Page 1


GUANGZHOU PAZHOU villAGe ReDevelOPMeNT PARCel 4 Hotel vestibule Design and Construction Documents A Sculpture of Rhythm October. 2013 Site Location: Guangzhou

Work at Skidmore, Owings & Merrill LLP.

This hotel vestibule is designed as a sculptural spatial object for impressing user at first place. It integrates the tower design language and gives warm and welcome feature by adding brass screen system


GUANGZHOU PAZHOU villAGe ReDevelOPMeNT PARCel 4 Screen Wall Design and Construction Documents A modulized complexity October. 2013 Site Location: Guangzhou

Work at Skidmore, Owings & Merrill LLP.

The screen wall is a multi-functional element in sunken garden. It creates a canopy for the rooftop bar, gives the privacy of a staircase. And meanwhile, as its rough surface extends into podium atrium, this screen wall provides a nice contrast with the smooth illuminated interior wall and forms a delicate public space.


This dynamic screen wall is composed by modulized elements. Each column is the same profile and the wooden panels have same width for pre-fabrication.


Portfolio qianqian cai  
Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you