszi az egyik leghíresebb nyaralóhellyé.”

„Tenerife sokkal többet nyújt, mint csak lustálkodást a strandon – a gyönyörû környezet például fantasztikus túrákra csábít.”

Beverly Park Hotel 3*

IFA Dunamar Hotel 4*

Gran canaria, Playa del Inglés félpanziós ellátás

Gran canaria, Playa del Inglés reggeli

124 900 Ft/fő/7 éj-től A nevezetes aranyló homokos tengerparttól 50 méterre, kis pálmafás kertben fekvő barátságos, minden korosztály által kedvelt középkategóriás szálloda. Vásárlási lehetőségek a szálloda közelében találhatóak. „A városban aquapark és vidámpark teszi teljessé a nyaralást.”

219 900 Ft/fő/7 éj-től Remek elhelyezkedésű, színvonalas, elegáns szálloda ápolt mediterrán kertben, melyben csobogókkal és vízesésekkel fokozzák az édenkerti hangulatot. A hotel közvetlenül a tengerparton fekszik, gyönyörű kilátással az Atlanti óceánra. „A Kanári-szigeteken 13 nemzeti park található. A növényvilág szinte a világon egyedülálló.”

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást megadott ellátással, telepített magyar nyelvű asszisztenciát. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (35 000 Ft/fő), és a biztosítások. A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a Best Reisen Utazási Iroda Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

SPANYOLORSZÁG • TENERIFE │ GRAN CANARIA

29


Andalúzia vadregényes vidékén tüzes ritmusok, illatos narancsligetek, pompázatos paloták varázsolják el az idelátogatót. Az elnevezés, Al-Andalus a hódító móroktól származik, akik mintegy nyolc évszázadon át uralkodtak a vidéken, és akiknek Andalúzia felvirágoztatása köszönhető: mecsetek, paloták, fürdők sorát építették, főiskolákat hoztak létre, új növényi kultúrákat honosítottak meg, valamint továbbfejlesztették a rómaiak vízellátási rendszerét. Bár 1492-ben a spanyol reconquista elűzte Granadából az utolsó mór uralkodót, a mór kultúra és életmód azonban máig érezhetően mély nyomokat hagyott az andalúz városképen. Hogy ezt az érzést megtapasztaljuk keressük fel az Alhambra ámulatba ejtő együttesét. Spanyolország legszebb üdülőhelyei is az andalúziai Costa Del Sol tengerpartján találhatók. Ez Európa legdélebbi pontja, néhány kilométerre a Gibraltári-szorostól, melynek másik oldalán már Afrika terül el. Andalúzia egyben a spanyol félsziget egyik legregényesebb része, mely olyan hírességekkel büszkélkedhet, mint Pablo Picasso. Ha van időnk, érdemes autót bérelni, és ellátogatni Sevillába és Córdobába is.

Sol Don Pedro Hotel 4* • Torremolinos

Melia Marbella Banus Hotel 4*

félpanziós ellátás

Marbella reggeli

183 900 Ft/fő/7 éj-től

193 900 Ft/fő/7 éj-től

A szálloda közvetlenül a tengerparton helyezkedik el. Egy hatalmas, gyönyörű szubtrópusi kertben található. Fiatalok és gyermekes családok részére ajánljuk.

Környezetéhez hasonlóan elegáns, hangulatos mediterrán kert ölelésében fekszik a szálloda a tengerparttól 200 méterre. Kényelem és minőség jellemzi. Kedvező fekvésének köszönhetően a szórakozási és bevásárlási lehetőségek könnyen megközelíthetőek.

„Az egyik legismertebb és legnépszerûbb üdülõhely, ahonnan egy meseszép kilátással kísért szerpentinúton elérkezünk Ronda városkájába, ahol az ország legrégebbi bikaviadal arénáját is megcsodálhatjuk” 30

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

„Érdemes ellátogatni Puerto Banusba, ahol a régió legdrágább üzleteivel, fényûzõ jachtokkal és nagyvilági vendégkörrrel találkozhatunk!”

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást megadott ellátással, telepített magyar nyelvű asszisztenciát. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (35 000 Ft/fő), és a biztosítások.


Sol Principe Hotel 4* • Torremolinos

Las Arenas Hotel 3*+ • Benalmadena

reggeli

félpanziós ellátás

198 900 Ft/fő/7 éj-től Barátságos atmoszférájú modern szálloda, közvetlenül a Playa del Playamar homokos partján. Jó elhelyezkedésének köszönhetően, csendes mégis a sétáló és vásárlóutcák könnyen megközelíthetők. „A helyi gyorsvasúttal könnyen eljuthatunk Andalúzia „fõvárosába”, Malagaba, ahol Picasso szülõházába is megpillantást nyerhetünk.”

164 900 Ft/fő/7 éj-től Benalmadena szép tengerpartján fekszik ez a kellemes és modern szálloda pálmafás kerttel övezve. Közelében vásárló és vendéglátóhelyek sorakoznak. „Benalmadena 9 km-es tengerpartjával és jachtkikötõjével nyugalmasabb üdülésre csábítja a látogatókat. A kávézók, éttermek mellett kalandos vízipark és delfinárium is szórakoztatja mind a gyermek, mind a felnõtt vendégeket.”

A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a Best Reisen Utazási Iroda Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

SPANYOLORSZÁG • COSTA DEL SOL

31


Bulgáriában a tenger szerelmesei mindent megtalálnak, ami a pihenéshez szükséges: modern, nagyobb részt felújított szállodák, éttermek, bárok, szórakozóhelyek, különböző vízi sportok és a gyermekek kedvence, a vízi park várja a látogatókat. Fakultatív programként feltétlenül ajánljuk az UNESCO világörökségébe tartozó kis ékszerdoboz, a festői félszigeten fekvő ősi kisváros, Neszebár megtekintését. Felejthetetlen programnak ígérkezik a bolgár „skanzen” felfedezése, az ötfogásos bolgár vacsora-specialitás és a sopszka saláta pedig úgyszintén kihagyhatatlan. Burgasztól 40 km-re északra egy patkó formájú öbölben 8 km hosszan terül el Napospart, Bulgária legnagyobb üdülőközpontja. A strandon sokféle vízisporteszköz bérelhető (pl. jetski, „banánozás”, parasailing, vizisí, stb.). Napospart területén belül nincsenek utcanevek, így a tájékozódás szállodákhoz viszonyítva történik.

32

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011


Afrodita Aparthotel 3*+ • Napospart reggeli Az új építésű apartmanház egyedülállóan nyújt szállodai szolgáltatásokat is (recepció, bár, reggeli). Napospart egyik leghíresebb partszakasza, a Cacao Beach közelében található. A tengerparttól kb. 450 méterre.

49 900 Ft/fő/7 éj-től

„Napospart nagy elõnye a sík terep, és az, hogy a szállodák a part hosszában épültek, így a strandok könnyen megközelíthetõk.”

