Page 1

vastgoedmagazine Editie 2013 nr. 3 - Antwerpen, Mechelen en Waasland

extra redactioneel artikel

De voordelen van wonen in de stad 1


Boven: Villa te 3140 Keerbergen - Cover: Midcity te 2000 Antwerpen

Vastgoed regio Antwerpen p. 4 Vastgoed regio Mechelen p. 8 Vastgoed regio Waasland p. 10 Nieuwbouw vastgoed p. 12 Redactioneel : De voordelen van wonen in de stad

p. 13

2


Wij zijn u graag van dienst Wie op zoek is naar een woonst, heeft bij Quares een ruime keuze. Zowel wat locatie als type pand betreft. He­ renhuizen, leuke rijwoningen, trendy en klassieke appartementen, luxueuze vrijstaande villa’s en landhuizen, … op de meest bijzondere locaties en/of met unieke stijl­ elementen.

Onze aanpak Bij Quares selecteren we niet alleen op basis van rationele criteria zoals prijs, oppervlakte ... maar willen we vooral een concreet aanbod brengen van unieke woongele­ genheden in alle prijsklassen. Het bijzondere karak­ter van het goed maakt het verschil. We willen niet enkel grote, maar groot­se panden verkopen en verhuren.

Onze portefeuille U kunt binnen onze portefeuille kiezen uit bestaand kwalitatief vastgoed én nieuwbouw. Ons aanbod wisselt het gehele jaar.

Wenst u uw pand te verkopen via Quares? We brengen uw wensen in kaart en leggen onze dienstverlening en toegevoegde waarde uit. Aan de hand van dit gesprek spreken we af van welke diensten u gebruik wilt maken en tegen welke vergoeding. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Verklaring stedenbouwkundige gegevens: Vg: Vergunning uitgereikt • Gvg: Geen vergunning uitgereikt • Wg: Woongebied • Wp: Woonpark • Wche: Woongebied met culturele, histori­­sche en/of estetische waarde • Gdv: Geen dagvaarding uitgebracht • Gvkr: Geen voorkooprecht ruimtelijke orde­ning aanwezig • Gvv: Geen verkavelingsvergunning • Vv: Verkavelingsvergunning • Ng: Natuurgebied • Gdr: Gebied voor dagrecreatie. Quares kan geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de opgegeven prijzen en informatie op dit document. Quares kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in dit document worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend, zij worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden. Voor ontbrekende EPC scores, zie www.quares.be.


regio Antwerpen 2000 Antwerpen

2000 Antwerpen

2000 antwerpen

> Lange Nieuwstraat 47 - 49

> Lange Sint-Annastraat 38

> Amerikalei 42

VP: 30.000 euro

VP: 490.000 euro

VP: 370.000 euro

Inpandige autostaanplaatsen en boxen in HARTJE Antwerpen! De verschillende plaatsen bevinden zich op de -1 en de 1ste verdieping van het gebouw gelegen aan de Lange Nieuwstraat 47-49. Via een elektrische poort rijdt u de ruimte binnen manoeuvreren praktisch niet nodig! De autostaanplaatsen zijn gelegen in de Lange Nieuwstraat in HARTJE Antwerpen waar parkeren steeds een spannender avontuur wordt. De uiterst centrale locatie met beperkte mogelijkheden om te parkeren maken dat deze parkeerplaats de investering zeker waard is.

Stijlvol appartement met 3 slaapkamers (ca. 150 m² - verd. 4) en riant terras 40 m². Centrale inkomhal (apart gastentoilet) met toegang naar de leefruimte met open en volledig geïnstalleerde, moderne keuken. Aansluitend handige bergruimte. De zeer ruime leefruimte sluit aan bij het terras van 40 m². Hier geniet men van een prachtig uitzicht op de Kathedraal en de zonsondergang! Masterbedroom met ensuite badkamer. De andere 2 slaapkamers delen een badkamer met douche. Kelder en 2 ondergrondse autostaanplaatsen (30.000 euro/autostaanplaats). Net geschilderd.

Te renoveren gelijkvloers appartement van 175 m² en tuin van 200 m². De leefruimte is een prachtige ruimte op parket van 60 m². In het verlengde heb je de eetkamer met de keuken. De keuken is te vernieuwen. In de tuin kan je genieten in alle rust, de volgroeide bomen zorgen voor de privacy met de omliggende buren. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterkant. De badkamer is te vernieuwen. Via de berging bereik je de garagebox, deze is inbegrepen in de verkoopprijs. Vanuit het appartement heb je tevens een toegang tot de privatieve kelder. Het appartement is gelegen vlakbij het Zuid, het Mechelseplein en het historische centrum.

Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 213 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 428 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

2000 Antwerpen

2000 Antwerpen

2000 Antwerpen

> Twaalfmaandenstraat 14

> Lange Brilstraat 5

> Kloosterstraat 126

VP: 395.000 euro

VP: 330.000 euro

VP: 225.000 euro

Stijlvolle penthouse (130 m² - verd. 4) met terras (26,5 m²) in hartje Antwerpen. Leefruimte op parket met toegang naar open keuken en extra berging. Twee slaapkamers (14 m² - 11,5 m²), elk met badkamer. Het slaapcomfort wordt gegarandeerd door de zeer rustige locatie (autoluwe zijstraat van de Meir). West georiënteerd terras (26,5 m²) met uitzicht op de goed onderhouden binnentuin. Ondergrondse autostaanplaats en kelder (35.000 euro). Het appartement is gelegen in de wijk ‘Meir’, gekend als internationale winkelbuurt.

Nieuwbouwappartement (ca. 100 m² verd. 2) met terras (25 m²) in hartje Antwerpen, Residentie Stadsnatie. Moderne, open keuken met kookeiland aansluitend bij de ruime leefruimte. Vanuit de leefruimte is er rechtstreekse toegang naar het zuidwest georiënteerd en deels overdekt terras van ongeveer 25 m². De 3 slaapkamers delen een badkamer met apart toilet. Eén van de slaapkamers kan perfect dienst doen als bureau en/of dressing. Aansluiting wasmachine in aparte berging nabij de keuken. Ondergrondse garagebox (verd. -2) wordt aangekocht voor 40.000 euro. Kelder.

