Page 1

Programa d'obertura dia 28 de maig, divendres: 19.45h. Inici dels actes de reobertura junt a l'escultura de l'aigua, amb el tradicional tall de cinta. 20h. Es celebrarà l'obertura al parc de Sant Onofre amb unflables per a xiquets i xiquetes, presentació de la televisió municipal per internet, QuarTV, animació i música ambient, recorregut per l'avinguda amb un trenet infantil i repartiment d'orxata. Començament del concurs lliure de fotografia de La Nova Avinguda (informació i bases en www.quartjove.es).

dia 29 de maig, dissabte: 12.30h. Xaranga de La Unió per amenitzar la jornada. Començament de la ruta "Quint i Tapa per un Euro" organitzada pels bars de l'avinguda. 20h. Actuació del Grup de Danses Quart de Poblet al parc de Sant Onofre.

dia 30 de maig, diumenge: Continuació de la ruta "Quint i Tapa per un Euro".

dia 2 de juny, dimecres: 10.30h. Exhibició de ioga per part de persones majors a la porta del Centre de Convivència Sant Onofre.

dia 5 de juny, dissabte: Ruta "Quint i Tapa per un Euro" 19h. Milla Urbana. Carrera popular organitzada pel Club d'Atletisme en col·laboració amb l'Ajuntament.

dia 6 de juny, diumenge: Ruta "Quint i Tapa per un Euro" 19h. Circuit de l'Art: pintura, música i teatre de la mà de les associacions culturals del poble.

dia 9 i 10 de juny: Actes de la festivitat de Sant Onofre.

Programa de reapertura de la avenida San Onofre  
Programa de reapertura de la avenida San Onofre  

Programa de reapertura de la avenida San Onofre

Advertisement