Calypso Hotel 4*+ • Napospart félpanziós ellátás

Elõfoglalási kedv: 16% április 30-ig

2 éve került átadásra ez a színvonalas szálloda a Napospart déli részén. Elegáns és modern környezetével felejthetetlen nyaralást kínál vendégei számára.

82 700 Ft/fő/7 éj-től

„Számos pub várja a napozás után az esti hangulatra vágyó turistákat, ahol finomabbnál finomabb koktélok társaságában élvezhetik a zenés mûsorokat.”

Forum Hotel 4*+ • Napospart all inclusive ellátás

Elõfoglalási kedv: 10% április 30-ig

A szálloda Napospart déli részén kb. 250 méterre fekszik a homokos tengerparttól a központ nyüzsgésétől távol, nyugodt környezetben. Kis családias hangulatú szálloda. Neszebár újvárosi része akár kényelmes sétával is megközelíthető.

98 900 Ft/fő/7 éj-től

„Az északi részen található aquapark nem csak a gyerekeknek, de a felnõtteknek is remek kikapcsolódást kínál.”

Victoria Palace Hotel 5* • Napospart svédasztalos, félpanziós ellátás Elõfoglalási kedv: 14% március 31-ig Ez az elegáns színpompás szálloda a Napospart északi részén található az üdülőhely nyugodtabb részén. A tengerparttól csak a parti sétány választja el.

111 000 Ft/fő/7 éj-től

„Az üdülõterületen utcanevek csak elvétve vannak, ezért a szállodákhoz viszonyítsunk sétánk során.”

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a választott szállást megadott ellátással. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (Budapestről: 17 900 Ft/fő, Debrecenből: 14 900 Ft/fő), a fakultatív repülőtéri transzfer ára (3 800 Ft/fő), az üdülőhelyi díj (3 000 Ft/fő/hét, 12 év alatti gyermek esetében 1 500 Ft/fő/hét) és a biztosítások. A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a Robinson Tours Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft. Utazásszervező Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

BULGÁRIA

33


Hotel Adria 3* • Biograd Na Moru

Funtana Resort 3* • Vrsar/Funtana

teljes ellátás

all inclusive ellátás

Elõfoglalási kedv.: 10% március 31-ig

66 900 Ft/fő/7 éj-től Biograd óvárosától 15 perc sétára, 350 méterre az ismert Soline homokos, lassan mélyülő strandtól, de ugyanannyira a sziklás és kiépített résztől, domboldalon, zöld környezetben található szálloda. „Biograd a zadari riviéra egyik szép fekvésû városkája, mely a vitorlázók mekkájaként is emlegetett varázslatos Kornati szigetcsoporttal átellenben található.” 34

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

116 500 Ft/fő/7 éj-től Vrsar központjától 4 km-re, Funtana nevű kis falu szomszédságában terül el a több részből álló szállodaegyüttes, mely zöld környezetben, kiépített, sziklás és kavicsos strand mellett található. „Funtana a nevét egy közvetlenül a tenger mellett található, hihetetlenül tiszta, ezért iható vizû forrásról kapta. A kiapadhatatlan forrás vizét évszázadok óta isszák belsõ problémák kezelésére.”


Horvátország közelsége, természeti szépségei és hangulatos tengerpartjai miatt az egyik legnépszerűbb úti cél. A mozgalmas nyaralást kedvelők csakúgy, mint a csendes pihenésre vágyók számtalan kisvárost vagy szigetet fedezhetnek fel és nézhetnek ki maguknak, ha egy horvátországi nyaralás mellett döntenek. Az apartmanok és egyéb szálláshelyek színes választéka várja vakáció színhelyéül a turistákat. Amire mindenki nyugodtan alapozhat, az a kellemes éghajlat, a tiszta tenger, a dús mediterrán növényzet, a műemlékekben és érdekes látnivalókban gazdag városok, falvak, az ízletes ételek, no meg a sokféle szórakozási lehetőség.

Zaton Holiday Resort 3*/4* • Zadar

Hotel Colentum 3* • Murter

ellátás nélkül

félpanziós ellátás

Elõfoglalási kedv: 10% június 1-ig

33 500 Ft/fő/7 éj-től (2 fős ap.) Zadar központjától 15 km-re, a Zaton üdülőtelepen, mediterrán stílusú kétszintes épületekben található apartmanok, melyek csodálatos, szélvédett öbölben, 50-300 méterre találhatók a nagy homokos és aprókavicsos, lassan mélyülő strandtól.

66 900 Ft/fő/7 éj-től Murter városától 2 km-re, a gyönyörű Slanica nevű öbölben található a 3 pavilonból álló szálloda, fenyőfák ölében, homokos lassan mélyülő és sziklás strand mellett.

„A városban több híres nevezetesség is található, a legismertebb szimbóluma a Szent Donát-templom.”

„A Murter szigeten lévõ tó egy gyönyörû hely, érdemes meglátogatni.”

Fontana Resort 2* • Hvar/Jelsa

Petalon Resort 4* • Vrsar

ellátás nélkül

reggeli

55 900 Ft/fő/7 éj-től

65 900 Ft/fő/7 éj-től

Jelsa város központjától 500 m-re található ez az apartmanokból és szobákból álló komplexum, mely több pavilonból áll, 100-150 m-re a sziklás és kiépített strandtól, zöld környezetben. Kavicsos öböl a közelben. A strandon nyugágyak és napernyők térítés ellenében bérelhetők.

Vrsar óvárosától csak 10 perc sétára, a sziklás, kavicsos és napozórészekkel kiépített tengerparton található ez a lépcsőzetes elrendezésű több pavilonból álló szállodakomplexum.

„Jelsa hatalmas kikötõjének valamelyik kellemes éttermében bármikor jólesik egy finom hûsítõ ital.”

„Az egyik legkedveltebb üdülõhely akár néhány óra alatt megközelíthetõ.” HORVÁTORSZÁG

35


Hotel Berulia 4* • Brela

Hotel Resort Afrodita 4* • Tucepi

félpanziós ellátás

félpanziós ellátás

72 500 Ft/fő/7 éj-től Brela és Baska Voda központjától egyaránt 400 méterre, az aprókavicsos, lassan mélyülő strand mellett, kisebb domboldalon, zöld környezetben található ez a szálloda. A strandon nyugágyak és napernyők bérelhetők.

72 500 Ft/fő/7 éj-től Tucepi központjától 250 méterre, az aprókavicsos, lassan mélyülő strandtól kb. 100 méterre, lépcsőzetes elrendezésben, kétszintes hangulatos villa jellegű sorépületekben találhatóak a szobák.

„A települést valójában több kisebb helység alkotja, amelyeknek mindegyikében minõségi idegenforgalmi szolgáltatások és híresen jó szórakozási lehetõségek fogadják a vendégeket.”

„A kiváló szálláshelykínálat, a helyi konyha, a sportolási és kikapcsolódási lehetõségek, a sétányok számos vendéget vonzanak Tucepibe.”

Hotel International 3* • Rab sziget

Solaris Üdülőtelep/Hotel Jure 4*

félpanziós ellátás

Sibenik félpanziós ellátás

58 900 Ft/fő/7 éj-től

36

Elõfoglalási kedv: 10% március 31-ig

81 900 Ft/fő/7 éj-től

Rab óvárosában, közvetlenül a tengerparton, a kikötőben található, mindössze 5 percnyi sétára a város gyönyörű mediterrán parkjától. A kavicsos és kiépített városi strandtól 300 méterre, mely lépcsőkkel közelíthető meg.

Gyönyörű mediterrán növényekkel teli, zöld félszigeten helyezkedik el ez a szórakozási lehetőségekkel egyaránt teli üdülőtelep, mely 5 szállodából, apartmanból és kempingből áll. A szálloda az üdülőtelepen belül kb. 50 méterre fekszik az kiépített lassan mélyülő strandtól.

„A sziget számos gyönyörû, majdnem érintetlen tengerparti stranddal rendelkezik.”

„Óvárosa gyönyörû, azonnal elmerülünk az utcácskákban zajló nyüzsgõ életben, és sétánk végén biztos becsábulunk egy hangulatos helyi étterembe is.”

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011


Hotel Corinthia 3* • Krk sziget

Belvedere Resort 4* • Vrsar

félpanziós ellátás

reggeli

Elõfoglalási kedv: 10% április 30-ig

63 900 Ft/fő/7 éj-től

74 900 Ft/fő/7 éj-től

Baska központjától csak néhány perc sétára a kavicsos, lassan mélyülő 2 km hosszú strandtól 50 méterre található.

Vrsar óvárosától csak pár perc sétára, a sziklás, kavicsos és napozórészekkel kiépített tengerparttól 20-200 méterre található ez a lépcsőzetes elrendezésű, több pavilonból álló szálloda-együttes, mely szobákból és apartmanokból áll.

„Az egyik legnépszerûbb úti cél a magyar turisták körében, ami köszönhetõ Krk szépségének, kellemes éghajlatának, kedves városainak, mûemlékeinek és viszonylagos közelségének.”

„Az isztriai halászfalu domboldalra épült, így a szûk sikátorokkal szabdalt óvárosában tett esti séta során remek kilátás nyílik a tengerre.”

Hotel Podgorka 3* • Podgora

Hotel Valdaliso 2* • Rovinj

félpanziós ellátás

reggeli

Elõfoglalási kedv: 10% március 31-ig

43 900 Ft/fő/7 éj-től 58 900 Ft/fő/7 éj-től Podgora központjában, az aprókavicsos, lassan mélyülő strandtól csak a tengerparti sétány választja el. „Ideális hely azok számára, akik kisgyerekekkel nyaralnak és a sekély vízben szeretnék látni játszadozó gyermekeiket.”

Rovinj óvárosától 4 km-re a Monsena nevű részen található hotel egy fő- és néhány melléképületből áll. Az épületek 50 méterrre találhatóak a kavicsos és sziklás strandtól, gyönyörű zöld környezetben. „A horvát tengerpart talán leggyönyörûbb és legromantikusabb városkája, macskaköves utcái, hangulatos házai, pálmafás kikötõje, és dombja, melyrõl beláthatjuk a gyönyörû várost, remek atmoszférát kölcsönöznek.”

Az ár tartalmazza: a kiválasztott szállást, a megadott ellátással. Utazás egyénileg. Külön fizetendő: az üdülőhelyi díj és a biztosítások. A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a La Grotta Holidays Idegenforgalmi Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel és a QUAESTOR Pontokat!

HORVÁTORSZÁG

37


Utazási csomagok

az európai labdarúgó bajnokságok mérkőzéseire már

20 800 Ft/fő-től!* *Az ár 1 éjszaka szállást reggelivel és a belépőjegyet tartalmazza.

Ha az általad megtekintett mérkőzés gól nélkül végződne, jelezd nekünk, és a következő focicsomag foglalásakor 15% kedvezményben részesítünk. Részletek a weboldalon! U-000787

www.fociutak.hu

Újra együTT a banda!

Take ThaT koncert Milánóban! 2011. július 12.

59 900 Ft/fő U-000787

különbusszal

www.qcsoport.hu/koncert Az ár tartalmazza: a buszos utazás költségét, 1 éjszaka szállást 3*-os szállodában reggelivel, 1 db koncertjegyet. Külön fizetendő: a biztosítás.


Az olasz Adria a lassan mélyülő, homokos tengerpartot kedvelők paradicsoma. A hosszan elnyúló aranysárga homokos tengerpart színes napernyőkkel tűzdelt strandjai a napimádók ezreit csábítják már május végétől egészen szeptember végéig. A parton a különböző vízi sportok széles választéka, koktélbárok sokasága várja a tenger szerelmeseit. Este a sétálóutcák megtelnek élettel, az üzletek, éttermek, bárok, cukrászdák százai csábítják a vásárlókat és nézelődőket egyaránt. Boccia és mini golf pályák, diszkók és vidámparkok várják éjfélig a vendégeket. Egy tengerparti trattoria teraszán elfogyasztott pizza, lasagne vagy a megszámlálhatatlanul sokféle pasta, a tenger gyümölcsei és a sehol máshol nem olyan finom olasz fagylalt kitörölhetetlen emlék marad. A kultúra kedvelői sem csalódnak, hiszen a közeli városok középkori műemlékei, a templomok, a reneszánsz épületek felfedezésére egy hét is kevés. Gondoljunk csak Velence lenyűgöző látnivalóira, Verona vagy Padova műemléki épületeire. Foglalja le most nyaralását, melyeket Caorle, Lignano, Bibione, Lido di Jesolo és Porto Santa Margherita apartmanjaiban kínálunk!

Residence Leopardi • Bibione ellátás nélkül

Elõfoglalási kedv: 15% március 31-ig

Kb. 700 m-re helyezkedik el a tengerparttól és 600 m-re Bibione Lido del Sole központjától. Minden lakás modern bútorzatú és saját kerttel (a földszinten) vagy teraszszal (az emeleten). Felnőtt- és gyermekmedence. „A tengerpart, a finom ételek, a mediterrán hangulat, a hihetetlenül gazdag kultúra felejthetetlen élményt nyújt.”

88 900 Ft-tól/5 fős ap./7 éj

Residence Margherita • Caorle ellátás nélkül

Elõfoglalási kedv: 15% március 31-ig

2003-ban épült, csendes helyen fekszik kb. 200 m-re a tengerparttól és kb. 600 m-re a központtól. Üzletek és éttermek a közvetlen közelében. Úszómedence gyermekrésszel, közös kert és napozó napernyőkkel és nyugágyakkal. „A tengerparttól beljebb haladva a városkák szûk utcácskáiban megbúvó régi házak spalettás ablakokkal mindenkit elbûvölnek”

128 700 Ft-tól/5 fős ap./7 éj OLASZORSZÁG

39


Holiday Apartman • Porto Santa Margherita ellátás nélkül

Elõfoglalási kedv: 15% március 31-ig

A Holiday apartmanház központi elhelyezkedésű nagy komplexum kb. 250 m-re a tengerparttól, egyszerűen berendezett, erkélyes lakásokkal, felnőtt medencével, melyhez leválasztott gyermekrész tartozik. „Olaszország mindig meglepetéssel szolgál, akár napsütésre, akár egy jó tésztára vagy egy pizzára, akár a reneszánsz paloták lenyûgözõ szépségére vágyunk.”

