Page 1

Concepció i Naixement de Jesucrist “Una història plausible” Com estem en temps de Nadal, no siguem incrèduls, i, fent un exercici de reflexió com fem quan votem en les eleccions, creguem el que ens diuen els polítics del catolicisme. La seva versió dels fets es que “la concepció es donà el 8 de desembre, i que el naixement de la criatura fou la nit del 24 al 25 de desembre.” I clar, de seguida l'ateu, l'agnòstic, el musulmà, etc, etc... enemics de la “Santa Madre”, fan l'acudit fàcil: – De quina raça és el jesuset si amb menys de 17 dies va tindre prou d'estar al ventre de sa mare? – Aquesta és una nova mentira que justifica el per què no hem de creure res del que diuen. – Etc.. Ah!!, incrèduls, és condemnareu a l'infern, al regne de “Belcebú”.

Argument positiu No es coneix cap embaràs tan curt, (o almenys jo no el conec), la rata necessita 22 dies, el conill 33, i ambdues estan molt allunyats del que necessita l'ésser humà 259-294 dies. Donem credibilitat a que el jesuset és “dios y hombre verdadero”. D'aquesta creença agafem que és home verdader, la qual cosa suposa admetre que l'embaràs ha de durar 259-294 dies. Suposem que: – L'embaràs d'un humà com el jesuset dura almenys 250 dies. – Que el temps des de la concepció al part que ens proposen els doctors de l'església catòlica sigui de 17 dies. Considerem que el viatge en burro a Betlem durà almenys un dia a la velocitat de burro respecte als éssers humans. ¿És possible aquest escenari dins de l'univers conegut sense haver d'emprar gràcia divina? La resposta és evidentment SI, la física ens dona una explicació plausible d'aquest fet sense pararnos a pensar que els doctors de l'església ens diuen mentires.

Solució Si l'embaras humà dura 250 dies, i descomptant el dia del burro tenim 16 dies d'embaràs a altes velocitats relatives, la resposta és: calcular a quina velocitat relativa viatjava la panxa de Maria des de la concepció fins al dia que van agafar el burro cap a Betlem. Agafem el factor de Lorentz aplicat a la dilatació temporal deguda a la velocitat i plantegem la següent equació de fàcil resolució.

Essent t el temps per a l'observador sota la terra, t' l'observador mòbil (la panxa de Maria). Aquesta hipòtesi ens és vàlida per fer els càlculs, i després invertim els observadors per donar-li realitat al temps, degut a la relativitat de la velocitat. Així doncs, el problema és limita a resoldre la velocitat relativa entre la panxa de Maria durant aquests 16 dies respecte als observadors humans.


El que tinga més interes que faça els càlculs exactes, però, per aproximació podem vorer que 250=2 x 152 i que 16=2 x 2 x 22 i aproximant de cap vegem que ...

Si nosaltres viatjàrem a aquesta velocitat respecte al ventre de Maria, mentre per nosaltres passaren 16 dies, per Maria haurien passat 250 dies, temps més que suficient per fer convertir en veritat aquesta aparent mentira.

Explicacions del cas: – L'esperit sant no era un colom, era una nau extraterrestre del cel que va abduir a Maria per fer una volta pel cosmos, mentre la fecundava el primer dia. El cometa que diuen que veien els humans era la nau pegant voltes. – Si algú dona constància d'haver vist a Maria en aquest període de temps, negaria la possibilitat d'haver viatjat a aquestes velocitats, i posaria en evidència a la cúria papal romana. Seria mentira el que diu l'església catòlica. – ....etc que siguin plausibles.... I ara, agafem la navalla d'Occam i front a dos explicacions que defineixen perfectament un fenomen físic, la que més probabilitat te de ser veritat és la més simple....

Tu decideixes quina és la més simple.... Joan Benavent i Gomar (“donant sentit a les històries” ed. Multiverse. París 2007)...

Un Conte de Nadal  

Un Conte de Nadal

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you