Page 6

Logisticon

Drinkwater

Ons drinkwater: veilig en leveringszeker Drinkwater is een eerste levensbehoefte en moet gegarandeerd veilig zijn. Deze hoge kwaliteit kunnen waterbedrijven bieden dankzij uitgebreid onderzoek en de inzet van vele installaties die grondwater, oppervlaktewater en - ook steeds vaker - brak water zuiveren tot schoon drinkwater. Dit gebeurt met traditionele technieken, maar ook steeds vaker met nieuwe technieken. Logisticon bouwt al deze drinkwaterinstallaties en levert al vele jaren hiervoor ook onderzoeken pilotinstallaties.

Nieuwbouw of renovatie In overleg werken we uw wensen voor nieuwbouw of renovatie uit tot een passend ontwerp. Met behulp van een 3D-weergave kunt u een gedetailleerde blik werpen op de toekomstige productie-installatie. U bent ervan verzekerd dat we de best mogelijke technologieën inzetten tegen de laagst mogelijke kosten. Daarbij worden veiligheid en continuering van de levering van drinkwater natuurlijk gewaarborgd.

Duurzaam en robuust Onze installaties voldoen aan alle wettelijke normen. Vanzelfsprekend gebruiken we duurzame materialen met de vereiste drinkwatercertificaten (KIWA/WRAS/DVGW, etcetera) en leveren wij BRL K-903 gecertificeerde opslag en dosering van chemicaliën. Logisticon kiest hierbij voor al haar installaties altijd voor duurzame materialen: veilig in het gebruik, robuust en onderhoudsvriendelijk.

6/7

Logisticon brochure  
Logisticon brochure  
Advertisement