Page 1

technische informatie wallprim muurprimer


WALLPRIM Muurprimer

Algemeen Water verdunbare muurprimer voor binnen op basis van een acryldispersie. Door de muur voor te strijken met Pure & Original WallPrim hecht de verf beter aan uw oppervlakte.

De voornaamste kenmerken zijn • Praktisch reukloos • Zeer eenvoudig te verwerken • Noodzakelijke muurprimer voor Fresco Kalkverf en

• •

Marrakech Walls Ademend Goed vullend karakter

Toepassing

• Plafonds • houten panelen • Ruwe muren • Gipsplaten • Ondergronden met zuigingsverschillen

Aanbrengcondities Breng de Pure & Original WallPrim aan met een kwast of roller. Schilder niet in direct zonlicht. Schilder vanuit een droog oppervlak aar een nat, reeds geschilderd oppervlak. Voor gebruik goed roeren. Temperatuur: >3°C, <50°C (lucht, oppervlak en materiaal). Relatieve vochtigheid: 85% max. Kleuren Zijn volgens de Pure & Original kleurenkaart, maar de verf is ook leverbaar op aanvraag in o.a. de RAL kleuren. Verpakking Leverbaar in 1L, 2,5L en 5L.

Voorbereiding Op vlakken die al geschilderd zijn is 1 laag Pure & Original WallPrim voldoende. Op zeer poreuze ondergronden is het aangeraden eerst een laag Pure & Original WallFix aan te brengen en daarna een laag Pure & Original WallPrim. Reiniging Reinig handen en gereedschap onmiddellijk na gebruik met zeep en water. Basisgegevens bij 20º C witte Theoretisch rendement; Droogtijd; Overschilderbaar; Doordhardtijd;

verf 8 m²/L stofvrij 30 - 60 min na min. 4 uur 2 - 3 dagen

EU-grenswaarde: VOS klasse A/i. Dit product bevat max. 30 gr/l VOS. Bewaren in oorspronkelijke verpakking en op een vorstvrije plaats: 12 maanden. Technische raadgevingen Niet alle in de praktijk voorkomende o ­ ndergronden en hun voorbehandeling kunnen in dit t­echnisch informatieblad opgenomen worden. Het is d ­ ­aarom raadzaam bij specifieke situaties uw ­leverancier te ­raadplegen. Deze technische informatie werd s ­ amengesteld naar de jongste verftechniek. ­ Aansprakelijkheid voor de ­algemene geldigheid van deze ­aanwijzingen moet worden afgewezen, daar toepassing en v­erwerkingsmethoden buiten onze invloed liggen en grote verschillen in de aard van de ondergrond steeds een aanpassing van de werkwijze naar het inzicht van de vakkundige verwerker vragen. Veiligheid De verf is irriterend voor de huid en ogen. In geval van contact, overvloedig spoelen met water en direct een arts consulteren. De verf buiten bereik van kinderen houden. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het verwerken en drogen.

Voor verdere i­nformatie ­raadpleegt u de Pure & ­Original site. www.pure-original.nl

Versie 1

WallPrim technische informatie  

Technische informatie van Pure & Original WallPrim. Een basis muurprimer.