Page 1

vastgoedmagazine

Editie 2014 nr. 1 - Antwerpen, Mechelen en Waasland

extra redactioneel artikel

Een tweede woning: de voor- en nadelen 1


Boven: Vlieghavenlaan 30 te 3140 Keerbergen - Cover: Nieuwbouwproject “De Schilden” te 2000 Antwerpen

Vastgoed regio Antwerpen p. 4 Vastgoed regio Mechelen p. 8 Vastgoed regio Waasland p. 10 Nieuwbouw vastgoed p. 12 Redactioneel : Een tweede woning, de voor- & nadelen

p. 13

2


Wij zijn u graag van dienst Wie op zoek is naar een woonst, heeft bij Quares een ruime keuze. Zowel wat locatie als type pand betreft. He­ renhuizen, leuke rijwoningen, trendy en klassieke appartementen, luxueuze vrijstaande villa’s en landhuizen, … op de meest bijzondere locaties en/of met unieke stijl­ elementen.

Onze aanpak Bij Quares selecteren we niet alleen op basis van rationele criteria zoals prijs, oppervlakte ... maar willen we vooral een concreet aanbod brengen van unieke woongele­ genheden in alle prijsklassen. Het bijzondere karak­ter van het goed maakt het verschil. We willen niet enkel grote, maar groot­se panden verkopen en verhuren.

Onze portefeuille U kunt binnen onze portefeuille kiezen uit bestaand kwalitatief vastgoed én nieuwbouw. Ons aanbod wisselt het gehele jaar.

Wenst u uw pand te verkopen via Quares? We brengen uw wensen in kaart en leggen onze dienstverlening en toegevoegde waarde uit. Aan de hand van dit gesprek spreken we af van welke diensten u gebruik wilt maken en tegen welke vergoeding. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Verklaring stedenbouwkundige gegevens: Vg: Vergunning uitgereikt • Gvg: Geen vergunning uitgereikt • Wg: Woongebied • Wp: Woonpark • Wche: Woongebied met culturele, histori­­sche en/of estetische waarde • Gdv: Geen dagvaarding uitgebracht • Gvkr: Geen voorkooprecht ruimtelijke orde­ning aanwezig • Gvv: Geen verkavelingsvergunning • Vv: Verkavelingsvergunning • Ng: Natuurgebied • Gdr: Gebied voor dagrecreatie. Quares kan geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de opgegeven prijzen en informatie op dit document. Quares kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in dit document worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend, zij worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden. Voor ontbrekende EPC scores, zie www.quares.be.


regio Antwerpen 2000 Antwerpen

2000 Antwerpen

2000 antwerpen

VP: 28.000 euro

VP: 445.000 euro

VP: 450.000 euro

Inpandige ondergrondse autostaanplaatsen in project ‘Belgo House’, Belgiëlei 22. Via een elektrische poort rijdt u de ruimte binnen - manoeuvreren praktisch niet nodig! Mogelijkheid tot de aankoop van 2 autostaanplaatsen: 54.000 euro, 5 autostaanplaatsen: 131.250 euro en 20 autostaanplaatsen: 510.000 euro! De autostaanplaatsen zijn gelegen op de Belgiëlei in Antwerpen waar parkeren steeds een spannender avontuur wordt. De nabijheid van het station en beperkte mogelijkheden om te parkeren maken dat de aankoop van een dergelijke parkeerplaats de investering zeker waard is!

Klassevol duplex appartement op de 2de en de 3de verdieping in een casco renovatieproject op het Zuid. De werken zijn recentelijk gestart. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 159 m² en het terras heeft een oppervlakte van 29 m². De leefruimte met de open keuken bevinden zich op de 3de verdieping (dakverdieping). Deze verdieping wordt volledig nieuw opgetrokken. De 2 ruime slaapkamers en de badkamer bevinden zich op de 2de verdieping. Er is ook een gastentoilet met vestiaire aanwezig. De individuele appartementen worden casco opgeleverd, dwz dat de ventilatie- en nutskanalen worden voorzien.

Via de marmeren inkomhal bereik je de prachtig ingerichte leefruimte van de woning. Deze bestaat uit 2 prachtig gedecoreerde zitplaatsen. De eetkamer bevindt zich in een oase van licht. Je hebt er een schuifraam naar een knus terras. De keuken is volledig geïnstalleerd. Op de 1ste verdieping heb je de badkamer met ligbad, douche, bidet en dubbele lavabo. Op deze verdieping zijn er nog 2 slaapkamers. Op de 2de verdieping heb je de masterbedroom met dressing. Op de 3de verdieping is er nog een gastenkamer met douchekamer. De woning is gelegen op het Zuid, een trendy wijk met een klassiek tintje. Bew. opp: 240 m² - grondopp: 89 m²

> Belgiëlei 22

EPC: nvt kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

> Graaf van Hoornestraat 19 - 21

EPC: nvt kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

> Graaf van Hoornestraat 53

EPC: 371 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gv

2000 Antwerpen

2000 Antwerpen

VP: 951.000 euro

VP: 204.000 euro

VP: 295.000 euro

Dit instapklaar appartement bevindt zich op de 4de verdieping van een gerenoveerd gebouw. De lichte leefruimte (19 m²) geeft uit op de open ingerichte keuken. Verder zijn er 2 slaapkamers (20 en 10 m²) en een ingerichte badkamer. Lift en kelderberging aanwezig in het gebouw. De Verbrande Entrepotstraat loopt parallel met de Kloosterstraat en Scheldekaaien. Gezien éénrichtingsverkeer, is het een hele rustige straat. Deze wijk ligt mooi tussen het centrum, de Grote Markt en ‘t Zuid.

De authentieke lift brengt je naar de 2de verdieping. Vanuit de inkomhal kom je in de bureauruimte, die perfect afgeschermd kan worden als tweede slaapkamer met een eigen badkamer. De leefruimte met vele ramen en op parket, is open gehouden en voorzien van een openhaard en heeft toegang tot de keuken met eetkamer. Achteraan het appartement is momenteel de slaapkamer gelegen met een eigen ingerichte badkamer. Via de draaitrap kom je op het dak waar het terras van 36 m² gelegen is. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 147 m².

