Page 1

2012/n째4 ONTDEK ONZE NIEUWE WEBSITE

quares.be Ons vastgoedaanbod MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE

Antwerpen Mechelen WAASLAND

1


Boven: Molenstraat te Tielrode - Cover: Hardenvoort Park te Antwerpen

MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE

INHOUD Vastgoed regio Antwerpen p. 4 Vastgoed regio Mechelen p. 8 Vastgoed regio Waasland p. 10 Projecten regio Antwerpen, Mechelen en Waasland

p. 12

Investeringsprojecten p. 15

2


quares Kwalitatief wonen begint bij Quares! Wij zijn u graag van dienst. Wie op zoek is naar een woonst, heeft bij Quares een ruime keuze. Zowel wat locatie als type pand betreft. He­ renhuizen, leuke rijwoningen, trendy en klassieke appar­ tementen, luxueuze vrijstaande villa’s en landhuizen,… op de meest bijzondere locaties en/of met unieke stijl­ elementen.

Onze aanpak Bij Quares selecteren we niet alleen op basis van rationele criteria zoals prijs, oppervlakte,... maar willen we vooral een concreet aanbod brengen van unieke woongele­ genheden in alle prijsklassen. Het bijzondere karak­ter van het goed maakt het verschil. We willen niet enkel grote, maar groot­se panden verkopen en verhuren.

Onze portefeuille U kunt binnen onze portefeuille kiezen uit bestaand kwa­ litatief vastgoed én nieuwbouw. Ons aanbod wisselt het gehele jaar.

Wenst u uw pand te verkopen via Quares? We brengen uw wensen in kaart en leggen onze dienst­ verlening en toegevoegde waarde uit. Aan de hand van dit gesprek spreken we af van welke diensten u gebruik wilt maken en tegen welke vergoeding. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Verklaring stedenbouwkundige gegevens: Vg: Vergunning uitgereikt • Gvg: Geen vergunning uitgereikt • Wg: Woongebied • Wp: Woonpark • Wche: Woongebied met culturele, histori­­sche en/of estetische waarde • Gdv: Geen dagvaarding uitgebracht • Gvkr: Geen voorkooprecht ruimtelijke orde­ning aanwezig • Gvv: Geen verkavelingsvergunning • Vv: Verkavelingsvergunning • Ng: Natuurgebied • Gdr: Gebied voor dagrecreatie

www.quares.be wonen@quares.be

3


vastgoed regio Antwerpen

2000 Antwerpen

2000 Antwerpen

2000 Antwerpen

> Vorstermanstraat 9

> Kolverniersstraat 9

> Pompstraat 31

VP: 590.000 euro

VP: 579.000 euro

VP: 725.000 euro

Trendy licht appartement met 3 slaapka­ mers, terrassen (80 m2) en dubbele par­ king. Via de lift bereik je de 2de verdieping van een recent gebouw van 2007. Het appartement heeft een opp. van 156 m². In de leefruimte heb je aan beide kanten grote raampartijen met terrassen. In het verlengde van de woonkamer heb je een grote bureelruimte/gastenkamer. Op de ondergrondse verdieping heb je een dub­ bele autostaanplaats en kelderberging.

Duplex appartement van 140 m² met 2 slaapkamers en zeer ruim terras op het dak van de prestigieuze Stadsfeestzaal, hartje Antwerpen. Vanuit de leefruimte is er toe­ gang naar het zuid georiënteerd, uiterst privatief terras van 35 m² met uniek uitzicht op de skyline van Antwerpen. Naast het privatief terras beschikt project ‘Rooftops’ over een stijlvol aangelegde gemeen­ schappelijke binnentuin. Kelderberging.

Exclusieve stadsvilla ‘Woodpecker’, ver­ borgen in het hart van de stad. Deze luxu­ euze stadsvilla biedt u het beste van 2 werelden: een hedendaagse en strak archi­ tectuurplan wordt in dit hyper eigenzinnig eigendom gecombineerd met een maxi­ male ruimtelijke invulling. Twee inpandige garages, een tuin, een patio, verschillende dakterrassen en een polyvalente ruimte van 150 m2. ‘Woodpecker’, the best kept secret in town!’

EPC: 125 kWh/m2 - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 135 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: / - Vg,Wche, Gdv, Gvkr, Vv

2000 Antwerpen

2000 Antwerpen

> Schildersstraat 1

> Verviersstraat 1

2000 Antwerpen > Keizerstraat 40

VP: 299.000 euro

VP: 648.500 euro

VP: 345.000 euro

Volledig gerenoveerd, instapklaar apparte­ ment met 1 slaapkamer. Het appartement heeft een absolute topligging op het tren­ dy Zuid, op de Leopold de Waelplaats te Antwerpen. Via de lift bereik je de 2de ver­ dieping. In de leefruimte ligt er een mooie nieuwe eiken parket. De ingebouwde ves­ tiairekast met berging is mooi weggestopt. Het uitzicht op het Museum Van Schone Kunsten is fenomenaal. De keuken is ge­ ïnstalleerd en heeft een klein balkon. De slaapkamer is ruim. In de badkamer heb je een ligbad, een toilet en lavabo. Het ap­ partement is recentelijk gerenoveerd. Ook ideaal als pied-à-terre of als investering.

Trendy appartement met een bewoonbare oppervlakte van 198 m², 2 terrassen en uitzicht op de Scheldekaaien. Het appar­ tement is gelegen op de 1ste verdieping van een gebouw van het jaar 2000. De open keuken met werkblad in composiet is volledig geïnstalleerd. De masterbe­ droom heeft een walk-in dressing en een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. Het toilet is apart. De gastenka­ mer heeft een aparte douchekamer met lavabo. Op de ondergrondse verdieping is er nog een autostaanplaats en een kelder­ berging.

Het appartement van circa 143 m2 is ge­ legen op de 3de verdieping van een his­ torisch pand. Dankzij haar ligging op een hoek, baadt het appartement in een zee van natuurlijk licht. De gezellige L-vormi­ ge woonkamer op massieve, authentieke parket staat in directe verbinding met de ruime keuken. Drie ruime slaapkamers en 2 badkamers. Autostaanplaats op de ge­ lijkvloerse verdieping die aangekocht kan worden voor 25.000 euro. Kelder en han­ dige fietsenberging. EPC: 376 kWh/m2 - Vg,Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 78 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 210 kWh/m2 - Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

4


2018 Antwerpen

2018 Antwerpen

2018 Antwerpen

> Rubenslei 32

> Jan Van Rijswijcklaan 83

> Schulstraat 16-20

VP: 325.000 euro

VP: 565.000 euro

VP: 1.495.000 euro

Op te frissen appartement van circa 185 m² op de 2de verdieping van een prestigi­ eus gebouw met uitzicht op het Stadspark. De 3 slaapkamers en 2 badkamers bevin­ den zich aan de rustige achterzijde van het appartement en de eet- en leefruimte aan de voorzijde. Van hieruit is er toegang naar een inpandig terras. Kelder. Autostaan­ plaats te koop aan 35.000 euro gelegen in de Van Eycklei 2.

Riant authentiek appartement van 210 m2, gelegen op één van de meest befaamde lanen van Antwerpen. Het appartement is gelegen op de 2de verdieping van een standingvolle residentie. De leefruimte bestaat uit 3 mooie plaatsen, in de voor­ ste plaats is er een open haard voorhan­ den. De mooie schouwen en plafonds maken de ruimten erg rijkelijk. Opzij van de living heb je de keuken, keukenblad in carrara marmer, toestellen Smeg. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig in carrara marmer. Op de binnenkoer bevindt zich de garagebox, deze is inbegrepen in de prijs.

Statige herenwoning van 380 m2 met zon­ nige tuin en terrassen van 200 m2. De wo­ ning is recentelijk volledig gerenoveerd en bevindt zich in een zeer goede staat. De achterliggende magazijnen met betonnen constructie hebben een oppervlakte van ongeveer 1.000 m2, de kantoren zijn 164 m2 groot. De woning is volledig onderkel­ derd. Het volledige perceel heeft een op­ pervlakte van 1.313 m2. Deze woning kan wonen en werken met opslagruimte per­ fect combineren. Het pand is toegankelijk met kleine vrachtwagens. Centrale ligging vlakbij de Mechelsesteenweg in de wijk Harmonie, vlakbij de Singel-Zuid.

EPC: 212 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 344 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 313 kWh/m2 - Vg,Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

2000 Antwerpen > Lange Koepoortstraat 41 vp: 325.000 euro Modern appartement van circa 100 m² met dakterras van circa 100 m² in hartje Ant­ werpen. Centraal volume in de loft als indirecte afscheiding tussen leefruimte, keuken en slaapkamer en omsluiting van de badka­ mer. De volledige zijwand van de ruimte be­ staat uit een op maat gemaakte zwevende kastruimte met ook daarin verschillende functies; bureau, tv-meubel én greeploze, volledig uitgeruste keuken. Optioneel ondergrondse garagebox aan 35.000 euro. EPC: 148 kWh/m2 - Vg,Wche, Gdv, Gvkr, Vv

Strak en stijlvol

www.quares.be wonen@quares.be

5


2018 Antwerpen

2018 Antwerpen

2020 Antwerpen

> Professor Claraplein 21 bus 101

> Lamorinièrestraat 61

> Jan van Rijswijcklaan 271

VP: 595.000 euro

VP: 245.000 euro

VP: 278.000 euro

Luxe duplex appartement-loft in het au­ thentiek kasteel. Het appartement van 230 m² is gelegen op gelijkvloerse verdieping in het authentieke poortgebouw, ook wel ‘Het Kasteeltje’ genoemd, van voormalig kinderziekenhuis “Good Engels”. Genie­ ten van de zon kan in de privatieve tuin van 130 m² met terras van 120 m². Gezellige winteravonden kunnen doorgebracht wor­ den aan de design open haard op gas.

Charmante woning met bewoonbare op­ pervlakte van circa 220 m² met historische trapgevel in de wijk ‘Haringrode’. Gelijk­ vloerse verdieping met inpandige garage en kelder. De leefruimte en aparte te re­ noveren keuken bevinden zich op de 1ste verdieping. Deze keuken geeft toegang naar een buitenruimte. Vier slaapkamers en 2 te renoveren badkamers. Dankzij een overvloed aan ruimte is de woning uiterst geschikt voor een gezin met kinderen.

Zeer kwalitatief afgewerkt appartement van ongeveer 120 m² op de 3de verdie­ ping. In 2012 volledig verbouwd naar hedendaags comfort met uiterst kwalita­ tieve materialen en instapklaar. Eén van de slaapkamers werd bewust opengetrokken zodat je een prachtig doorzonapparte­ ment krijgt. Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats. Extra bergruimte op de gelijkvloerse verdieping.

