Page 1

brochurescheereninslag

15-04-2004

16:24

Pagina 1

B L A A S T

A L L E S

O P !

Publi-Air Nederland BV Caliskamp 3 1251 XJ Laren T +31(0) 35 631 01 30 F +31(0) 35 603 24 63 E info@publiair.com W www.publiair.com

Z E P P E L I N S

G I A N T S

S K Y D A N C E R S

T E N T E N

P V C

I T E M S

I N F L A T A B L E S

/ brochure

PUBLI AIR


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:24

Pagina 3

Amstel Greatest Living Room p r o j e c t i n M a n c h e s t e r.

WWW.PUBLIAIR.COM


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:24

Pagina 5

Welkom

in de opblaasbare wereld van

Publi-Air is dĂŠ specialist in opblaasbare reclame. De mogelijkheden zijn eindeloos: van kleine opblaasbare premiums tot giganten van wel dertig meter hoog! Met de producten van Publi-Air zijn de afgelopen dertig jaar talloze projecten uitgevoerd. Publi-Air is niet alleen in Nederland actief, maar heeft in steeds meer landen haar eigen kantoren. U wilt opvallend adverteren? Dan zit u goed bij Publi-Air! Laat u inspireren door onze brochure!

PUBLI AIR B L A A S T

A L L E S

O P !

/ Welkom

Sensation White


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:24

Pagina 7

/ WAAROM PUBLI-AIR?

5 éénvoudige redenen De opblaasprofessionals van Publi-Air bieden een uitstekende service en garanderen de kwaliteit van ál hun producten. Publi-Air biedt u - dertig jaar ervaring - gratis ontwerpservice - productieproces in eigen beheer - uitstekende service en kwaliteit - flexibiliteit in levertijd, onderhoud en last-minute wijzigingen

/ Decorstukken

JIBA op de vakantiebeurs


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:25

Pagina 9

/ BALLONNEN

Vrolijk én opvallend Publi-Air heeft ballonnen in alle vormen en maten. Kies, afhankelijk van de actie, voor gewone ballonnetjes, reuze rubber ballonnen, folieballonnen of de sensationele auto-balloons. Uiteraard bepaalt u uw eigen idee en artwork. Ook voor ballonnen geldt: hoe groter het aantal, hoe lager de prijs. Advies nodig? Neem contact met ons op! Auto-balloons Auto-balloons zijn werkelijk sensationeel: sla erop en hij blaast zichzelf op! Natuurlijk zijn ook deze ballonnen CE gecertificeerd en dus volledig veilig. Naast de standaardcollecties kunt u tevens uw eigen artwork en uw eigen vorm ontwerpen!

/ SERVICE EN KWALITEIT

-

binnen 48 uur een offerte gratis digitale impressie van uw productie 1 jaar garantie op fabricagefouten opslag en onderhoud mogelijk flexibiliteit door eigen productielijn

Veiligheid voor alles! - speciale ‘koude’ lampen voor interne verlichting van uw inflatable - windmeter ter bescherming van uw inflatables op daken - eigen technische dienst

/ Service

impressie


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:32

Pagina 11

/ PVC

/ GIANT AIR INFLATABLES

Waarom giant inflatables?

Onze giganten zijn geschikt voor

-

-

grote besparing op opslag en distributie zeer eenvoudig op te zetten grootte van anderhalf tot dertig meter vrijwel elke vorm is mogelijk zeer betaalbaar

permanente plaatsing op gebouwen (sport)evenementen beurzen decors openingen dance-events POS-materiaal

/ PVC DIVERS

Vernieuwende producten De laatste jaren is Publi-Air niet alleen actief in de reclame. Omdat opblaasbare producten zeer veel voordelen hebben is Publi-Air ook bezig met het bedenken, ontwerpen en commercialiseren van unieke opblaasbare ideeĂŤn.


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:32

Pagina 13

/ Inflatables

FRISBEE

/ PVC VAKANTIE

Strandballen, luchtbedden en méér Bijna alles is mogelijk met de mini-inflatables van Publi-Air. De strandballen, stoelen en luchtbedden kende u al, maar de mini-inflatables zijn leverbaar in elke gewenste vorm. Laat uw fantasie dus de vrije loop, of schakel Publi-Air daarvoor in.

/ GIANT CHARACTERS

Binnen of buiten, de giant characters van Publi-Air zijn origineel én opvallend. U zet ze binnen tien minuten op! Door de geluidsarme blowers zijn de giant characters ook geschikt voor beurzen en televisie-opnames.

Publi-Air is namelijk niet alleen actief in de uitvoering, we bedenken en ontwerpen ook tal van unieke premiums en POS materiaal.

Vergroot uw eigen mascotte tot wel 30 meter hoog!


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:32

Pagina 15

/ PVC

/ OUTDOOR INFLATABLES

Standaard opvallend Door uw logo of product te integreren met één van onze standaard producten krijgt u meteen een ‘eigen gezicht’. Door interne verlichting ook zeer geschikt op evenementen die ‘s avonds in het donker plaatsvinden. Zowel binnen of buiten zeer opvallend!

/ PVC FOOD

On-pack/ mailing Zonder lucht zijn de mini-inflatables uiterst compact en daarmee bij uitstek geschikt voor on-pack promoties en mailings.


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:32

Pagina 17

/ Inflatables

/ PVC NON-FOOD

De mini-inflatables van Publi-Air zijn gewilde items die op vele manieren inzetbaar zijn. Een paar suggesties: Point of sale/ displays Plaats de originele 3-dimensionale blikvangers op de locatie waar uw klanten hun koopbeslissing nemen.

Kunstenaars De medewerkers van Publi-Air kunnen door middel van airbrush techniek uw opblaasbare mascotte tot leven laten komen.

Consumentenacties Ook ná de actie blijven de mini-inflatables reclame maken voor uw product. Voorbeelden zijn: strandartikelen, cheering sticks, productreplica´s etc.

Publi-Air dupliceert uw product, logo of idee zo vaak en zo groot als ú dat wilt!


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:33

Pagina 19

/ Helium items

/ INSTORE INFLATABLES

Ook op de winkelvloer een groot succes Instore inflatables zorgen voor een bewezen omzetverhoging. De voordelen zijn: - door uw vertegenwoordiger binnen vijf minuten op te zetten - jarenlang te gebruiken - door wisseldoek multi-inzetbaar - zeer beperkt transport- en opslagvolume

Waar wacht u nog op?

/ HELIUM KARAKTERS

Wilt u tijdens de zomermaanden opvallen met een echte ‘special’, kies dan voor een giant helium balloon. Deze reusachtige zwevende ballonnen zijn zeer geschikt voor parades en andere grote evenementen.

/

Simpel ontwerp, super effect: de met helium gevulde sphere. Deze van PVC vervaardigde bol kan in iedere kleur worden vervaardigd met alle mogelijke logo´s en teksten. Door verlichting in de bol te plaatsen heeft u ook in de avond een echte eyecatcher. De spheres hebben een minimum afmeting van 2,5 meter diameter. Desgewenst regelt Publi-Air ook de inzet voor u!

SPHERES


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:34

Pagina 21

/ ZEPPELINS

Dát valt op! Wannneer u een zepelin van Publi-Air huurt stijgt u letterlijk en figuurlijk boven de concurrentie uit. Opvallender kan bijna niet, want uw reclame is op kilometers afstand te zien! Alweer dertig jaar geleden introduceerde Publi-Air de succesvolle reclamezeppelins. Inmiddels is het ook mogelijk om kleinere zeppelins radiografisch te laten besturen. Perfect bij indoor acties! Complete service Natuurlijk verzorgt Publi-Air de zeppelin met het reclamedoek, maar desgewenst ook de terreininspectie, vergunningaanvraag, bewaking en verzekering. Zo’n vergunning kan soms even duren trouwens – al ligt dat niet aan ons – neem dus minimaal zes weken van tevoren contact met ons op.

/ Inflatables

Unilever: opening marketing- en saleskantoor


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:35

Pagina 23

/ Inflatables

ING Amsterdam Marathon / TENTEN

Onze originele opblaasbare tenten zijn op alle mogelijke manieren in te zetten en hebben grote voordelen boven ‘gewone’ tenten: - origineel - goedkoop - eenvoudig op te zetten: binnen tien minuten stáát uw tent! - klein transport- en opslagvolume - jarenlang te gebruiken - kunnen in alle vormen en maten (tot wel 50 meter) worden gemaakt


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:35

Pagina 25

/ Tenten

/ SPRINGKUSSENS

Onverslaanbaar populair bij de jeugd: springkussens! Uiteraard zijn de springkussens op alle mogelijke manieren uit te voeren. Publi-Air zorgt daarnaast ook voor veiligheid en duurzaamheid. Publi-Air stelt de hoogste eisen aan alle materialen die bij de productie worden gebruikt. Onze springkussens zijn ongeëvenaard in treksterkte, inscheurweerstand en kleurechtheid.

Platte naden zorgen voor een ideale krachtverdeling op de springkussens. Naden waar veel druk op staat zijn minimaal vier keer gestikt met weerbestendig polyestergaren. Het binnenwerk van onze springkussens is uitgerust met "downdrops", touwverbindingen tussen het springvlak en de bodem. Deze constructie zorgt voor een optimale luchtverplaatsing en een optimale verdeling van de belasting. Springkussens van Publi-Air zijn goedgekeurd door het Nederlands Liftinstituut.

Het resultaat? Een perfect springvermogen en jarenlang veilig plezier!

/ STANDS EN DESKS

Op beurzen en markten zijn onze opblaasbare stands, desks en kiosken een groot succes. Géén hoge kosten meer voor op- en afbouw: in maximaal een kwartiertje stáát uw stand en u pakt ‘m ook zo weer in.


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:35

Pagina 27

/ INFLATABLE COSTUMES Personaliseer uw product en kies voor een opblaasbaar looppak. Zo kunt u op alle

mogelijke locaties aanwezig zijn! Deze looppakken zijn uitvoerbaar in alle vormen en maten, tot zo’n drie meter hoog. Ziet u het al voor zich? De pakken blijven gevuld door middel van een kleine blower die op de rug wordt bevestigd. Die blower levert Publi-Air natuurlijk meteen mee! Tevens zijn deze pakken zonder blower te leveren, dan kunt u kiezen voor een versie van pluche of foam.

/ SKYDANCERS

Aandachtstrekkers Bewegende inflatables zijn geweldige aandachtstrekkers. Kies voor een één- of tweebenige skydancer of ‘tube’. Deze worden uitgevoerd in verschillende afmetingen en designs. Vraag ook naar de mogelijkheden van full colour beprinting en verlichting. De skydancers worden voor u op maat gemaakt en compleet geleverd inclusief blower en beschermhoes of -tas.

/ Decorstukken

Verhuur Skydancers zijn ook te huur! U kunt ze zelf ophalen en inzetten, maar uiteraard kan Publi-Air dit ook voor u verzorgen. Neem voor informatie betreffende mogelijkheden en tarieven contact op met één van onze medewerkers.


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:35

Pagina 27

/ INFLATABLE COSTUMES Personaliseer uw product en kies voor een opblaasbaar looppak. Zo kunt u op alle

mogelijke locaties aanwezig zijn! Deze looppakken zijn uitvoerbaar in alle vormen en maten, tot zo’n drie meter hoog. Ziet u het al voor zich? De pakken blijven gevuld door middel van een kleine blower die op de rug wordt bevestigd. Die blower levert Publi-Air natuurlijk meteen mee! Tevens zijn deze pakken zonder blower te leveren, dan kunt u kiezen voor een versie van pluche of foam.

/ SKYDANCERS

Aandachtstrekkers Bewegende inflatables zijn geweldige aandachtstrekkers. Kies voor een één- of tweebenige skydancer of ‘tube’. Deze worden uitgevoerd in verschillende afmetingen en designs. Vraag ook naar de mogelijkheden van full colour beprinting en verlichting. De skydancers worden voor u op maat gemaakt en compleet geleverd inclusief blower en beschermhoes of -tas.

/ Decorstukken

Verhuur Skydancers zijn ook te huur! U kunt ze zelf ophalen en inzetten, maar uiteraard kan Publi-Air dit ook voor u verzorgen. Neem voor informatie betreffende mogelijkheden en tarieven contact op met één van onze medewerkers.


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:35

Pagina 25

/ Tenten

/ SPRINGKUSSENS

Onverslaanbaar populair bij de jeugd: springkussens! Uiteraard zijn de springkussens op alle mogelijke manieren uit te voeren. Publi-Air zorgt daarnaast ook voor veiligheid en duurzaamheid. Publi-Air stelt de hoogste eisen aan alle materialen die bij de productie worden gebruikt. Onze springkussens zijn ongeëvenaard in treksterkte, inscheurweerstand en kleurechtheid.

Platte naden zorgen voor een ideale krachtverdeling op de springkussens. Naden waar veel druk op staat zijn minimaal vier keer gestikt met weerbestendig polyestergaren. Het binnenwerk van onze springkussens is uitgerust met "downdrops", touwverbindingen tussen het springvlak en de bodem. Deze constructie zorgt voor een optimale luchtverplaatsing en een optimale verdeling van de belasting. Springkussens van Publi-Air zijn goedgekeurd door het Nederlands Liftinstituut.