Met de lift bereiken we de 4de verdieping en vinden we dit dakappartement van 80 m² (vergunning voorhanden om een super terras te creëren op het dak). Vooraan vinden we achter de 7 meter brede voorgevel een ruime L-vormige leefruimte van 33 m² op laminaat parket. Vernieuwd schrijnwerk met dubbele beglazing. De aparte keuken bevindt zich achteraan en is volledig vernieuwd. De badkamer heeft een ligbad met douchehoek, een toilet en aansluiting voor een wasmachine. Achteraan het appartement vinden we een zeer ruime slaapkamer van 25 m² met een technische berging met nieuwe hoogrendementsketel op gas.

EPC: 158 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 149 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 345 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

4


Kent u de échte waarde van uw woning? Contacteer ons voor vrijblijvend professioneel advies aangaande uw woning!

2000 Antwerpen

2000 Antwerpen

2000 Antwerpen

> Leopold de Waelstraat 26

> Graaf van Hoornestraat 53

> Professor Claraplein 21

VP: 750.000 euro

VP: 485.000 euro

VP: 535.000 euro

Deze riante herenwoning is gelegen op een perceel van 192 m² en heeft een gevelbreedte van 10 m. De centrale hal splitst het gelijkvloers in 2 delen, wonen en werken kan hier perfect gecombineerd worden. De prachtige originele plafonds maken de woning erg rijkelijk. In het verlengde van de living heb je de keuken. Je hebt hier zicht op de tuin. Op het gelijkvloers heb je ook een badkamer en slaapkamer. Op de 1ste en de 2de verdieping zijn er telkens 4 kamers. De woning is gelegen op één van de meest gegeerde locaties van Antwerpen, nl. tussen het Museum van Schone Kunsten en de Lambermontplaats.

Via de royale marmeren inkomhal bereik je de prachtig ingerichte leefruimte van de woning. De leefruimte bestaat uit 2 prachtig gedecoreerde zitplaatsen. De eetkamer bevindt zich in een oase van licht door de koepel. Je hebt er een schuifraam naar een knus terras. De keuken is geïnstalleerd met toestellen van Whirlpool. Op de 1ste verdieping heb je de badkamer met ligbad, douche, bidet en dubbele lavabo. Op deze verdieping zijn er nog 2 slaapkamers. Op de 2de verdieping heb je de masterbedroom met dressing. Op de 3de verdieping is er nog een gastenkamer met douchekamer. De woning is gelegen op het Zuid, een trendy wijk met een klassiek tintje.

Luxe appartement - loft van 230 m², gelegen op gelijkvloerse verdieping en -1 in het authentieke poortgebouw van voormalig kinderziekenhuis “Good Engels”. De 2 slaapkamers bevinden zich op verdieping -1, wat absolute rust garandeert. Genieten van de zon kan in de privatieve tuin van 130 m² met terras van 120 m². Gezellige winteravonden kunnen doorgebracht worden aan de design open haard op gas. Dankzij de mooie oppervlaktes heeft men niet het gevoel in een appartement te wonen, maar eerder in een huis. En dit in hartje Antwerpen.

EPC: 280 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 371 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gv

EPC: 250 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

www.quares.be wonen@quares.be

5


2000 Antwerpen > Leoppold de Waelplaats 12

2000 Antwerpen

2000 Antwerpen

> Lange Sint-Annastraat 34

> Minderbroedersrui 9

VP: 549.000 euro

VP: 295.000 euro

VP: 319.000 euro

Via de royale inkomhal bereik je het appartement van 160 m². De lift komt uit in het appartement. Er is een open keuken met natuurstenen werkblad geïnstalleerd. Via de grote dubbele deur kom je in de gastenkamer. In de leefruimte heb je een open haard. Van op het balkon kan je genieten van de prachtige Leopold de Waelplaats, de waterpartij voor het Museum van Schone Kunsten en het levendige Zuid. Boven de leefruimte is er een zwevende mezzanine. Op de 3de verdieping bevindt zich de masterbedroom met dressing, stoomcabine en badkamer. In de badkamer heb je een toilet, douche, dubbele lavabo en ligbad. Op het dakterras van 30 m² kan je genieten van alle rust.

Het gelijkvloerse appartement van 90 m² is een aparte entiteit in een appartementencomplex in de binnenstad. De open gashaard zorgt voor een warme, knusse sfeer in het appartement. De living sluit aan bij een prachtig zonneterras van 45 m². Dit is voorzien van een zonnewerend scherm. De keuken is volledig geïnstalleerd. Met aansluitend een handige bergruimte. Via de dubbele eiken deur kom je in de gastenkamer. De gastenbadkamer is voorzien van een toilet, lavabo en douche. Als je verder doorloopt kom je in de masterbedroom met haar ensuite badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Een ondergrondse dubbele garagebox met kelder kan aangekocht worden voor 70.000 euro.

Ruim appartement van 147 m² met dakterras van 36 m² in het centrum van Antwerpen. Vanuit de inkomhal kom je in de bureauruimte, die perfect afgeschermd kan worden als tweede slaapkamer met een eigen badkamer. De leefruimte met vele ramen en op parket, is open gehouden en voorzien van een openhaard en heeft toegang tot de keuken met eetkamer. Achteraan het appartement is momenteel de slaapkamer gelegen met een eigen ingerichte badkamer. Via de draaitrap kom je op het dak waar het terras van 36 m² gelegen is.

