Page 1

Tule tutustumaan kulttuurihistorialliseen Naissaareen. Nauti maittava lounas vuonna 1896 rakennetussa puutalossa Naissaaren kahvi-ja juhlahuoneella, tutustu Puttipajan 40-vuotista perinnettä jatkaviin käsin valettuihin kynttilöihin ja vietä virkistävä päivä Naissaaren kuvankauniissa ympäristössä. Naissaari on loistava paikka järjestää myös ryhmämatkoja. Kokoa seuraavista ryhmällesi sopiva ohjelma, tule paikalle luonnonkauniiseen Naissaareen ja me hoidamme loput!

RYHMÄMATKA HISTORIALLISEEN NAISSAAREEN


RYHMÄMATKA HISTORIALLISEEN NAISSAAREEN Naissaari on täynnä aktiviteetteja, joista voitte koota ryhmällenne sopivimman ja mieleisimmän kokonaisuuden tai voimme yhdessä pohtia ryhmällenne sopivaa matkaohjelmaa. Ryhmämatkalaiset ovat oikeutettuja mukaviin alennuksiin Naissaaren Kahvi- ja juhlahuoneella sekä Puttipajalla. Ota meihin yhteyttä ja voimme keskustella yhdessä lisää! Puttipaja, 040 5888 347, wanhapaja@puttipaja.fi Naissaaren Kahvi- ja juhlahuone, 014 666419, kahvila@naissaarenkahvihuone.fi

Tulitpa mihin vuodenaikaan tahansa, on tarjolla jokaiseen teemaan sopivaa tekemistä! Jouluisia askartelupajoja ja glögin tuoksua, syksyisiä kynttilänkoristeluhetkiä. Lahjapaketointipajassa loihdit juhlan kauneimmat rusetit. Kranssipajassa askartelet niksiemme avulla vuoden aikaan tai juhlaateemaan sopivat kranssit. Kahvilalta saat lämmintä kaakaota, pääsiäismunien maalausta ja pashalla herkuttelua tai vaikkapa kesäpäivä terassilla ja kotimaista jäätelöä. Olet aina lämpimästi tervetullut!

NAISSAAREN KAHVI- JA JUHLAHUONE Vuonna 1896 rakennetussa puutalossa toimiva Naissaaren Kahvi- ja juhlahuone tarjoaa itse leivotut suolaiset ja makeat herkut sekä laadukkaat tuotteet lähituottajilta. Terassilta voit ihailla Naissaaren kuvankaunista luontoa tai nauttia historiallisen rakennuksen tunnelmasta sisätiloissa. Talossa on myös A-oikeudet, joka mahdollistaa kokonaisvaltaiset ruokapalvelut oli kyseessä sitten millainen juhla tai illanvietto tahansa. Tule myös maistamaan kattavaa lounastarjontaamme. Ennakkoon varatuille ryhmän jäsenille 10% alennus kahvilan tuotteista (pl. alkoholi)

WANHA WOIMALA Vuonna 1920 rakennettu upea vesivoimalaitos toimii tätä nykyä kulttuuri-, taide- ja tapahtumatilana. Täällä voit juhlia myös häitä ja syntymäpäiväjuhlia. Kesäisin (1.5–30.9.) Wanhassa Woimalassa järjestetään vaihtuvia taidenäyttelyitä. Woimala sijaitsee kahvilan läheisyydessä, pienen kävelymatkan päässä.

facebook.com/puttipaja — naissaari.con

facebook.com/naissaarenkahvihuone

naissaarenkahvihuone.fi

puttipaja.fi/ryhmamatkat


DESIGN PUOTI WANHA PAJA Puttipajan myymälä Design Puoti Wanha Paja toimii vuonna 1876 rakennetussa vanhan sahan höyryhuoneessa. Rakennus on Jyväskylän maalaiskunnan vanhin säilynyt teollisuusrakennus. Wanhan Pajan myymälästä löytyy kotimaiset keskisuomalaisten kädentaitajien sisustustuotteet sekä Puttipajan Vaajakoskella sijaitsevassa kynttilätehtaassa käsin valetut kynttilät. Kynttilä on hyvä lahja, tuliainen sekä tunnelman luoja kaikkiin tilanteisiin. Ryhmän jäsenille 20% alennus liki kaikista normaalihintaisista Wanhan Pajan tuotteista! Matkanjohtaja ja kuljettaja saavat lisäksi 20 € arvoisen lahjakortin.