EPC: 250 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 173 kWh/m2 - Vg,Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 402 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

2050 antwerpen > Esmoreitlaan 5 vp: 695.000 euro Exclusief luxe appartement van 240 m2 en privatief zwembad met uitzicht over de skyline van Antwerpen! Dit appartement is volledig gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen. Er is een gas openhaard die een knusse leeshoek scheidt van de leefruimte. Het panora­ misch uitzicht dat je in elke ruimte hebt is echter uniek. In de leefruimte heb je een glazen wand die ervoor zorgt dat het zwembad mee wordt geïntegreerd in het appartement. De keuken is volledig op maat gemaakt en is ingericht met kwaliteitsvolle toestel­ len. Er zijn 2 terrassen. Beide slaapkamers hebben een ingemaakte dressing en een aparte badkamer. Dit appartement is gele­ gen in alle rust en groen op Linkeroever. EPC: 232 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Exclusief wonen

6


2070 zwijndrecht

2600 berchem

2600 berchem

> Windeweeg 12

> Rysheuvelstraat 50

> Strijdhoflaan 55

VP: 400.000 euro

VP: 350.000 euro

VP: 420.000 euro

Recente en luxueuze woning in een rus­ tig woonerf! Het pand van 210 m2 is in­ gedeeld in een inkomhal met toilet. De woonkamer met open keuken heeft zicht op de zuid tuin met terras en garages. Op de verdieping zijn er 3 grote slaapkamers en 2 badkamers. De zolder kan ingericht worden met 2 extra kamers. Grondopper­ vlakte van 232 m2.

Op het gelijkvloers heb je een ruime in­ pandige garage voor 2 wagens, op de oprit kan nog een wagen geparkeerd worden. Achter de garage zou je perfect een zomerliving kunnen maken. Het zicht op de tuin en het groen is geweldig. Op deze verdieping heb je nog een wasplaats. Momenteel zijn de living, de keuken en de badkamer op de 1ste verdieping geïnstal­ leerd. De 2 slaapkamers bevinden zich op de 2de verdieping. Deze woning is gelegen in een residentiële buurt, het Pulhof.

Unieke waardevolle woning van architect E. Van Steenbergen. Deze charmante cot­ tage woning bestaat uit 2 delen: het ene deel bestaat uit een open ruimte met een authentieke art-deco zitbank, het andere deel heeft een boogvorm. De eetkamer is mooi gedecoreerd met originele boe­ kenkasten. De keuken is eerder basic en verleent toegang tot de Japanse tuin, die Zuid georiënteerd is. Op de 1ste verdieping heb je 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is te vernieuwen. Op de 2de ver­ dieping zijn er nog 3 slaapkamers. De wo­ ning is volledig onderkelderd. Deze parel is gelegen in een residentiële en kindvrien­ delijke wijk Pulhof te Berchem.

EPC: 116 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

EPC: 492 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 728 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

2650 edegem

2930 brasschaat

> Gemeenteplein 17

> Lemmélei 9

VP: 725.000 euro

VP: 875.000 euro

VP: 240.000 euro

Exclusief villa-appartement met een be­ woonbare oppervlakte van 254 m², 4 slaapkamers en een terras van 31 m². Via de lift bereik je de 1ste verdieping van een kleinschalig project van 1999. De geïn­ stalleerde keuken is volledig op maat ge­ maakt. Op de ondergrondse verdieping is er een garagebox die kan aangekocht wor­ den voor een prijs van 55.000 euro. Het appartement beschikt over vele extra snuf­ jes, elektrische zonnewering, alarm met rook- en gasdetectie, vloerverwarming, ... De ligging is uiterst gunstig en centraal, vanuit de woonkamer kijk je op het recent aangelegde Gemeenteplein.

Luxe appartement op de 3de verdieping in residentie “Hubertushove”! Woonkamer met ingerichte keuken en toegang tot ter­ ras van 40 m², 4 ruime slaapkamers en 3 badkamers. Ondergronds een kelderber­ ging en 2 afgesloten garageboxen. De be­ woonbare oppervlakte bedraagt 270 m². Gelegen op wandelafstand van het cen­ trum en het park.

Charmante woning van 130 m² met een grondwoppervlakte van 350 m² in een re­ sidentiële wijk, doch op korte afstand van het centrum van Brasschaat en Kapellen! De leefruimte en ingerichte keuken heb­ ben veel lichtinval. De woning is voorzien van 2 slaapkamers en een ingerichte bad­ kamer en kan nog uitgebreid worden. In de tuin geniet je in privacy van alle rust!

