Page 1

Descripció Jo soc en Jaume tenc 11 anys i vaig al C.E.I.P. Joan Veny i Clar i faig 6èC. Jo físicament som alt,prim,el cabells llarguets,els ulls negres i a l'hora de córrer soc ràpit. De caràcter som un poc caparrut,despistat,agut,em faig responsable de les meves coses. Soc un poc creatiu però també protest un poc. Estic un poc preocupat i m'agrada jugar a futbol.


Descripció Hola soc na Catalina Maria i tenc onze anys, vaig a 6è.C i després de l'estiu que ve aniré a s'institut. Tenc els cabells rossos i soc blanca de pell. Soc d'estatura normal, d'orelles normals i boca mitjana. Tenc els ulls d'un color entre el verd i el gris, i tenc les parpelles molt espesses. Soc molt simpàtica, divertida, bromista i estudiosa. També soc ordenada i riallera i també molt optimista. I la música és i sempre serà la meua passió i la meua vida. Els meus defectes són que no m'agrada molt fer feina i anar a l'escola, i de vegades m'enfad i puc tenir molt mal geni. Soc sovint caperruda i m'agraden les coses noves com el que més. També m'agraden molt els dolços. Dons així soc jo i no m'agradaria canviar molt la meua forma de ser.


DESCRIPCIÓ Jo soc en Miquel Barceló Mulet, tenc 11 anys, tenc la cara un poc rodona, estic un poc grasset tenc els ulls marrons i els cabells negres. El que m'agrada més és jugar a bàsquet. Som amable amb la gent i també divertit. M'agrada molt anar a plaça amb els amics, m'agrada anar amb bicicleta i amb patinet, però a vegades faig un poc es bollat des cap per broma. I així som jo.


La meva descripció Hola soc en Toni Fiol i vaig a la classe de 6é C, tenc 11 anys. Soc alt, amb els cabells curts amb cresta, les orelles ni molt petites ni molt grosses. Estic prim, tenc els ulls marrons i un nas petit. Soc un poc polissó i simpàtic a vegades m'enfat molt i soc un poquet amable.


La meva descripció Jo soc n' Ismael tinc 11 anys vaig a 6è c al col·legi Ceip Joan Veny i Clar tinc els cabells curts de color negre i els ulls de color verd fosc. Som prim i no soc ni alt ni baix soc responsable, amable i simpàtic i a vegades un poc caparrut.


La meva descripció Jo soc na Laura Andreu Ferrer i tenc 11 anys, estic a la classe de de 6é C i jo soc alta, rossa, guapa, tenc els ulls marrons, els llavis prims, tenc els cabells curts, soc rossa, soc prima, duc unes ulleres liles, també duc un rellotge rosa i un collar de color lila. Jo soc tranquila i feinera. A jo m'agrada cantar, ballar, jugar, mirar la tele, anar a escola amb la mestra Juana Maria, anar amb bicicleta, caminar, nedar, fer fotos,... Jo quant sigui gran seré mestra d'infantil.

Laura Andreu Ferrer


La descripció

Jo tinc 12 anys. A la meva casa jo soc molt distret però quan veig la tele me distrec molt i perd

el temps i també amb l 'ordinador. Jo soc un nin una

mica prim. Però jo som així. Jo soc un poc alt i tinc els ulls marrons jo soc moreno i me agrada anar a 6èC . Som en Kevin.


Jo soc en Fabian i vaig al col.legi de Joan Veny i Clar vaig a 6c, som alt i prim tenc el cabell ros , i els ulls blaus, soc molt simpàtic i sé jugar a tot. Tenc molts amics i amigues, faig molt d' esport i som molt estudiós .A classe tenc molts companys .En total som 21 , faig tots els deures cada dia i també tenc 12 anys, els cumpleixo per agost, dia 15.

Fabian...


Descripció Jo em dic Victòria vaig a classe de 6èC i soc normal d'estatura,estic prima tenc es cabells ni llargs ni curts,tenc es cabells castanys igual que els ulls .De caràcter soc bona al·lota i a pics m'enfad,soc gimnàstica rítmica .Quan m'enfad és culpa del meu germà. Compleixo els anys el dia 27 d'abril .Tenc molts d'amics i moltes amigues. Em barall cada dos per tres amb el meu germà som com el ca i el moix.