> Museumstraat 33

Commerciële ruimte van 326 m² op het hippe Zuid. Perfect voor een boetiek, groothandel of een praktijkruimte en is onmiddellijk beschikbaar. Deze ruimte met etalage heeft een topligging op het trendy Zuid! In de kelder is er een ruime opslagruimte van 200 m² voorzien. Er is de mogelijkheid om de ruimte nog uit te breiden mits meerprijs. Openbare parking in de onmiddellijke nabijheid. EPC: nvt kWh/m² - Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

> Verbrande-Entrepotstraat 11

EPC: 282 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

2000 Antwerpen > Minderbroedersrui 9

EPC: 290 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

4


Mooie investering

De lichttoren 2000 Antwerpen > Ellermanstraat vp: 2.500.000 euro Luxe, licht en ruimte op hoog niveau! In project De Lichttoren worden 9 unieke appartementen aangeboden waarvan 6 hoekappartementen met adembenemende uitzichten. De appartementen onderscheiden zich van de standaardappartementen omwille van hun aangepaste, doordachte indeling en hun sterk verhoogde kwaliteit van afwerking: het ‘prêt-à-vivre’ pakket. Vier van de 6 hoekappartementen bevinden zich tussen de 14de en 16de verdieping: fantastisch uitzichten. Naar een ontwerp van architect bOb van Reeth, interieurarchitectuur: Filip Deslee. Negen autostaanplaatsen en 10 kelders inbegrepen in de prijs. EPC: nvt kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

2000 Antwerpen

> Leopold de Waelplaats 12

2000 Antwerpen

> Lange Sint-Annastraat 38

2000 Antwerpen

> Emiel Banningstraat 35

VP: 549.000 euro

VP: 449.000 euro

VP: 295.000 euro

Via de royale inkomhal van een neo-classicistische herenwoning bereik je het appartement van 160 m². De lift komt uit in het appartement. Er is open keuken met natuurstenen werkblad geïnstalleerd. Via de grote dubbele deur kom je in de gastenkamer. In de leefruimte heb je een open haard. Van op het balkon kan je genieten van de prachtige Leopold de Waelplaats, de waterpartij voor het Museum van Schone Kunsten en het levendige Zuid. Boven de leefruimte is er een zwevende mezzanine. Op de 3de verdieping bevindt zich de masterbedroom met dressing, stoomcabine en badkamer. Op het dakterras van 30 m² kan je genieten van alle rust.

Stijlvol appartement met 3 slaapkamers (ca. 150 m² - verd. 4) en riant terras 40 m²! Centrale inkomhal (apart gastentoilet) met toegang naar de leefruimte met open en volledig geïnstalleerde, moderne keuken. Aansluitend handige bergruimte. De zeer ruime leefruimte sluit aan bij het terras van 40 m². Hier geniet men van een prachtig uitzicht op de Kathedraal en de zonsondergang! Masterbedroom met ensuite badkamer. De andere 2 slaapkamers delen een badkamer met douche. Kelder en 2 ondergrondse autostaanplaatsen (30.000 euro/autostaanplaats). Net geschilderd.

Instapklare duplex met tuin. Het appartement is destijds casco aangekocht en luxueus gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen. De leefruimte omvat 2 prachtige zitplaatsen deze gaan over in de open design keuken. Als je verder doorloopt kom je in een bureau/eetkamer/ slaapkamer met zicht op de tuin (46 m²). In de gewelfde kelder bevindt zich de slaapkamer met dressing en ingerichte badkamer. Het appartement is gelegen vlakbij het Antwerpse Montmartre op het Zuid, de Lambermontplaats. EPC: 345 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 213 kWh/m - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv ²

EPC: 196 kWh/m² - Vg,Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

www.quares.be wonen@quares.be

5


2160 Wommelgem > Molenbaan 9

2520 Ranst (Oelegem) > Van Vrieselelaan 18

2550 Kontich

> Koningin Astridlaan 15

VP: 295.000 euro

VP: 497.000 euro

VP: 695.000 euro

Instapklare bel-étage in doodlopende straat. De gelijkvloerse verdieping is ingedeeld in een ruime garage, een wasplaats en 2 polyvalente ruimtes. Achteraan is er toegang tot de tuin. Op de 1ste verdieping is de aangename woonkamer op authentieke parket, de eetkamer en ingerichte keuken gelegen. Via de trap bereik je tevens de tuin. De 2de verdieping bestaat uit 3 slaapkamers (16 m² - 16 m² en 4 m²) en een ingerichte badkamer. Deze instapklare halfopen bebouwing heeft enorm veel lichtinval en is gelegen op wandelafstand van diverse winkels, scholen en openbaar vervoer.

Deze woning biedt neutrale en tijdloze architectuur met aandacht voor ruimtelijkheid, kwalitatieve afwerking en toegankelijke inrichting. Ze is gelegen op het einde van een doodlopende straat in een residentiële omgeving met een wijds zicht over de velden op een domein van 800 m². Rust en privacy staan hier centraal. De woning biedt 5 slaapkamers, 1 badkamer (+ 2de badkamer mogelijk), ruime leefruimte met open haard, keuken met bijkeuken, inpandig terras, inpandige garage... Mogelijkheid tot atelier-/praktijkruimte alsook kangoeroewoning.

Ruime charmante villa op 11 are met een prachtig ingerichte voortuin die privacy en luxe uitstraalt. De ruime inkomhal voorziet de verbinding tussen bureel- en woongedeelte. De leefruimte is smaakvol ingericht, met voldoende aandacht voor natuurlijk licht, ruimte en gezelligheid. Het beuken parket, het kathedraal plafond en de prachtige openhaard zorgen voor een enorm ruimte gevoel. De keuken is voorzien van alle moderne luxe en een werkblad in blauwe steen. 3 ruime slpk’s, waarvan 1 met terras en dressing. De prachtig aangelegde tuin baadt in het zonlicht en biedt volledige privacy. Centraal gelegen tussen Antwerpen en Mechelen.