EPC: 335 kWh/m2 - Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Vv

EPC: 793 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

2950 Kapellen > Poeldreef 41

EPC: 73 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

www.quares.be wonen@quares.be

7


vastgoed regio mechelen

2550 kontich

2800 mechelen

> Sint-Jansplein 11

> Dobbelhuizen 5

VP: 390.000 euro

VP: 465.000 euro

VP: 439.000 euro

Romantisch wonen aan het water. Beletage op unieke locatie aan de Dijle. Deze woning bevat een garage met fietsenber­ ging, vier slaapkamers, een badkamer, een leefruimte en keuken beiden met gas­ haard. Het Zuid-terras met zicht over de Dijle en jachthaven zorgt voor gezellige momenten in alle 4 seizoenen. De woning werd technisch volledig gerenoveerd van 2001 tot 2009. In het hart van Mechelen met de Vismarkt, verschillende scholen, de winkelbuurt en ring vlakbij. EPC: 320 kWh/m2

Wonen tussen de kerktorens. Deze karak­ tervolle meesterwoning beschikt over een ruime leefruimte met parket en openhaard, 2 kamers, 2 aparte toileten, ruime badka­ mer, ingerichte keuken met eetplaats, en een gezellig bankirai ontbijtterras. Via een vaste trap bereik je de zeer ruime inge­ richte zolder die kan omgevormd worden tot 2 kamers met een extra badkamer. Te­ vens een zuidgericht bankirai zonneterras zonder inkijk met uitgestrekt zicht op oa. de Sint-Romboutstoren en een inpandige garage voor 2 wagens. EPC: 473 kWh/m2

Het appartement van 195 m heeft een leefruimte van 65 m2 met centrale open­ haard op een eikenhouten vloer en ge­ deeltelijk een zwarte arduinen vloer die doorloopt tot in de studiehoek. De open keuken heeft zicht op zowel de leefruimte, als het terras. Dit terras, aangelegd in ban­ kirai heeft een zuid-oostelijke ligging. Er zijn twee badkamers met allebei een toilet. De 2 grote slaapkamers van 16 m2 op par­ ketvloer zijn voorzien van een ingebouwde kastenwand. 2

EPC: 346 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

2500 Lier

> Kantstraat 48

2800 Mechelen > Kerkstraatje 8

Kwaliteit centraal

vp: 695.000 euro Discrete luxe en ideaal gelegen te Lier. Deze uitstekende Bel-etage met uitzonderlijke af­ werking bevat een dubbele garage, 3 slaap­ kamers, bureau, privé-terras van 50 m2, lift, dressing, leefruimte van 55 m2 voorzien van gashaard, infrarood-sauna met kleurenthe­ rapie en muziek, hyperkeuken volledig met “Miele”-toestellen. Ontwerp van architecten “kennes-elegeert. be”, uitvoering door de gerenommeerde in­ terieurfirma “Descamps.be”. Vlakbij de winkelbuurt, het bruisende cen­ trum en de vesten voor fiets- en wandelrou­ tes. Bezoekersparking op het pleintje voor de deur. EPC: 268 kWh/m2.

8


2800 Mechelen

2800 Mechelen

2800 Mechelen

> Wollenmarkt

> Onze Lieve Vrouwestraat 83

> Lindestraat 119

VP: 439.000 euro

VP: 660.000 euro

VP: 399.500 euro

Recent (2007) gelijkvloers loftappartement in oud herenhuis. Modern wonen in een historisch kader. Indeling: 179 m2 bewoon­ baar met berging, imposante klassieke trap, fietsenstalling, aparte toilet, ‘Dura­ vit’- badkamer met 2-persoonsligbad; in­ loopdouche, 2-delige leefruimte van 47 m2 met salonhoek en eetplaats, luxekeuken ‘Küppersbusch’, inpandig 4-seizoenster­ ras, 2 ruime slaapkamers (makkelijke trans­ fer naar 3), dressing. Ligging: historisch centrum vlakbij de Wollewnmarkt, Grote Markt, Melaan en bruisende Vismarkt om de hoek. Handig parkeren naast de deur en garages vlakbij te huur. Vaste kost € 5 / maand. EPC: 421 kWh/m2

Deze karaktervolle herenwoning biedt heel wat mogelijkheden om wonen en werken te combineren: praktijk, vrij beroep, kan­ toorfunchtie ... De 560 m2 bewoonbare oppervlakte, de garage voor 3 wagens, de stadstuin van 300 m2 met 2 terrassen en de afwezigheid van overburen zorgen voor een perfecte cocktail van ruimte, privacy en comfort in het centrum van de stad. Ook geschikt als investeringspand. Gele­ gen aan de Onze Lieve Vrouwekerk vlakbij de Dijle, de winkelbuurt met makkelijke verbinding naar het station.

Tijdloze woning op een grondoppervlakte van 403 m2. De leefruimte (50 m2) met open haard geniet van een grote lichtinval en zicht op de tuin. Open keuken met ber­ ging. Drie slaapkamers en badkamer met douche, toilet, dubbele lavabo en ber­ ging. Zolderverdieping (36 m2) kan ruimte bieden aan extra slaapkamers, hobby- of praktijkruimte, ... Gelegen op het einde van een doodlopende straat in een kind­ vriendelijke omgeving op een boogscheut van Mechelen centrum. Openbaar vervoer en E19 vlakbij.

EPC: 367 kWh/m2

EPC: 257 kWh/m2

> pre-sale 24/11 (10-12u)

2800 Mechelen

2800 Mechelen

> Kon. Astridlaan 15

> Stadsheimelijkheid 1

VP: 645.000 euro

VP: 425.000 euro

VP: 329.000 euro

Prachtige art-deco woning met mogelijk­ heden zowel op residentieel als profes­ sioneel vlak. Eender welk vrij beroep of kantoorfunctie kan gecombineerd worden met de residentiële mogelijkheden. De oppervlakte, de 6 slaapkamers, een gara­ ge, praktijkruimte, stadstuin en de authen­ tieke woning geven een uniek karakter aan deze woning waarbij, ruimte, luxe en comfort niet weg te denken zijn. Uniek is de combinatie van de art-deco elementen en de luxueuze afwerking van de woning.

