Page 7

Schoon en betrouwbaar

Drinkwater

Logisticon weet als geen ander hoe belangrijk schoon werken is. In elke stap van ons werkproces besteden wij aandacht aan hygiëne; van de keuze van producten, de aflevering van materialen, de bouw in onze fabriek tot installatie op locatie. Bovendien zorgen wij ervoor dat de drinkwaterproductie tijdens de werkzaamheden veilig doorgang kan vinden. We letten bijzonder op ‘schoon werken’ in de exploitatie. Daarbij trachten we altijd het gebruik van chemicaliën en energie tot een minimum te beperken.

Een keur aan technieken Logisticon biedt een brede set aan zuiveringstechnologie. Conventionele technieken zoals korrelreactoren voor ontharding of zandfilters voor het verwijderen van ijzer, mangaan en ammonium. Maar ook membraantechnologie om brak grondwater te zuiveren, waarbij omgekeerde osmose of nanofiltratie wordt ingezet. Als u innovatieve technieken wilt gebruiken, vindt u in Logisticon een meedenkende maar vooral creatieve partner. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ultrafiltratie, nanofiltratie, diafiltratie of anaerobe omgekeerde osmose. Welke technologie u ook kiest, in alle gevallen staat voor ons betrouwbaarheid en leveringszekerheid van de drinkwaterproductie voorop.

Over de grens Naast vele tevreden klanten onder Nederlandse waterbedrijven, wordt Logisticon steeds vaker ingeschakeld door buitenlandse klanten. Onze deskundigen kunnen voor elke plaats een passende installatie ontwerpen, bouwen en installeren, rekening houdend met de lokale situatie. Welke uitdaging u ook van ons verwacht, Logisticon is daarbij een meedenkende, oplossingsgerichte partner, die in elke situatie schoon drinkwater wil garanderen.

Logisticon brochure  
Logisticon brochure  
Advertisement