Page 1

Profiel

Kevin Geijteman


geintereseert in: Binnen de media ben ik geintereseert in voornaamlijk het DTP gedeelte om zelfstandig dingen te creeren.

Verder ben ik veel meer bezig met muziek met mijn band en zou zowel met de media er een combinatie van willen maken.

ook nog kleinere hobbies heb ik zoals game en tekenen etc.


Stage: 1st dag: Heb ik het winkeltje heringericht omdat ze die zondag een beur hadden op de grote markt. groten deels van de dag ben ik alvast begonnen aan dit stage verslag. en later ging ik voor mezelf nog even aan de slag. 2de dag: Ben ik verder gegaan aan het stage verslag met F die heeft mij er flink mee geholpen rest van de dag ben ik voor mezelf verder gegaan.

3de dag: ben ik verder gegaan an me stage verslag alweer F die mij hiermee geholpen heeft daarna ben ik verder gaan werken aan een flyer voor Kookwijzer Van roads en later aan een poster voor mijn band die ik later met de afwerking kon laten uitprinten.


Mijzelf in de toekomst: Ik zie mijzelf over 5 jaar in een bedrijf dtp werk verrichten ook zie ik mijzelf samen met ander een bedrijfje hebben in dtp voor specifiek bands.

Of ik zie mezelf touren door nederland met mijn band


Eigen bedrijf


IJmuidense Rockband die straight to the point rock en metal speelt en eigen muziek ontwikkelt Biografie Opgericht: Augustus/september 2012 door Kevin Geijteman en Jennifer Leijen, later bijgekomen en huidige bezetting: Valentijn van de Bunt (gitaar) en Jasmijn Helweg (zang).

Issuu  

Mijn profiel

Advertisement