EPC: 555 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 395 kWh/m²

EPC: 235 kWh/m² - Wg, Gvkr, Vg, Vv, Gdv

2060 antwerpen > Oudesteenweg 114 vp: 360.000 euro Modern ingerichte woning nabij park Spoor Noord! De woning (perceel: 75 m² - bew. opp.: 230 m²) vanaf 2006 volledig verbouwd naar hedendaags comfort met oog voor detail en ruimte. Enorme vide met lichtstraat boven de keuken met bijhorende eetkamer (gietvloer). Eerste tussenverdieping met design badkamer. Eerste verdieping: 1ste slaapkamer en dressing. De bovenste verdieping: masterbedroom met ingemaakte kasten en extra douche. Zuid georiënteerd dakterras (ca. 16 m²). Droge kelder, alarminstallatie, klein beschrijf mogelijk. EPC: 293 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Modern & licht

6


2570 Duffel

2600 berchem

2610 wilrijk

VP: 345.000 euro

VP: 275.000 euro

VP: 285.000 euro

Dit 3-slaapkamerappartement werd gerenoveerd in 2010. Opvallend zijn het gebruik van kwalitatieve en hoogwaardige materialen, pure vormgeving, luxueuze afwerking, naadloos maatwerk en optimale indeling van de ruimtes. Groot ruimtegevoel door o.a. grote raampartijen, de juiste oriëntatie en hoge plafonds. Extra troeven zijn o.m. het ruime terras en 2 autostaanplaatsen (10.000 euro/st.) Gelegen in het centrum van Duffel. Openbaar vervoer, winkels, station, Sint Maartenziekenhuis ... vlakbij. Tussen Lier, Mechelen en Antwerpen.

Gerenoveerd appartement (verd. 3 - 120 m²) in het Pulhof te Berchem! Ruime inkomhal met apart toilet en praktische bergruimte met aansluiting voor wasmachine. De leefruimte bevindt zich aan de zuid georiënteerde straatzijde en is uitgerust met een open, volledig geïnstalleerde keuken. Van hieruit is er toegang naar het terras. Twee slaapkamers en badkamer (ligbad en aparte douche) aan de rustige achterzijde van het appartement. Aparte meters (water, gas en elektriciteit). Eiken parketvloeren. Ondergrondse kelder. Eventueel garagebox te huur in omgeving aan 80 euro/maand.

Instapklaar 4 slaapkamer appartement (ca. 145 m² - verd. 4) in Wilrijk, nabij Fort 5. Het appartement werd sinds 2005 verbouwd werd naar hedendaags comfort. Inkomhal met toegang naar leefruimte vooraan, de keuken en de 4 slaapkamers. Vanuit de woonkamer geniet men van een prachtig, zeer weids uitzicht. Winteravond kunnen hier gezellig doorgebracht worden aan de open haard. Kelder en garagebox (inclusief de vraagprijs). Veiligheidsdeur. Ideaal voor zij die op zoek zijn naar een instapklaar appartement! Het appartement is gelegen nabij belangrijke invalswegen (E19).

> Kapelstraat 59/1

EPC: 516 kWh/m²

> Leopold de Vriesstraat 14

> Prins Boudewijnlaan 191

EPC: 213 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 250 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

2620 hemiksem

2850 boom

VP: 259.000 euro

VP: 275.000 euro

VP: 199.000 euro

Luxe loft-appartement met prachtig zicht en parking in de voormalige ‘Toren van Braem’! De eetkamer grenst aan de open ingerichte keuken, voorzien van alle hedendaags comfort en functioneel opgevat. Via de knusse woonkamer, met prachtig zicht, bereik je de slaapkamer en ingerichte badkamer. Momenteel is het appartement volledig open getrokken, doch mits het plaatsen van enkele scheidingswanden heb je 1 tot 2 afzonderlijke slaapkamers. Vanuit de volledige loft heb je een prachtig zicht over de omgeving. Restaurant en fitness in het gebouw. Mogelijkheid om als kantoor te gebruiken.

Via de algemene inkomhal bereik je het appartement waar het aangenaam binnenkomen is in de ruime inkomhal met vestiaire. De woonkamer (27 m²) ligt op de hoek van het pand waardoor men een zee van licht binnen krijgt via 2 grote raampartijen. Aansluitend aan de leefruimte op laminaat vind u de volledig ingerichte keuken met toegang tot het privé terras (+/-6 m²). Achterin het appartement liggen de 2 slaapkamers en de ingerichte douchekamer. Momenteel is het appartement verhuurd aan 760 euro per maand, waardoor er een rendement van 4% is. Een interessante investering met mogelijkheden naar de toekomst toe.

> J. De Grooflaan 14 Bel-etage gelegen in een doodlopende straat, doch vlakbij verbindingswegen, winkels, etc. Nieuwe ramen, condensatieketel, met een goede EPC tot gevolg. Ruime tuin (208 m²) met zuid-oriëntatie. Leefruimte op het eerste verdiep in doorkijk-constructie, strekt zich van voor- tot achtergevel, er is de mogelijkheid om een open keuken te creëren. 3 slaapkamers op de bovenverdieping, waarvan 2 zéér ruim. Ideaal als starterswoning voor een gezin. Dubbele garage met staanplaats op de oprit. Klein beschrijf is mogelijk. EPC: 236 kWh/m²

> Antwerpsestraat 441

EPC: 100 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

2930 brasschaat > Hofstraat 3

EPC: 620 kWh/m² - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

www.quares.be wonen@quares.be

7


regio mechelen 1980 ELEWIJT > Vinnestraat 17

2800 Mechelen

> Populierendreef 15

2800 Mechelen

> Liersesteenweg 434

VP: 695.000 euro

VP: 229.000 euro

VP: 895.000 euro

Moderne villa op een perceel van 1985 m² met poolhouse in oase van rust. De prachtig aangelegde tuin met 3 terrassen geven een extra dimensie aan genieten. Op het gelijkvloers de lichtrijke woonruimte en eetkamer met gerenoveerde volledig ingebouwde open keuken. De eerste verdieping beschikt over 5 slaapkamers, een grote afgewerkte zolder en 2 badkamers. Verder is overal vloerverwarming voorzien. De woning is volledig onderkelderd. Zeer rustig gelegen in groene omgeving, vlotte verbinding met E19.

