Page 1

εφημερίδα

διοργάνωση:

Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011


02

#

ενημέρωση εφημερίδα

διοργάνωση: Η μηνιαία free press εφημερίδα «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τα ασφαλι-

ημερίδες σε...

στικά θέματα. Το 2011, οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν σε πέντε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας: Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα και Ηράκλειο.

Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα και Ηράκλειο


03

#

θεματολογία, κοινό, στόχος εφημερίδα

διοργάνωση: ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού για τις τρέχουσες εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά, καθώς και η εκπαίδευσή του ώστε να αντιλαμβάνεται ευχερέστερα ποιά είναι τα καταλληλότερα ασφαλιστικά προϊόντα για τη δική του περίσταση. Ακόμη, θα παρουσιάζονται τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα, που προσφέρουν οι εταιρίες στον έλληνα καταναλωτή, ιδιώτη και επιχειρηματία. Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, στα προγράμματα υγείας, στα προγράμματα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσί-

στόχος μας...

ας (κατοικίας, σκάφους αναψυχής και αυτοκινήτου) και στα προγράμματα προστασίας των επιχειρήσεων από ζημιές και απαιτήσεις τρίτων. Παράλληλα, με βάση τα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής, θα προβάλλεται και ειδικό ασφαλιστικό αντικείμενο, τοπικού ή επίκαιρου ενδιαφέροντος.

ΚΟΙΝΟ Οι ημερίδες απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό (ιδιώτες, στελέχη επιχειρήσεων), στην τοπική ασφαλιστική αγορά (εταιρίες, μεσίτες, πράκτορες, συμβούλους κ.λπ.) και στα συλλογικά τους όργανα στους

η ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης!

τοπικούς φορείς (αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια κ.λπ.), στην επιχειρηματική και εκπαιδευτική κοινότητα και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΣΤΟΧΟΣ Στόχος της ημερίδας είναι, αφενός η ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και του ρόλου που διαδραματίζει σε μια σύγχρονη κοινωνία και αφετέρου η άνοδος της ασφαλιστικής συνείδησης του καταναλωτή, μέσω της ενημέρωσής του για σωστή επιλογή προγράμματος, εταιρίας και διαμεσολαβητή.

Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, στα προγράμματα υγείας, στα προγράμματα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας (κατοικίας, σκάφους αναψυχής και αυτοκινήτου) και στα προγράμματα προστασίας των επιχειρήσεων από ζημιές και απαιτήσεις τρίτων.


04

#

χώρος διοργάνωσης, προβολή, διοργανωτές εφημερίδα

διοργάνωση: ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Οι ημερίδες πραγματοποιούνται σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα ξενοδοχείου ή συνεδριακού κέντρου της κάθε πόλης. H αίθουσα θα είναι εξοπλισμένη πλήρως με οπτικοακουστικά μέσα ώστε να εξασφαλίζεται η άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Στον εκθεσιακό χώρο (lobby), οι εταιρίες-χορηγοί μπορούν να στήνουν περίπτερο και να διαθέτουν ενημερωτικό ή διαφημιστικό υλικό στο κοινό.

ΠΡΟΒΟΛΗ Οι ημερίδες θα τύχουν εκτεταμένης προβολής, μέσω της εφημε-

βοηθάμε...

ρίδας «ασφαλίζομαι», των μηνιαίων περιοδικών ΧΡΗΜΑ και Insurance World, των εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών εφημερίδων ΧΡΗΜΑ WEEK και Insurance Week, του ειδησεογραφικού portal insuranceworld.gr αλλά και τοπικών χορηγών επικοινωνίας (τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα & ηλεκτρονικά μέσα).

Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Οι ασφαλιστικές ημερίδες διοργανώνονται από την Ethos Media S.A., εκδότριας εταιρίας της εφημερίδας «ασφαλίζομαι». Η εφημερίδα αποτελεί την πρώτη και μοναδική ασφαλιστική εφη-

στην προβολή σας!

μερίδα που δημιουργήθηκε για να προσφέρει συνεχή και υπεύθυνη ενημέρωση & λύσεις για κάθε ασφαλιστική ανάγκη στο ευρύ κοινό. Η εφημερίδα κυκλοφορεί δωρεάν σε μηνιαία βάση και διανέμεται πανελλαδικά από το δίκτυο της City Press & της Free Sunday.

Η εφημερίδα αποτελεί την πρώτη και μοναδική ασφαλιστική εφημερίδα που δημιουργήθηκε για να προσφέρει συνεχή και υπεύθυνη ενημέρωση & λύσεις για κάθε ασφαλιστική ανάγκη στο ευρύ κοινό.