EPC: 196 kWh/m² - Vg,Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 320 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 173 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

2018 Antwerpen

2000 antwerpen

2018 Antwerpen

> Verbrande Entrepotstraat 11

> Belgiëlei 204

VP: 165.000 euro

VP: 224.500 euro

VP: 324.000 euro

Ruim en kwalitatief 2-slaapkamer-appartement op de 5de verdieping (105 m²) nabij Harmoniepark. Ruime inkomhal (vestiairekast) met directe toegang naar de woonkamer. Aansluitend hierbij bevindt zich de keuken met toestellen van SMEG. De 2 slaapkamers liggen aan de rustige achterzijde. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer (Carrera marmer – hedendaags design). Vanuit de masterbedroom is er toegang naar het west gericht terras (avondzon). Kelder. Gelegen nabij het Harmoniepark, belangrijk knooppunt voor openbaar vervoer (trams en bussen) met een goede verbinding naar de E19 en de A12!

Nieuwbouw duplex appartement met 2 slaapkamers, een bewoonbare oppervlakte van 132 m² en een patio van 8 m². Het appartement is een aparte entiteit en heeft een aparte inkomhal. De speelse opvatting van het appartement zorgt ervoor dat de keuken (met eetkamer) en zithoek zijn opgesplitst. De hagelwitte keuken met werkblad in composiet is prachtig. Toestellen, Bosch. Er zijn 2 slaapkamers voorzien. De badkamer heeft een inloopdouche en dubbele lavabo. Er is een apart toilet. Het appartement is voorzien van vele snufjes, oa. led verlichting, domotica ... De verkoop valt volledig onder het stelsel van registratierechten.

Gezellig appartement (ca. 60 m²) op de 2de verdieping met open - floor plan nabij de Scheldekaaien. De keuken ligt centraal en staat rechtstreeks in verbinding met de andere ruimten in het appartement; de woonkamer, de slaapkamer en de badkamer. De badkamer is uitgerust met ligbad, hangtoilet en badkamermeubel. Privatieve kelder. Dit appartement is uiterst geschikt voor jonge starters of als investering met een mogelijk huurrendement van 4%. Het appartement is gelegen tussen de Scheldekaaien - Kloosterstraat, Sint-Andrieswijk: hip en volks, levendig en rustig, een zalige mix. EPC: 117 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 213 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

> Paleisstraat 97

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

6


2018 antwerpen

2060 Antwerpen

> Karel Oomsstraat 11

> Oudesteenweg 51

2140 Antwerpen > Huybrechtsstraat 76

VP: 247.000 euro

VP: 170.000 euro

VP: 485.000 euro

Dit trendy loft-appartement is gelegen op de 6de verdieping en heeft een oppervlakte van 90 m². Je komt binnen in de leefruimte, door de grote raampartijen komt er een oase van licht je tegemoet. De leefruimte is een open ruimte op parket met open keuken en aansluitend terras van 16 m². De keuken is geïnstalleerd met een gasvuur, koelkast en afwasbak, door het werkblad in witte composiet oogt ze erg strak. De grote slaapkamer heeft een ingemaakte kastenwand/dressing. Aansluitend heb je de badkamer met een ligbad en lavabo van Duravit. Het ZW-terras kan je zowel bereiken via de leefruimte als via beide slaapkamers.

Zonnig appartement van ongeveer 85 m² met terras nabij Park Spoor Noord. Leefruimte met open keuken. Aansluitend bij de leefruimte is er toegang naar het inpandig terras van 3,5 m². Twee slaapkamers met toegang. Badkamer, apart toilet en aparte bergruimte voor was- en droogmachine. Vloerafwerking in inkomhal, leefruimte en slaapkamers naar eigen keuze af te werken. Ondergrondse autostaanplaats (25.000 euro) en kelder (3.000 euro) verplicht aan te kopen. Ideaal voor starters of investeerders!

Herenhuis, thans tweewoonst, met patio, 2 terrassen en 6 slaapkamers in rustige buurt voorzien van authentieke elementen. Het gelijkvloers zijn achtereenvolgende ruimtes die in elkaar voortvloeien en uitgeven op de patio. De 1ste verdieping is ingedeeld in 2 slaapkamers (25 en 19 m²), een dressing en een ingerichte badkamer. Op de 2de verdieping bevindt zich momenteel een studio bestaande uit een woonkamer, slaapkamer en ingerichte keuken. Op de tussenverdieping is de toegang naar het tweede terras voorzien. De 3de verdieping heeft nog 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer.

EPC: 108 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 247 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 164 kWh/m - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv ²

SNELLE VERKOOP BESTE PRIJS

pre-sale www.quares.be

80% van onze panden verkocht op de eerste kijkdag! Quares pre-sale is hét lanceermoment van de verkoop van een eigendom. Wij scheppen het ultieme klimaat om uw pand snel en efficiënt te verkopen. Kandidaat-kopers krijgen de mogelijkheid om uw eigendom in avant-première te bezoeken en tot aankoop over te gaan. Wenst u uw eigendom op deze dynamische manier te verkopen, contacteer ons voor een afspraak om dit concept meer toe te lichten.

2160 wommelgem > Fortbaan 20

2650 edegem > Gemeenteplein 17

VP: 440.000 euro

VP: 649.000 euro

Centraal gelegen woning met mogelijkheid tot kangoeroewonen of combinatie wonen-werken (aparte meters). Het gelijkvloers is ingericht als 1-slaapkamer appartement met toegang tot de tuin. Op de verdieping ligt de woonkamer (48 m²) en ingerichte keuken met toegang tot het terras (22 m²) en de tuin. De 4 slaapkamers delen een ingerichte badkamer. De woning heeft tevens een inpandige garage. Gelegen tegenover het fort, waardoor rust verzekerd is, doch op enkele minuten van winkels en belangrijke invalswegen. Bew. opp.: 300 m² en grondopp: 595 m²

Exclusief villa-appartement met een bewoonbare oppervlakte van 254 m², 4 slaapkamers en een terras van 31 m². Via de lift bereik je de 1ste verdieping van een kleinschalig project van ‘99. De riante leefruimte baadt in een zee van licht door de vele ramen. De geïnstalleerde keuken is volledig op maat gemaakt. Het appartement beschikt over 4 slaapkamers waarvan één is ingericht als masterbedroom met inloopdressing en badkamer. De 2de slaapkamer heeft ook een aparte badkamer. Technische berging en een kelder. Een ondergrondse dubbele garagebox is inbegrepen in de verkoopprijs.

