Page 2

LÅT MIG BERÄTTA Som liten älskade jag att bygga kojor. Att leka i dom var aldrig intressant. Att visa upp och ge andra möjlighet att leka och trivas i var mycket roligare Under mina år som yrkesverksam har jag varit med och byggt massor av mötesplatser. Sigurdsgatan25, Prisma, Decibel i Mariaberget, Carlsson på Kajen är bara några av dom. Lärdomen från dessa projekt är att ingenting är omöjligt. Med start nu i höst och fortsatt i vår så kommer vi att ha vår bas i Teaterns gamla lokal bakom Sigurdsgatan 25 som vi tidigare kallat Intiman. Vi byter nu namn till iNTiMAN backstage bar & lounge. Alla som varit backstage efter en konsert vet att det är där de riktiga festerna är :-) Våra unika och personliga lokala är perfekta för en l yckad företagsfest, 40-årsskiva, afterwork eller

CARLSSON PÅ KAJEN Vi driver sedan 5 år Carlsson På Kajen, Västerås omodernaste kafé, nere på Elbakajen Ett mycket välbesökt och populärt kafé i gammal stil. Till detta har vi kopplat ett Galleri som förutom att fungera som galleri även är en mycket trevlig middags-, och festlokal i skärgårdsstil. Upp till 35 personer kan man vara i Galleriet. Vår stora altan lämpar sig för sällskap upp till 100 personer.

CARLSSONS FLOTTE Är ytterligare en mötesplats vi erbjuder. Förtöjd vid Elbakajen ligger vår vedeldade bastuflotte. Inglasad med utsikt över hela mälarfjärden. Upp till 20 personer kan basta, konferera, äta kräftor eller grilla. Vill du åka vattenscooter eller göra någon annan vattenaktivitet i samband med ditt bastubad så ordnar vi detta med någon av våra samarbetspartners. Vi kan även erbjuda massage på plats. Vi sätter givetvis igång bastun och håller med handdukar och allt annat du önskar.

konferens. 2 scener, ljudanläggning, discoljus, möjlighet till egen bar samt alla övriga faciliteter och dessutom vår erfarenhet av publika mötesplatser borgar för ett lyckat event.

Intiman i Västerås  
Intiman i Västerås  
Advertisement