Page 1

K端rmuziek op maat gemaakt.


Kür op muziek vanaf klasse Z1.

Het maken van een goede en originele kür op muziek is altijd maatwerk, niet alleen voor wat betreft de geografie, maar steeds meer ook waar het gaat om de muziek en de muziekkeuze. Om ervoor te zorgen dat een combinatie optimaal kan presteren is een goede samenwerking tussen muziekproducent en amazone/ruiter dan ook van het grootste belang.

Werkwijze. Oot-Productions/Pyntago streeft naar een verregaande samenwerking om samen met jou tot een spetterend en vernieuwend resultaat te komen. Ons stappenplan bestaat uit 4 fases.

Fase 1, de video opname en muziek keuze.

Een goede video opname van je proef is belangrijk om straks de muziek precies op maat te kunnen produceren. Daarom is het van belang dat de proef goed op de video staat. Filmen op de a-c lijn is geniet onze voorkeur. Als de opnames van een te grote afstand zijn gemaakt kunnen we niet goed alle bewegingen volgen. Te veel inzoemen is ook niet aan te raden. De wensen ten aanzien van de muziek. Wij kunnen met alle muziekkeuzes en stijlen uit de voeten. Onze ervaringen uit het verleden leveren daarbij een vrijblijvend maar overdacht advies.

Alle muziek wordt door ons zelf gecomponeerd, hierdoor kun je alle kanten op. Van modern tot klassiek, van pop tot R&B.


Fase 2, demo kür en 1e Internet presentatie.

Zodra wij de video opnames hebben verwerkt en de muziek keuze is bekend gaan wij aan de slag met het maken van de kür. In deze fase gaan we een demo maken van de muziek. Deze demo wordt in onze studio gemaakt met synthesizers. Hierdoor klinkt de hele productie nog als computermuziek. Natuurlijk gaan we dit in de volgende fase nog helemaal veranderen. Zodra we de hele demo op maat van de choreografie hebben gemaakt gaan we deze aan je presenteren via het Internet. We monteren de muziek onder de video opnames zodat je een duidelijk beeld krijgt van het totaal. Via de e-mail sturen we je een link. Als je op deze link klikt kom je op je persoonlijke pagina terecht waar je de productie kunt gaan bekijken en beluisteren. Nadat je dit hebt gedaan kan je aan ons aangeven of je hiermee tevreden bent. Het is dus belangrijk dat je niet naar de kwaliteit van de muziek luistert maar echt kijkt naar het totale beeld. De kwaliteit van de muziek gaat in de volgende fase drastisch veranderen.

 

Fase 3, productie van de kurmuziek en 2e Internet presentatie.

De muziek die we je hebben laten horen in de 1e Internet presentatie is gemaakt met synthesizers en klinkt nog niet professioneel. Hier gaan we in deze fase aan werken. Alle geluiden die we hebben gebruikt gaan we vervangen door echte instrumenten. De hele kür krijgt als het ware een facelift en gaat klinken als een echte cd productie. Als de gehele productie klaar is monteren we deze nogmaals onder de video opnames en presenteren dit aan je via je persoonlijke pagina. Je kunt nu gaan kijken en luisteren naar de eindproductie waarin de muziek klinkt zoals het moet.


Fase 4, versturen van de kür en betaling.

Nadat je de eindproductie hebt goedgekeurd gaan we alles in orde maken voor verzending naar je huisadres. Je krijgt van ons:   

2 hoogwaardige audio cd’s met daarop je kür. 1 DVD met de totale beeld en geluid productie. 1 MP3 file met de kür in MP3 formaat om schokproof te kunnen oefenen.

Dit alles zit in een professionele verpakking. Tevens voegen wij een rekening toe aan het totale pakket. De rekening hoeft pas betaald te worden als alles in goede orde is ontvangen.

Garanties en prijs. - Onze professionele kuren hebben de afgelopen jaren tot hoge cijfers geleid. Patrick v/d Meer, Adelinde Cornelissen, Carola Paauwen, Jacobien Dijkshoorn, Diederik van Silfhout zijn hiervan maar enkele voorbeelden. In totaal hebben wij al meer dan 100 tevreden klanten in ons bestand. - Je kür wordt nooit doorverkocht aan anderen, Je bent zelf de eigenaar. Hierdoor zul je nooit iemand tegenkomen met dezelfde kür, ook niet in het buitenland. - De gebruikte muziek zal nooit een 2e keer worden gebruikt in dezelfde vorm. - Je kür blijft bewaart in ons archief zodat je altijd een extra exemplaar kunt bestellen indien je het origineel kwijt mocht raken.

-

De prijs voor een kür in de klasse Z is: € 750,00 De prijs voor een kür in de klasse Intermediair is: € 950,00 De prijs voor een kür in de klasse Grand Prix is vanaf: € 4000,00

euro excl. BTW euro excl. BTW euro excl. BTW

- De betaling mag in 2 termijnen geschieden. Het hele proces van het maken van de video tot aan het versturen van de kür neemt ongeveer 5 weken in beslag. Afhankelijk van het aantal lopende opdrachten kan dit proces iets korter of iets langer duren. Natuurlijk overleggen we eerst over de tijdsduur. De tijdsduur die we afspreken zullen we dan ook altijd in acht nemen. Om te kijken hoe alles in zijn werk gaat kun je onze studio bezoeken. We maken graag tijd voor je om je alles te laten zien. Mocht je na het lezen van deze folder nog vragen hebben dan zullen we deze met veel plezier beantwoorden! Voor vragen kun je ons altijd bellen of mailen.


Pyntago/oot-productions Studio Disketteweg 10 3821 AR Amersfoort Email: info@pyntago.com kvk. nr. 32123056 Administratie en planning Liesbeth Buurman tel: 033-8885064 Directie en studio management Olaf Ramak tel: 06-48765488 Audio techniek en composing David Kox tel: 06-14719272

Kür op muziek  

Kür op muziek folder

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you