Page 15

Logisticon adviseert u uiteraard graag over de beste zuiveringstechnieken en integratie hiervan in container(s). We passen zo nodig een dubbele vloer, toegangstrap, bufferbakken, striptorens, luiken of een versterkte vloer toe. Kom gerust met uw specifieke wensen en wij maken een passend ontwerp. Tijdens de bouw en testfase bent u van harte welkom in onze fabriek.

Ruime ervaring en lage Total Cost of Ownership Door integratie van onze kennis van service en verhuur van waterzuiveringen weten wij hoe wij duurzaam, efficiënt en met lage onderhoudskosten kunnen ontwerpen, bouwen en bedrijven. Wij bieden uiteindelijk de laagste ‘Total Cost of Ownership’. Onze ervaring is gebaseerd op 25 jaar en meer dan 750 containerzuiveringen die we ontworpen en gebouwd hebben. Het realiseren van een containerzuivering is tenslotte meer dan enkel het naar binnen schuiven van een installatie in een container.

Verhuur en verkoop Mobiele waterzuiveringsunits zijn zowel te koop als te huur. Als u tijdelijk een zuivering nodig heeft, kunt u huur overwegen. Mogelijk wilt u eerst ervaring opdoen met een zuiveringstechniek voordat u een installatie aanschaft. Maar of u nu koopt of huurt, zodra uw mobiele unit arriveert, weet u dat u vrijwel direct kunt beginnen.

Waterbehandeling in containers

Eigen ontwerp en bouw

Logisticon brochure  
Advertisement