Page 1

Mutkattomia el채myksi채 Suomen kauneimmassa maisemassa www.punkaharjuresort.fi


PUNKAHARJU

– keskellä kauneinta Suomea Punkaharju sijaitsee keskellä kauneinta Suomea, aivan Savonlinnan läheisyydessä. Punkaharjun upea harjualue retkeilymaastoineen, puulajipuisto sekä ympäröivä maaseutu ovat luontomatkailijan unelmakohteita. Saimaan järviluonto tarjoaa monenlaista tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Rentoudu harrastaen ja monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja luontoelämyksistä nauttien. Ainutlaatuinen järvilabyrintti kutsuu kalastamaan, melomaan, veneilemään, soutamaan ja uimaan.


Punkaharju Resortissa kaikki on lähellä Punkaharju Resort on monipuolinen, ympärivuotinen lomapaikka upean Punkaharjun harjualueen vieressä. Tuletpa yksin, perheen kanssa tai isommalla porukalla, meillä viihdyt varmasti. Resortissa kaikki on kävelymatkan sisällä, etkä tarvitse autoa meillä lomaillessasi. Saapua voit omalla autolla, junalla, linja-autolla, lentokoneella Savonlinnan lentoasemalle, tai vaikka veneellä. Ulkoilualueet, vesistö, ravintolat, aktiviteetit, kauppa ja välinevuokraus ovat kaikki aivan vieressä.

Lomakeskuksessa voit nauttia Saimaasta ympäri vuoden. Alue sijaitsee aivan Saimaan rannassa, ja virkistyskäytössä olevaa yhteistä rantaa on satoja metrejä. Meillä olet keskellä luontoa. Harjualueen ja puulajipuiston ulkoilureiteille on vain muutaman sadan metrin matka. Veneilijälle Punkaharju Resort on koko perheen retkikohde. Kauniit vesireitit joka suunnasta, uudet laiturit, hyvää ruokaa ja tekemistä koko perheelle, näillä eväillä viihtyy koko perhe.


Kirkkaiden Saimaan vesistöjen äärellä vietetään aktiivista luontolomaa, mökkeillään ja yksinkertaisesti nautitaan mutkattomasta lomatunnelmasta. Sauno, ulkoile, ui ja nauti Punkaharjun ainutlaatuisesta luonnosta. Höyrylaivaristeilyt, erikokoiset soutu- ja moottoriveneet ja muut välineet varaat kätevästi meiltä.

Punkaharju Resortissa rentoutuu koko perhe Kun haluat rentoutua ja nauttia lomasta koko perheen kanssa, tule meille. Monipuolinen palvelutarjonta pienellä alueella takaa sen, että voit keskittyä itse lomailuun. Lomalle saapuessasi voit tilata ruuat valmiiksi jääkaappiin. Hoidamme halutessasi myös siivoukset ja liinavaatteet, joten Sinä voit vain nauttia vapaa-ajastasi. Tämän helpompaa lomailu ei enää voi olla.

Meillä voi vai htaa vapaal le!


Pelaa minigolfia, rantalentistä, tennistä tai ota vaikka kilpailu frisbeegolfissa. Taiteilija Johanna Oras työskentelee kesäisin Punkaharjulla. Tule tapaamaan Johannaa työnsä äärellä. Taidekeskus Retretti tarjoaa ikimuistoisia kulttuurielämyksiä Vesi- ja puuhapuisto Kesämaa on kaiken ikäisten lasten suosikki. Kesämaassa lapset voivat mittailla taitojaan polkuautopuistossa, heittäytyä alas krokotiilin kidasta, törmäillä ihan luvan kanssa naapurin veneeseen tai chillailla muuten vaan.

La pse llis

en

Tekemistä kaikille ja kaikenikäisille Punkaharjun huikea kulttuuritarjonta hakee vertaistaan. Pohjoismaiden suurimpiin taidekeskuksiin lukeutuva Retretti tarjoaa taide-elämyksiä ainutlaatuisessa ympäristössä; onhan osa näyttelytiloista louhittu maanalaisiin luoliin. Myös taiteilija Johanna Oras kotiutuu Punkaharjulle kesäksi. Harjualueella sijaitseva Metsämuseo Luston näyttelyissä ja teemapäivissä riittää taatusti näkemistä ja tekemistä koko perheelle. Lasten ehdoton suosikki Punkaharjulla on kymmenien puuhapaikkojen Kesämaa, jossa aikuisetkin saavat vaivatta aikansa kulumaan perheen pienimpien touhutessa.

kiva

! a p aikk


Kalasta verkoilla, uistellen, heittokalastaen, tai istu vain hiljaisuudesta nauttien mato-ongen kohoa katsellen. Kanootti- ja kajakkiretkellä näet Saimaan kauniin vesistön, jylhät kalliot ja vaikka yövyt joissain seudun monista retkikohteista. Harjualue ja puulajipuisto tarjoavat hyvät ja turvalliset sieni- ja marjamaastot. Pyydä kartta alueen ulkoilupoluista. Opastetut reititkulkevat läpi kauniin harjualueen ja puulajipuiston.