Deze loft op de 2 verd. werd gereno­ veerd in 2007 door architect Stijn Peeters. Gebruik van kwalitatieve materialen, pure vormgeving, luxueuze afwerking, optimale indeling en grote raampartijen dragen bij tot een uniek ‘loftgevoel’. Indeling met leefruimte (60 m2), keuken op, bergruimte, hal met wandkast, 3 slaapkamers en bad­ kamer. Optioneel autostaanplaatsen en berging. Rustige omgeving nabij het brui­ sende stadsleven. Openbaar vervoer, oprit E19 vlakbij.

Ruim luxe-appartement met twee terassen en dubbele garage, waar natuurlijk licht en ruimte troef is. Dit recent gebouwd ap­ partement omvat 2 slaapkamers en een prachtig afgewerkte badkamer. De leef­ ruimte is voorzien van grote schuiframen, een gezellige gasopenhaard en airco. Ook de keuken baadt in het zonlicht en geeft zicht op de gemeenschappelijke tuin. De afwerking is van een hoge kwaliteit.

EPC: 297 kWh/m2

EPC: 147 kWh/m2

de

2830 willebroek > Glooistraat 27

EPC: 183 kWh/m2

www.quares.be wonen@quares.be

9


vastgoed regio waasland

2870 Puurs

9100 Sint-Niklaas

9100 Sint-Niklaas

> Hoogstraat 14

> Smisstraat 48

> Tassijnslaan 38

VP: 585.000 euro

VP: 850.000 euro

VP: 840.000 euro

Nieuwbouw opbrengsteigendom met han­ delspand op gelijkvloerse verdieping met 2 appartementen. Het handelspand biedt een gegarandeerd rendement dankzij een vaste huurder. Perfecte ligging, op wan­ delafstand van het centrum van Puurs en met zicht op de winkelstraat.

Deze perfect onderhouden villa beschikt over een ruime inkomhall en living voor­ zien van open haard met authentieke itali­ aanse marmeren schouw. Ernaast bevindt zich een grote ingerichte keuken en naast­ liggend bureau uitkijkend op de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 grote slaapkamers alsook een hobbykamer. Er zijn 2 badkamers respectievelijk op het gelijkvloers en 1ste verdiep. Zeer mooi aan­ gelegde-zuidgerichte tuin met gemetseld tuinhuis. EPC: 346 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

Klassieke villa in bosrijk gebied. Men be­ treedt deze villa d.m.v.e. majestueuze in­ komhal. Van hieruit heeft men toegang tot de prachtige leefruimte en het bureau. Hieraan grenst de keuken met toegang tot een volledig – van lichtinval voorzien ondergronds keldercomplex en een dub­ bele garage. Deze villa biedt verder nog 3 slaapkamers, een vernieuwde badkamer, een volledig aangelegde tuin met zwem­ bad en enkele opbergzolders.

9100 Sint-Niklaas

9140 steendorp

9100 Sint-Niklaas > Plezantstraat 85

VP: 299.000 euro Duplexappartement van meer dan 140 m met 3 terrassen (30 m2) met prachtig pa­ noramisch zicht over het centrum van SintNiklaas. Op het 1e niveau bevindt zich de leefruimte met veel lichtinval dankzij de hoge ramen. Hier bevinden zich naast de volledig uitgeruste keuken ook 2 slaap­ kamers, een berging, en een badkamer. Op het 2de niveau zijn er nog een bureau­ ruimte, een derde slpk met eigen badk en terras ondergebracht. Incl. ondergrondse garage en kelder. 2

EPC: 260 kWh/m2 - Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv

> Weverstraat 57

> Lepelstraat 101

VP: 695.000 euro

VP: 495.000 euro

Prachtige villa op een perceel van 11.000 m2 met goede verbindingen richting N70 en E17. Op de gelijkvloerse verdieping be­ schikt deze villa over een zeer ruime leef­ ruimte met aangrenzende, voll. Ingerichte, open keuken, bureel, bergruimte, dubbele garage … Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een badkamer en een zolder ondergebracht. Doorheen de villa domo­ tica gestuurde elementen.

Luxe nieuwbouw duplex appartement. Ge­ legen op het gelijkvloers en de eerste ver­ dieping met een totale opp. van 160 m2. Het appartement beschikt over een woon­ kamer met open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 autostaanplaatsen, 2 ter­ rassen, een garage en een privé-tuin. Het appartement is zeer rustig gelegen langs de dijk, met zicht op een prachtig Schelde landschap.

EPC: 224 kWh/m2 - Vg, Agr, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 167 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 285 kWh/m2 - Vg, Agr, Gdv, Gvkr, Gvv

10


Sint-Jansteen (NL) > Heerstraat 40 vp: 1.200.000 euro Villa in een oase van rust. Het hoofdge­ bouw beschikt over een zeer ruime leef­ ruimte, een tv-hoek, eetplaats, keuken met kookeiland, slaapkamer, bureau … Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaap­ kamers, 2 badkamers en een zolder onder­ gebracht. Verder zijn er naast het terras en de 3-voudige garage nog een paar­ denstalling en achterliggende weilanden voorzien.