56 200 Ft-tól/4 fős ap./7 éj

Residence Rubin • Lignano ellátás nélkül

Elõfoglalási kedv: 15% március 31-ig

A modern apartmanház 200 m-re található a tengertől. Lignano az egyik legelegánsabb üdülőközpont. Aranyszínű homokos strandját, fenyveseit, nyaralóktól nyüzsgő fagylaltozóit, szórakozóhelyeit sokan kedvelik.

63 500 Ft-tól/3 fős ap./7 éj

„Hol is lehetne a legfinomabb a teraszon üldögélve a cappuccino? A válasz egyértelmûen Olaszország!”

Residence Hemingway • Caorle ellátás nélkül

Elõfoglalási kedv: 15% március 31-ig

Kb. 200 m-re helyezkedik el strandtól és kb. 400 m-re a központtól. Az üdülő többszintes épületekből és sorházakból áll. Felnőtt- és gyermekmedence, hidromasszázs-sarok, napernyőkkel és nyugágyakkal felszerelt napozó, recepció, bár, internet csatlakozás (külön fizetendő), játszótér és privát strandrész áll a vendégek rendelkezésére. „Nem mindennapi látvány, ahogy a ruhák lógnak, száradnak a házakat összekötõ köteleken.”

108 800 Ft-tól/3 fős ap./7 éj

Residence Florida • Porto Santa Margherita ellátás nélkül

Elõfoglalási kedv: 15% március 31-ig

Nyugodt helyen, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, nem messze Porto Santa Margherita központjától, üzletek és éttermek közelében. Gyerekmedencével, szabadon használható napozó nyugágyakkal, Jacuzzi hidromasszázs, gyermekjátszó és privát strandrésszel várja vendégeit. Minden apartman (kb. 38 m2 + erkély) modernül berendezett, légkondicionálással/fűtéssel, szatellites TV-vel, telefonnal, internet csatlakozóval, széffel.

117 900 Ft-tól/5 fős ap./7 éj 40

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

„Az evés itt nem puszta étkezés, hanem maga a legnagyobb élvezet.”


Residence Ducale • Bibione ellátás nélkül

Elõfoglalási kedv: 15% március 31-ig

Az apartmanház kb. 200 m-re található a parttól. Bibione az egyik legkedveltebb üdülőhely hosszú homokos tengerpartjával, sekély és lassan mélyülő vízével, számtalan éttermével, üzleteivel. A gondtalan pihenésre vágyók és a kisgyermekes családok számára ideális célpont. „Busszal, könnyen eljuthatunk Punta Sabbione városkájába, ahonnan szárnyashajóra szállva pillanatok alatt láthatóvá válik Velence harangtornya.”

108 800 Ft-tól/6 fős ap./7 éj

International Apartman • Lignano ellátás nélkül

Elõfoglalási kedv: 15% március 31-ig

Az apartmanház közvetlen tengerparti elhelyezkedésű, nem messze az üzletektől és éttermektől, Lignano Sabbiadoron. Szobái fenyvesekre vagy a tengerpartra néznek.

65 300 Ft-tól/3 fős ap./7 éj

„A Lignanoban található Aquapark kalandjai után a legkellemesebb egy parti étteremben vagy bárban és a helyi specialitásokat végigkóstolni.”

Residence Benelux • Lido di Jesolo ellátás nélkül

Elõfoglalási kedv: 15% március 31-ig

Az apartmanház 80 m-re található a tengertől. Ideális üdülőhely azoknak, akik a nyaralás alatt szeretnének Velencébe is ellátogatni. Finom homokos, sekélyvizű strandja különféle sportolási és szórakozási lehetőségekkel várja az odaérkező turistákat. „A gyermekes családok számára is rengeteg attrakciót, szórakoztató programot kínál az olasz tengerpart, delfináriumok, vízi vidámparkok, szórakoztató parkok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.”

68 900 Ft-tól/4 fős ap./7 éj

Residence Costa del Sol • Lido di Jesolo ellátás nélkül

Elõfoglalási kedv: 15% március 31-ig

Az apartmanház a Piazza Torino-n található kb. 50 m-re a tengerparttól. Minden lakás szépen berendezett és erkéllyel ellátott. A mozgássérültek kerekesszékkel is akadálymentesen közlekedhetnek az épületen belül. Úszómedencével, napozóval, privát strandrésszel, mosodával (külön fizetendő), lifttel és parkolóval rendelkezik.

72 500 Ft-tól/4 fős ap./7 éj

„Tapasztalja meg a dolce vita, vagyis az édes élet pillanatait!”

Az ár tartalmazza: a szállást a megadott ellátással. Utazás egyénileg. Külön fizetendő: az utazás költsége és a biztosítások. A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a QUAESTOR Utazásszervező Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

OLASZORSZÁG

41


Sokan választanak belföldi úti célt a vakációjuk eltöltéséhez, és ígérjük, idén sem fognak csalódni azok, aki úgy döntenek, hogy „itthon” töltődnek fel. Megszámlálhatatlan a természeti és kulturális kincsekben gazdag városaink száma. Most csak egy kis ízelítőt adunk Önök számára bőséges kínálatunkból, ám mindenképp ajánljuk figyelmébe a „QUAESTOR Itthon 2011” katalógusát, mely a legszínvonalasabb, válogatott magyar-országi szállásajánlatokat mutatja be. Legyen az egy pihentető hétvége egy wellness hotelben, vízparton és gyógyvizek közelében, vagy egy szalmakalapos városnézés az ország kulturális emlékeit kutatva. Idén is választhat családbarát szálláshelyek, kastélyszállók és apartmanok közül is. Keresse a katalógust a QUAESTOR Pontokban, vagy igényelje azt weboldalunkon.

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel 4* • Esztergom kétágyas szoba, félpanziós ellátás

Hotel Yacht Club 4*superior • Siófok kétágyas szoba, félpanziós ellátás (hétköznap)

26 100 Ft/fő/2 éj

24 500 Ft/fő/2 éj

A szálloda az Esztergom belvárosától mintegy 5 km-re fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, a természet lágy ölén. Elég távol van a város zajától, de mégsem túl messze a kulturális programoktól és látványosságoktól. A környék az aktív pihenést kedvelők részére is számos kikapcsolódási, sportolási lehetőséget kínál.

A hotel a vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található. A kellemes klubhangulatú hotel elegáns, ám barátságos légkondicionált szobával, egész évben nyitva tartó á la carte étteremmel és külön is látogatható panorámás fürdőházzal várja vendégeit. Az ezerarcú Balaton, a változatos wellness szolgáltatások, a bababarát hozzáállás és a sok programlehetőség gondoskodik a kikapcsolódásról.

Az ár tartalmazza: a szállást félpanziós ellátással, wellness központ használatát (gőzkabin, illatkamra, finn és bioszauna, jacuzzi, élménymedence, meleg vizes pihenőmedence, gyermekmedence, napozóágyak), fürdőköntös használatát, parkolást. Külön fizetendő: az utazás díja és az idegenforgalmi adó.

Az ár tartalmazza: a szállást félpanziós ellátással, balatoni panorámás fürdőház használatát (fedett úszómedence élményelemekkel, beltéri pezsgőfürdő, gyermekmedence, finn- és infraszauna, gőzfürdő, fitneszterem, napozóterasz), fürdőköpeny-, internet-, biliárd és strandhasználatot (ingyen igénybe vehető a szomszédos Hotel Móló strandja), továbbá 1 órás szabadtéri privát pezsgőfürdőzést és egy 2000 Ft értékű wellness utalványt. Külön fizetendő: az utazás díja és az idegenforgalmi adó.

42

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011


Hotel Sopron 4* • Sopron kétágyas szoba, félpanziós ellátás

Spirit Hotel Thermal Spa 5* • Sárvár kétágyas szoba, félpanziós ellátás

17 500 Ft/fő/2 éj

52 600 Ft/fő/2 éj

A hotel 10 percnyire fekszik a magyar-osztrák határtól és csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron történelmi magjára. A hangulatos szállodában kitűnő étterem, vendégbarát személyzet és gazdag programkínálat biztosítja a teljes kikapcsolódást!

A Sárváron található ötcsillagos Spirit Hotel Thermal Spa a hazai szállodaipar új távlatait mutatja be. A besoroláson túl a szálloda öt csillaga az öt őselem: víz, föld, tűz, levegő és szellem egyetemességének harmóniáját – a tökéletes egyensúlyt – szimbolizálja.

Az ár tartalmazza: a szállást félpanziós ellátással, az internetelérést, a parkoló, a finn szauna, a pezsgőfürdő, az infraszauna, a fitneszterem, a kerti úszómedence (júniustól szeptemberig) használatát. Külön fizetendő: az utazás díja és az idegenforgalmi adó.

Az ár tartalmazza: a szállást félpanziós ellátással, (gazdag, egészséges büféreggeli és büfévacsora az elegáns „Onyx” étteremben). Az „Oázis” wellness- és fürdőrészleg korlátlan használatát, a szaunasziget és a fitneszterem használatát, valamint internet csatlakozási lehetőséget, fürdőköpeny használatot. Külön fizetendő: az utazás díja és az idegenforgalmi adó.

Saliris Resort 4* • Egerszalók kétágyas szoba, félpanziós ellátás

38 000 Ft/fő/2 éj Amikor az érkező Demjén vagy Eger felől kanyarodik be a Termál Völgybe, a sódomb párájában a Hundertwasser színkavalkádját tagadó teraszházas épületnek gondolná. Azonban, minden közelebb vivő lépéssel egyre több érezhető meg az itt honoló családiasságból, a boldog békeidők hangulatából. Egerszalók igazi nevezetessége a föld mélyéből feltörő termálforrás és a lefolyó víz által létrehozott sódomb. Az ár tartalmazza: a szállást félpanziós ellátással, a Thermal Spa használatát 1 900 m2 vízfelülettel (17 kül- és beltéri élmény- és gyógymedence, pezsgőfürdő, csúszda, gyermekmedencék), fitneszterem, valamint fürdőköpeny és internet korlátlan használata. Külön fizetendő: az utazás díja és az idegenforgalmi adó.

Park Hotel Ambrózia 3* • Hajdúszoboszló kétágyas szoba, félpanziós ellátás

17 000 Ft/fő/2 éj Ha Ön kiskorú gyermekeivel érkezik és konyhával felszerelt apartmanokat keres, akkor biztosan megtalálta a legmegfelelőbb wellness szállodát. Az Ambrózia Hotel 24 apartmannal és 3 standard szobával rendelkezik, a wellness részlegben négy medence, finn szauna és infrakabin áll rendelkezésre. A városi fürdő bejárata 50 m-re, a Aqua Palace fedett élményfürdő főbejárata 100 méterre van a hoteltől. Az ár tartalmazza: a szállást félpanziós ellátással, wellness használatot (hidromasszázs medence, élménymedence, finn szauna, nyáron kültéri jacuzzi). Külön fizetendő: az utazás díja és az idegenforgalmi adó.

A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a QUAESTOR Utazásszervező Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel és a QUAESTOR Pontokat!

BELFÖLD

43


Bali az „Istenek szigete”, melynek természeti szépségei mindenkit rabul ejtenek már az első pillanatban. Nem csak a természeti szépségekre csodálkozhatunk rá, de a helyiek vendégszeretete is mesébe illő. Látogasson el Ön is ebbe az egzotikus paradicsomba, ahol kristálytiszta vizű öblök, trópusi növényzet, hangulatok szállodák, kulináris élvezetek és az ősi kultúra misztifikumai garantálják a tökéletes kikapcsolódást.

The Oasis Beach Resort & Spa 3*+ Nusa Dua • reggeli

284 900 Ft/fő/10 éj-től A letisztult stílusú, modern berendezésű szálloda a Nusa Dua partszakaszon, Tanjungban található, közvetlen homokos tengerparton. „Ha Balin járunk, akkor „kötelezõ” részt vennünk egy masszázson. Legyen akár egy rövid relaxáló talpmasszázs, vagy egy 90 perces olajos tesztmasszázs.”

Melia Bali Villas & Spa 5*+ Aston Bali Resort & Spa 4*

+

Nusa Dua • reggeli

Nusa Dua • reggeli

369 900 Ft/fő/10 éj-től 309 900 Ft/fő/10 éj-től A jávai királyi palota stílusában épült, kellemes trópusi kertben megbúvó szállodától karnyújtásnyi távolságra éttermek, bárok, boltok biztosítják a szórakozási lehetőséget. A szállodának közvetlen tengerpartja van. „Ne hagyja ki az indonézia táncesteket! A vállalkozó kedvû turistákat is szívesen megtanítják pár alaplépésre!”

Nusa Dua partszakaszának elegáns, központi részén fekszik a luxushotel, melyet gyönyörűen gondozott trópusi kert vesz körül. A szállodától a bevásárló- és szórakozónegyed, valamint Bali 18 lyukú golfpályája is csak pár percre találhatóak. Tengerpartja homokos. „Legnépszerûbb ételük a nasi goreng, amely csirkehúsból, rákból és alapvetõen rizsbõl készül, és fûszerekkel ízesítenek. Érdemes kipróbálni!”

