Page 1

MEDISCH CENTRUM WAALRE

Bij ons bent u geen nummer maar gast


Medisch Centrum Waalre Een bezoek aan een medisch specialist èn het ziekenhuis hoeft vandaag de dag niet meer samen te vallen. Ook bij gespecialiseerde centra zoals Medisch Centrum Waalre is het mogelijk medisch specialistische zorg te ontvangen, die voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen. In Medisch Centrum Waalre worden laagcomplexe verzekerde en onverzekerde behandelingen en operaties uitgevoerd. Ofwel poliklinisch, in dagbehandeling of met overnachting.

Groot door kleinschaligheid Onze kleinschaligheid brengt grote voordelen met zich mee. Zo wordt u behandeld door een hecht team van zeer ervaren medisch specialisten en ondersteunend medisch personeel. Zij weten wie u bent en kunnen vragen die tijdens het behandeltraject bij u opkomen te allen tijde beantwoorden. De wachttijden zijn kort en u wordt altijd gezien en behandeld door dezelfde specialist.


Persoonlijke zorg Persoonlijke zorg in een sfeervolle omgeving is de belangrijkste pijler van Medisch Centrum Waalre. Met een gewaarborgde privacy en aandacht voor uw wensen. De smaakvol ingerichte ruimtes dragen er aan bij, dat u zich op uw gemak voelt. Wij streven na, dat u zich geen nummer, maar gast voelt bij ons.

Bundeling van krachten Met de specialismen orthopedie, plastische chirurgie, dermatologie en algemene chirurgie maken wij het mogelijk om complete medische trajecten binnenshuis te behandelen. De artsen en het ondersteunend medisch personeel kunnen allen putten uit de jarenlange werkervaring die zij hebben opgedaan bij diverse gerenommeerde ziekenhuizen in de regio. Deze ervaring in combinatie met uitstekende faciliteiten geeft ons de mogelijkheid om topkwaliteit zorg te leveren aan u als patiĂŤnt.

Verzekerde zorg Voor het verlenen van verzekerde zorg heeft Medisch Centrum Waalre afspraken met alle grote zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij op dezelfde manier behandelingen kunnen declareren, zoals u dat in een regulier ziekenhuis gewend bent. Tijdens een bezoek aan de polikliniek kan de behandelend specialist u hierover nader informeren. Het team van Medisch Centrum Waalre streeft naar continue verbetering en optimalisatie van de zorgverlening. Wanneer u onverhoopt een klacht mocht hebben over een behandeling of de kliniek, hanteren wij hiervoor een vastgestelde klachtenprocedure. Tevens is er een privacyreglement opgesteld. Uitgebreide informatie kunt u vinden op onze website.


Welke behandelingen Om u een idee te geven waarvoor u bij Medisch Centrum Waalre terecht kunt, geven wij u hieronder een korte opsomming van enkele behandelingen of aandoeningen per specialisme.

Orthopedie Pols- handchirurgie, kijkoperaties in knie en schouder, neerplastiek en cuff herstel, voorste kruisbandreconstructie, tenniselleboog, hamertenen, hallux valgus

Plastische Chirurgie Borstvergroting, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie, liposuctie, borstverkleining, botox & fillers

Dermatologie Moedervlekken, (controle op) huidkanker, algemene huidproblemen (met specialisatie psoriasis), spataderen, acne, eczeem

Algemene Chirurgie Aambeien, liesbreuk, navelbreuk, ganglion

Overig Sterilisatie van de man

Contact met Medisch Centrum Waalre Wilt u meer informatie omtrent een behandeling? Neem dan contact op met uw huisarts, kijk op www.medischcentrumwaalre.com of bel met 040-2222370. Wij staan u graag te woord.


EINDHOVEN

DEN BOSCH TILBURG

VENLO

A2

MAASTRICHT

Bedrijvenpark Het Broek

De Dommel

A 67

Afslag Veldhoven Zuid Ziekenhuis MMC

Van Dijklaan Bus

O.L. Vrouwedijk

VELDHOVEN

Bus

Ziekenhuis Maxima Medisch Centrum

WAALRE

VALKENSWAARD

Medisch Centrum Waalre

Wij zijn met het openbaar vervoer vanaf Eindhoven bereikbaar via buslijn 149, 150 of 174, waarna u dient over te stappen op lijn 177.

Medisch Centrum Waalre Van Dijklaan 9 5581 WG Waalre T 040 2222370 F 040 2231531 info@medischcentrumwaalre.com

www.medischcentrumwaalre.com

Medisch Centrum Waalre  

De algemene informatiefolder van Medisch Centrum Waalre. Medisch Centrum Waalre is een centrum voor medisch specialistische zorg. U kunt t...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you