Page 1

HOME f e i s xclu

e

de r o vo

N A KM

sweet home

VAp. 10 -11

OPEN DEUR zaterdag 16/3 tot en met zaterdag 23/3 open op zondag 17/3


HONEY GLOW

KIWI WHITE

ATRIA

COURTLY ROSE

STOCKOPRUIMING

OP=OP

-35%

• moulures • lambrisering • plinten, enz ...

-15%

FROZEN WATER

OP ALLE VERVEN

-10%

OP ALLE VERVEN

-25%


Binnen de lijntjes Vind je egale muren saai en wil je een kleurrijke, speelse look? Goed nieuws! Geometrische muurschilderingen zijn namelijk helemaal in. Super leuk voor de kinderkamer, maar ook in de woonof slaapkamer kunnen geometrische muren een mooie eyecatcher zijn. Zie je al dat aflijnen niet zitten, dan is behang met een geometrisch patroon een eenvoudige optie.


ANTHOLOGY 05

SANDERSON VINTAGE 2

KHRÔMA KURIOZA

CASADECO SUMMERTIME

BEHANG

-10% -25% -50%

op bestelling: Khroma, Hooked on Walls, Eijffinger, Harlequin, Scion, Casadeco, Arte, ... op collecties in voorraad (tot einde voorraad)

KHRÔMA PRISMA

VOORGESCHILDERD SCHILDERSVLIES • biedt uw muren een extra beschermlaag (oa. tegen stoten) en werkt microscheurtjes mooi weg • uiterst soepel en eenvoudig verwerken met onze “premium vlieslijm”, zelfs op de moeilijkste plaatsen • na minimaal 24u overschilderbaar • mooi & glad eindresultaat zonder schuren tussen de verschillende verflagen

OP = OP !

op einde reeks behang OP = OP !

150 g/m2 25 m2/rol

82,95€ 65€/rol


SCION ZANZIBAR

HOOKED ON WALLS SCANDINAVIAN DESIGNERS II

KHRÔMA HELIUM

EIJFFINGER LOUNGE

CASADECO HELSINKI

Behang is hot Behangen is helemaal in! Ontelbare kleuren, motieven, prints en patronen inspireren om sfeer te scheppen en je interieur een unieke look te geven. Je muren aankleden met behangpapier geeft niet alleen een meerwaarde aan de ruimte, maar straalt ook karakter uit. Kies je voor een accentmuur met een opvallende, kleurrijke print die energie uitstraalt of ga je voor een stijlvol ton sur ton-effect dat voor harmonie zorgt? Aan jou de keuze!

KHRÔMA KURIOZA

HOOKED ON WALLS JACK ‘N ROSE BY WOODWORK

SCION ZANZIBAR


UNICLIC LAMINAAT 12,95 €/m2 9,95 €/m2 UNILIN laminaat / 7mm dikte / 15 jaar garantie / tot einde voorraad / OP = OP

laminaatparket

+ GRATIS AAN HUIS GELEVERD (binnen een straal van 20km)

op alle collecties

Kortingen niet van toepassing op toebehoren (ondervloer, plinten, …)

LIVYN luxevinyl

-20% op de volledige collectie uitgezonderd RIGID & GLUE


Livyn, ‘net echt’ vinylvloeren Gezelligheid en comfort De Livyn luxevinylvloeren van Quick Step combineren het warm uitzicht van hout met alle praktische voordelen van vinyl. Een ideale match dus voor wie van comfort en gezelligheid houdt. De veelzijdigheid van deze luxevinylvloeren is ongetwijfeld te danken aan het speciale kliksysteem en de hoogperformante bovenlaag die de vloer niet alleen beschermt tegen krassen en vuil, maar ook zorgt voor een gemakkelijk gebruik en onderhoud. De authentieke look van hout of steen maakt het geheel af.

De troeven In geen tijd geniet je van je Livyn luxevinylvloer en ontdek je de vele troeven van deze vloersoort. Vinyl is een sterk en duurzaam materiaal waardoor deze vloeren heel geschikt zijn voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Ook het geluiddempend effect is een belangrijk voordeel. Hij dempt niet alleen het geluid van voetstappen, maar voelt ook heel aangenaam aan wanneer je er op loopt. Livynvloeren zijn 100% waterbestendig waardoor ze zelfs je badkamer een upgrade geven. Levensechte details en fascinerende structuren zorgen tenslotte dat een Livyn luxevinylvloer ook bij jou en je interieur in de smaak valt.


