Page 1

summer inspiration book 2012 OPEN OUTDOOR DAYS 10 tot 26 maart


www.cockaert.be

-12% op iedere aankoop vanaf €1.250 tussen 10 en 26 maart 2012

‘At rest, however, in the middle of everything is the sun’

Nicolaus Copernicus

Voorjaar 2012! De zon laat voorzichtig in haar kaarten kijken. Tijd voor de natuurlijke warmte van het buitenleven. Smaakmaker voor elke onvergetelijke zomeravond? Een comfortabele en toegankelijke opstelling. Cockaert heeft heel wat stijlvolle meubelcollecties in huis die uw tuin net wat meer persoonlijkheid kunnen bieden. Benieuwd? Wij ontvangen alle zonnekloppers, grasduiners, wolkenlopers en waterratten met open armen op onze Open Outdoor Days. Verken ons aanbod met een verfrissend glaasje champagne en ontdek de leuke extra’s of mooi meegenomen kortingen die u bij aankoop in deze periode kan versieren. Een stralende zomer 2012 gewenst!


OPEN OUTDOOR DAYS 10 tot 26 maart GRATIS BESCHERMHOES RAUSCH*

-12%

op de JOLI collectie* Buitenkansjes voor binnenwippers actievoorwaarden binnenin

GRATIS EXTREMIS ICE CUBE*

5+1 GRATIS op alle OUTDOOR stoelen*

*Alle acties geldig tussen 10 & 26 maart. Actievoorwaarden in de showroom of binnenin deze folder. Zolang de voorraad strekt. Promoties niet cumuleerbaar. Prijzen en acties onder voorbehoud van drukfouten.


EXTREMIS

gargantua

extremis: Tools for Togetherness Dat strak design helemaal niet ten koste hoeft te gaan van enige warmte, bewijzen de vormgevers van Extremis. Elk Extremis-ontwerp is een zegen voor het Bourgondisch samenhorigheidsgevoel. The sky is the limit: deze Belgische grensoverschrijdende awardwinners zijn felgesmaakte eyecatchers op de hoogste dakterrassen in New York.

Een goeie gastentafel schittert in elk gezelschap. Een zwoele zomeravond met alleen maar grote mensen of een lentefeest met een handvol allerkleinsten? Door verstelbare bankhoogte en verwijderbare bankjes biedt eethoek Gargantua een gezellig platform voor alle sociale of familiale omstandigheden.

ABACHUS

Breng de gekende receptietafel en de behoefte aan steun samen, en je hebt de blauwdruk voor de Abachus: een hoge tafel met een extraatje. Zes armen, om precies te zijn. De optioneel geïntegreerde asbak maakt de Abachus bovendien uitstekend geschikt voor pleisterplaatsen waar rokers zich even kunnen afzonderen.


HOPPER

BUITENKANS!

GRATIS ICE CUBE

(excl. verlichting) bij aankoop van HOPPER vanaf 240b of GARGANTUA. Geldig tussen 10 en 26 maart 2012.

ice cube

Verhitte levensgenieters vinden ongetwijfeld afkoeling bij de Ice Cube van Extremis. Heerlijk praktisch en de ideale sfeerschepper bij elke zwoele zomernacht. Vergeet het oeverloos heen-en weergeloop tussen koelkast en gast en dompel u zorgenloos onder in de clubby atmosfeer rond deze party musthave. Feest!

EXTREMIS

Houten latten op een industrieel ogende constructie met verschillende afwerkingsmogelijkheden: Hopper by Extremis combineert het koelere designgevoel met het meest authentieke wat moeder natuur te bieden heeft. Het resultaat? Alles behalve houterig, maar oogverblindend mooi, oerdegelijk en zeer verfijnd.


EXTREMIS

pic-nik

qrater

sticks

KOSMOS

woodstock


‘Show me your garden and I shall tell you what you are’ Alfred Austin

LEAF

arper

CATIFA

LEAF

www.cockaert.be


kristalia

Stapelbaar tot 10 stuks!

PLANA

ELEPHANT


‘All gardeners know better than other gardeners’ Chinees gezegde

SUSHI

BUITENKANS!

-12%

op iedere aankoop vanaf €1.250 tussen 10 en 26 maart 2012

Kristalia: een furniture philosophy Innovatieve vormen en multifuntionele concepten vormen een frisse, strakke invalshoek voor een hartverwarmend binnen-en buitenleven. Simpel en mooi, vernieuwend en duurzaam.

kristalia

Sushi presenteert een ongeziene kaart aan tafelmogelijkheden. Drie onzichtbaar geïntegreerde verlengbladen ontplooien Sushi tot een dineerplatform van maar liefst 351 cm dat zich perfect aanpast aan de omvang van uw sweet summernight gezelschap. Zelfs de tafelbreedte is onderhandelbaar. Beklijvende voorjaarsklassieker!


b&b italia

B&B ITALIA: Verfijning die het oog streelt! Al meer dan veertig jaar combineert dit designhuis strak Italiaans design met puur authentiek vakmanschap. B&B Italia, de ceremoniemeester van een zomer die als gegoten zit.