EPC: 245 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 73 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

www.quares.be wonen@quares.be

7


regio mechelen 2800 Mechelen > Goswin de Stassartstraat 133

2800 Mechelen

2800 Mechelen

> Frans Halsvest 99

> A.B. straat 7

VP: 269.000 euro

VP: 469.000 euro

VP: 349.000 euro

Dit historisch pand met karaktervolle gevel werd gerenoveerd in 2012 en zo omgetoverd tot een knappe hedendaagse woning met kwalitatieve materialen, een praktische indeling en een tijdloze afwerking. Deze woning is gelegen in de nieuwe ‘Tinelsite’ die staat voor uniek en rustig wonen in Mechelen. Inkomhal, leefruimte met open keuken, bergruimte en toilet. Vervolgens 3 slaapkamers, een badkamer en zonneterras. Zuidgerichte tuin met terras.

Prachtige herenwoning met mooie stadstuin en zicht op Dijle. Via de authentieke inkomhal kom je binnen in de mooie woonkamer met warme parketvloeren. Aansluitend betreed je de keuken en de lichtrijke eetkamer die een zicht biedt op de mooi aangelegde stadstuin. Op de 1ste en 2de verdieping vind je 4 slaapkamers, met veel lichtinval, die allen voorzien zijn van douche, lavabo en toilet. De zolderverdieping is volledig ingericht als studio. Centrum op wandelafstand.

Dit luxueuze appartement is gelegen op de 1ste verdieping van de exclusieve residentie ‘Villa Aqua’. Het biedt een ruime inkomhal, 2 slaapkamers, een bad- en douchekamer en opengewerkte leefruimte met keuken en berging op een bewoonbare oppervlakte van 124 m². Het zuidoost georiënteerd terras van 14 m² is voorzien van buitenverlichting en biedt zicht op het water en groen. Comfort en privacy staan hier centraal. De nieuw aangelegde promenade met bomenlaan op de Melaan en ’t Vlietje maakt dat dit baadt in een zeer rustgevende sfeer. Doch is dit gelegen in het historisch centrum van de stad en bevinden winkels, de Grote Markt, de Vismarkt, alsook openbaar vervoer zich op wandelafstand. E-peil 100 (nieuwbouw)

EPC: 324 kWh/m²

EPC: 249 kWh/m²

3140 keerbergen > Vlieghavenlaan 30 vp: 1.750.000 euro Recente villa (545 m²) met zicht op het meer van Keerbergen en de ‘Keerbergen Golf Club’ in woonparkgebied. Rust en privacy staan centraal. Enorm ruimtegevoel, gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, tijdloze afwerking, naadloos maatwerk en praktische indeling. Domein van 3.000 m². Leefruimte met zithoek, open haard, eethoek en wintertuin (103 m²). Op maat gemaakte keuken, wasplaats, overdekt terras. Apart bureau, dubbele garage en berging. Vijf slaapkamers, 4 badkamers en dressing. Mogelijkheid tot appartement of atelier-/ praktijkruimte ... Zolderverdieping (103 m²) ingericht als polyvalente ruimte, eventueel 2 extra slaapkamers. Kelder (225 m²). EPC: 219 kWh/m²

Rust & privacy

8


2800 Mechelen > Schrijnstraat 16

2800 Mechelen > Rik Woutersstraat 38

2830 willebroek > Oostzavelland 23

VP: 595.000 euro

VP: 1.250.000 euro

VP: 369.000 euro

Volledig authentiek gerenoveerde Begijnhofwoning uit de 17de Eeuw met bewoonbare oppervlakte van 220 m². De inkomhal geeft toegang tot de gezellige eetkamer met aansluitend het bureau. Vervolgens de keuken, die voorzien is van alle luxe en comfort, met hieraan het ruime Zuidterras. Op de eerste verdieping de ruime lichte woonkamer (56 m²). 2 Slaapkamers, dressing en badkamer met bad, douche en dubbele lavabo. De dubbele garage is een grote troef in het centrum van Mechelen. Rustig gelegen in de binnenstad, verbindingswegen zeer vlot bereikbaar.

Inspirerend renovatieproject in de historische Mechelse binnenstad met mogelijkheden om tot 7 units te creëren. Opgedeeld in woningen, lofts en appartementen van 80 m² tot 275 m². Het project ligt op een perceel van meer dan 1.000 m² en biedt een bewoonbare oppervlakte van 1.400 m². Dit alles in het historische kader van een voormalige brouwerij, langs het nieuwe opengelegde ‘Vlietje’ en met een prachtige binnenplaats.

Doordat de woning centraal gelegen is op het perceel, is deze volledig omgeven met groen en beidt ook deze woning volledige privacy. Men komt de woning binnen via een ruime inkomhal, voorzien van vestiaire en gastentoilet. Via de sasdeur komt men de grote, open leefruimte in. De leefruimte baadt in licht door zijn zonnige oriëntatie en is voorzien van een gezellig haardvuur. Deze leefruimte biedt toegang tot het zonneterras naast de woning én het overdekte terras achter de woning. De woning beschikt over 3 grote en lichte slaapkamers.

EPC: 536 kWh/m²

EPC: 380 kWh/m²

EPC: 264 kWh/m²

2860 Sint-Katelijne-Waver

3012 wilsele

3271 averbode

> Donk 1

> Alfons Stesselstraat 9

> Westelsebaan 2

VP: 980.000 euro

VP: 995.000 euro

VP: 1.350.000 euro

Dit ruime authentieke koetshuis uit de 18de eeuw werd gerenoveerd in een treffende Axel Vervoordt stijl op 6.000 m² en een bewoonbare oppervlakte van 500 m². Een klein atelier in de tuin, bijgebouw met gezellige zithoek met openhaard/ bbq. Groot serregebouw met zwembad, daarachter het tennisterrein en een vijver. Smaakvol gerestaureerd met authentieke recuperatiematerialen, terracotavloeren, arduinen vloeren, Cararra marmer, brede eikenhouten vloerdelen. 2 salons, 6 slaapkamers en 3 badkamers, orginele balkenstructuur. Dubbele garage en een 3de garage. Uniek eigendom!