Een oase van rust

9140 tielrode

9170 sint-gillis-waas

9250 waasmunster

> Beekstraat 42A

> Schrikkestraat 34

VP: op aanvraag

VP: 715.000 euro

VP: 740.000 euro

Dit schitterend verbouwd hoevecomplex biedt een genot van prachtige uitzichten op weilanden, waterpartijen, boomgaar­ den … Het geheel is gelegen op een door sloten en hagen begrensd perceel van cir­ ca 13 ha. In de laatste 5 jaren perfect ge­ restaureerd met veel aandacht voor open­ heid en lichtinval (hoge plafonds + grote ramen). 4 gebouwen omringen een au­ thentieke binnenkoer. 2 van deze gebou­ wen hebben een woonfunctie of gasten­ verblijf... 1 gebouw is een garagecomplex met aansluitend een eikenhouten overdekt terras. Het 4de gebouw is momenteel in ge­ bruik als atelier en kan perfect omgevormd worden tot paardenstoeterij. Een pareltje in het zoete Waasland.

Ruime woning in pastorijstijl (bouwjaar 2005) gelegen op 250 m van de dorps­ kern. Het gelijkvloers bestaat uit: inkom­ hall, living met open haard, open keuken, berging en een luxe woonveranda voor­ zien van alle comfort. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers 2 badkamers en apart toilet. De 2de verdieping biedt 2 slaapkamers en een fitnessruimte. Een uit­ schuifbare trap geeft toegang tot een zol­ der. Verder beschikt de woning over 2 ga­ rages met sectionale poort, een volledig aangelegde en verlichte tuin met volledig uitgerust tuinhuis.

De villa is rustig gelegen op de heide van Waasmunster op een perceel van 4.355 m². De mooie inkomhal met een dubbele deur geeft uit op de woonkamer die ge­ typeerd wordt door veel lichtinval dankzij de vele ramen en een prachtig zicht op de voor- en achtertuin. Verder zijn op het gelijkvloers nog een afzonderlijk bureau, grote berging, dubbele garage, gastentoi­ let en toegang tot de kelder. Op de eerste verdieping zijn er 5 slaapkamers en 2 bad­ kamers.

> Molenstraat

EPC: 259 kWh/m2 - Vg, Agr, Gdv, Gvkr, Gvv

EPC: 470 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

EPC: 161 kWh/m2 - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

www.quares.be wonen@quares.be

11


Projecten regio antwerpen, MECHELEN & WAASLAND nieuwbouwproject

nieuwbouwproject

nieuwbouwproject

Zuiders Dok 2000 Antwerpen

silowet 2000 Antwerpen

I Love WAM 2000 Antwerpen

> Verlatstraat - Vorstermanstraat 15

> Hardenvoort

> Sint - Aldegondiskaai

VP VANAF: 385.600 euro Nieuwbouwproject Zuiders Dok is strate­ gisch gelegen tussen de Gedempte Zui­ derdokken aan de Vlaamse Kaai en het Museum Van Schone Kunsten. Dit bijzon­ dere woonconcept met een beperkt aan­ tal appartementen en veel open ruimte voorziet in wooneenheden met een interi­ eur dat U een onovertroffen wooncomfort biedt. U kiest uit een selectie van erg bre­ de appartementen met zeer veel lichtinval en grote zuidwest terrassen die uitkijken op tuinen en groendaken.

VP VANAF: 129.500 euro Residentie Silowet brengt City Living, Green Living en een industriële look sa­ men in 1 gebouw en omvat 13 casco lof­ ten met apart terras over 7 verdiepingen. Privacy, gecombineerd met een bruisend stadsleven zorgen voor een ongekende dynamiek. Oppervlaktes tussen de 58 m² en de 225 m² met terras tussen de 4 m² en de 123 m². Bergingen, fietsenberging en staanplaatsen zijn beschikbaar. Het cen­ trum en het Eilandje liggen vlakbij.

VP: op aanvraag Voor het woonproject “I Love WAM” heeft ontwikkelaar L.I.F.E. alle registers openge­ trokkken om het woord ‘luxe appartement’ te herdefiniëren: Op de Sint-Aldegonduis­ kaai zullen 16 buitengewone woonenti­ teiten met terrassen en ondergrondse parkings gecreëerd worden waarbij bewoners genieten van een topzicht op onder andere het nieuwe Museum Aan de Stroom (MAS) en de jachthaven. De locatie op zich rondom het Willem- en Bonaparte­ dok behoeft geen verdere uitleg.

RESidentie “Hardenvoort Park” 2000 antwerpen > Hardevoortstraat vp vanaf: 130.625 euro Leven in de tuin van ’t stad waar het pro­ ject ‘Hardevoort park’ een voorbeeld is van kwalitatief wonen. De mooie leefomgeving biedt aangename woonruimtes die variëren van 65 m2 - 130 m2 met een privatief groen binnengebied. Het Park Spoor Noord geeft aan de bewo­ ners de indruk in het park te wonen. Het 18ha park werd ingericht als een duurzaam domein met ruimte voor sportvelden, speel­ tuinen, picknick, fiets en wandelroutes. De historische gebouwen op de site doen dienst voor evenementen en sportgelegen­ heden. Wonen in een groene omgeving in de Antwerpse metropool is uniek.