Dit nieuwe instapklare triplex appartement, gelegen nabij de Dijle, heeft een oppervlakte van 107 m². Via een privé buitentrap komt u op de 1ste verdieping in de volledig uitgeruste keuken. Op de 2de verdieping een mezzanine van 11 m² die u kan inrichten naar eigen smaak. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de grote slaapkamer met toegang tot de koer, de kleine slaapkamer en een badkamer met douche en voorziening voor wasmachine en droogkast. Alles in perfecte staat van onderhoud. Vanuit de eetkamer geniet u van een zicht op de Dijle.

Ruime, hedendaagse villa met bureau- / praktijkruimte. Enorm ruimtegevoel door o.a. de open structuur, de grote raampartijen, de praktische indeling en de neutrale inrichting. Het gebruik van hoogwaardige materialen en een kwalitatieve afwerking dragen bij tot een hoog gevoel van comfort. Wijds zicht op tuin en achterliggende groenzone. Mogelijkheid tot aankoop van aanpalend perceel (5.000 m²). Gelegen nabij nieuw Algemeen Ziekenhuis SintMaarten en centrum. Openbaar vervoer en E19 richting Brussel en Antwerpen vlot bereikbaar.

EPC: 173 kWh/m²

EPC: 339 kWh/m²

EPC: 204 kWh/m²

2860 ST-KAT-Waver > Liersesteenweg 248 vp: 1.087.000 euro Villa ‘Ten Hertvelde’ is een unieke constructie met tijdloze architectuur, authentieke decoratie en moderne luxe. Gelegen op een perceel van 4.735 m², volledig afgesloten van de straat en ten midden van het perceel gelegen is rust en privacy hier een absolute troef. De inkomhal, die een kasteel waardige setting heeft, geeft toegang tot beide vleugels van de woning. De leefruimte (ca. 80 m²) geniet de hele dag door van zonlicht. 6 ruime slaapkamers, 2 badkamers en 3 toiletten. Met 2 garages, 1 carport en 8 staanplaatsen schikt deze woning zicht tot zowel residentiële bewoning als gemengd gebruik.

EPC: 283 kWh/m²

Tijdloze architectuur

8


2800 Mechelen

2800 Mechelen

VP: 248.500 euro

VP: 549.000 euro

VP: 315.000 euro

Dit historisch pand werd recent volledig gerenoveerd tot een knappe, hedendaagse woning met kwalitatieve materialen, een praktische indeling en een tijdloze afwerking. Ze is gelegen op 2 minuten van het centrum van Mechelen in een kindvriendelijk omgeving en vlotte verbinding met E19. Extra troeven zijn onder meer 4 slaapkamers, 2 badkamers, ruime leefruimte met toegang tot de west georiënteerde tuin, mogelijkheid tot aparte praktijk-/ kantoorruimte, laag E-peil, pelletkachel, zonnepanelen .... Klein beschrijf mogelijk.

In de leefruimte, van deze prachtige villa in groene omgeving, heerst een gevoel van rust en ruimte dankzij de combinatie van warme en uiterst kwalitatieve materialen. Zowel beide salons met haard als de uitgeruste open keuken met Miele toestellen en veranda bieden een mooi zicht op de aangelegde tuin met 2 ruime zonneterrassen. Op de verdieping een masterbedroom met 2 dressings, 2 kinderkamers en de badkamer met bad, inloop douche, dubbele lavabo en toilet. Garage en dubbele oprit. Vlotte verbinding met belangrijke invalswegen.

Kenmerkend is het gebruik van kwalitatieve materialen, de pure vormgeving, de luxueuze afwerking, de optimale indeling, het naadloos maatwerk, de grote raampartijen, de ideale oriëntatie en de hoge plafonds. De originele structuur draagt bij tot een uniek ‘loftgevoel’. Indeling met leefruimte, keuken op maat, multifunctionele werkplek, bergruimte, 2 slaapkamers en badkamer en 2 ruime terrassen (62 m²). Autostaanplaats (35.000 euro) en berging (5.000 euro). Rustige omgeving nabij het bruisende stadsleven. Openbaar vervoer en oprit E19 vlakbij.

> Rommekensbergstraat 24

EPC: 190 kWh/m²

2820 bonheiden

> Rijmenamseweg 197a

> Klein Rozendaalveld 8

EPC: 195 kWh/m²

2830 willebroek > Rupellaan 1 bus 306

2800 mechelen

> Stadsheimelijkheid 1

EPC: 227 kWh/m²

3140 keerbergen > Vlieghavenlaan 30

VP: 998.000 euro

VP: 233.000 euro

VP: 1.650.000 euro

Deze exclusieve nieuwbouwwoning werd gerealiseerd o.l.v. ‘Oscar V’ en staat voor een eenvoudige en pure maar doordachte en tijdloze architectuur met aandacht voor ruimtelijkheid, kwalitatief hoogstaande materialen, luxueuze afwerking en naadloos maatwerk. Rust en privacy staan centraal. Opvallend is de ideale inplanting van de woning in functie van de oriëntatie, het open zicht op groen vanuit elke invalshoek, het knap aangelegde terras op de eerste verdieping. Mogelijkheid tot aparte praktijk-/ kantoorruimte.

Kom wonen herontdekken in een project voor zowel jong als oud. Deze duplex biedt alle luxe en comfort, én beschikt over gemeenschappelijke fitness, tuin, etc. Dit prachtig nieuwbouwappartement is gelegen op de derde verdieping, bereikbaar per lift, en biedt plaats aan een ruime leefruimte met keuken aansluitend. Op het verdiep zijn er twee slaapkamers met inmaakkasten voorzien én een badkamer met 2e toilet. De duplex-constructie geeft een zeer ruim gevoel, wat versterkt wordt door één terras per verdiep. Staanplaats beschikbaar. Verkoop onder BTW.

Recente villa (545 m²) met zicht op het meer van Keerbergen en de ‘Keerbergen Golf Club’ in woonparkgebied op domein van 3.000 m². Enorm ruimtegevoel, kwalitatief hoogstaande materialen, tijdloze afwerking, naadloos maatwerk en praktische indeling. Leefruimte met zithoek, open haard, eethoek en wintertuin (103 m²). Apart bureau en dubbele garage. Vijf slaapkamers, 4 badkamers en dressing. Mogelijkheid tot appartement of atelier-/ praktijkruimte. Zolderverdieping (103 m²) ingericht als polyvalente ruimte, kelder (225 m²).

