Page 1

PHILIPS STADION D E MO O IS T E L O C AT IE V O O R U W E V E NE ME N T


D E MO O IS T E L O C AT IE V O O R U W E V E NE ME N T IN EIND H O V E N


WELKOM IN HET PHILIPS STADION


Ontdek de mogelijkheden van het Philips Stadion. Grote en kleine evenementen op topniveau! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en met deze unieke locatie is een hoge opkomst voor uw evenement gegarandeerd! Lees verder en laat u verrassen‌


VERGADEREN IN VOETBALSFEER!


Onze compleet gemoderniseerde eerste etage, ademt voetbal en biedt alle faciliteiten voor uw zakelijke bijeenkomst. Presentatieschermen, beamers, geluidsapparatuur, zeven aparte zalen of één grote ruimte; ontdek onze vergaderfaciliteiten!

TIP: START UW BIJEENKOMST MET EEN PRESENTATIE IN ONS PERSCENTRUM EN SLUIT AF MET EEN BORREL A AN DE BAR VAN HET SPELERSHOME, ZO GEEFT U UW GASTEN OOK DIE VOETBALBELEVING MEE!

Theater 30-500 personen

Cabaret 20-200 personen

U-vorm 10-40 personen


RECEPTIE IN STIJL MET VELDZICHT


Onze Bestuurs- en Sponsoretage is op wedstrijddagen exclusief voor het bestuur en de sponsors van PSV, maar is ook de thuisbasis voor uw receptie of diner. Deze stijlvolle etage – ingericht door Jan des Bouvrie – biedt plaats aan twaalf tot achthonderd personen, mét veldzicht!

TIP: MA AK OOK GEBRUIK VAN DE C APTAIN’S TABLE. EEN UNIEKE TAFEL VOOR TWA ALF PERSONEN, GRENZEND AAN EEN PRACHTIGE, OPEN KEUKEN.

Receptie/Feest 50-800 personen

Diner 12-500 personen


IETS TE VIEREN?


In onze Business Club op de vierde etage weet men wel hoe een feestje gevierd moet worden. Organiseer een feest in deze sfeervolle ruimte, waarbij u ook kunt genieten van veldzicht en gebruik kunt maken van de tribunes met zevenhonderd zitplaatsen!

TIP: BEGROET UW GASTEN OP DE LED-BOARDING L ANGS HET VELD, ZO GENIET IEDER VAN EEN PRACHTIG UITZICHT VANAF DE TRIBUNES.

Feest 40-700 personen

Businesstribune 50-700 personen


Maak het stadion tot uw auditorium! Met de inzet van LED-boarding, stadionschermen en een podium, kunnen uw gasten plaatsnemen op de tribune en kunt u presenteren.


VERRAS MET DE KLEEDKAMER OF HET VELD


Het Philips Stadion biedt natuurlijk tal van mogelijkheden, verras met: - Een kick-off meeting in de kleedkamer. - Uw feest of activiteit op het veld in de maand mei. - Een meer besloten ruimte, zoals een Business Room met veldzicht.


SPORTIEF EN CULINAIR GENIETEN


Wilt u uw zakelijk evenement onderbreken met iets waar uw gasten nog lang over napraten? Maak dan gebruik van een van onze workshops of activiteiten: - Laat de adrenaline stromen, abseil vanaf de dakrand naar het veld. - Zelf sportief aan de slag? Ontdek al golfend het stadion, via tribunes, gangen en andere obstakels moet u de juiste hole zien te bereiken. - Geen sitting dinner? Maak gebruik van de culinaire tour, in iedere ruimte van het Philips Stadion krijgt u een gerechtje of drankje en zo ontdekt u het hele stadion. - Ontdek het Philips Stadion en de PSV-historie met een stadiontour eindigend in het PSV Museum.


MEERDERE RESTAURANTS ONDER EEN DAK


Uiteraard verzorgt het Philips Stadion met Maison van den Boer ook catering op topniveau tijdens uw evenement. Ook kunt u, voor een besloten gezelschap of los van uw evenement, terecht in een van de drie restaurants gevestigd in het Philips Stadion. Michelinster-restaurant Avant-Garde Van Groeninge, eetcafĂŠ De Verlenging en Aziatisch restaurant De Blauwe Lotus.

TIP: UNIEK IN NEDERL AND! RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE IS HET ENIGE RESTAURANT MET EEN MICHELINSTER GEVESTIGD IN EEN VOETBALSTADION.


PLAYING FOR SUCCESS


Ook gevestigd in het Philips Stadion: Playing for Success! Een naschools programma voor leerlingen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar die op school niet het maximale rendement behalen. Bijvoorbeeld doordat ze niet gemotiveerd zijn of een negatief zelfbeeld hebben. Playing for Success geeft de kinderen les op een uitdagende plek buiten school, het Philips Stadion!


8

8 3 2

1

6 5

12 8

4 10

11 9 8 7

1 EetcafÊ De Verlenging 2 Restaurant Avant-Garde 3 Restaurant De Blauwe Lotus 4 Vergaderfaciliteiten 5 Bestuurs- en Sponsoretage 6 Business Club 7 Martin Glas Corner 8 Business Rooms 9 Directieloge 10 Erwin Koeman 11 Caee 1913 12 PSV FANstore


Vergaderfaciliteiten (eerste etage) Willy van de Kerkhof (spelershome) René van de Kerkhof (spelershome) Ruud van Nistelrooy Luc Nilis Ralf Edström Ronaldo (perscentrum) Sjef van Run Martin Glas Corner

Theater 30-500 personen

Cabaret 20-200 personen

U-vorm 10-40 personen

Bestuurs- en Sponsoretage (derde etage) Willy van der Kuylen Casa Romário (inclusief Captain’s Table en Guus Hiddink Bestuursloge) Erik Gerets

Receptie/Feest 50-800 personen

Diner 12-500 personen

Business Club (vierde etage) Living Sports Cafe Lounge Erwin Koeman

Feest 40-700 personen

Diner 30-300 personen

Businesstribune 50-700 personen

In totaal beschikt het Philips Stadion over zestien subruimtes, plus diverse Business Rooms.

Colofon | Uitgever: PSV NV | Redactie en coördinatie: PSV Marketing & Media, Noortje Houwen | Fotografie: Norbert van Onna Architectuurfotografie (coverfoto), Scala Photography, Pics United, PSV Media | Ontwerp: Scherpontwerp, Eindhoven | Productie: FK media b.v., Weert | Druk: PreVision, Eindhoven | Uitgave: december 2013 | © Copyright 2013 PSV NV Onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten.


PHILIPS STADION PHILIPS STADION | INGANG 8, FREDERIKLAAN 10 | POSTBUS 886 | 5600 AW EINDHOVEN

T 040 2505 512 | INFO@PHILIPSSTADION.NL | WWW.PHILIPSSTADION.NL

Brochure Philips Stadion  

Brochure Philips Stadion 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you