Het resultaat? Een perfect springvermogen en jarenlang veilig plezier!

/ STANDS EN DESKS

Op beurzen en markten zijn onze opblaasbare stands, desks en kiosken een groot succes. Géén hoge kosten meer voor op- en afbouw: in maximaal een kwartiertje stáát uw stand en u pakt ‘m ook zo weer in.


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:35

Pagina 23

/ Inflatables

ING Amsterdam Marathon / TENTEN

Onze originele opblaasbare tenten zijn op alle mogelijke manieren in te zetten en hebben grote voordelen boven ‘gewone’ tenten: - origineel - goedkoop - eenvoudig op te zetten: binnen tien minuten stáát uw tent! - klein transport- en opslagvolume - jarenlang te gebruiken - kunnen in alle vormen en maten (tot wel 50 meter) worden gemaakt


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:34

Pagina 21

/ ZEPPELINS

Dát valt op! Wannneer u een zepelin van Publi-Air huurt stijgt u letterlijk en figuurlijk boven de concurrentie uit. Opvallender kan bijna niet, want uw reclame is op kilometers afstand te zien! Alweer dertig jaar geleden introduceerde Publi-Air de succesvolle reclamezeppelins. Inmiddels is het ook mogelijk om kleinere zeppelins radiografisch te laten besturen. Perfect bij indoor acties! Complete service Natuurlijk verzorgt Publi-Air de zeppelin met het reclamedoek, maar desgewenst ook de terreininspectie, vergunningaanvraag, bewaking en verzekering. Zo’n vergunning kan soms even duren trouwens – al ligt dat niet aan ons – neem dus minimaal zes weken van tevoren contact met ons op.

/ Inflatables

Unilever: opening marketing- en saleskantoor


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:33

Pagina 19

/ Helium items

/ INSTORE INFLATABLES

Ook op de winkelvloer een groot succes Instore inflatables zorgen voor een bewezen omzetverhoging. De voordelen zijn: - door uw vertegenwoordiger binnen vijf minuten op te zetten - jarenlang te gebruiken - door wisseldoek multi-inzetbaar - zeer beperkt transport- en opslagvolume

Waar wacht u nog op?

/ HELIUM KARAKTERS

Wilt u tijdens de zomermaanden opvallen met een echte ‘special’, kies dan voor een giant helium balloon. Deze reusachtige zwevende ballonnen zijn zeer geschikt voor parades en andere grote evenementen.

/

Simpel ontwerp, super effect: de met helium gevulde sphere. Deze van PVC vervaardigde bol kan in iedere kleur worden vervaardigd met alle mogelijke logo´s en teksten. Door verlichting in de bol te plaatsen heeft u ook in de avond een echte eyecatcher. De spheres hebben een minimum afmeting van 2,5 meter diameter. Desgewenst regelt Publi-Air ook de inzet voor u!

SPHERES


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:32

Pagina 17

/ Inflatables

/ PVC NON-FOOD

De mini-inflatables van Publi-Air zijn gewilde items die op vele manieren inzetbaar zijn. Een paar suggesties: Point of sale/ displays Plaats de originele 3-dimensionale blikvangers op de locatie waar uw klanten hun koopbeslissing nemen.

Kunstenaars De medewerkers van Publi-Air kunnen door middel van airbrush techniek uw opblaasbare mascotte tot leven laten komen.

Consumentenacties Ook ná de actie blijven de mini-inflatables reclame maken voor uw product. Voorbeelden zijn: strandartikelen, cheering sticks, productreplica´s etc.

Publi-Air dupliceert uw product, logo of idee zo vaak en zo groot als ú dat wilt!


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:32

Pagina 15

/ PVC

/ OUTDOOR INFLATABLES

Standaard opvallend Door uw logo of product te integreren met één van onze standaard producten krijgt u meteen een ‘eigen gezicht’. Door interne verlichting ook zeer geschikt op evenementen die ‘s avonds in het donker plaatsvinden. Zowel binnen of buiten zeer opvallend!

/ PVC FOOD

On-pack/ mailing Zonder lucht zijn de mini-inflatables uiterst compact en daarmee bij uitstek geschikt voor on-pack promoties en mailings.


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:32

Pagina 13

/ Inflatables

FRISBEE

/ PVC VAKANTIE

Strandballen, luchtbedden en méér Bijna alles is mogelijk met de mini-inflatables van Publi-Air. De strandballen, stoelen en luchtbedden kende u al, maar de mini-inflatables zijn leverbaar in elke gewenste vorm. Laat uw fantasie dus de vrije loop, of schakel Publi-Air daarvoor in.