EPC: 92 kWh/m²

EPC: nvt

EPC: 219 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

www.quares.be wonen@quares.be

9


regio waasland 2870 puurs

9000 GENT

9100 sint-niklaas

VP: 525.000 euro

VP: 539.000 euro

VP: 425.000 euro

Deze riante woning herbergt een woonkamer van 60 m² groot met prachtig zicht op de landelijke tuin met zwembad. Opvallend is het ruimtegevoel, dat gecreëerd wordt door de grote raampartijen, de praktische indeling en de goede afwerking. De leefruimte sluit aan op de keuken met kookeiland, die zeer doordacht ingericht is. Op de 1ste verdieping bevinden zich de 4 slaapkamers, een badkamer met ligbad & douche en een dressing.

Opbrengsteigendom in centrum Gent bestaande uit 2 wooneenheden. Kunnen samen of apart aangekocht worden. De moderne woning heeft een woonkamer, keuken met alle comfort, bureau, berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast, dubbele garage, 2 slaapkamers en badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo. De zuidgerichte tuin heeft een oppervlakte van 385 m².

Goed onderhouden pand met veel potentieel. Via een ruime inkomhal, op marmer, met vestiairekasten en apart toilet bereikt men de leefruimte, op visgraatparket, en de veranda met zicht op de achterliggende tuin. Aangrenzend bevinden zich de keuken en de bijkeuken. Verder zijn er op het gelijkvloers een bureau en een slaapkamer met aangrenzend een badkamer. 1ste verdieping: 2 slaapkamers, een douchekamer, toilet en mogelijkheid tot vormen van een 4e slaapkamer. Aangelegde tuin en oprit met dubbele garage.

> J. De Donckerlaan 28

EPC: 357 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

> Nekkerputstraat 59 C&D

EPC: 172 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

Het duplex-appartement op de 1ste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, badkamer, woonkamer met open keuken en berging. Zuidgericht dakterras van 39m²! Zolder (79 m²).

> Callaertstraat 5

EPC: 415 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 250 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

9100 sint-niklaas > De Cauwerstraat 43 vp: 1.150.000 euro Parel in hedendaagse bouwstijl op 1531 m². De eetkamer met zicht op de achterliggende tuin verbindt de woonkamer met de ingebouwde keuken met kookeiland. Hieraan grenst de bijkeuken en een ontbijthoek met prachtig zicht op tuin en zwembad. De 1ste verdieping biedt 4 slaapkamers, elk met ingebouwde kasten, parket, tv ... enz. Verder zijn er nog 2 badkamers en een dressing. De strak aangelegde en verlichte tuin beschikt naast het overloopzwembad over een eiken, onderkelderd, bijgebouw dat kan dienen als poolhouse met zicht op een beschermd canadabos. Extra’s: stofzuigsysteem, tuinberegening, vloerverwarming, garage. EPC: 190 kWh/m² - Vg, Wglk, Gvkr, Gdv, Gvv

Unieke villa

10


9100 sint-niklaas

9100 sint-niklaas

9111 belsele

VP: 690.000 euro

VP: 445.000 euro

VP: 399.000 euro

Prachtig dakappartement (200 m²) op de Grote Markt. Vanuit de hal met toilet en berging, bereik je de slaapkamers met aangrenzende badkamer. De master bedroom heeft een inloopdressing en een aparte badkamer met ligbad, dubb. lavabo en douche. Langs de voorzijde bevindt zich een ingebouwde keuken met ontbijthoek. In de keuken heb je de hele dag een adembenemend zicht. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de leefruimte die overgaat in het terras dat rond het appartement loopt. Extra’s: airco, 2 ondergrondse auto staanplaatsen, kelderruimte.

Achter deze mooie karaktervolle gevel schuilt een prachtig gerenoveerde woning, afgewerkt met de beste materialen zoals parket en natuursteen. Vanuit de topkeuken met ontbijthoek en zitkamer heeft u een prachtig zicht op de zonovergoten aangelegde tuin. De bureauruimte kan volledig afgesloten worden van de woonruimte, waardoor de woning ook geschikt is om er een praktijk in onder te brengen. Op de verdiepingen vindt u 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een dressing. Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar ruimte en comfort midden in de stad.

Rustig gelegen gerenoveerde woning (2012) in het pittoreske dorp Puivelde (Belsele). De moderne woonkamer met uitbouw en zicht op de tuin biedt een enorm ruimtegevoel en een zee van licht. De aanpalende keuken is volledig ingerichte en heeft een extra bergruimte. De slaapkamers en de badkamer bevinden zich op het gelijkvloers wat de woning heel toegankelijk maakt voor minder mobiele mensen. Ruime garage en wasruimte. Extra’s: dubbel glas, rolluiken, airco, ruime carport en afgesloten tuin. De zolder kan nog ingericht worden naar 3 slaapkamers.

> Grote Markt 68

EPC: 225 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

9150 rupelmonde > Oeverstraat 11

> Spoorweglaan 21

EPC: 491 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

9250 waasmunster > Hamstraat 66

> Palingsgatstraat 27

EPC: 478 kWh/m² - Vg, Wglk, Gdv, Gvkr, Gvv

9250 waasmunster > John Van Eyckpark 55

VP: 540.000 euro

VP: 475.000 euro

VP: 720.000 euro

Deze authentieke woning biedt de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. De salon (55 m²) met open haard & massieve plankenvloer & met zicht op de grote aangelegde tuin, sluit aan bij de keuken, leeskamer & wijnkelder. Op de 1ste verdieping zijn er 5 slaapkamers, badkamer & bibliotheek. Op de 2de verdieping is een ruime zolder van 160 m². Gelegen nabij de Schelde met snelle verbinding N16 & E17.