Descripció Jo soc en Julián , tinc 11 anys i estic a la classe de 6èC del col.legi Ceip Joan Veny i Clar de Campos . Soc alt amb els cabells curts i negres. Som prim amb els ulls marrons , tinc el nas no molt petit ni molt gros i rodó . Amb la boca de tamany normal, les orelles grosses: Soc un nin responsable i no molt dolent però quan m' enfad puc ser un poc malvat. M'agrada jugar a futbol , nedar i sobre tot fer esports aqüàtics . De gran vull ser pilot d'avió.


La meva descripció Jo soc na Catalina però els meus amics em prefereixen dir Cata . Jo tenc 10 anys i vaig néixer el dia 12 de novembre de l'any 2.000 Soc una mica baixeta , tenc els cabells negres i una mica curts . Vaig a la classe de 6è C i tenc uns amics molt simpàtics i divertits. M'agrada estudiar a la meva escola perquè els mestres i els companys t'ajuden quan ho necessites . Tenc dues germanes una d' elles te cinc mesos i es riu molt , i l'altre té 14 anys i ja va a l'institut. Quan sigui major vull ser mestra.

Cata


Descripció Jo soc na Nathali Gutiérrez Infante tinc 12 anys i estic en classe de sisè del CEIP Joan Veny i Clar de Campos. Soc alta i morena, tinc els cabells super llargs i negres. La forma del meus ulls són com una ametlla i el nas el tenc normal. Soc intel·ligent, simpàtica i molt divertida. De vagades puc ser un poc malvada, però només quant m'enfaden . De major vull ser modelo i actriu de cine. El que més m´agrada és sortir amb el meus amics, que són en Julián, Catalina Andrea,Helen i en Toni Fiol, ens ho passam bomba.


Jo en dic Helen estic a 6èC. Tinc els cabells llargs i castanys, jo no soc ni molt alta ni malt baixa per la meva edat. Duc unes ulleres liles molt boniques.Tinc els ulls marrons i una boca ni molt grossa ni molt petita. Soc més bé de pell morena. Tinc els braços normals i les mans bastant normals i sempre duc una polsera a la mà esquerra. Es meu caràcter és un poc rar quasi sempre estic contenta però quan qualcú aconsegueix enfadar-me em pos com una fúria i no em calm tan fàcilment. Se passar-m'ho bé quan puc, però quan he de ser responsable ho soc. M'agraden tots el calors però sobretot es gris i es vermell.

Helen


La meva descripció Hola a tothom!!! Som na Clàudia, vaig a 6è C i d'aquí dos mesos faré onze anys. Mon pare i ma mare sempre em diuen que sóc molt guapa; jo no crec que sigui tan guapa, però sé que tampoc som lletja, som una nina normal. Tampoc som molt alta ni molt baixa. Som més prima que grassa, però tampoc estic com un “palillo”! Els meus cabells són castanys clars i els meus ulls són marrons. Les meves orelles són de tamany normal i els meus llavis són gruixats. Me definesc com a una nina simpàtica i divertida. M'agrada molt passar temps amb els meus amics i amigues. La música és la meva vida: cantar, ballar, etc. I M'ENCANTA ANAR DE COMPRES!!! Jeje! :)


La meva descripci贸 Soc gran, ulls marrons, cabells de color castany fosc.Tenc 12 anys,som prim mig moreno m'agrada jugar a tot, faig bromes i tamb茅 m'agrada mirar la tele i jugar a sa platja i a la nintendo m' agraden els animals i anar al cine, entrar en internet, al tuenti.M'agrada la festa de Nadal.. De Adrian


La meva descripció Jo soc na Julia Gocha i tenc 12 quasi 13 anys. Soc alta, tenc els cabells morenos i duc ulleres negres i liles tenc els ulls verds, marró i blaus. Soc molt simpàtica, m'agrada riure molt. Visc a Sa Rapita en una casa taronja .Vaig al col·legi Ceip Joan Veny i Clar a la classe de 6é C.

Julia Gocha


El meu nom és Adrià. Tenc els ulls de color marró. Som de pell morena. No duc cap tatuatge. Tenc una piga. Es meu cabell de color marró. M'encanta cuinar, tinc mala lletra, ajud en ses feines de casa, també sé muntar amb sa bicicleta sense mans i m'agrada.


DESCRIPCIÓ

Som Carol Horny de Campos i tenc 11 anys i al 8 gener ja en tendré 12 vaig a la classe de 6è. Som un nin amb els cabells rossos i ulls blaus, mesur 145cm d' alt i els meus cabells tornen un poc marrons si estic a AUSTRIA. Som una mica bèstia si m' enfado amb una persona .També soc un poc simpàtic i també un poc creatiu.

AIXÍ SOM  
AIXÍ SOM  

SOM SISÈ C

Advertisement