/ GIANT CHARACTERS

Binnen of buiten, de giant characters van Publi-Air zijn origineel én opvallend. U zet ze binnen tien minuten op! Door de geluidsarme blowers zijn de giant characters ook geschikt voor beurzen en televisie-opnames.

Publi-Air is namelijk niet alleen actief in de uitvoering, we bedenken en ontwerpen ook tal van unieke premiums en POS materiaal.

Vergroot uw eigen mascotte tot wel 30 meter hoog!


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:32

Pagina 11

/ PVC

/ GIANT AIR INFLATABLES

Waarom giant inflatables?

Onze giganten zijn geschikt voor

-

-

grote besparing op opslag en distributie zeer eenvoudig op te zetten grootte van anderhalf tot dertig meter vrijwel elke vorm is mogelijk zeer betaalbaar

permanente plaatsing op gebouwen (sport)evenementen beurzen decors openingen dance-events POS-materiaal

/ PVC DIVERS

Vernieuwende producten De laatste jaren is Publi-Air niet alleen actief in de reclame. Omdat opblaasbare producten zeer veel voordelen hebben is Publi-Air ook bezig met het bedenken, ontwerpen en commercialiseren van unieke opblaasbare ideeĂŤn.


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:25

Pagina 9

/ BALLONNEN

Vrolijk én opvallend Publi-Air heeft ballonnen in alle vormen en maten. Kies, afhankelijk van de actie, voor gewone ballonnetjes, reuze rubber ballonnen, folieballonnen of de sensationele auto-balloons. Uiteraard bepaalt u uw eigen idee en artwork. Ook voor ballonnen geldt: hoe groter het aantal, hoe lager de prijs. Advies nodig? Neem contact met ons op! Auto-balloons Auto-balloons zijn werkelijk sensationeel: sla erop en hij blaast zichzelf op! Natuurlijk zijn ook deze ballonnen CE gecertificeerd en dus volledig veilig. Naast de standaardcollecties kunt u tevens uw eigen artwork en uw eigen vorm ontwerpen!

/ SERVICE EN KWALITEIT

-

binnen 48 uur een offerte gratis digitale impressie van uw productie 1 jaar garantie op fabricagefouten opslag en onderhoud mogelijk flexibiliteit door eigen productielijn

Veiligheid voor alles! - speciale ‘koude’ lampen voor interne verlichting van uw inflatable - windmeter ter bescherming van uw inflatables op daken - eigen technische dienst

/ Service

impressie


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:24

Pagina 7

/ WAAROM PUBLI-AIR?

5 éénvoudige redenen De opblaasprofessionals van Publi-Air bieden een uitstekende service en garanderen de kwaliteit van ál hun producten. Publi-Air biedt u - dertig jaar ervaring - gratis ontwerpservice - productieproces in eigen beheer - uitstekende service en kwaliteit - flexibiliteit in levertijd, onderhoud en last-minute wijzigingen

/ Decorstukken

JIBA op de vakantiebeurs


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:24

Pagina 5

Welkom

in de opblaasbare wereld van

Publi-Air is dĂŠ specialist in opblaasbare reclame. De mogelijkheden zijn eindeloos: van kleine opblaasbare premiums tot giganten van wel dertig meter hoog! Met de producten van Publi-Air zijn de afgelopen dertig jaar talloze projecten uitgevoerd. Publi-Air is niet alleen in Nederland actief, maar heeft in steeds meer landen haar eigen kantoren. U wilt opvallend adverteren? Dan zit u goed bij Publi-Air! Laat u inspireren door onze brochure!

PUBLI AIR B L A A S T

A L L E S

O P !

/ Welkom

Sensation White


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:24

Pagina 3

Amstel Greatest Living Room p r o j e c t i n M a n c h e s t e r.

WWW.PUBLIAIR.COM


brochurescheereninslag

15-04-2004

16:24

Pagina 1

B L A A S T

A L L E S

O P !

Publi-Air Nederland BV Caliskamp 3 1251 XJ Laren T +31(0) 35 631 01 30 F +31(0) 35 603 24 63 E info@publiair.com W www.publiair.com

Z E P P E L I N S

G I A N T S

S K Y D A N C E R S

T E N T E N

P V C

I T E M S

I N F L A T A B L E S

/ brochure

PUBLI AIR

Publi-Air Corporate Brochure  

Publi-Air Corporate Brochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you