> Bouwen aan 6% BTW

Wonen in het groen

12


nieuwbouwproject

renovatieproject

nieuwbouwproject

Capitole 2000 Antwerpen

De Graaf van ‘t Zuid 2000 Antwerpen

I Love Bell 2018 Antwerpen

> Vestingstraat 13 - 21

> Graaf van Hoornestraat

> Solvyntraat 47 - 55

VP VANAF: 179.000 euro Gelegen vlakbij het (HST-)station, de zoo, de Meir, het stadspark, de Kievitwijk en de bijna vernieuwde De Keyserlei. Via deze vernieuwde groene wandelboulevard met zijn grote terrassen wandelt u binnenkort zo naar het historisch centrum. De heraan­ leg van het operaplein in 2013 is de kers op de taart. Het knooppunt van het open­ baar vervoer ligt om de hoek zonder dat deze gunstige ligging de rust wegneemt (eenrichtingsstraat met beperkt verkeer). Via de leien bent u toch snel in en uit de stad met de wagen. Alle appartementen zijn erg luxueus uitgerust. Grote eigen inbreng mogelijk. Inpandige wagenstaan­ plaatsen apart aan te schaffen.

VP VANAF: 170.000 euro Dit trendy project betreft 5 casco apparte­ menten met 1 of 2 slaapkamers en terras­ sen. De bewoonbare oppervlakten liggen tussen de 68 m² en de 174 m². De gemene delen worden volledig opgeleverd. De pri­ vatieve delen worden voorzien van isolatie, ventilatie- en nutskanalen en elektriciteits­ kast. Het project heeft een absulute toplig­ ging op het Trendy Zuid. Voor de start van de werken kan je genieten van 6% BTW. Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Vv

Luxe op het Eilandje

VP VANAF: 249.000 euro Woonproject I Love Bell biedt u het beste van 2 werelden in de binnenstad: Enerzijds geniet u van het rustige en privatieve ka­ rakter van een kleinschalig bouwproject in een buurt met veel jonge gezinnen, terwijl u anderzijds beschikt over alle voordelen van het bruisende en trendy Zuid dat op 5 minuutjes wandelen ligt. Goed doordachte 2 slaapkamer appartementen met mooie terrassen wisselen zich in dit nieuwbouw­ project af in een gezonde mix met grotere woonoppervlaktes voorzien van grote tui­ nen en een verrassend waterzicht!

Res. “brasil” 2000 antwerpen > Braziliëstraat

vp vanaf: 645.000 euro Residentie ‘Brasil’ combineert buitengewo­ ne lichtinval op het bruisende Eilandje met rust en ontspanning. Er worden 7 luxueuze woonentiteiten gecreëerd (125 m2 - 213 m2 waarbij bewoners kunnen genieten van een ontspanningsruimte met fitness, sauna en overdekt zwembad. Elk appartement bezit een privéterras (37 m2 – 58 m2) en mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse parkings. Alle apparte­ menten beschikken over een hoge afwer­ kingsgraad. De prachtige lichtinval wordt bekomen door een glaspartij tot 15m breed aan de zuidwest kant, aansluitend op het terras. Project ‘Bra­ sil’ situeert zich op het bruisende Eilandje, vlakbij het MAS en de nieuwe Red Star Line site, één van de toekomstige blikvangers van de wijk.

www.quares.be www.quares.be wonen@quares.be info@quares.be

13


nieuwbouwproject

nieuwbouwproject

nieuwbouwproject

> 3 laatste beschikbaar

Frijthout 2540 hove

Villa Aqua 2800 Mechelen

Tigelroda 9140 Tielrode

> Oudstrijdersstraat

> A.B.Straat 7

> Antwerpsesteenweg 176

VP VANAF: 229.000 euro Het project ‘Frythout’ is gelegen in een oase van groen, bestaande uit 4 eenheden van elk 17 luxe - appartementen. De ge­ meenschappelijke ruimtes omvatten een mooi aangelegde tuin met vijver. In deze residentie zal er ecologisch gewerkt wor­ den met hoogwaardige materialen, groen­ daken, warmtepompen en lage energie­ waarden. De appartementen zijn 80 m² tot 130 m² met zuidwest gerichte terrassen van 15 m². De dakappartementen zijn 145 m² met 66 m² terras en 180 m² met 61 m² terras.

VP VANAF: 375.000 euro “Villa Aqua” staat voor tijdloze architec­ tuur en straalt pure luxe uit door de unieke vormgeving, perfecte ligging en het hoog­ waardig materiaalgebruik. De aanwezig­ heid van water en groen draagt bij tot een uniek gevoel van rust, comfort en ruimte. De grote glaspartijen zorgen voor een enorme lichtinval. Het royaal terras biedt u een zicht op de Sint-Romboutstoren en de Melaan. Er zijn individueel afsluitbare au­ tostaanplaatsen (30.000 eur). Centrale en zeer rustige ligging in het centrum van de stad waar je optimaal kan genieten van het bruisende Mechelen. Op wandelafstand bevinden zich winkels, de Grote Markt, de Vismarkt, ... Verkoop aan 10% registratie recht.

VP VANAF: 450.000 euro Luxe nieuwbouwproject “ Residentie Ti­ gelroda” Langsheen het natuurgebied tussen de Durme en Schelde, bestaande uit 3 eenheden van 6 villa-appartementen. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers, aparte badkamer en douche­ kamer. Ze beschikken over zuidgerichte terrassen met prachtig zicht op beschermd natuurgebied. De volledig afgewerkte gemeenschappelijke parktuin, geeft het project een heel privatief karakter. Onder­ gronds vinden we nog een garagecomplex met gesloten autoboxen aan 30.000 euro. Volledig afgewerkt project!