Punkaharju Resort sykkii myös syksyllä Syksyinen ruska kutsuu liikkumaan Saimaan luonnossa ja aistimaan raikkaan ilman ja maiseman rauhallisuuden. Kokeile patikointia ja melontaa värikylläisissä maisemissa ja näe Saimaa uusin silmin. Saimaan kalaisat vedet sekä hyvät marjastus- ja sienestysmaastot ovat jo elämys sinänsä. Vuokraa Resortista välineet ja retkeile, kalasta tai vaikkapa melo jollekin lähiseudun retkikohteista. Kysy myös opastettuja kalastusretkiä.


Talvisen Saimaan kutsu on vastustamaton Oletko koskaan kokeillut, miltä tuntuu viilettää pitkin jäisenä hohtavaa Saimaan pintaa? Aurinko lämmittää kasvoja ja huikea fiilis saa hymyn nousemaan kasvoille. Välillä voi pysähtyä nauttimaan nuotiokahvit ja letut.

Retkiluistelureitille pääset suoraan lomakeskusalueelta. Vuoraa välineet, ota eväät mukaan ja nauti maisemista. Punkaharjulla järjestetään myös moottorikelkkaretkiä. Alueella on paljon mukavaa tekemistä lapsille; helppoja hiihtoreittejä, napakelkka ja luistinrata. Ja mikä sen hauskempaa kuin käydä narraamassa kaloja järven jäällä.

Punkaharjulla on yksi Suomen pisimmistä retkiluisteluverkostoista, mittaa sillä on jopa 15 kilometriä. Myöskään hiihdon ystäviä ei ole unohdettu, sillä Punkaharju Resortin alueelta lähtee laadukas 31 kilometrin mittainen latuverkosto.

www.punkaharjuresort.fi


Hyviä päätöksiä Saimaan rannalla Kukapa ei haluaisi nauttia kokouksesta virkistävän järviluonnon keskellä? Punkaharju Resort tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut onnistuneen kokouksen, kokoontumisen, asiakastilaisuuden, virkistyspäivän tai juhlan onnistumiseksi. Monipuolisten kokouspaikkojen lisäksi tarjoilemme maukasta lähiruokaa ja taatusti ainutlaatuisen saunakokemuksen. Saimaalta lähdet virkistyneenä ja täynnä uusia ideoita.

Vietä ilta kodassa ruokaa valmistaen. Tunnelma on tulen äärellä huipussaan Järjestämme myös isompia tapahtumia ja kokoontumisia esimerkiksi auto- ja moottoripyöräkerhoille. Keskeinen sijainti Saimaalla, hyvät satamapalvelut ja paljon tekemistä. Mitä muuta tarvitaan onnistuneen veneilykokoontumisen järjestämiseen?

Saimaan Huljupuistossa koet ainutlaatuisen saunakokemuksen.


Ohjelmapalveluilla yllätät Saimaan vesistö tarjoaa loistavat mahdollisuudet ohjattuun tekemiseen. Tarjolla on erilaisia luontoelämyksiä, kuntoilua, kisailua, pelejä, leikkejä ja tunnelmallisia illanviettoja. Tiesitkö että voit myös varata koko vesipuisto Kesämaan ryhmäsi käyttöön? Miltä kuulostaisi Saimaalaiset Pool Partyt Kesämaassa tai työpaikan polkuautomestaruus? Yhdistämällä sopivasti ohjelmaa hyvään ruokaan, saunomiseen ja mukavaan yhdessäoloon, saat vieraasi viihtymään.

Esimerkkejä ohjelmapalveluista

Ruokailu luonnossa on aina elämys – vuodenajasta riippumatta. Kilpailuhenkisille löytyy useita vaihtoehtoja aina kovemmasta urheilusta kevyempään lajiin. Kokeneet kalastusoppaamme vievät ryhmänne kalaan kaikkina vuodenaikoina, mukanaan oikeat välineet ja niksit.