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet (Qatar Airways menetrend szerinti járatával), a repülőtéri transzfert, a választott szállást reggelivel, 3 kirándulást, egy 90 perces masszázst, egy üveg bort érkezéskor, és magyar nyelvű asszisztenciát Balin. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (85 000 Ft/fő), a belépési és kilépési illeték (belépéskor 25 USD/fő, kilépéskor 150 000 IDR /kb. 3 100 Ft/fő) és a biztosítások. A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a QUAESTOR Utazásszervező Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport. hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat! 44 QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011


„Incredible India” (Hihetetlen India) – egy páratlanul sokszínű, százarcú kontinensnyi ország, ahol a népek, nyelvek és vallások különös egyvelege, a kulturális örökség és a természet végtelennek tetsző gazdagsága csábítja el az utazót. Ha még sosem járt Indiában, és megismerné Radzsasztán titkait, vagy India Hangulatát, mi garantáljuk, hogy ezeken az utakon egy életre megbabonázza India.

AZ ARANYHÁROMSZÖG CSODÁI

INDIA HANGULATA

Delhi • Agra • Fatehpur Sikri • Jaipur 2011.04.06-12.

Delhi • Varanasi • Khajuraho • Agra • Fatehpur Sikri • Jaipur 2011.03.19-30. „A kardamom mag a fûszerek királynõje Indiában. Ez egy igazán pikáns kis fûszer, melyet héjastul árulnak, nekünk kell megtörni otthon. Különleges ízvilágot kölcsönöz a süteményeknek, s állítólag vágyfokozó hatása van, illetve elmulasztja a fejfájást.”

„Már Magyarországon is egyre jobban terjed az indiai tánc szeretete. Különbözõ klubok alakultak már ennek bemutatására. Ezeken az elõadásokon általában mitológiai táncokat láthat a publikum.” Azoknak, aki nyitottak India különleges varázsára, akik Delhi indiai városi életét, a klasszikus építészetet pont úgy megismernék, mint a kókusztejet vagy a mangólasszit. Ha már túlvagyunk a kezdeti „kultúrsokkon”, akkor jöhet a felfedezőtúra! Agra, a Taj Mahal városa, majd a mesés tengerpart, a pálmafák, tengeri szellő, tehenek, laza aljnövényzet és laza arcok, vagyis Goa. Ez az a hely, ahol az ember nem is érti, hogy miért csak most látja, és hogy hol volt eddig…

189 900 Ft/fő (6 nap/5 éj) Az ár tartalmazza: a repülőjegyet Budapest-Delhi-Budapest útvonalon, a körutazás során szállást 5 éjszakára reggelivel középkategóriájú szállodában, a program szerinti transzfereket légkondicionált busszal, a helyi magyar nyelvű idegenvezetést a körutazás során, egy indiai show-val egybekötött vacsorát. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (kb. 85 000 Ft/fő), a körutazás során a félpanzió (5 vacsora 12 900 Ft/fő), a helyben fizetendő repülőtéri illeték (nemzetközi járatoknál 1 500 RS/fő, helyi járatoknál 300 RS/fő), a leírás szerinti belépők (17 900 Ft/fő), a borravaló (kb. 70 USD), a fotózás/videózás díjam, a vízumdíj (19 000 Ft/fő) és a biztosítások.

Azoknak, akik nem mindennapi élményre vágynak, és nem csak utazni szeretnek, de egy jó nagy adag kalandvágy is bekerül a bőröndjükbe. Riksák, az utcán lófráló tehenek, fényűző, csillogó textilek és ékszereket kínáló üzletek, a levegőben terjengő chili illata – ez mind India. Mindenki másképp dolgozza fel az elsőre talán erősnek, és cseppet sem megszokottnak tűnő hatásokat, azonban abban biztosak lehetünk, hogy a nem mindennapi ország mindenki számára felejthetetlen élményeket tartogat.

299 900 Ft/fő (11 nap/10 éj) Az ár tartalmazza: a nemzetközi repülőjegyet, középkategóriájú szállást reggelivel, és a körutazás alatt magyar nyelvű idegenvezetést, egy indiai show-val egybekötött vacsorát, hajózást a Gangeszen. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (kb. 85 000 Ft/fő), a félpanzió (23 900 Ft/fő), a helyben fizetendő repülőtéri illeték (nemzetközi járatoknál 1 500 RS/fő, helyi járatoknál 300 RS/fő), a leírás szerinti belépők (21 900 Ft/fő), a borravaló (kb. 80 USD), a fotózás/videózás díja, a vízumdíj (19 000 Ft/fő) a baleset,- betegség és poggyászbiztosítás (480 Ft/fő/nap) és a biztosítások.

A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a QUAESTOR Utazásszervező Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

INDIA

45


Kuba egyedülálló, különleges ország, melynek „ízét, zamatát” csak megtapasztalni lehet. Semmilyen útikönyv, sem pazar fotósorozat nem adja vissza a sokak által keresett „Igazi Kubát”. Az Antillák gyöngyszeme lélegzetelállító tengerpartokkal rendelkezik, és őszintén barátságos helyiek várják a turistákat. Ám ami a természeti szépségek mellett leginkább az országba csábítja a turistákat, az a különleges történelme és gazdag kultúrája. Az egykori spanyol gyarmat ma a legnépesebb karibi ország, egyben a világ egyik utolsó szocialista berendezkedésű állama. Ahhoz, hogy ezt a különleges hangulatot magunkénak érezhessük, meg kell látogatnunk Havanna gyarmatosítás korabeli épületeit, és saját szemünkkel kell látni a még a mai napig is az utcán közlekedő „oldsmobilokat”. A pompázó színek, karibi ritmusok, szivarok és koktélok tökéletes „harmóniát” alkotnak.

Occidental Miramar • Havanna reggeli (3+1 éj)

Ajándék havannai városnézés!

Playa Blanca 4* • Cayo Largo all inclusive ellátás (5 éj)

Kulturálódna Havannában, és pihenne Cayo Largon a Karib tengeren található lakatlan szigeten? Elvonultan a világtól strandoljon önfeledten az azúrkék tengerben a saját maga által felfedezett és birtokolt fehérhomokos tengerparton.

207 400 Ft/fő/9 éj-től Melia Varadero 5* • Varadero all inclusive ellátás

KÖ RU TA ZÁ S KUBA - ahogy eddig még nem látta... félpanziós ellátás A hagyományos turista útvonaltól eltérő körutazás, mely az oly sokak által keresett “igazi Kubát” mutatja be.

449 900 Ft/fő (13 nap/11 éj) Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást (2 éj Havannában, 2 éj Vinalesben, 1 éj Playa Largan, 1 éj Cienfuegosban, 2 éj Trinidadban, 3 éj Varaderon) 3/4*-os hotelekben. Ellátást: félpanzió (reggeli a hotelben, ebéd a program során). A transzfereket Kubában légkondicionált autóbuszokkal. A programokat, a belépőket és a magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (kb. 110 000 Ft/fő), a kubai kilépési illeték (25 CUC), a vízum (10 000 Ft/fő), a fakultatív programok költsége, a borravalók, és a biztosítások.