05

#

χορηγικό πρόγραμμα εφημερίδα

διοργάνωση: ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ (6.000€): •Η  χρηματική αξία για τη χορηγία της κατηγορίας «Μέγας Χορηγός» ανέρχεται στα 6.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). • Ο «Μέγας Χορηγός» θα κατέχει σημαντική θέση στο σύνολο του επικοινωνιακού υλικού της εκδήλωσης: banners, σκηνικό, προσκλήσεις, καταχωρήσεις κ.α. καθώς και στο εκτενές διαφημιστικό πρόγραμμα προώθησης της ημερίδας. • Ο «Μέγας Χορηγός» έχει το αποκλειστικό προνόμιο να ορίσει έναν υψηλού επιπέδου εισηγητή ως «ομιλητή». Ο «ομιλητής» θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη θεματολογία της ημερίδας και θα αναδείξει τα πλεονεκτήματα της εταιρίας & των προϊόντων της. Η ομιλία θα έχει διάρκεια έως 10 λεπτά.

ως μέγας χορηγός...

• Ο «Μέγας Χορηγός» έχει το προνόμιο να ορίσει εκπροσώπους της εταιρίας, οι οποίοι θα συμμετέχουν ως ομιλητές σε ένα έως τρία θεματικά πάνελ. • Ο «Μέγας Χορηγός» έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει εκθεσιακό περίπτερο (διαστάσεων 2 μ. Χ 3 μ. = 6 τ.μ.) στον εκθεσιακό χώρο (lobby) της ημερίδας για τη διανομή προωθητικού υλικού και δώρων στο κοινό της εκδήλωσης. • Ο «Μέγας Χορηγός» έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει ενημερωτικό υλικό στην οικολογική τσάντα της ημερίδας. • Παρέχεται η δυνατότητα κράτησης, κατά προτεραιότητα, εξήντα (60) θέσεων για την παρακολούθηση της ημερίδας. Ο «Μέγας Χορηγός» μπορεί να προσκαλέσει πελάτες, δυνητικούς πελάτες, επιχειρημα-

κατέχετε προνομιούχα θέση!

τικούς συνεργάτες ή αντιπροσώπους, μετόχους, επενδυτές, εργαζόμενους, προμηθευτές. • Μετά το τέλος της ημερίδας, ο «Μέγας Χορηγός» θα λάβει έναν εκτενή απολογισμό που θα περιλαμβάνει και λίστα συμμετεχόντων στην ημερίδα.

Ο «Μέγας Χορηγός» έχει το αποκλειστικό προνόμιο να ορίσει έναν υψηλού επιπέδου εισηγητή ως «ομιλητή». Ο «ομιλητής» θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη θεματολογία της ημερίδας και θα αναδείξει τα πλεονεκτήματα της εταιρίας & των προϊόντων της.


06

#

χορηγικό πρόγραμμα εφημερίδα

διοργάνωση: ΧΟΡΗΓΟΣ (3.000€): •Η  χρηματική αξία για τη χορηγία της κατηγορίας «Χορηγός» ανέρχεται στα 3.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). • Ο «Χορηγός» θα κατέχει σημαντική θέση στο σύνολο του επικοινωνιακού υλικού της εκδήλωσης: banners, σκηνικό, προσκλήσεις, καταχωρήσεις κ.α. καθώς και στο διαφημιστικό πρόγραμμα της ημερίδας. • Ο «Χορηγός» έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει εκθεσιακό περίπτερο (διαστάσεων 2 μ. Χ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ (1.000€): • Η χρηματική αξία για τη χορηγία της κατηγορίας «Υποστηρικτής» ανέρχεται στα 1.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). • Ο «Υποστηρικτής» θα προβληθεί στο σύνολο του επικοινωνιακού υλικού της εκδήλωσης: banners, σκηνικό, προσκλήσεις, καταχωρήσεις κ.α. καθώς και στο διαφημιστικό πρόγραμμα της ημερίδας. • Ο «Υποστηρικτής» έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει τραπέζι

2 μ. = 4 τ.μ.) στον εκθεσιακό χώρο (lobby) της ημερίδας για τη διανομή προωθητικού υλικού και δώρων στο κοινό της εκδήλωσης. • Ο «Χορηγός» έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει ενημερωτικό υλικό στην οικολογική τσάντα της ημερίδας. • Παρέχεται η δυνατότητα κράτησης, κατά προτεραιότητα, τριάντα (30) θέσεων για την παρακολούθηση της ημερίδας. Ο «Χορηγός» μπορεί να προσκαλέσει πελάτες, δυνητικούς

πελάτες, επιχειρηματικούς συνεργάτες ή αντιπροσώπους, μετόχους, επενδυτές, εργαζόμενους και προμηθευτές. • Μετά το τέλος της ημερίδας, o «Χορηγός» θα λάβει έναν εκτενή απολογισμό που θα περιλαμβάνει και λίστα των συμμετεχόντων στην ημερίδα.