Moderne tijdloze villa in doodlopende straat op 1.623 m² vlak bij Leuven en invalswegen. Lichte leefruimte van 72 m², glazen uitbouw en bureel. Imposante wenteltrap met een glazen koepeldak. Open haard, vloerverwarming en marmeren vloer. Vernieuwde keuken met Inox werkblad. Op de 1ste verdieping een 2de tvsalon en open bibliotheek. Slaapkamer met dressing en vernieuwde badkamer. 2 slaapkamers (16 m² en 16 m²) 1 douchekamer. Vloer in mat zwarte eiken uitvoering met dito deuren. Zonnige en strakke tuin met dubbele carport en berging.

Kasteel Heyde Dijck. Dit originele kasteel uit 1903 met bijgebouw werd grondig gerenoveerd in 2006. Vandaag is het een prachtige woonst met gastenverblijven. Op het gelijkvloers heb je verschillende knusse vertrekken. Elke plaats is prachtig gedecoreerd en straalt een bepaalde sfeer uit. Op de verdiepen heb je 7 slaapkamers en 4 badkamers. Alle kamers hebben hoge plafonds en originele schouwmantels, vanuit elke ruimte heb je een prachtig zicht rondom het kasteel. Achter het kasteel ligt er een bijhuis. Op het gelijkvloers heb je nog een ruime opslagruimte en 2 garages.

EPC: 195 kWh/m²

EPC: 486 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 276 kWh/m²

www.quares.be wonen@quares.be

9


regio waasland 2880 bornem

2890 oppuurs

9100 sint-niklaas

> Meirenstraat 40

> Kattestraat 110

> Vijfstraten 151

VP: 408.000 euro

VP: 495.000 euro

VP: 519.000 euro

Moderne strakke woning met veel lichtinval. Opvallend is het ruimtegevoel dat gecreëerd wordt door de verhoogde plafonds, grote raampartijen, praktische indeling en de goede afwerking. De leefruimte met open keuken is doordacht ingericht en geeft zicht op het in bankirai aangelegd terras in de omsloten tuin. Op de 1ste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers met dressing en een badkamer met ligbad en inloopdouche. Op de 2de verdieping is er de 4de slaapkamer, een zolder en een tijdloze bureauruimte, waar men ongestoord van thuis uit kan werken.

Landelijke gelegen woning met zicht op weilanden te midden van moeder natuur. Deze gerenoveerde woning, gelegen op een door hagen begrensd perceel van 4.200 m², biedt een prachtig zicht op wei- en akkerlanden. De woonkamer, die getypeerd wordt door veel lichtinval en een prachtig zicht op de achtertuin. Verder zijn op het gelijkvloers nog een keuken, een afzonderlijke bureau, gastentoilet, berging, dubbele garage en toegang tot de kelder. Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad. De zolder biedt ruimte voor 2 extra slaapkamers.

Deze ruime woning met praktijkruimte heeft een oppervlakte van 390 m². Naast de ruime woonkamer op parket en met houtkachel en een zeer recente keuken met toptoestellen beschikt de woning ook over 5 slaapkamers en 2 badkamers. Dit pand biedt tal van mogelijkheden om wonen en werken te combineren. De woning is hiervoor ook ideaal gelegen en tevens perfect bereikbaar waarbij de 4 privé parkeerplaatsen gelegen aan de voorzijde van de woning een groot pluspunt zijn.

EPC: 193 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 313 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

EPC: 418 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

9250 waasmunster > Vinkenlaan 19 vp: 730.000 euro Villa met hoogwaardig privacy gevoel op een perceel van 2.600 m². De villa werd volledig gerenoveerd in 2003 waarbij nieuwe PVC ramen, verwarmingsinstallatie ... werden voorzien. Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal, woonkamer met open haard, eetkamer en een volledig ingebouwde keuken. De 1ste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een authentieke badkamer. De terrassen geven een prachtig zicht op de omliggende tuin. De zolder biedt extra opbergruimte. EPC: 694 kWh/m² - Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

Privacy op maat

10


9100 sint-niklaas

9120 beveren

9120 haasdonk

> Houten Schoen 11

> Kruibekesteenweg 171

> Dennenlaan 15

VP: 995.000 euro

VP: 565.000 euro

VP: 1.150.000 euro

Karaktervol riant landhuis aan de rand van Sint-Niklaas. Het landhuis is gebouwd in een u-vorm met prachtig omheinde tuin, dit alles om een hoogwaardig privacy gevoel te creeëren. Overal zijn er kwalitatieve materialen gebruikt zoals blauwe hardsteen, Brabo parket ... Deze villa biedt een eet- en woongedeelte, keuken, berging, bureauruimte, 4 slaapkamers, 2 badkamers enz. Aan de woning is een polyvalent bijgebouw voorzien.

Deze schitterend gerenoveerde hoeve met grote schuur, stalling en weiland biedt een prachtig uitzicht op wei- en akkerlanden. De woning heeft een ZO-georiënteerde living met grote raampartijen, die aansluit op de riante keuken en de ruime wasplaats/berging. Verder zijn op het gelijkvloers nog een afzonderlijke bureau en een slaapkamer. Op de 1ste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, dressing en een badkamer met douche en ligbad.

Villa in de mooiste verkaveling van het Waasland. Vanuit een ruime inkomhal betreedt u het salon met open haard, het eetgedeelte aansluitend aan de leefruimte en de volledig ingebouwde open keuken. Op de 1ste verdieping zijn er 2 badkamers en 5 slaapkamers, elk met inbouwkasten en bureaugedeelte, te vinden. Veel lichtinval, een zuidgerichte tuin, een extra berging en een kruipruimte onder de hele woning zijn extra troeven.