RES. “De Hofkes” 2800 mechelen > Papenhofdreef

vp vanaf: 279.000 euro De Hofkes staat voor uniek, nieuw en duur­ zaam wonen in een groene oase vlakbij het bruisende stadsleven van Mechelen. Mo­ derne en tijdloze architectuur in een uniek parkconcept. Comfortabele, hedendaagse lage-energie­ woningen met tuin en een park met wandel­ paden, speelpleinen, ... . Verschillende types van woningen die zich onderscheiden door hun gevel, ramen, inde­ ling of ligging. De principes van duurzaam bouwen beperken het energieverbruik sterk. E-peil 60 en K-peil 30.

Uniek parkconcept

14


investeringsprojecten nieuwbouwproject

nieuwbouwproject

SNELLE VERKOOP BESTE PRIJS

pre-sale www.quares.be

Winkelplein 2020 Antwerpen

80% van onze panden verkocht op de eerste kijkdag!

> Sint-Bernardsesteenweg 135 - 161

VP VANAF: 160.000 euro Het project biedt ruimte aan 42 apparte­ menten met hierin 1 tot 2 slaapkamers met een groot terras. De appartementen zijn ruim opgevat en hebben grote raampar­ tijen aan de voor- en achterzijde waardoor een enorme lichtinval is gegarandeerd. Ondergronds wordt voor elk appartement minstens 1 parkeerplaats voorzien. Ook ideaal als investering in een buurt in volle vernieuwing.

Park Colman 9100 sint-niklaas > Nieuwstraat - Hemelaerstraat

Quares pre-sale is hét lanceermoment van de verkoop van een eigendom. Wij schep­ pen het ultieme klimaat om uw pand snel en efficiënt te verkopen. Kandidaat-kopers krijgen de mogelijkheid om uw eigendom in avant-première te be­ zoeken en tot aankoop over te gaan. Wenst u uw eigendom op deze dynami­ sche manier te verkopen, contacteer ons voor een afspraak om dit concept meer toe te lichten.

Studentenvastgoed

VP VANAF: 193.000 euro Het project omvat 37 appartementen met een oppervlakte van 88 m² tot 128 m². Ook zijn er 6 woningen met een oppervlakte van 115 m² tot 130 m² met elk een grote tuin. Er zijn ondergrondse staanplaatsen voorzien. Verder zijn nog 2 ruimten voor een zelfstandige activiteit van respectieve­ lijk 91 m² en 95 m². Park Colman ligt in een nieuw stadspark tussen de Nieuwstraat en Hemelaerstraat vlakbij de Grote Markt met alle winkels, openbaar vervoer, scholen, horeca, ... in de buurt.

I Love studentlife Italia 2000 Antwerpen > Italiëlei

vp vanaf: 89.000 euro Investeer nu in studentenkamers en verze­ ker jezelf van 4,5% rendement. De nieuwe parel van de stad ”Campus Park Spoor Noord” wat jaarlijks 3.500 nieuwe studen­ ten zal aantrekken. Op nog geen 20 m af­ stand van deze Campus verzorgt Quares een aanbod van 28 kwalitatieve en hyper functionele studentenkamers. Als klap op de vuurpijl biedt de promotor u daarenboven de eerste 3 academiejaren een verzekerd huurrendement. En als dat nog niet volstaat, kan u mogelijks nog ge­ nieten van een jaarlijkse meerwaarde!

> 4,5% rendement

www.quares.be wonen@quares.be

15


VU: QUARES Residential Agency NV - 03 294 50 57 - niet op de openbare weg gooien

Residential Agency Property & Facility Management Real Estate Investment Management Consultancy & Product Development

> Recent verkocht

> Recent verkocht

> Recent verkocht

> Recent verkocht

> Recent verkocht

> Recent verkocht

> Recent verkocht

> Recent verkocht

> Recent verkocht

www.quares.be wonen@quares.be Dit magazine bevat slechts een greep uit ons aanbod. Kijk op onze website www.quares.be voor een meer uitgebreid overzicht, of kom gerust langs in één van onze kantoren. Over de woonbehoeften van vandaag en morgen bestaan er vele theorieën, maar eigenlijk zijn ze terug te brengen tot enkele eenvoudige begrippen: veiligheid, gezelligheid, betaalbaarheid, mobiliteit én vooral kwaliteit. Daarvoor bent u bij QUARES (afkorting voor Quality Real Estate Services) aan het juiste adres. Wij bieden naast onze groeiende portefeuille aan bestaande woningen, villa’s en appartementen, heel wat woonprojecten aan. Quares kan geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de opgegeven prijzen en informatie op dit document. Quares kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in dit document worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend, zij worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden.

Antwerpen Leopold De Waelplaats 8 B-2000 Antwerpen

Mechelen Korenmarkt 8 B-2800 Mechelen

Waasland Grote Markt 52 B-9100 Sint-Niklaas

T: +32 3 294 50 57 F: +32 3 204 50 37

T: +32 15 33 19 19 F: +32 15 20 87 83

T: +32 3 766 50 40 F: +32 3 766 21 98

MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE

Antwerpen Mechelen WAASLAND

16

Quares Residentieel 2012 nr. 4  

Quares Residentieel 2012 nr. 4