RAAMDECORATIE

-15%

*

+ GRATIS OPMETING EN PLAATSING* * voorwaarden zie website


De finishing touch van uw interieur U heeft er misschien nog niet bij stilgestaan in hoeverre raamdecoratie een bepalende rol speelt bij het scheppen van de juiste sfeer in uw interieur. Advies inwinnen bij het kiezen van de passende raamdecoratie is geen overbodige luxe, gezien uw keuze bepalend is voor het plezier van vele jaren. Bij Paint@Home vindt u een ruim assortiment aan raamdecoratie, gaande van de klassieke overgordijnen tot de meest trendy en hippe binnenzonwering zoals o.a. de ‘odyssee’ van Sunway. Ongeacht uw wensen en voorkeuren, bieden wij u kleur- en stijladvies, vakkundige opmeting, eigen confectie en een precieze plaatsing. Binnen ons aanbod vindt u zeker de raamdecoratie die past bij uw stijl en uw budget. Alle glasgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen verwerken we in ons eigen confectie-atelier waardoor wij u een perfecte kwaliteit en een 1ste klasse service kunnen aanbieden.

Wist je dat ... 7 op de 10 nieuwe klanten kiezen voor onze raamdecoratie, op aanraden van tevreden familie of vrienden?

staat dan ook voor: Vakkundig advies & opmeting ter plaatse Precisieplaatsing Topmerken & -kwaliteiten


PEINTAGONE bestormt de

Belgische markt voor de VAKMAN ! PEINTAGONE is een nieuw verfmerk (sinds 2015) van superieure kwaliteit met 100% Belgische knowhow. 4 jonge Belgen (2 Brusselaars, 1 Waal & 1 Vlaming) liggen aan de oorsprong van het bedrijf, hun dynamisme kent geen grenzen! PEINTAGONE is goed bezig, dat is wel duidelijk! Het jonge team van PEINTAGONE laat een nieuwe, frisse wind waaien door de Belgische markt voor de vakman. Dit uitsluitend met topkwaliteitsverven van eigen bodem, aan prijzen waar andere fabrikanten van duizelen! Op 3 jaar tijd wisten deze jonge ondernemers (met hun 100% Belgische topkwaliteitsverven) hun omzet te verviervoudigen, en daar blijft het niet bij… PEINTAGONE is niet zomaar een bedrijfje! Het is een dynamische & jonge community met oog voor de toekomst. PEINTAGONE staat voor prachtige kleuren, superieure kwaliteit, duurzaamheid & ecologisch bewustzijn. Met een duidelijke visie wordt de vakman een totaaloplossing aangeboden voor elk budget, zonder aan kwaliteit in te boeten. De dekkingsgraad, de witheid, de afwasbaarheid, de hechting, … zijn minstens evenwaardig en meestal zelfs beter dan wat de gekende fabrikanten de vakmannen momenteel aanbieden! Laat dit nu allemaal net datgene zijn waar wij bij PAINT AT HOME ook voor staan! Vandaar dat wij vanaf heden graag jullie exclusieve PEINTAGONE GROOTHANDEL zijn voor de regio! Het is dan ook hoog tijd dat u, als VAKMAN in onze regio, kennis kan maken met deze superieure PEINTAGONE verven. Kom bij ons langs op onze VAKMANDAG, donderdag 28 maart van 16-19u, overtuig uzelf door de verven te testen en ontdek onze scherpe prijzen. PAINT AT HOME & PEINTAGONE STAAN KLAAR VOOR DE VAKMAN! CREATE A HAPPY HOME!


PEINTAGONE GROOTHANDEL VOOR DE REGIO

stip zeker aan in je agenda

VAKMANDAG 28 MAART 16.00 > 19.00 u • • •

aties r t s n o m met de rankje d & e j hap eeds te r n j i z l en de verv n in de winke e verkrijg


> VOORPAGINA EIJFFINGER / RICE 2

KHRÔMA

OPENDEUR zaterdag 16/3

9 - 17u

zondag 17/3

12 - 17u

maandag 18/3

9 - 12.30 & 13 - 18.30u

dinsdag 19/3

9 - 12.30 & 13 - 18.30u

woensdag 20/3

9 - 12.30 & 13 - 18.30u

donderdag 21/3

9 - 12.30 & 13 - 18.30u

vrijdag 22/3

9 - 12.30 & 13 - 18.30u

zaterdag 23/3

9 - 17u

doorlopend

HOOKED ON WALLS

concept by

doorlopend

Promo’s geldig van 16 t.e.m. 23 maart 2019 Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties

Brakelsesteenweg 166 - 9406 Ninove - 054 33 04 23 - www.paintathome.be

Profile for Publiburo

PAINT@ HOME - lente 2019  

PAINT@ HOME - lente 2019 OPEN DEUR zaterdag 16 maart tot en met zaterdag 23 maart * open op zondag 17 maart

PAINT@ HOME - lente 2019  

PAINT@ HOME - lente 2019 OPEN DEUR zaterdag 16 maart tot en met zaterdag 23 maart * open op zondag 17 maart

Profile for publiburo
Advertisement