EPC: 597 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

9140 Steendorp > Lepelstraat 105 C

Vg, Wglk, Gdv, Gvkr, Gvv

9140 tielrode > Molenstraat 24

EPC: 298 kWh/m² - Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

9220 Hamme > Broekstraat 1

VP: 300.000 euro

VP: 1.225.000 euro

VP: 849.000 euro

Luxe nieuwbouw appartement links op 2de verdieping met ondergrondse autostaanplaats. Dit appartement (90 m²) beschikt over een volledig ingerichte open keuken en de woonkamer met zuidterras (14 m²) geeft een prachtig zicht op de Schelde. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met aangrenzend terras, een badkamer met ligbad en een aparte douchekamer. Verder zijn er nog een gemeenschappelijke binnentuin en een berging.

Dit hoevecomplex is gelegen in een oase van rust met gegarandeerde privacy, tussen de weilanden. Het geheel is gelegen op een perceel van circa 30.000 m². Drie gebouwen omringen een authentieke binnenkoer. Het 1ste gebouw wordt gebruikt als woongelegenheid met 5 slaapkamers, het 2de parallelle gebouw is op het gelijkvloers ingericht als woonruimte en bestaat verder uit bergplaatsen en garages. Op de 2de verdieping van dit gebouw zijn 4 slaapkamers te vinden. Het 3de gebouw doet dienst als technische ruimte dat aansluit aan het zwembad (8x4m).

Via het binnenplein staan het hoofdgebouw en de bijgebouwen harmonieus bij elkaar. Alles in een perfecte staat en volledig gerenoveerd. Via de inkomhal nodigt deze woning u uit voor een verder bezoek. Langs de ene zijde treft u een gezellige woonkamer aan met bijhorende wijnkelder. De andere kant vormt het perfecte kader om de gasten in alle stijl te ontvangen. Achteraan bevinden zich de keuken, voorraadkamer en kelder alsook de veranda met schitterend uitzicht op de binnentuin. De verdieping geeft ruimte aan een master bedroom in loft stijl. Verder zijn er nog 3 slaapkamers en 4 badkamers.

EPC: 111 kWh/m² - Vg, Wglk, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 358 kWh/m² - Vg, Lwag, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 648 kWh/m² - Wg, Vg, Gvkv, Gdv, Gvkr

www.quares.be wonen@quares.be

11


nieuwbouwprojecten

start project

nieuwbouwproject

nieuwbouwproject

nieuwbouwproject

I LOVE WAM 2000 Antwerpen

kadox 2000 Antwerpen

hardenvoort park 2000 Antwerpen

> Sint Aldegondiskaai

> Indiëstraat

> Hardenvoortstraat

VP VANAF: op aanvraag Voor het woonproject “I Love WAM” heeft ontwikkelaar L.I.F.E. het woord ‘luxe appartement’ een nieuwe definitie gegeven. Op de Sint-Aldegonduiskaai zijn 16 buitengewone woonentiteiten met terrassen en ondergrondse parkings in opbouw waarbij bewoners genieten van een topzicht op onder andere het nieuwe Museum Aan de Stroom (MAS) en de jachthaven. De locatie op zich rondom het Willem- en Bonapartedok behoeft geen verdere uitleg.

VP VANAF: 229.000 euro Korting voor snelle beslissers! Met het project Kadox op het Eilandje heeft men eindelijk een opportuniteit om een zeer kwalitatief appartement te kopen tegen bevattelijke prijzen. Bijna alle entiteiten hebben de juiste zon-oriëntatie en variëren voor de appartementen tussen de 70 140 m² en voor de patiowoningen 200 m². Naast het zeer groene karakter van de wijk zijn de gebouwen duurzaam opgetrokken, gaande van laag-energie tot passief, met maximale isolatie. Dit wordt gerealiseerd door een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Regenwater wordt gebufferd via de groendaken, photovoltaïsche panelen en zonnecollectoren.

VP VANAF: 160.225 euro Leven in de tuin van ’t stad waar het project ‘Hardenvoort park’ een voorbeeld is van kwalitatief wonen. De mooie leefomgeving biedt aangename woonruimtes die variëren van 65 m² - 130 m² met een privatief groen binnengebied. Het Park Spoor Noord geeft aan de bewoners de indruk in het park te wonen. Het 18 ha park werd ingericht als een duurzaam domein met ruimte voor sportvelden, speeltuinen, picknick, fiets en wandelroutes. De historische gebouwen op de site doen dienst voor evenementen en sportgelegenheden. Wonen in een groene omgeving in de Antwerpse metropool is uniek.

zuiders dok 2000 antwerpen > Verlatstraat

vp vanaf: 278.000 euro Nieuwbouwproject Zuiders Dok is strategisch gelegen tussen de Gedempte Zuiderdokken aan de Vlaamse Kaai en het Museum Van Schone Kunsten aan de Leopold de Waelplaats. Dit bijzondere woonconcept met een beperkt aantal appartementen en veel open ruimte voorziet in wooneenheden met een interieur dat U een onovertroffen wooncomfort biedt. U kiest uit een selectie van erg brede appartementen met zeer veel lichtinval en grote zuidwest terrassen die uitkijken op tuinen en groendaken.

Duurzaam wonen

12


De voordelen van wonen in de stad Meer dan de helft van de wereldbevolking woont in een stad en dat aantal zal in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid alleen maar toenemen. Ook in België is wonen in de stad nog steeds heel populair, zowel bij jongeren als bij gezinnen en ouderen. Wonen in de stad is dan ook zeer praktisch en brengt heel wat voordelen met zich mee! De stad: geliefd bij jongeren, gezinnen en ouderen De stad is in de eerste plaats erg geliefd bij studenten en jonge twintigers. Met een groot aantal cafés, hogescholen en universiteiten, culturele ontspanningsmogelijkheden en leuke winkels, is de stad een fantastisch sociaal ontmoetingsplatform met oneindig veel mogelijkheden.

