Page 21

nutrición depura tu organismo Laura Costa Manantial de salud

Aparta els pensaments negatius

SmOOtHie de aguaCate Y mangO Ingredientes »»1»taza»de»leche»de» almendras»o»arroz »»1»rodaja»de» aguacate»(100»g) »»Medio»mango»(200»g) »»1»cucharada»de» semillas»de»Chía Elaboración 1 Poner todos los ingredientes en una batidora y batir hasta conseguir una textura cremosa.

SmOOtHie de FreSaS Y piÑa Ingredientes »»1»taza»de»leche»de» almendras»o»arroz »»1»taza»de»fresas» o»moras»azules »»1»taza»de»piña »»1»cucharada»de» semillas»de»Chía Elaboración 1 Poner todos los ingredientes en una batidora y batir hasta conseguir una textura cremosa.

Hem entrat amb força i nous propòsits al nou any. Els adults hauríem de recuperar la innocència i la il·lusió que tenen els nens, l’alegria i les ganes de viure... Si, podeu pensar que tot el que dic és molt maco però que estem vivint una època dura. Molts problemes econòmics, falta de treball, hipoteques, crèdits,... qui més i qui menys està passant per situacions difícils, per això penso que hem d’intentar valorar el que tinguem en cada moment. Podem estar passant per una època dura però al nostre costat tenim a persones que ens estimen. Penso que tothom s’ha de permetre pensar que no hi ha sortida a la nostra situació però no tenir eternament aquest pensament!!! Em de fer ressorgir la nostra energia, alegria, les nostres ganes de viure. Buscar el positiu que tots tenim a la vida, per insignificant que sigui, serà alguna cosa positiva. No és el mateix llevar-nos al matí pensant que tindrem un dia horrorós, perquè és dilluns i plou, que llevar-nos pensant: “apa amunt que comença una altra setmana!, i mira avui plou, es netejaran els carrers de pols, i els boscos tindran aigua pels arbres, animals...” Feu la prova un sol dia. Que us passa alguna cosa negativa, deixeu-la apartada, seguiu el vostre dia sense que aquella cosa us aconsegueixi amargar el dia. La resta del dia pot ser un gran dia, però si esteu tota l’estona amb el pensament de què us havia passat que no era bo, aconseguireu espatllar tot el dia. Així que, ja que estem començant l’any, fem uns canvis en la nostra manera de fer, siguem més positius, que la nostra vida s’ho mereix!! Molt bon any a tots!!

www.revistaguiate.com

21

Revista Guía-te 29. Enero 2014  

Guía-te, la revista gratuita de estilo de vida del Vallès.

Advertisement