46

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

Ez az ötcsillagos hotel egy kicsit mindenkinek ajánl valamit ezen a félreeső tengerparti helyen a golftól a vízi sportig. A világhírű varaderoi tengerpart egyik legszebb részén található hotel, a maga kubaiságával várja vendégeit a világ minden részéről. A szobákat felújították, így kényelmes és szép környezetben pihenhet az utazó és élvezheti az all inclusive ellátást. Napközbeni és esti animáció, szórakoztató programok.

177 900 Ft/fő/7 éj-től Az ár tartalmazza: 1. ajánlat esetében: 3+1 éj szállást reggelivel Havannában, 5 éj szállást all inclusive ellátással Cayo Largon, 2. ajánlat esetében 7 éjszaka szállást Varaderon all inclusive ellátással. Kollektív transzfert légkondicionált buszokkal, belső repülőjegyet illetékkel, magyar nyelvű asszisztenciát. Külön fizetendő: repülőjegyek (már kb. 130 000 Ft/fő-től), a repülőtéri illeték (kb.110 000 Ft/fő), vízum (10 000 Ft/fő), kilépési illeték (25 CUC) és a biztosítások.

A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a QUAESTOR Utazásszervező Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!


Izrael a Földközi-tenger keleti partján fekszik, ahol Európa, Ázsia és Afrika találkozik. Az ígéret földje évről évre vonzza a turistákat, akik valamilyen csodát várnak, és mindenki a maga módján, de meg is kapja az áhított élményt. Látogatók ezrei lepik el az országot az év minden időszakában, találkozhatunk keresztényekkel, zsidókkal és muzulmánokkal egyaránt. Az érzés feledhetetlen, mintha több ezer évet utaznánk vissza az időbe. Bármikor ide utazhatunk, hiszen az éghajlata mérsékelt mediterrán. Télen esik némi eső, de a hosszú meleg évszak már tavasszal, áprilisban kezdődik és egészen októberig tart. A szentföldi pillanatok mindenkit valami egyedi, valami életre szóló tapasztalattal gazdagítanak.

SZENTFÖLDI PILLANATOK (körutazás) 8 nap/7 éjszaka Netanya • Tel Aviv • Cesarea • Haifa • Akko • Rosh Haniqra • Tiberias • Galilea • Genezáreti-tó • Kána • Názáret • Gilboa • Jeruzsálem • Betlehem • Holt-tenger Időpontok: 2011. április 10-17., május 8-15., november 20-27.

189 900 Ft/fő-től

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a felsorolt programokhoz a buszos transzfert, a 7 éjszaka szállást reggelivel, középkategóriás szállodákban, kétágyas szobában és a magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (kb.45 000 Ft/fő*), a félpanzió (20 900 Ft), a borravaló (kb. 35 EUR/fő), a belépődíjak (kb. 45 EUR/fő), a fakultatív programok (Betlehem 9 900 Ft/fő, Holt-tenger 17 900 Ft/fő, Jeruzsálem 15 900 Ft/fő), a felvonó a Massada Erődhöz 15 ERU/fő) és a biztosítások. A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a QUAESTOR Utazásszervező Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

IZRAEL

47


Ciprus a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigete Szicília és Szardínia után. Több kilométer hosszú aranyhomokos tengerpart, kristálytiszta vizű tenger, romantikus öblök, magas hegycsúcsok. Napfény, megannyi sportolási lehetőség, szórakozás. A kis sziget mindent magában rejt, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz szükséges. A múzeumok kincsei, a kulturális örökség, ógörög emlékek, kolostorok, minaretek, s magával ragadó látvány. Ha akarjuk, a görög, ha akarjuk, a török oldalon barangolhatunk. A legenda úgy tartja, Aphrodité, a szerelem istennője ezen a szigeten lé-pett ki a tengerből, ezért Ciprust „a szépség és szerelem szigetének” is nevezik. A sziklák Nagy Sándort, a történelem legnagyobb hódítóját is elbűvölték, s Leonardo da Vinci is megízlelte a sziget egyedülálló szépségét.

Napa Plaza Hotel 4* • Ayia Napa

Lordos Beach 4* • Larnaca

félpanziós ellátás

reggelivel

100 900 Ft/fő/7 éj-től Ayia Napa nyüzsgő városközpontjában, szórakozóhelyek, éttermek, üzletek és egy középkori monostor szomszédságában épült modern, elegáns, szálloda, amely a történelem, a kultúra és a jelenkor arculatára lett tervezve. Az aranyhomokos strand hatszáz méterre fekszik. A szálloda környékén bárok, éttermek, üzletek és szórakozóhelyek sokasága található. A szálloda csak felnőtt utazókat fogad. „A nagyobb városokban megtalálható elegáns butikokban és az utcai bazárárusoknál egyaránt nagy a választék a kelet és a nyugat kincseibõl”

48

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

119 900 Ft/fő/7 éj-től Az egyik legjobb négycsillagos családbarát szálloda. Larnaca üdülőövezeti részén épült, népszerű szálloda, közvetlenül a lassan mélyülő homokos tengerparton található. Larnaca városközpontja nyolc kilométer, ahová taxival vagy tömegközlekedéssel is el lehet jutni (hétköznapokon, buszmegálló a szálloda előtt). „A tengeri sportok és a napfény „szerelmeseinek” szinte földi paradicsom ez a sziget, hiszen a napsütéses napok száma háromszázra tehetõ.” Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást megadott ellátással. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (31 500 Ft/fő), transzfert (Larnaca 7 500 Ft/fő vagy Ayia Napa 15 000 Ft/fő), foglalási díj 500 Ft/fő és a biztosítások.

A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a Budavár Tours Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www. qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!


A Földközi-tenger középső részén található szigetország, melynek legnagyobb tagja Málta, vulkanikus tájak, csodás öblök és i.e. 5 200ból származó emlékek tarkítják Málta szigetét, amely leginkább a lovagrendről lett ismert. Tengerpartja a legtöbb helyen sziklás, néhány homokos öböllel tarkítva. A vendégeket kiváló éttermek, szórakozóhelyek és La Valetta történelmi emlékei várják. A nagy nyári meleg ellenére a sziget éghajlata kiváló, alacsony a páratartalom. Málta szigete mellett Gozo és Comino nagyszerű célpontja az egész napos kirándulásoknak és maga a fő sziget is egy nap alatt körbeutazható. Ajánljuk mindazoknak, akik nem csupán tengerparti pihenésre, hanem aktív kikapcsolódásra vágynak.

Park Hotel 4* • Sliema reggeli

104 990 Ft/fő/7 éj-től Sliema központjában, a tengerparti sétánytól hetven méterre található az egyedi építészeti kialakítású, jól felszerelt városi szálloda. A tengerparti sétányon Málta legkiválóbb éttermei, üzletei sorakoznak. A legközelebbi sziklás strand (fizetős) százötven méterre vagy sétatávolságnyira szabad partszakaszok is elérhetők. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját. „A történelmi városok szûk macskaköves utcái a katedrálisok és a barokk paloták tündökölnek.”