Wonen in de stad is voordelig voor iedereen Wonen in de stad klinkt misschien duur, maar is uiteindelijk voor iedereen zeer voordelig. Zo woon je in de stad veel compacter, waardoor je minder ruimte inneemt en dus minder zal betalen voor elektriciteit, onderhoud, kadastraal inkomen, etc. Daarnaast bevinden winkels, uitgaansmogelijkheden, hobby’s, scholen, werkgelegenheden, etc. zich in de buurt en kan je heel wat besparen op je auto. Wonen in de stad is sociaal In de stad wonen is een sociale aangelegenheid. Je komt er immers om de haverklap buren, voorbijgangers en kennissen tegen. In de lift, op de trap van je appartement, op het bankje in het park, op de bus op weg naar je hobby, in je stapcafé, etc.: je bent voortdurend omgeven door mensen en sociaal contact. Wonen in de stad is super praktisch In een stad is alles vlot bereikbaar, wat betekent dat wonen in een stad heel praktisch is. Je kan op weg van het werk naar huis bijvoorbeeld even langs de winkel passeren en boodschappen doen om daarna je kinderen van school te halen, en dat allemaal te voet! Er bevinden zich bovendien heel wat ontspanningsmogelijkheden in de buurt zodat cultuur, sport en vrije tijd altijd in de buurt zijn.

Project “MidCity” Daarnaast trekken steeds meer jonge gezinnen naar de stad. Zij vinden het immers belangrijk dat hun werk makkelijk en snel bereikbaar is, zodat ze meer tijd kunnen doorbrengen met hun gezin. Daarnaast bevinden er zich heel wat gezinsactiviteiten op wandelafstand of zijn ze vlot bereikbaar met de fiets, tram of bus. Zo hoeven ouders geen ellenlange files meer te trotseren en wordt de auto misschien zelfs een overbodige luxe. Tenslotte voelen ook de ouderen zich thuis in de stad. Voor hen volstaat een klein appartementje in de stad, zodat ze hun woning makkelijk kunnen onderhouden. Daarnaast zijn er heel wat ontmoetingsplaatsen en winkels in de buurt, zodat ze niet ver hoeven stappen.

Project “Hardenvoort Park”

www.quares.be wonen@quares.be

13


nieuwbouwproject midcity 2000 Antwerpen > Kipdorp

VP VANAF: 170.000 euro Maak kennis met het prestigieuze project ‘Huys van Portugael’, in het midden van de historische stadskern van Antwerpen. Het is een uitzondering: rust in het bruisende stadscentrum met de Meir, Groenplaats en Grote Markt vlakbij. Hier kunnen u en uw gezin volop genieten en (be)leven in een stad in volle beweging, in een zelf ingerichte loft met panoramisch terras of prachtige stadstuin. Alle woningen zijn achteraan het project gelegen en kijken uit op een mooi groen binnengebied.Het aanbod van deze exclusieve casco lofts en stadswoningen is beperkt. Aarzel dus niet en bel ons vrijblijvend voor alle informatie.

nieuwbouwproject Marisol 2018 Antwerpen > Solvynsstraat

VP VANAF: 244.800 euro Mooie, ruime woonidentiteiten in een rustig en kleinschalig bouwproject op 5 minuten wandelen van de binnenstad, het bruisende Antwerpse Zuid en het Mechelseplein met zijn vele winkels en cafeetjes. U geniet enerzijds van het rustige karakter in deze buurt, anderzijds beschikt u over alle voordelen van het bruisende en trendy Antwerpen. Deze appartementen met ruime slaapkamers hebben mooie terrassen of tuinen. Ze variëren tussen de 85 m² en de 149 m², telkens met terras tussen de 6 m² en de 50 m². In het gebouw zijn 13 privatieve bergingen en een fietsenberging voorzien. Ook parkeren is geen probleem, het gebouw zal beschikken over 18 ondergrondse parkeerplaatsen.

nieuwbouwproject DE HOFKES 2800 Mechelen > Papenhof

VP VANAF: 279.000 euro De Hofkes staat voor uniek, nieuw en duurzaam wonen in een groene oase vlakbij het bruisende stadsleven van Mechelen. Moderne en tijdloze architectuur in een uniek parkconcept. Comfortabele, hedendaagse lage-energiewoningen met tuin en een park met wandelpaden, speelpleinen ... Verschillende types van woningen die zich onderscheiden door hun gevel, ramen, indeling of ligging. De principes van duurzaam bouwen beperken het energieverbruik sterk. E-peil 60 en K-peil 30.

De Notelaar 2390 oostmalle > Lierselei

vp vanaf: 140.000 euro De Notelaar is een uniek project dat ruimte biedt aan wonen, leven, genieten, … in een groene en duurzame omgeving in het centrum van Oostmalle. Er worden 65 appartementen (61 m² - 199 m²) met terras (8 m² - 40 m²) of tuin gerealiseerd alsook het ontmoetingscentrum ‘De Notelaar’, een nieuwe bibliotheek, een kinderopvang, een jeugdcomplex, een polyvalente ruimte en 350 m² commerciële ruimte te midden van een knap aangelegd plein met recreatiezones. Winkels, terrasjes en openbaar vervoer op wandelafstand.

100% Oostmalle

14


nieuwbouwproject de vliermolen 2800 mechelen > Krankevelden

VP VANAF: 215.500 euro Het project ‘De Vliermolen’ omvat 16 appartementen met een oppervlakte van 103 m² tot 135 m². De terrassen zijn zuidwest gericht en hebben een oppervlakte van 15 m² tot 25 m². Ondergrondse staanplaatsen en bergingen zijn voorzien. Alle appartementen hebben een uitzicht op de achterliggende groenzone waar zich vroeger de tennispleinen bevonden. Gelegen op enkele honderden meters van Mechelen Noord. Verschillende winkels, bakkers en grootwarenhuizen in de directe omgeving. Gezellige stadscentrum van Mechelen op 2 min. fietsen.