CANASTA

RICHARD SCHULTZ


BUITENKANS!

5+1 GRATIS op alle OUTDOOR stoelen

ELEPHANT

Geldig tussen 10 en 26 maart 2012.

nuvola

FOREST

RIGA


joli JOLI: 100% puur Belgisch design Outdoor furniture met indoor comfortfactor. Een culinair avontuurtje met zijn twee of een hele hoop onverwachte meeeters? De modulaire systemen van Joli zorgen voor een stijlvol en gezellig antwoord op elk probleem dat u op tafel gooit. Hoofdingrediënten: comfort, design en persoonlijkheid.

LARGO TAPAZ

Het perfecte platform ontwerpen voor een onvergetelijke zomeravond klonk de designers van Joli als muziek in de oren. Probleemstelling: hoe verkrijg je absolute zekerheid over verlichte tafelmomenten die uit de toon vallen in vergelijking met elke andere gastentafel? Antwoord: Tapaz by Joli biedt een MP-3, iPod, gsm-aansluiting en speakers die zorgen voor een stereo effect tijdens het tafelen. Aan de onderzijde van de schijf zijn sfeervolle ledlichtjes voorzien. Oog stelen en oor strelen? Geslaagde samenzang! (verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Ook indoor.)


BUITENKANS!

-12%

joli

op iedere aankoop vanaf â‚Ź1.250 tussen 10 en 26 maart 2012


mdf italia

LE BANC

LA GRANDE TABLE

Een naam die boekdelen spreekt: Xavier Lust ontworp met La Grande Table een platform dat zich in 1 overspanning tot 4,4 meter kan uitstrekken. Technologisch vernuft dat verbluft in combinatie met dynamische vormgeving. Liever een reus dan een tuinkabouter, als u het ons vraagt.


BUITENKANS!

-12%

op iedere aankoop vanaf €1.250 tussen 10 en 26 maart 2012

MDF ITALIA: Simple is nice, binnenS-EN buitenshuis

M1

De grens tussen binnen- en buitenleven vervaagt; wat buiten schittert, kan zich evengoed in uw interieur profileren en omgekeerd. De ontwerpers van MDF Italia zijn absolute voorstanders van deze hybride designvisie. De gemene deler van elk MDF- ontwerp: respect voor elk milieu waarin het geïntegreerd wordt.

mdf italia

STEEL


rausch

summerlounge

‘If I had to choose a religion, the sun as the universal giver of life would be my god’ Napoleon Bonaparte


platform

BUITENKANS!

GRATIS BESCHERMHOES RAUSCH bij aankoop van PLATFORM of SUMMER LOUNGE. Superhandig & plaatsbesparend, uw tuinset kan buiten blijven staan bij slecht weer! Geldig tussen 10 en 26 maart 2012.

rausch

De link tussen een jacht en een tuinmeubelcollectie? De materiaalkeuze van Platform by Rausch: glasvezel. Met dit sterk, licht en fexibel bestanddeel creëert Rausch een ultra-glad oppervlak dat toekomst ademt. Minimalisme of futurisme? Sowieso een lounge corner om mee uit te pakken. Absolute blikvanger: De optionele LED-verlichting onder het glasvezelgeraamte.


paola lenti

‘The summer night is like a perfection of thought’ Wallace Stevens

BUITENKANS!

-12%

op iedere aankoop vanaf €1.250 tussen 10 en 26 maart 2012

nido & giro

sunset

FLOAT


www.cockaert.be

Hoe korter die zomernacht, hoe belangrijker de slaapkracht. Vaarwel zwoel gewoel, welkom uitgeslapen gevoel! Maart is slaapcomfortmaand bij Cockaert. Geen praat voor de vaak: ontdek onze slaapacties in de showroom ĂŠn op onze website.

sleep-sense

Extra lentevoordeel: maart = Sleep-Sense Maand bij Cockaert!


V.U.: S. Cockaert ı Ossegemstraat 10-12 & 29 ı Meise

www.quantumcomm.be

www.cockaert.be Ossegemstraat 10 -12 & 29 ı Meise ı 02.269.45.42 Dagelijks 11u - 18u ı Zondag 14u - 18u (1 mei tot 31 augustus: zondag gesloten) Gesloten op woensdag & feestdagen ı Jaarlijkse vakantie: 30 juli tem 19 augustus.

Cockaert outdoor  

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Cockaert outdoor  

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla