Page 1

Centre Cívic Casa Sagnier

TALLERS FAMILIARS Hivern 2014

Districte de Sarrià-Sant Gervasi bcn.cat/casasagnier


MASSATGE INFANTIL (PER NADONS D'1.5 A 8 MESOS) Dijous de 12.30 a 14.30 h. Del 13 de febrer al 20 de març. Preu: 72.89€ (12 h.) El massatge infantil és una tècnica subtil, tendra i agradable que, mitjançant el tacte, ens permet comunicar-nos de manera molt intensa amb al món corporal i emocional dels nadons. Molts estudis d’investigació revelen la necessitat del contacte afectiu com a part fonamental durant els primers anys de vida, i que permet als nens i nenes sentir-se segurs i estimats. Com el llenguatge tàctil és el que millor entenen els nadons, el Massatge Infantil esdevé un espai ideal per fer-los arribar tot l’amor i la tendresa que necessiten per créixer de forma més harmònica. Una experiència per a tota la vida. A càrrec de la Itziar Gonzàlez, educadora en massatge infantil.

SOM MÚSICA Grup A (d'1.5 a 2.5 anys): divendres de 17 a 18 h. Del 24 de gener al 28 de març. Grup B (de 2.5 a 4 anys): dilluns de 18 a 19 h. Del 20 de gener al 24 de març. Preu: 70.18€ (adult+infant) o 105.27€ (adult+2 infants/2 adults+1 infant) (10 h.) La música és un llenguatge universal que connecta directament amb el nostre món emocional interior i l’ajuda a obrir-se a l’exterior. La relació entre cos i ment a través del ritme i el moviment ajuda a alliberar i expressar físicament les emocions i idees. Hi ha molts estudis que demostren els efectes de la música sobre les persones: desenvolupament cerebral, psicomotriu, presa de consciència com a individu i com a ésser social, desenvolupament de la creativitat, etc. Però sobretot, i el més important, és que la música ajuda als nens, des del seu naixement, a reforçar els vincles afectius amb les persones del seu entorn més proper. A partir de cançons, danses, ritmes i contes es treballarà com relacionar-se i connectar amb l’infant. I així aprofitar la força de la música per establir aquestes relacions més íntimes entre pares i fills. A càrrec de l'Olga Bernardo, intèrpret, cantant i percussionista.

Districte de Sarrià-Sant Gervasi bcn.cat/casasagnier


IOGA AMB NADONS Grup A (d'1 a 11 mesos): dimecres de 17 a 18 h. Del 22 de gener al 26 de març. Grup B ((d'1 a 11 mesos): dijous d'11 a 12 h. Del 23 de gener al 27 de març. Preu: 49.73€ (10 h.) Troba una estona per a tu i per al teu fill. Mitjançant la pràctica del ioga amb el teu nadó: 1) Et sentiràs més tranquil·la i relaxada. 2) T’aniràs recuperant dels canvis físics de l'embaràs. 3) Enfortiràs el sòl pelvià. 4) Els teus músculs es relaxaran i s‘estiraran. Desfent així dolors i tensió muscular. 5) Connectaràs amb el teu fill i amb l’amor incondicional que us uneix. Farem meditacions, sèries i postures de ioga, moviments específics pels bebés, ballarem i els hi farem alguns massatges. Cal portar roba còmoda, una manteta per al nadó i un coixí de meditació o normal. A càrrec de l’Àgata Subirats que, a més de ser mare, s’ha format com a professora de Kundalini Yoga amb Hargobind Singh Khalsa, alumne directe de Yogui Bhajan.

IOGA EN FAMÍLIA (PER NADONS DE 2.5 A 4 ANYS) Dimecres de 18 a 19 h. Del 22 de gener al 26 de març. Preu: 70.18€ (adult+infant) o 105.27€ (adult+2 infants/2 adults+1 infant) (10 h.) Aquest és un espai dedicat al plaer de compartir amb els nostres fills. A través del ioga jugarem, ballarem,farem postures, practicarem diferents tipus de respiracions, meditarem, etc. Aquesta és una eina tant pels pares com pels més menuts. Per estar més tranquils i a la vegada sentir-nos més a gust amb els nostres fills. És una bona manera en que els nens poden prendre més consciència del seu propi cos, reforçar la musculatura, millorar els seus hàbits posturals, canalitzar la energia de manera òptima i relaxar-se en moviment, aprenent tècniques que aplicaran, sense que ells siguin conscients, quan ho necessitin en el seu dia a dia. D’altra banda, és una estona en que pares i fills podrem gaudir els uns dels altres, de la presència, del contacte. És una trobada d’amor i connexió. Un moment en el que podrem permetre’ns desinhibir-nos i entrar en el univers de l’infant, de joc, de moviment, d’energia, el món del Aquí i Ara. Deixem que els nostres cossos s’estirin, es relaxin, s’expressin, jugant amb els nostres fills, mirant-los, comprenent-los, estimant-los tal i com són, aquesta és la única manera per a créixer en família. Això és fer ioga, la verdadera dansa de l’ànima!

Districte de Sarrià-Sant Gervasi bcn.cat/casasagnier


CANÇONS I JOCS EN ANGLÈS (PER NADONS D'1 A 3 ANYS) Dimarts d'11.30 a 12.30 h. Del 21 de gener al 25 de març. Preu: 70.18€ (adult+infant) o 105.27€ (adult+2 infants/2 adults+1 infant) (10 h.) Taller d’activitats infantils en llengua anglesa per a nens d’1 a 3 anys. Els nens hauran de estar acompanyats per un adult que s’hi faci responsable durant tota la sessió. L’objectiu del curs és iniciar l’aprenentatgede la llengua anglesa de forma lúdica i divertida. Consolidar un coneixement bàsic de vocabulari i gramàtica, a través de cançons, contes, jocs i activitats manuals. A càrrec de la Maria Aparicio, que té una àmplia formació de la llengua anglesa amb el certificat de professora d’anglès.

Districte de Sarrià-Sant Gervasi bcn.cat/casasagnier

Programes Tallers familiars (Hivern'14)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you