4%

rendement

nieuwbouwproject

nieuwbouwproject

zegeling 2800 mechelen

Park Colman 9100 sint-niklaas

> Leopoldstraat

> Nieuwstraat - Hemelaerstraat

VP VANAF: 345.500 euro Zegeling is een gedurfd ontwerp van architect Chris Troniseck en architecten c58. De constructie is opgebouwd uit spoorvormige kolommen die refereren naar de eerste Belgische treinverbinding BrusselMechelen. Het is opgebouwd uit 3 commerciële ruimtes (107 m²) en 4 appartementen (122 m²) met terras (11 m²). De exclusieve architectuur, de grote lichtinval, het gebruik van kwalitatieve materialen en de praktische indeling maken een stijlvol en luxueus appartement. De belangrijke invalswegen zijn vlot bereikbaar. Winkels, openbaar vervoer, historisch centrum ... op wandelafstand.

Slim investeren

VP VANAF: 223.000 euro Het project omvat 37 appartementen met een oppervlakte van 88 m² tot 128 m². Ook zijn er 6 woningen met een oppervlakte van 115 m² tot 130 m² met elk een grote tuin. Er zijn ondergrondse staanplaatsen voorzien. Verder zijn nog 2 ruimten voor een zelfstandige activiteit van respectievelijk 91 m² en 95 m². Park Colman ligt in een nieuw stadspark tussen de Nieuwstraat en Hemelaerstraat vlakbij de Grote Markt met alle winkels, openbaar vervoer, scholen, horeca ... in de buurt.

Tuin van Myra 9100 sint-niklaas

> Frans Van Havermaetstraat vp vanaf: 172.936 euro Tuin van Myra is een vooruitstrevend en uniek woonconcept dat 58 luxe assistentiewoningen met wellness en hotelfaciliteiten verenigt onder één dak. Architecturale ingrepen verlenen bewoners een maximale zelfstandigheid. De bijhorende community living services van Flexlife zorgen voor een veilig gevoel en sfeer. Het project combineert de voordelen van een gezellig dorp met de troeven van de binnenstad. Dit project is een ideale en toekomstgerichte investering met een netto rendement van 4%.

www.quares.be wonen@quares.be

15


Snelle verkoop aan de beste prijs Een succesvolle verkoop/verhuur tegen de beste prijs – Maximize your return on real estate! Van onze begeleiding en service mag u veel verwachten. Wij zetten onze ervaring, ons uitgebreid netwerk, onze deskundigheid en kennis van de markt graag actief in om uw pand succesvol, tegen de beste marktprijs te verkopen/verhuren. Onze doelstelling: steeds een exclusieve, gepersonaliseerde service bieden aan onze klanten, die geïnteresseerd zijn in kwalitatief vastgoed.

SNELLE VERKOOP BESTE PRIJS

pre-sale www.quares.be

1. Marktconforme prijsbepaling

Onze vastgoedmakelaars zijn dagelijks betrokken bij transacties van vastgoedeigendommen. Hierdoor kennen zij de markt door en door. Deze kennis en ervaring vormen dan ook de belangrijkste ingrediënten voor het bepalen van de beste marktprijs van uw huis. De basis van een succesvolle transactie.

2. Volledige dossiersamenstelling

Na het verkrijgen van uw opdracht starten wij onmiddellijk met de opmaak van uw dossier, dit in samenspraak met uw notaris. Een bodemattest wordt aangevraagd, kadastrale inlichtingen ingewonnen, schatting opgemaakt ...

3. Uw eigen marketingplan

Quares heeft een waaier aan mogelijkheden om uw pand efficiënt op de markt te plaatsen. Deze unieke marketingmix staat garant voor een snelle verkoop aan de beste prijs!

4. Een onderscheidende presentatie van uw huis

Quares beschikt over krachtige marketinginstrumenten met bewezen resultaten. Van brochures en advertenties tot en met presentaties op de best bezochte huizenwebsites en onze eigen website. Uw pand springt in het oog.

5. Een uitgebreide database van contacten

Van zodra uw eigendom klaar is voor publicatie, ontvangen alle, door ons gekende kandidaten uit onze uitgebreide en gedetailleerde database een vooraankondiging. Dit is een eerste zeer efficiënte wijze om een geschikte koper of huurder te vinden voor uw eigendom.

6. Uw persoonlijke makelaar

Binnen onze organisatie heeft u 1 aanspreekpunt die u volledig op de hoogte houdt en waarbij u steeds terecht kan voor al uw vragen. Deze persoon heeft zoals alle Quares medewerkers een doorgedreven marktkennis en kwaliteiten om uw pand naar uw wensen te positioneren.

VU: QUARES Residential Agency NV - 03 294 50 57 - niet op de openbare weg gooien

Uw woning verkopen via Quares? Contacteer ons vandaag nog! U kan ons bereiken op het nummer 03 294 50 57, 015 33 19 19, 03 766 50 40, via e-mail wonen@quares.be of kom vrijblijvend langs voor een gesprek.

Wonen

Beleggen

Beheren

Innoveren

Residential Agency verkoop en verhuur van bestaand kwalitatief vastgoed en nieuwbouwprojecten

Real Estate Investment Management beleggen in vastgoed en vastgoedfondsen

Property & Facility Management beheer van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed

Consulting & Product Development ontwikkelen van nieuwe vastgoeddiensten en producten

Quares Wonen Antwerpen Leopold De Waelplaats 8 B-2000 Antwerpen

Quares Wonen Mechelen Korenmarkt 8 B-2800 Mechelen

Quares Wonen Waasland Grote Markt 52 B-9100 Sint-Niklaas

T: +32 3 294 50 57 F: +32 3 204 50 37

T: +32 15 33 19 19 F: +32 15 20 87 83

T: +32 3 766 50 40 F: +32 3 766 21 98

www.quares.be wonen@quares.be 16

Quares Vastgoedmagazine 3 2013  

Ontdek een greep uit ons vastgoedaanbod.

Quares Vastgoedmagazine 3 2013  

Ontdek een greep uit ons vastgoedaanbod.