De “Hamhoeve” is gelegen op een uitgestrekt perceel van 10.240 m² en bestaat uit een boerenhuisje, stalvleugel en bijgebouw. Het boerenhuisje is authentiek en heeft de charmes van de tijd van toen. De aanpalende stalvleugel kan deels bij de woning toegevoegd worden wat de bewoonbare oppervlakte vergroot. Het bijgebouw is reeds gerenoveerd als garage en tuinberging. De omheiningsmuur tussen dit bijgebouw en de woning sluit de voortuin mooi in. Voor wie van rust en natuur houdt, is deze unieke hoeve de ideale plek om te wonen. Het mooie uitzicht op de zeilvijver geeft een echt vakantiegevoel.

Prachtige villa op 2250 m². Via de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, betreedt u de gezellige woonkamer met open haard. De aanpalende keuken in massief hout is volledig ingericht met ontbijthoek. Verder is er nog de ruime dubbele garage de aparte stookruimte en kruipkelder. Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 met een badkamer, aparte toilet, grote bergruimte en zolder. Dankzij de oriëntatie van de tuin en het overdekt terras kan u het hele jaar door genieten van de zon. De badkamer heeft nog de originele faience van de jaren 70 en is echt vintage.

EPC: 466 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 464 kWh/m² - Vg, Wp, Gdv, Gvkr, vv

EPC: nvt kWh/m² - Vg, Ag, Gdv, Gvkr, Gvv

www.quares.be wonen@quares.be

11


nieuwbouwprojecten

2

laatste units!

nieuwbouwproject

nieuwbouwproject

brasil 2000 Antwerpen

zuiders dok 2000 Antwerpen

> Braziliëstraat

> Verlatstraat

VP VANAF: 995.000 euro

VP VANAF: 399.000 euro

Residentie ‘Brasil’ combineert buitengewone lichtinval op het bruisende Eilandje met rust en ontspanning. Er worden 7 luxueuze woonentiteiten gecreëerd waarbij bewoners kunnen genieten van een ontspanningsruimte met fitness, sauna en overdekt zwembad. Elk appartement bezit een privéterras en mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse parkings. De prachtige lichtinval wordt bekomen door een glaspartij tot 15m breed aan de zuidwest kant, aansluitend op het terras. Project ‘Brasil’ situeert zich op het bruisende Eilandje, vlakbij het MAS en de nieuwe Red Star Line site, één van de toekomstige blikvangers van de wijk.

Nieuwbouwproject Zuiders Dok is strategisch gelegen tussen de Gedempte Zuiderdokken aan de Vlaamse Kaai en het Museum Van Schone Kunsten aan de Leopold de Waelplaats. Dit bijzondere woonconcept met een beperkt aantal appartementen en veel open ruimte voorziet in wooneenheden met een interieur dat u een onovertroffen wooncomfort biedt. U kiest uit een selectie van erg brede appartementen met zeer veel lichtinval en grote zuidwest terrassen die uitkijken op tuinen en groendaken.

de schilden 2000 antwerpen

nieuwbouwproject midcity 2000 Antwerpen > Kipdorp

VP VANAF: 180.000 euro Exclusief wonen in het hart van Antwerpen. Maak kennis met het prestigieuze project ‘Huys van Portugael’, in het midden van de historische stadskern van Antwerpen. Het is een uitzondering: rust in het bruisende stadscentrum met de Meir, Groenplaats en Grote Markt vlakbij. Hier kunnen u en uw gezin volop genieten en leven in een stad in volle beweging, in een zelf ingerichte loft met panoramisch terras of prachtige stadstuin. Alle woningen zijn achteraan het project gelegen en kijken uit op een mooi groen binnengebied.Het aanbod van deze exclusieve casco lofts en stadswoningen is beperkt. Aarzel dus niet en bel ons vrijblijvend voor alle informatie.

Stijlvol & hedendaags

> Oude Leeuwerui vp vanaf: 167.100 euro

Het geheim van De Schilden zit hem niet alleen in de toplocatie. Zelfs niet in de grote binnentuinen, ruime terrassen of hoge plafonds. Het is precies de combinatie van een fantastische buurt en de slimme architectuur. 76 ruime appartementen. Maar ook 4 tot 8 kantoren aan de Oude Leeuwenrui, en een 10-tal handelszaken en vrije beroepen op de begane grond. Van 53 m² tot 131 m². Unieke architectuur en inplanting rond de besloten binnenhoven zorgen ervoor dat élke unit in De Schilden maximaal kan genieten. Plafonds van 2m90 met grote ramen voor maximale lichtinval. Binnen geniet u van een stijlvolle, hedendaagse en kwaliteitsvolle afwerking. Strengste eisen thermische isolatie en uitzonderlijke geluidsdichte materialen.

lanceringsprijzen! 12


Een tweede woning kopen: de voor- en nadelen Een tweede woning kopen is een droom die velen koesteren. Het is een slimme investering, die een hele waaier aan voordelen biedt. Zeg nu zelf: een eigen stekje in de volle natuur of aan de kust, wie kan daar nee tegen zeggen? Naast de vele voordelen zijn er echter ook enkele nadelen verbonden aan de aankoop van een tweede woning. Hier alvast een handig overzicht. Een tweede woning: duurzame investering in onzekere tijden Een tweede woning is het perfecte appeltje voor de dorst. Nadat je vakantiehuisje in de Ardennen of je appartement aan zee is afbetaald, beschik je over een mooi extra vermogen. Je kan je tweede verblijf later met meerwaarde verkopen, zodat je er tegen je pensioen warmpjes inzit. Of je wendt de investering aan om je kinderen later een financieel duwtje in de rug te geven.

je hen trakteren op een weekje vakantie in je tweede woonst. Minder voordelige fiscale aftrek Helaas zijn er ook enkele nadelen verbonden aan de aankoop van een tweede woning. Zo geniet je voor de hypotheek niet dezelfde fiscale aftrek als voor je eigen en enige woning. Bij de berekening van het belastingvoordeel voor een tweede verblijf wordt niet met de woonbonus gewerkt maar met het fiscaal stelsel van langetermijnsparen. Als je al aan langetermijnsparen doet, is het mogelijk dat de fiscale korf al gevuld is. Ook wanneer je nog een hypotheek hebt uitstaan voor een andere woning, is het mogelijk dat de korf volledig gevuld is. In die gevallen is er dus geen fiscaal voordeel verbonden aan je tweede woning. Op de aankoop van een tweede woning moet je in België bovendien registratierechten en jaarlijkse roerende voorheffing betalen. En terwijl je hoofdverblijfplaats is vrijgesteld van personenbelastingen, is dat niet zo voor een tweede verblijf. Vergeet ook niet dat er gemeentebelastingen betaald moeten worden. Weekendje zee wordt klusjesweekend

Project “Kadox” Maar ook vóór de lening is afbetaald, kan je de investeringsvoordelen van een tweede woning verzilveren. Als je je tweede verblijf verhuurt, ben het je het hele jaar door verzekerd van extra inkomsten.

