Page 1

Innit Magazine Editie #6


Het is een motief ooit bedacht om niet op te vallen in een bos- of jungleachtig terrein. Inmiddels is de reden voor gebruik compleet veranderd. Je draagt juist camouflage om op te vallen! Gelukkig hoef je dit niet te doen in het oorspronkelijke materiaal, maar kan je een keuze maken uit een hele selectie fashionable items. Wij hebben enkele merken voor je op een rijtje gezet.

Het Zweedse kledingmerk heeft onder andere de Edmond Sneaker (79,95 euro) en een camouflage snapbag 35,- euro.

FASHION

Camouflage


Het Canadese merk Herschel Supply van de broers Jamie en Lyndon Cormack heeft enkele tassen met camouflageprint. Hier zie je de Settlement Backpack en de Survey Weather Pack, beide kosten 64,95 euro.

mail & win

Wil jij kans maken op wat hele vette gear van Incase? Wij mogen een Maki Jacket geschikt voor iPad 3 en 4 weggeven en een Campus Pack! Wil jij een van beide winnen? Zorg dan dat je beide Facebook pages geliked hebt en een mail stuurt naar incase@innitmagazine. com met de naam van het item dat je wil winnen er in!

De makers van onder andere telefoonhoesjes, tassen en tablet sleeves kunnen uiteraard niet achterblijven. De Incase X HUF Snap Case voor iPhone zorgt ervoor dat je je telefoon nog eens een keer kan laten vallen. Uiteraard zijn de graphics origineel HUF. Prijs: $39,95. De Incase Canvas Macki Jacket (39,95 euro) zorgt voor bescherming van je iPad met het gemak van een oprolbare sleeve. Heb je een Macbook pro of gewoon gevoel voor stijl? Dan is de Incase Campus Pack wat voor jou. Te verkrijgen voor 59,95 euro.

Herschel Supply at Innit Magazine  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you