Kesä

Talvi

· · · · · · ·

· · · · ·

kalastus venesafarit melonta paintball wakeboard paintball vesijettisafarit

retkiluistelu lumikenkäily moottorikelkkasafarit kalastus rekiretket


Aurinkorinteen alue sijaitsee saaren lounaisosassa. Alueella on uusia pari- ja erillishuviloita vuokra- ja omistuskäytössä. Alueella on myös uusi upea uimaranta uimalaitureineen. Harjun Porttiin on alueelta matkaa noin 800 m ja Ravintola Paviljonkiin noin 400 m.

1 Leirintäalueella on 25 kpl kahden hengen ja 25 kpl neljän hengen leirintämökkejä. Kaksi saneerattua ja yksi kesäksi 2012 valmistuva huoltorakennus ovat leirintämökkien käyttäjien käytössä suihkuineen ja keittiöineen.

5

Monet mökeistä sijaitsevat aivan Saimaan rannassa ja kaikissa on sähkölämmitys.

Alueen perinteiset Tuunaantuvat ja Pankkotuvat ovat mökkejä, joissa majoitut kaikkina vuodenaikoina mukavasti. Tuunaantuvat ovat tarkoitettu neljälle henkilölle ja Pankkotuvat kuudelle. Kaikki mökit sijaitsevat Paviljongin ja Harjun Portin välisellä alueella, lähellä palveluja.

Majoitusvaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen Punkaharju Resortissa voi majoittua monin tavoin järviluonnon äärellä: laadukkaissa loma-asunnoissa, viehättävissä huviloissa ja monenlaisissa mökeissä. Leirintäalue palvelee karavaanareita ja telttailijoita. Kysy myös kokouskäyttöön soveltuvia huviloita.

3 Leirintäalueella kauniissa rinteessä sijaitsee kahdeksan saunallista neljän hengen pientä mökkiä.”Saunamökit” ovat niiden hyvän kuntonsa ja sijaintinsa vuoksi suosittuja mökkejä kesäkaudella.

Punkaharju Resortin alueella, lähellä mökkejä on runsaasti virkistysalueita, neljä uimarantaa, leikkipaikkoja ja pelikenttiä. Talvella mökkien vierestä pääsee retkiluistelu- ja hiihtoreiteille.

4

Kun haluat yöpyä isommalla ryhmällä samassa paikassa, ja vaikka kokoustaa samalla, on Hovi oikea valinta. Hoviin majoittuu mukavasti 14 henkeä ja tilaa on runsaasti. Huvila sijaitsee aivan Saimaan rannassa ja siinä on oma uimalaituri.

5

4 3 1 2


Oma huvila Punkaharjulta Finland EasyHoliday myy ja markkinoi Punkaharju Resort -matkailualueella vapaa-ajan asumiseen tarkoitettuja tontteja ja loma-asuntoja. Punkaharjun Tuunaansaaressa sijaitseva yli 80 hehtaarin Punkaharju Resort on nopeasti kehittyvä matkailualue Savonlinnan ja Punkaharjun välissä. Voit hankkia loma-asunnon toiveittesi mukaan täysin valmiina, kalustusta ja pintamateriaaleja vaille valmiina, rakennuttaa itse, tai hankkia käyttöösi sopivan osaomistusoikeuden. Tontit ovat valmiiksi lohkottuja kaavoitettuja tont-teja ja niissä on kunnallistekniikka, sähkö- ja valokuituliittymät valmiina tontin rajalla. Kun et itse käytä huvilaa, saat kauttamme vuokrauspalvelut ja muut kiinteistön ylläpitoon liittyvät palvelut haluamassasi laajuudessa.


”Kaikista ihanan Suomen hurmaavista järviseuduista on Punkaharju kaikkein kaunein ja viehättävin. Tuo puolen penikulman pituinen ja melkoisen korkea luonnon vihreä ajatusviiva on samalla niin kapea, että tie monessa kohden täyttää koko sen hieman mutkistelevan harjanteen, ja niin jyrkkä, että syvyys huimaisi, ellei luonnollisina käsipuina molemmin puolin olisi mitä ihanin puisto.” - Zachris Topelius -

LAP

PEE

NRA

SK J Y VÄ

YLÄ

NTA KUOPIO

TUR HELS

KU

Kuopio 154 km Joensuu 96 km

JOENSUU

Jyväskylä 198 km Savonlinna 29 km

INKI

S AV O N

PUNKAHARJU

LINNA

Lappeenranta 123 km

Turku 410 km

Helsinki 299 km

Punkaharju Resort Tuunaansaarentie 2–5 58450 Punkaharju www.punkaharjuresort.fi

www.punkaharjuresort.fi

Punkaharju Resort  

Mutkattomia elämyksiä Suomen kauneimmassa maisemassa

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you