Een tweede woning is pas echt interessant als je er geregeld zelf vertoeft. Wie ervan houdt om elk jaar naar een ander land op reis te gaan, kan dus beter opteren voor een andere investering. Een tweede woning vergt bovendien ook heel wat onderhoud. Als je alles liever zelf herstelt, dreigt een weekendje zee uit te draaien op een klusjesweekend. Wenst u meer informatie? Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren op het nummer 03 294 50 57 of via wonen@quares.be.

Goedkope vakantie in alle comfort Een tweede woning betekent natuurlijk ook: goedkoop op vakantie gaan! Het uitsparen van hotel- of huurkosten is een flinke meevaller voor je vakantiebudget. En dat is nog niet alles. Je bent op vakantie in je eigen woning, die je helemaal kan inrichten volgens je persoonlijke smaak. Op die manier maak je voorgoed komaf met onaangename verrassingen zoals onhygiënische hotelbadkamers of veel te kleine vakantiehuisjes. Ook je familie en vrienden kan je een plezier doen. Wanneer je zelf niet op reis bent, kan www.quares.be wonen@quares.be

13


40% verkocht

nieuwbouwproject silowet 2060 Antwerpen > Hardenvoortstraat 1

VP VANAF: 189.480 euro Residentie Silowet brengt City Living, Green Living en een industriële look samen in 1 gebouw en omvat 13 casco loften met apart terras over 7 verdiepingen. Privacy, gecombineerd met een bruisend stadsleven zorgen voor een ongekende dynamiek. Oppervlaktes tussen de 58 m² en de 180 m² met terras tussen de 4 m² en de 11 m². Bergingen, fietsenberging en staanplaatsen zijn beschikbaar. Het centrum en het Eilandje liggen vlakbij. De geplande voetgangersbrug die Park Spoor Noord en het MAS zal verbinden, brengt het centrum van Antwerpen nog dichterbij. Meer info op www.quares.be!

nieuwbouwproject DE notelaar 2390 oostmalle > Lierselei

VP VANAF: 160.000 euro De Notelaar is een uniek project dat ruimte biedt aan wonen, leven, genieten,… in een groene en duurzame omgeving in het centrum van Oostmalle. Er worden 65 appartementent (61 m²-199 m²) met terras (8 m²-40 m²) of tuin gerealiseerd alsook een het ontmoetingscentrum ‘De Notelaar’, een nieuwe bibliotheek, een kinderopvang, een jeugdcomplex, een polyvalente ruimte en 350 m² commerciële ruimte te midden van een knap aangelegd plein met recreatiezones. Winkels, terrasjes en openbaar vervoer op wandelafstand.

nieuwbouwproject de vliermolen 2800 mechelen > Krankevelden

VP VANAF: 215.500 euro Het project ‘De Vliermolen’ omvat 16 appartementen met een oppervlakte van 103 m² tot 135 m². De terrassen zijn zuidwest gericht en hebben een oppervlakte van 15 m² tot 25 m². Ondergrondse staanplaatsen en bergingen zijn voorzien. Alle appartementen hebben een uitzicht op de achterliggende groenzone waar zich vroeger de tennispleinen bevonden. Gelegen op enkele honderden meters van Mechelen Noord. Verschillende winkels, bakkers en grootwarenhuizen in de directe omgeving. Gezellige stadscentrum van Mechelen op 2 min. fietsen.

40%

Marisol 2018 antwerpen

verkocht!

> Solvynsstraat

vp vanaf: 291.720 euro Mooie, ruime woonidentiteiten in een rustig en kleinschalig bouwproject op 5 minuten wandelen van de binnenstad, het bruisende Antwerpse Zuid en het Mechelseplein met zijn vele winkels en cafeetjes. U geniet enerzijds van het rustige karakter in deze buurt, anderzijds beschikt u over alle voordelen van het bruisende en trendy Antwerpen. Deze appartementen met ruime slaapkamers hebben mooie terrassen of tuinen. Ze variëren tussen de 85 m² en de 149 m², telkens met terras tussen de 6 m² en de 50 m². In het gebouw zijn 13 privatieve bergingen en een fietsenberging voorzien. Ook parkeren is geen probleem, het gebouw zal beschikken over 18 ondergrondse parkeerplaatsen. Reserveer nu een persoonlijk bezoek!

Rustig in ‘t Stad

14


bezoek het

MODEL APP.

nieuwbouwproject zegeling 2800 mechelen > Leopoldstraat

VP VANAF: 345.500 euro Zegeling is een gedurfd ontwerp van architect Chris Troniseck en architecten c58. De constructie is opgebouwd uit spoorvormige kolommen die refereren naar de eerste Belgische treinverbinding BrusselMechelen. Het is opgebouwd uit 3 commerciële ruimtes (107 m²) en 4 appartementen (122 m²) met terras (11 m²). De exclusieve architectuur, de grote lichtinval, het gebruik van kwalitatieve materialen en de praktische indeling maken een stijlvol en luxueus appartement. De belangrijke invalswegen zijn vlot bereikbaar. Winkels, openbaar vervoer, historisch centrum ... op wandelafstand.

nieuwbouwproject park colman 9100 sint-niklaas > Nieuwstraat

VP VANAF: 213.000 euro Het project omvat 37 appartementen met een oppervlakte van 88 m² tot 128 m². Ook zijn er 6 woningen met een oppervlakte van 115 m² tot 130 m² met elk een grote tuin. Er zijn ondergrondse staanplaatsen voorzien. Verder zijn nog 2 ruimten voor een zelfstandige activiteit van respectievelijk 91 m² en 95 m². Park Colman ligt met zijn mooie, eigentijdse architectuur in een nieuw stadspark tussen de Nieuwstraat en Hemelaerstraat vlakbij de Grote Markt met alle winkels, openbaar vervoer, scholen, horeca, ... in de buurt.