στον εκθεσιακό χώρο (lobby) της ημερίδας για την διανομή προωθητικού υλικού και δώρων στο κοινό της εκδήλωσης. • Ο «Υποστηρικτής» έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει ενημερωτικό υλικό στην οικολογική τσάντα της ημερίδας. • Παρέχεται η δυνατότητα κράτησης, κατά προτεραιότητα, δέκα (10) θέσεων για την παρακολούθηση της ημερίδας. Ο «Υποστηρικτής» μπορεί να προσκαλέσει πελάτες, δυνητικούς πελάτες, διεθνείς επιχειρηματικούς συνεργάτες ή αντιπροσώπους,

μετόχους, επενδυτές, εργαζόμενους και προμηθευτές. • Μετά το τέλος της ημερίδας, o «Υποστηρικτής» θα λάβει έναν εκτενή απολογισμό που θα περιλαμβάνει και λίστα των συμμετεχόντων στην ημερίδα.

ως χορηγός και υποστηρικτής...

κατέχετε σημαντική θέση σε όλη την επικοινωνία μας!

Ο «Χορηγός» καθώς και ο «Υποστηρικτής» θα προβληθούν στο σύνολο του επικοινωνιακού υλικού της εκδήλωσης: banners, σκηνικό, προσκλήσεις, διαπιστεύσεις, καταχωρήσεις κ.α.


07

#

παροχές εφημερίδα

διοργάνωση:

Συγκριτικός πίνακας χορηγιών Παροχές Χορηγιών

Μέγας Χορηγός (€6.000)

Χορηγός (€3.000)

Υποστηρικτής (€1.000)

Βασικός Ομιλητής (10 λεπτά)

-

-

Ομιλητής σε 1 έως 3 θεματικά πάνελς

-

-

3 Χ 2 τ.μ

2 Χ 2 τ.μ

τραπέζι

Προβολή χορηγού στο προωθητικό υλικό της ημερίδας κ.λπ.

Προβολή χορηγού στο χώρο της ημερίδας

Υλικό στην τσάντα του συνεδρίου

Προσκλήσεις

60

30

10

Απολογισμός ημερίδας

Εκθεσιακό περίπτερο στο χώρο του συνεδρίου

Για τις εταιρίες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε περισσότερες από μία ημερίδες, ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις: Έκπτωση 2 ημερίδες

5%

3 ημερίδες

10 %

4 ημερίδες

15 %

5 ημερίδες

20 %

Για τις εταιρίες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε περισσότερες από μία ημερίδες, ισχύουν σημαντικές εκπτώσεις.


08

#

η οικογένεια των εκδόσεων και συνεδρίων μας εφημερίδα

διοργάνωση: Επικοινωνία

www.ethosmedia.eu

Ethos Media S.A. Θεσσαλίας 29, 17456 Άλιμος Τ.: 210 998 4950 Φ.: 210 998 4953 E.:info@asfalizomai.com www.ethosmedia.eu, www.asfalizomai.com, www.insuranceworld.gr, www.hrima.gr, www.moneyconferences.com Για πληροφορίες, σχετικά με θέματα χορηγιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΗ Γενικός Διευθυντής Θεσσαλίας 29 174 56 Άλιμος Τ.: 210 998 4864 E.: ouzounis.k@ethosmedia.eu Για πληροφορίες, σχετικά με το πρόγραμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

ΝΙΚΟ ΚΛΗΜΗ Programme Μanager Θεσσαλίας 29 174 56 Άλιμος Τ.: 210 998 4812 E.: klimis.n@ethosmedia.eu Για πληροφορίες, σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

www.moneyconferences.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΛΒΑΡΛΗ Logistics Manager Θεσσαλίας 29 174 56 Άλιμος Τ.: 210 998 4909 E.: salvarlis.k@ethosmedia.eu

ASFALISTIKES HMERIDES Media Kit  
ASFALISTIKES HMERIDES Media Kit  

ASFALISTIKES HMERIDES Media Kit