Lahjapaketointipaja

Kranssipaja

Itse leivotut herkut

Kynttilänkoristelupaja

SISUSTAJAN OLOHUONE Naissaaren Wanhalle Pajalle suloisten ruutuikkunoiden taakse on rakennettu sinua varten sisustajan olohuone. Ideat ja tunnelmat saat napata mukaasi täällä poiketessasi. Yläkertaan kiivetään pitkin hupaisesti narahtavia portaita - tunnelma täällä on pysähtynyt hetkeen. Vanha konemestarin huone on täynnä tarinoita. Pääset kurkkaamaan myös keittiöön ja kaarikaton alle, jossa nukutaan suloisimpia unia pehmoisten nallejen kanssa. Seikkailu on alkanut ihana saada sinut siihen mukaan.

#sisustajanolohuone

#naissaari #naissaarenkahvihuone #wanhavoimala #puttipaja #wanhapaja #designpuoti #sisustajanolohuone Lue lisää tarjonnasta: puttipaja.fi/ryhmamatkat, naissaarenkahvihuone.fi, naissaari.com


PIDÄ TAUKO sijaitsemme Vaajakoskella, ABC:n & Pandan lähellä 4-tien varrella

NAISSAARI - VAAJAKOSKEN HELMI ”Ihanan rauhallista” ”Rauhallinen luonnonläheinen ympäristö” ”Kaunis paikka, luonto ja vesi houkuttelevat pysähtymään” Naissaari on kulttuurihistoriallinen kokonaisuus, jossa yhdistyvät luonto, nähtävyydet ja kulttuuri. Naissaaren puutaloalue on muodostunut koskireitin ympäröimälle saarelle. Saaressa toimi 1800-luvulla Haapakosken saha, ja saari muodosti nykyisen Vaajakosken keskustan. Naissaaressa sijaitsi sahan lisäksi työläisten mökkejä, kauppa, koulu, posti sekä tehtaiden korjauspaja, jossa tänä päivänä toimii Puttipajan sisustus- ja tehtaanmyymälä Wanha Paja. Saarella on edelleen säilynyt puurakennuksia 1800-luvulta, sekä kaksi vuonna 1934 rakennettua funkkis-taloa. Vuonna 1896 rakennetussa kaupassa sijaitsee Naissaaren kahvi- ja juhlahuone.

Naissaarentie 1 40800 VAAJAKOSKI 040 5888 347 wanhapaja@puttipaja.fi AUKI YMPÄRI VUODEN

Naissaarentie 2 40800 Vaajakoski 014 666419 kahvila@naissaarenkahvihuone.fi AUKI LIKI YMPÄRI VUODEN

facebook.com/puttipaja

facebook.com/naissaarenkahvihuone

#puttipaja

#naissaarenkahvihuone

puttipaja.blogspot.fi

MEILLE ON HELPPO TULLA JA MEILTÄ LÖYTYY ISO PARKKIPAIKKA

puttipaja.fi

naissaarenkahvihuone.fi

naissaari.com

Profile for Puttipaja

Tule ryhmämatkalle Naissaareen  

Tule tutustumaan kulttuurihistorialliseen Naissaareen. Ryhmämatkalaiset ovat oikeutettuja mukaviin alennuksiin Naissaaren Kahvi- ja juhlahuo...

Tule ryhmämatkalle Naissaareen  

Tule tutustumaan kulttuurihistorialliseen Naissaareen. Ryhmämatkalaiset ovat oikeutettuja mukaviin alennuksiin Naissaaren Kahvi- ja juhlahuo...

Profile for puttipaja
Advertisement