Thuis, dicht bij alles

nieuwbouwproject de dreef 9140 elversele

> Dorpstraat-Hof ter Elstlaan

VP VANAF: 199.000 euro De Dreef wordt een luxueus nieuwbouwproject in het gezellige centrum van Elversele. Op het eerste zicht gaat het hier over leuke woningen die de Dorpsstraat een nieuwe, frisse uitstraling geven. Niets is echter minder waar! Achter de gevels van deze schijnbare woningen, schuilen een twintigtal smaakvolle appartementen met zeer ruime leefruimtes. De Dreef beschikt over appartementen van 105 tot 154 m² met terrassen tot 100 m². De afwerkingsgraad is van hoge kwaliteit. Hierbij krijgt u trouwens persoonlijke interieurbegeleiding voor de keuze van uw afwerking. Het gebouw beschikt over ruime ondergrondse staanplaatsen en kelderbergingen die apart kunnen aangekocht worden.

De linde 2980 zoersel > Dorp

vp vanaf: 216.000 euro De Linde is je thuis dicht bij alles. Gelegen in het centrum van Zoersel, doch te midden van ‘t groen, met openbaar vervoer, bakker, beenhouwer, bank, apotheek, scholen, bibliotheek, restaurants,... op wandelafstand. Hierdoor ben je vanzelf betrokken bij het verenigingsleven en zit je in een wip op één van de terrasjes, waar het gezelligheid troef is. Het domein biedt plaats aan 8 appartementen (77 m² - 123 m²) en 4 woningen (116 m² - 121 m²) met privé-terras (17 m² - 44 m²)/tuin (48 m² tot 290 m²), waardoor wonen in het groen echt vorm krijgt. Antwerpen, Turnhout en Lier zijn bereikbaar op 20 minuten.

www.quares.be wonen@quares.be

15


U, EEN INVESTERING DIE GOED RENDEERT. ZIJ, EEN KOT WAAR ZE GOED STUDEERT.

6,5% BEOOGD RENDEMENT

STUDENT HOUSING FUND Maatschappelijk en financieel rendement onder één dak. Schrijf u in op de infosessie: via onze website www.qshf.be/inschrijven. Verwijzingen naar Quares in deze advertentie betreffen Quares Real Estate Investment Management SH NV, de zaakvoerder van Quares Student Housing Fund Comm.VA. De beoogde investering betreft een investering in aandelen en obligaties van Quares Student Housing Fund. Kandidaat-investeerders die een investering in de aandelen en/of obligaties overwegen, worden verzocht om zorgvuldig kennis te nemen van het Informatiememorandum en de daarin opgenomen risicofactoren, opgesteld in het kader van de private plaatsing van aandelen en obligaties. Investeerders worden er met nadruk op gewezen dat een belegging in aandelen en/of obligaties een hoge graad van risico met zich brengt. In het bijzonder houdt een belegging in de aandelen en/of obligaties het risico in op verlies van het geheel of een deel van het geïnvesteerde kapitaal. Het aanbod van aandelen en obligaties uit te geven door de Emittent valt niet onder het toepassingsgebied van de wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten. Quares Student Housing Fund is evenmin onderworpen aan de bepalingen van de wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles. De documentatie opgelegd in het kader van de private plaatsing werd niet ter goedkeuring voorgelegd aan de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) of enig ander toezichthouder in België of in het buitenland. De voorgenomen private plaatsing van aandelen en obligaties zal uitsluitend in België plaatsvinden. De verstrekking van deze advertentie en de aanbieding van de aandelen en obligaties kan, in bepaalde rechtsgebieden, onderworpen zijn aan juridische beperkingen. Quares Student Housing Fund verzoekt eenieder die in het bezit komt van dit algemene informatiedocument, kennis te nemen van en zich te houden aan voornoemde beperkingen. Dit algemene informatiedocument bevat voorspellingen welk wezenlijk kunnen verschillen van wat werkelijk in de toekomst gebeurt. Hoewel Quares Student Housing Fund meent dat zijn verwachtingen met betrekking tot toekomstgerichte mededelingen gebaseerd zijn op redelijke vooronderstellingen binnen de grenzen van de kennis van haar activiteiten op de datum van dit informatiedocument, worden investeerders gewaarschuwd dat als gevolg van een aantal belangrijke factoren werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van de plannen, doelstellingen, verwachtingen, inschattingen en voornemens zoals deze in deze toekomstgerichte mededelingen worden weergegeven.

Quares  Korenmarkt 8  2800 Mechelen  Tel.: + 32 15 42 45 98  Fax: + 32 15 20 87 83  beleggen@quares.be  www.qshf.be

VU: QUARES Residential Agency NV - 03 294 50 57 - niet op de openbare weg gooien

02-2014 Quares Vastgoedmagazine-backcover-druk.indd 1

24/02/14 11:22

Wonen

Beleggen

Beheren

Innoveren

Residential Agency verkoop en verhuur van bestaand kwalitatief vastgoed en nieuwbouwprojecten

Real Estate Investment Management beleggen in vastgoed en vastgoedfondsen

Property & Facility Management beheer van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed

Consulting & Product Development ontwikkelen van nieuwe vastgoeddiensten en producten

Quares Wonen Antwerpen Leopold De Waelplaats 8 B-2000 Antwerpen

Quares Wonen Mechelen Korenmarkt 8 B-2800 Mechelen

Quares Wonen Waasland Grote Markt 52 B-9100 Sint-Niklaas

T: +32 3 294 50 57 F: +32 3 204 50 37

T: +32 15 33 19 19 F: +32 15 20 87 83

T: +32 3 766 50 40 F: +32 3 766 21 98

www.quares.be wonen@quares.be 16

Quares Vastgoedmagazine 2014 nr. 1  

Quares Vastgoedmagazine 2014 nr. 1

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you