Page 1

BUTLLETÍ PSPV-PSOE BENICARLÓ 19/02/2010

Inaugurada la reforma del Casal Municipal. La reforma del Casal ha estat un dels projectes inclosos en els Fons d'Inversió Local, amb un cost de 171.383 euros, ha suposat la renovació completa de l'interior de l'edifici i la rehabilitació de la façana. Una inversió més, feta amb diners del Plan Zapatero, que el PP s’atribuirà, com pràcticament tot el que s’està fent al poble. Mentrestant continuem esperant el Plan Confianza de Camps.

Lorenzo duda que la Generalitat pueda abrir las oficinas de policía autonómica de Benicarló. Antonio Lorenzo, Subdelegado del Gobierno en la provincia de Castellón tras visitar las obras finalizadas del Plan E en Benicarló, financiadas por el Gobierno de España, entre las que se encuentra un edificio que el Ayuntamiento quiere ceder a la Generalitat para que se instale la anunciada Oficina comarcal de la policía autonómica en el Baix Maestrat, declaró que la Generalitat se ha lanzado a hacer las instalaciones de Benicarló, que técnicamente las hace el Ayuntamiento pero para cederlas a la Generalitat, pero que con los medios con que cuenta la Unidad Adscrita a la Generalitat del Cuerpo Nacional de Policía (CNP) en Castellón difícilmente podrán instalarse en la localidad porque son muy escasos. Lorenzo recordó que por el contrario el Gobierno de España a través del Ministerio del Interior ha incrementado en los últimos años un 50% la plantilla de la Guardia Civil en los Puestos y cuarteles de la provincia de Castellón pasando de mil a más de mil quinientos agentes. El subdelegado del Gobierno indicó que los delitos y faltas denunciados por mil habitantes han descendido de 58 a 44 desde el año 2002 al 2009. Asimismo destacó que en casos puntuales se añade el trabajo de fuerzas especiales como los GRS de la Guardia Civil que en estos momentos están reforzando la seguridad de las fiestas del Carnaval de Vinaròs y el mes próximo lo harán en las Fallas de Benicarló. http://benicarlo.psoe.es

benicarlo@pspv-psoe.net

Facebook/PSPV Benicarló


BUTLLETÍ PSPV-PSOE BENICARLÓ 19/02/2010

Camps va gastar més diners en el circuit de F-1 per a un cap de setmana que en tota la província de Castelló en un any. Camps va gastar més diners en el circuit urbà de F-1 de València per a un cap de setmana que en tota la província de Castelló en un any. Fa uns dies s'ha sabut que la Generalitat va destinar a les obres d'acondicionament del circuit urbà de Fórmula 1 més diners que tot el qual va rebre la província de Castelló de totes les conselleries per a inversions en tot l'any. Mentre la Generalitat duu més de dos anys sense començar cap carretera nova, es gasta 90 milions d'euros en les obres d'acondicionament del circuit urbà per a un sol cap de setmana.

Cotino deixa en evidència a Domingo El conseller Juan Cotino, en la seva visita a Benicarló per a presentar el pla estratègic de la Comunitat Valenciana, va revelar que inversions promeses i fins i tot anunciades per a Benicarló, aniran finalment a altres poblacions, com per exemple l'escola oficial d'idiomes que anirà a Vinaròs, el centre d'alt rendiment esportiu que anirà a Morella, o la plataforma logística intermodal que es situarà al voltant de Planes Altes a Vinaròs, i que l'única previsió és la de situar a Benicarló la depuradora que fa 20 anys que tots estem pagant. Tot davant de l’alcalde (?) que encara està ara per obrir la boca.

Sabíeu que... • L’Ajuntament de Benicarló ha aprovat la cessió dels terrenys pel col·legi Angel Esteban, encara que no els té registrats. • La tant anunciada carretera BenicarlóCàlig ha desaparegut dels pressupostos de la Generalitat per l’any 2010. • Enric Escuder, va denunciar la desídia de l'equip de govern a l'hora de realitzar el manteniment de diverses instal·lacions, com les aules d'educació infantil d'antic col·legi Jaume I, la seu de la EPA o les aules de la Universitat Popular. http://benicarlo.psoe.es

benicarlo@pspv-psoe.net

Facebook/PSPV Benicarló

Butlletí PSPV Benicarló  

Butlletí PSPV Benicarló

Butlletí PSPV Benicarló  

Butlletí PSPV Benicarló