Page 4

ROCK N ROLL CHRISTMAS i 3 år har vi arrangerat julbordskvällar med underhållning. Nu är det dags igen. Boka in företagets helt egna julfest. Hur kul som helst!

STJÄRNA FÖR EN KVÄLL Vi bestämmer en låt, gör ny text och spelar in låten i vår studio, allt under ledning av oss. Innan middagen är över har ni det färdiga resultatet med er på en skiva. En fantastisk teambildning! Pris fr 5000:-

BORDSHOCKEY Samla företaget, kunder eller kompisgänget. Vi drar ihop en bordshockeyturnering med riktig NHLinramning, underhållning och mat. Let´s get ready to rumble!!!

HÅKAN HELLSTRÖM Sveriges hetaste artist kommer åter till Västerås. 15 dec på Bombardier Arena Boka VIPbiljetter med backstagepass.

8 BALL Varje måndag träffas ett antal entusiaster och spelar biljard, provar nya ölsorter, whisky, rom och andra njutningsfulla drycker. Säg till om du vill ha en egen klubb hos oss, allt är möjligt.

DANIEL ADAMS - RAY En av Sveriges absolut populäraste artister släpper ny platta och åker på turné. i samband m konserten kan du boka VIP platser m backstagepass. 30 nov på Culturen

Pris fr 795:-/st

Pris enl ök

Pris fr 350:-/st

AFTERNOON TEA Välkommen på en helt ny variant på Afternoon tea. Du bjuder in hela personalen eller dina kunder till en show där ni har tillgång till bar och snacks efter eget tycke och smak. Vi bistår kreativt och med markservice.

NIGHTCLUB För en kväll är det du och dina vänner som driver nattklubb i våra lokaler. Med fullständig ljud-, och ljusutrustning samt egen bar så sätter endast fantasin gränserna. Vi hjälper gärna till med underhållningen och logistiken.

KONFERENS Våra unika och personliga lokaler gör konferensen till en njutning. Upp till 150 sittande i biosittning och mindre grupprum för 5 pers och uppåt. Fullständig avutrustning och service.

Pris enl ök

Pris från 5000:-

Pris fr 100:-/pers

Pris från 575:-/pers

Pris fr 5000:-

Intiman i Västerås  
Intiman i Västerås  
Advertisement