Page 4

Logisticon

Zuiver in water

Ruime ervaring met zelf bouwen Met ruim 25 jaar ervaring bouwt Logisticon Water Treatment in eigen fabriek kwalitatief hoogstaande waterzuiveringsinstallaties. Deze worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd voor vele toepassingen: drinkwaterbereiding, proces- en afvalwaterbehandeling, grondwaterzuivering, milieutechniek en waterhergebruik. Het zelf bouwen waarborgt de kwaliteit en betekent flexibiliteit. Dit zijn naast onze uitgebreide kennis en service organisatie de voornaamste redenen waarom klanten voor Logisticon kiezen.

Kleine en grote zuiveringsprojecten Het leveringsprogramma van Logisticon omvat kleine systemen, gebouwd op een frame of in een container, tot complete turnkey-projecten. Of het nu gaat om kleine installaties van 1 m3/h of grote installaties van meer dan 2000 m3/h, alle installaties worden afgeleverd met een hoge mate van precisie en kwaliteit. Onze serviceafdeling kan deze installaties voor u onderhouden en eventueel ook bedienen. Vraag gerust naar de mogelijkheden van verkoop, verhuur, outsourcing (DBFO) en operationele lease van onze waterzuiveringen.

Engineering, constructie en montage in één hand Uitgebreide kennis van onze medewerkers in een matrixorganisatie zorgt dat we voor uw project de juiste personen kunnen inschakelen. Wij maken voor u een compleet ontwerp of integreren delen in bestaande zuiveringen. Met disciplines op het gebied van procesontwerp, werktuigbouw, elektro- en besturingstechniek, worden onze projecten tot in detail in 3D uitgewerkt. We benutten de operationele kennis van onze service- en verhuurafdeling om naast een scherpe prijs de laagste Total Cost of Ownership (TCO) te onderbouwen. De complete installatie wordt in onze eigen fabriek geconstrueerd, gemonteerd en getest. Dankzij onze eigen productieafdelingen voor staal, roestvast staal, kunststof en samenbouw biedt Logisticon alle faciliteiten en toch maar één aanspreekpunt.

4/5

Logisticon brochure  
Logisticon brochure  
Advertisement