Intercontinental Hotel 5* • Sliema reggeli

119 900 Ft/fő/7 éj-től Különleges építészeti formájú és modern kialakítású luxushotel, St. Julian’s mozgalmas városközponti környezetében található. A közeli homokos tengerpart privát stranddal mindössze kétszáz méterre található. „Különleges hangulatú mediterrán szigetcsoport a ragyogó napsütés, krisztálytiszta tenger, és az élõ történelem szigete.” Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást megadott ellátással. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (28 000 Ft/fő), transzfer (5 000 Ft/fő), foglalási díj (500 Ft/fő) és a biztosítások. A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a Budavár Tours Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport.hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!

CIPRUS • MÁLTA

49


Fedezze fel velünk a világ legérdekesebb országait! Változatos, kulturális és természeti élményekben gazdag utazásokat kínálunk, melyek tökéletes kikapcsolódást jelentenek minden korosztály számára.

London • Brüsszel • Amszterdam Európai fővárosok a Csalagúton át 2011.07.20-26. (6 nap/5 éj) repülővel, vonattal 3*-os hotel, reggelivel „ A Csatorna-alagút vagy Csalagút egy 51,5 km hosszú vasúti alagút a La Manche csatorna alatt a Doveri-szorosnál, amely az angliai Dover melletti Folkestone-t köti össze a franciaországi Calais közelében fekvõ Coquelles városával” Az ár tartalmazza: a repülőjegyet Budapest-London és AmszterdamBudapest útvonalon, vonatjegyet a Csalagúton át, a szállást 3*-os hotelben reggelivel 3 éjszakára és a programban szereplő városnézést magyar nyelvű idegenvezetővel.

ÍRORSZÁGI KÖRUTAZÁS A kelta kereszt titka 2011.07.11-18. (8 nap/7 éj) repülővel 3*-os hotel, félpanzióval „Gazdag kulturális örökség, gyönyörû tájak és elbûvölõ partvidék várja a kelta kultúra szerelmeseit.”

199 900 Ft/fő/5 éj-től Klasszikus török körutazás Pihenéssel a török Riviérán 2011.04.06-17. (12 nap/11 éj) „Isztambul a világ egyetlen városa, amely két földrészen épült. Európát Ázsiától elválasztó tengerszoros a Boszporusz.”

201 400 Ft/fő/11 éj-től Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a helyi autóbuszt, a kompátkelést a Dardanellákon, 11 éj szállást 4*-os szállodákban félpanzióval, egy ebédet, az útlemondási biztosítást, a megadott programokat, a helyi idegenvezetőt és az utazási iroda idegenvezetőjét az indulástól az érkezésig.

269 900 Ft/fő/7 éj-től Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást középketegóriájú hotelben félpanzióval, és a magyar nyelvű idegenvezetést.), a fakultatív programok és a biztosítások.

50

QUAESTOR VAKÁCIÓ 2011

Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (Írország: 29 900 Ft/fő, London: 34 900 Ft/fő, Törökország:. 24 500 Ft/fő), Törökországnál a vízum, mely a helyszínen fizetendő: (15 EUR v. 20 USD), tovább minden esetben a fakultatív programok, a belépődíjak és a biztosítások. A jelen ajánlatban nem részletezett kérdésekben – így különösen a létrejövő utazási szerződés tartalma tekintetében – a BUDAVÁR Tours Kft., az 1000 ÚT Kft., a CARTOUR Idegenforgalmi Szolgáltató Kft., mint utazásszervező által kibocsátott és alkalmazott „Utazási feltételek” mint általános szerződési feltételek rendelkezései az irányadók. További részletekért és az utazási szerződésért keresse weboldalukat: www.qcsoport. hu/travel vagy országszerte a QUAESTOR Pontokat!


Tekintse meg a nevezetességeket, kóstoljon bele a helyi szokásokba!

Londoni városlátogatás

Amszterdami városlátogatás

2011.03.24-27. (4 nap/3 éj) repülővel 3*-os hotel, reggelivel

2011.03.24-27. (4 nap/3 éj) repülővel

69 990 Ft/fő/3 éj-től

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást 3*-os hotelben reggelivel. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (15 000 Ft/fő) és a biztosítások.

74 990 Ft/fő/3 éj-től

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást középkategóriájú hotelben reggelivel. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (15 000 Ft/fő) és biztosítások.

Hosszú hétvége Rómában

Szentpétervár • Észak Velencéje

2011.04.21-24, 2011.06.11-14. (4 nap/3 éj) repülővel 3*-os hotel, reggelivel

2011.05.01-04. (4 nap/3 éj) repülővel 3*-os hotel, reggelivel

84 900 Ft/fő/3 éj-től

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást középkategóriájú hotelben reggelivel, és a magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (29 900 Ft/fő), a félpanzió felára (3 vacsora, 13 900 Ft/fő), a fakultatív programok és a biztosítások.

U-000787

99 000 Ft/fő/3 éj-től

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást 3*-os hotelben reggelivel, transzfereket, városnézést belépővel a Péter-Pál erődbe, és a magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendő: a repülőtéri illeték (kb. 30 000 Ft/fő), a fakultatív programok, a vízumdíj (13 000 Ft/fő) és a biztosítások.

www.qcsoport.hu


QUAESTOR Pontok Budapest V., Báthori u. 4. Tel.: (1) 2-999-999/7279; Budapest, Duna Plaza II. em. Tel.: (1) 239-3725; Budapest, Mammut I. főbejárat Tel.: (1) 345-8352; Budapest lX., Ráday utca 7. Tel.: (1) 299-9999/2212; Debrecen, Csapó u. 9. Tel.: (52) 523-350; Dunaújváros, Devecseri G. u. 4. Tel.: (25) 512-570; Eger, Szent János u. 11. Tel.: (36) 428-410; Győr, ETO Park I. emelet, Nagysándor József u. 31. Tel.: (96) 815-930; Győr, Schweidel u. 15. Tel.: (96) 319-627; Kaposvár, Ady Endre út 9. Tel.: (82) 511-967; Kecskemét, Dobó krt. 13. (fszt. 1.) Tel.: (76) 417-430; Miskolc, Corvin u. 1-3. Tel.: (46) 349-218; Nyíregyháza, Rákóczi út 1. Tel.: (42) 509-040; Pápa, Rákóczi u. 6. Tel: (89) 321-221; Pécs, Perczel M. u. 2. Tel.: (72) 224-092; Szeged, Tisza Lajos körút 40. Tel.: (62) 424-563; Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. Tel.: (22) 330-474; Szombathely, Kőszegi út 6/a, Uránia udvar Tel.: (94) 511-831; Veszprém, Budapest út 16. Tel.: (88) 411-208; Zalaegerszeg, Eötvös u. 1. fszt. 15. Tel.: (92) 511-741

QUAESTOR telefonos ügyfélszolgálat

0640222111 www.qcsoport.hu

Vakáció 2011 - Napos oldalak  
Vakáció 2011 - Napos oldalak  

QUAESTOR Utazási Iroda 2011 nyári utazási ajánlatok

Advertisement